Hirdetés
-
LOGOUT.hu
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arolotifar
őstag
Sziasztok
Már egy ideje szemezek a Note 3-mal 1-ről váltanék, HA... lehetne bárhol is gyártói garisat venni, 145e környékén... B-Tel hétfőn hívott, hogy oké, kedden kapom a telót. 10 perccel később lemondták... Azóta csak bolti garis van náluk Még 5 üzletet hívtam fel, de mintha ezen a héten mindenhol kifogyott volna a gyártói garanciás, csak bolti van... Az meg nem kell ennyi pénzért. Ötlet?
"Jobb, ha azért gyűlölnek, ami vagy, mintha azért szeretnének, ami nem."
-
Arolotifar
őstag
Nem igazán szeretnék használtat venni, maximum utolsó lehetőségként
De közben a B-Tel azt mondta, hogy jövő hét elején lesz újra gyártói garis. Ha nem, akkor elgondolkozom a használt készüléken. Ilyenkor bevethetné a "Kék béka" a befolyását"Jobb, ha azért gyűlölnek, ami vagy, mintha azért szeretnének, ami nem."
-
Arolotifar
őstag
válasz apaszka #16303 üzenetére
Töredelmesen bevallom, hogy a Note 1-en már egyáltalán nem cseréltem ROM-ot, mert annyira már nem izgatta a fantáziámat. Viszont a készülék megvásárlása után 1 órával már rootoltam a telót, kékbéka útmutatása alapján Ha végre meglesz a Note 3, egy root elég lenne ahhoz, hogy 100%-ig elégedett legyek. Így viszont csak 99%-ban leszek
-
Arolotifar
őstag
válasz Markizmark #16314 üzenetére
Bántja is a csőrömet, hogy megvettem anno a Tibit és már nem fogom tudni használni
-
Arolotifar
őstag
Telekomnál megvolt a SIM cseréje Ingyen, 2 perc alatt megcsinálta a szimpatikus kocka srác
-
Arolotifar
őstag
válasz apaszka #16599 üzenetére
Sokat használom élesben (lassan már 2 éve), elégedett vagyok vele.
Apró bakik előfordulnak ugyan, de eddig még nem hagyott cserben Jó, a 3 betűssel nem ér fel, de ingyenes, kevés adatforgalmat generál"Jobb, ha azért gyűlölnek, ami vagy, mintha azért szeretnének, ami nem."
-
Arolotifar
őstag
válasz Markizmark #16608 üzenetére
Köszi, kipróbálom Aksit mennyire eszi?
-
Arolotifar
őstag
válasz havri1 #16713 üzenetére
Kérdezz rá a garanciára, mert a legtöbb boltnál 2 évet írnak ugyan, de az 1+1 év bolti. Tucatnyi boltot megnéztem 1 hete ezügyben. Gyártói garis még hétfőn sem volt sehol... Illetve de, 165-ért...
-
Arolotifar
őstag
válasz Luck Dragon #17464 üzenetére
Nálam napi használatra (e-mail, telefonálás, navigáció, stb.) kibírja az aksi. Nem vagyok extrém felhasználó
-
-
Arolotifar
őstag
válasz Parallaxis #17486 üzenetére
Root nélkül?
-
Arolotifar
őstag
Sokat járok autóval az országban és mindig Waze-t használok. Szóval nem csak városon belül veszem hasznát. Ha határon túl megyek, akkor offline navit használok.
A Waze-t nem arra találták ki, hogy országhatáron túl tervezz vele, emiatt felesleges leszólnod. Neked nem vált be, ez oké, de nem kell ezen lovagolni"Jobb, ha azért gyűlölnek, ami vagy, mintha azért szeretnének, ami nem."
-
Arolotifar
őstag
Ma volt nálam a szervizes, mivel sikerült beégetnem a kijelzőt
Ugyanaz jött, aki tavaly a Note 1-nél usb csatit és aksit cserélt.
Garipapír ellenőrzés (számlát nem kérte), majd Knox ellenőrzés volt. Kb. 10 perc alatt megvolt a kijelzőcsere.
Megírta a helyszíni javításról a papírt, kaptam egy fóliát és elbúcsúzott
Továbbra is maradok Samu tulaj"Jobb, ha azért gyűlölnek, ami vagy, mintha azért szeretnének, ami nem."
-
-
Arolotifar
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- EAFC 25
- Autós topik
- LEGO klub
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest