Hirdetés
-
LOGOUT.hu
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pusihusi
addikt
Sziasztok melyik a jobb? A Samsung processzoros vagy a másik?
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
Én ma fogtam a kezemben egy Iphone 6-ot. Eredetileg Iphonet akartam venni, de szerintem nem jött be. Elrontották az oldalsó gömbölyűséggel. Valahogy nem Iphonos A 4 S v. az 5S az igen, de kicsi a kijelző. Ezt a Note 3-at ügyesen megoldották a hátlap változtatással, nem olyan Samsungos
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
[link] Sziasztok ehhez mit szóltok?
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
Sziasztok megjött a Notem, hogy is rakjam föl a fóliát, mert nekem mindig marad levegő
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
Na végre nem a panaszt látom A három betűs navira valaki tudna egy linket adni? Köszi!
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
Ha nem romolunk, vagy rootolunk nincs knox Elég gyors így is a telefon, pláne ha letiltjuk a sok szemetet amit rápakoltak Ez az első telefonom amit nem rootolok még Tawelroottal sem És ha már van használom a Knoxot Előbb v. utóbb valaki úgyis megkerüli. Nem igen volt a mobil történetében hogy sokáig egy titkosítás akadály legyen
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
válasz Parallaxis #23483 üzenetére
A Knoxon kívül mindent le tudtam tiltani, amit akartam Érdekesség: A Samsungnál tudtam regisztrálni a Kies viszont nem támogatja a frissítést Vajon miért Kies 3
[ Szerkesztve ]
Üdv. Feri!!
-
-
pusihusi
addikt
Na most vissza térve a 3-ra, melyik alkalmazásból lehet elő csalogatni a hőmérő ill. pára mérőt? Vagy telepíteni kell egy alkalmazást? Köszi Hauptmann: Hát már kijött a hatos Iphonéból
[ Szerkesztve ]
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
Köszi én a telefonban kerestem. a sok Samsungos és a sok felesleges Google apkok helyett ez befért volna.
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
-
pusihusi
addikt
-
pusihusi
addikt
[link] Melyik a jobb: Nexus 6 vs Galaxy Note 4
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
[link] Nyalóka
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
[link] Rootoljatok még lehet
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
válasz tomee007007 #23993 üzenetére
128-ért vettem 2 hete 24 hó garanciával a TérErő kft.-től
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
válasz Silent77 #24007 üzenetére
Bolti garanciát, de bevittem a Samsunghoz, ők 1 évig gariztatják, utána az üzlet. [link] Ja csak annyi hogy be kell vinnem, nem jönnek ki javítani. Hülye lennék venni 170-ért hogy a seggem alá tolják a kijelzőt Tiszta gyári garival sem adható el többért
[ Szerkesztve ]
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
Megnéztem kb. 90-110 között ]
[ Szerkesztve ]
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
[link]Nem drága
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
válasz apaszka #24042 üzenetére
Nekem 1/2 évig volt, az egyik legjobb telefonom volt, csak azért cseréltem le mert nem lehetett bővíteni a memóriát. LG 3-ra cseréltem volna de annak a hardvere majdnem ua. mint a G2-é. Amit kiadtak Koreában a 805 procival az igen, ha lenne itthon akkor az lett volna. Nem bántódok meg, mindenki írja meg a véleményét. Vagy elfogadjuk vagy nem Nekem a G1-G2 után a G3 jött volna de a fenti okok miatt A Note 4-el is szemeztem 3 órán keresztül egymás mellett a Note 3-mal. Nem győzött meg hogy 90000.-ft-al többet ér. Azt 3 tized mp-cet kibírom várni mire betölt bármit.
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
-
pusihusi
addikt
A többi telefonnál is ugyan az lesz, az 5-ös is lezár mindent Az Ios már, és mindig kurva zárt a Windfossal együtt.
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
Én nem parázok ennyit a fólia v. üveg felrakással, hanem bemegyek 1 gsm üzletbe 500 ft-ért felrakják. Szakszerűen, nincs alatta por, sem levegő. S ők adják a fóliát v. üveget, ha eltolják, elővesznek 1 másikat ingyen, s rárakják. Ennyi-sok hűhó semmiért
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
Sziasztok nem igaz hogy ennyit nyűgllődtök egy fóliával! Más kinek hol gyártották a telefonját? Enyèmet Vietnámban, Német piacra!
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
-
pusihusi
addikt
[link] Itt a nyalóka
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
válasz Tav-Csoves #24526 üzenetére
''A művelet a mosógép tetején ment végbe'' Gratulálok
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
Más. Én eddig ha másik stok romot raktam föl akkor csak azt néztem legyen benne magyr nyel.Kernelt semmit sem. S eddig nem bántotta a Knoxot. Ezen a telefonon még a gyári van fönt. Azért kérdezem mert látom mások kernelt is cserèltek. Mi szükség van rá? Termeszetesen az S 4 Note 2 Tab pro 10.1. Mindegyiken 4.4.2 rendszer volt.
Üdv. Feri!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest