- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
-
LOGOUT
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
válasz
ZoliM@ster #9321 üzenetére
mondjuk ez legyen a legnagyobb baj. amikor másolok nem hallgatok zenét. napuff.
-
Dare2Live
félisten
Korábban volt már szó arról, hogy a kijelzőfeloldást lagosnak, az újam követését lassúnak, nem reszponzívnak tartom, a korábbi I9000emhez képest.
A 2.ról nyilt most egy egész komoly topic XDAn. [link]
Remélem megoldják, nagyon zavar, hogy mennyire lassú a képernyőfeloldás, mennyire nem reszponzív a készülék. Mármint I9000hez képest.
-
Dare2Live
félisten
az durva. De gariztatni kell. Aztán ha 3hó múlva újra beég újra gariztatni, aztán ha 3hó múlva újra beég akkor újra gariztatni, aztán ha....
imho.
Most gyorsan megnéztem volt I9000emet, bnőm örökölte, ott a felső csik jól láthatóan be van égve(ill a többi rész) de bzki az 3 éves.
-
Dare2Live
félisten
Én I9000ről jövök és ott a CM imo sokkal jobb volt mint a hivatalos. Az elején azért mert iszonyú trágya volt a hivatalos rom, utána meg azért mert gingerbread után nem volt hivatalos rom, az ICS meg ugye alapból is nagyon nagyot dobott mindenen, hát még akkor ha jól belötték I9000re. (I9000nél azért még nagyon okosan kellett memoriat managelni az 512 "nem sok".)
Amit én próbáltam (paranoid) Note2n én annyira nem érzem szükségességét, van amiben jobb mint egy AHD, vmiben rosszabb, láthatóan nincs is még Note2re belőve, ami biztos, hogy ha kedved tartja érdemes egyet kettőt megnézni.
Amikor majd értelme lesz az majd 1.5év múlva amikor megszünik a Samsung support CMből meg jön a 13/14.
---
miuiért sokan oda vannak nekem nem tetszik, nem tudom van e.gaps vagy azonnal fent van, vagy ~mindig linkelik, mert az az első amit felrak normális ember különben nincs market.
Nem ajánlom egyiket sem, rakj fel 1-2öt aztán ha tetszik maradsz, ha nem megy vissza az AHD.
-
Dare2Live
félisten
válasz
zsolt501 #7346 üzenetére
nem bonyolítom, legegyszerübb vmi progival, ajánlom a Titanium backup prot.
Csinálsz egy mentést titaniummal
Megnézed mi van a ramban/eszi a procit+ramot+aksit (vagy csak foglalja fölösen a helyet.) ami neked nem kell (pl nekem facebook, Touchwiz...)
jegeled őket titaniummal
használod a telodat és ha még 1hét múlva se érzed hiányát akkor akár törölheted is. (Szintén Titaniummal) -
Dare2Live
félisten
válasz
MaCS_70 #7246 üzenetére
"Amint írtam, a Note 2-n még nem nyúltam task killerhez."
Aszittem itt is ajánlgatod...
"45-50 MB szabad RAM alatt a böngészőben új lap indítása 6-8 másodperc, majd egy rövid cikk betöltése 15-20. (80 MB-nál a lap azonnal nyílik, azonos cikk 4-5 másodperc alatt betölt.)...."
Ezt így aláírom, uis ha vmi nagyobb akart a memoriába kerülni mint 45-50mb (pl böngésző tipikusan ilyen) akkor először le kellett futnia a GCnek és az ugye erőforrást eszik amíg le nem fut, lassabban indul el, tölt be... DE rémítően primitiv megoldásnak tartom erre a a task killert. Egyszerűen kernelbe át kell írni, hogy a GC ne 45-50mbnél fusson le hanem pl 64-80nál. Anno I9000nél nem is volt pl kernel turka hanem Semaphore kerlne beállításoknál csak be kellett xelni mikor fusson a GC.
Amúgy hamár belementünk, ezen készülékek gyorsításába akkor megemlítem, hogy sokat segít ha a gyártó által ránk kényszerített appokat töröljük/freezeljük. Ehez nem kell romban nyulkálni ott van rá a titanium pl. Én amúgy még a Note2n is takarítottam, pl amikor megláttam, hogy a TW annak ellenére, hogy nem használom folyvást memoriába kerül, eszi ramot+procit+aksit kilöttem. Meg még jópár appot. Lett +~100mb ramom, meg nem eszik meg az aksi 4-5%át.
-
Dare2Live
félisten
válasz
MaCS_70 #7234 üzenetére
"KEGYETLENÜL belassultak, amikor fogytán volt a szabad RAM."
Tudnál nekünk ilyen "KEGYETLENÜL belassult" eseteket mutatni?
Megfigyelésem szerint a task killerek amik belassítják, mert utána mi történik? A ramkezelő elkezdi az algoritmusa szerint szükséges appokat belapozni a RAMba.
néha még én is fagyasztom Titaniummal ami nem kell, pl facebook (facebook accom sincs), és tény anno az 512mbs I9000en sporolni kellett, nemcsak fagyasztottam hanem kernelbe/auto killerrel pl megadtam hány mb szabad ramnál fusson le a GC és mit dobáljon ki és biztos tudnék twakelni a note2 ramkezelésén is, csak értelme semmi. Soha nem láttam olyat, hogy a kevés szabad ram miatt akadozott volna. Olyat igen, hogy a háttérbe valami ette a CPUt és amiatt akadozott és ha azt kidobtam akkor gyorsabb lett de ez nem a RAM miatt volt hanem szarul megírt aplikáció miatt.
De mindegy várom ezeket a Note2s "KEGYETLENÜL belassultak, amikor fogytán volt a szabad RAM.". Pár video segítene, főleg ha monitoroznád mellette az erőforrásokat.
-
Dare2Live
félisten
fat32t minden olvassa ellenben nem megy rá fel 4gbnél több, exfatot sok minden (pl cwm recovery) nem, de felmegy rá 4gbél több.
-
Dare2Live
félisten
"a RAMbol sem fogy olyan sok"
Ennek a javas/vistas "precaches" ramkezelésnek a lényege pont az lenne, hogy sok fogyjon. Rakjon be mindent a ramba azt ha az kell akkor ott van nem kell belapozni. Belapozás=lag. Ha sok a szabad ram note2nél pl 100-200mb+felett, kevés a cachelt progi akkor biztos szarul csinálja a dolgát a kernel(+rom is beleszol).
lassulásról: A programoknak a ramot nem explicit modon kell lefoglalnuk/felszabadítaniuk, hanem a virtuális gép csinálja ezt. A szemétgyüjtő feladata ez. A baj evvel az, hogy ennek is erőforrás kell, azaz ha nincs meg a kellő szabad ram akkor előszőr ez fut le, dobálja ki ami nem kell és utána töltődik be a progi. Szinté lassuláshoz vezet ha túl gyakran kell futnia. Ezért is kell vmennyi szabad ram. De a sok szabad ram ="rossz". Na ez a két dolog ami miatt imo zack lassulásokat tapasztal.
és akkor még lehetne beszélni a memory leakról is ami a jellemzően szarul megírt progik sajátossága, a probléma evvel az, hogy baromi könnyű ebbe belefutni gyakorott programozoként is.
szerk: leakról [link]
na ez jobb és magyar [link]
-
Dare2Live
félisten
válasz
Howkeddlee #6960 üzenetére
Ajánlom a Prohardveres cikket kezdésnek, ABU85ért ehez és nem mellesleg jól leírja, AnDanta, Bog... meg az egész mobilarena már elnézést de koklerek gyülekezete.
[link] -
Dare2Live
félisten
válasz
Levente #6909 üzenetére
"ParanoidAndroid-ot senki nem használ?
S2-n az volt a legjobb."Sok szempontból sokkal jobb mint az OMEGA/AHD, külön tetszik, hogy '1gombnyomással phablet/tabletté alakítható a gép, az se mellékes, hogy rádugom gépre és azonnal megjelenik meghjatóként(mindha USB pendrive lenne UMS mod rendesen müxik), lock screen lag sokkal kissebb, tárcsázás... megy locksreenről....
Ellenben aksi nálam csak 1napot bír aktív használattal este 10kor már ~20%on van, míg az AHD 40%on.
Nem tudom az uj 130110es milyen lett de ha S2n bejött megér egy próbát.
-
Dare2Live
félisten
Na felraktam egy CM10et kb 10perce nagyon érdekes, ami a jó hír, hogy a wake lag 10ből 9esetben nincs, instant ahogy kell. A rossz hír, hogy 10ből 1szer ugyanugy ott van.
Maholnap tesztelgetem azt irok róla. Egyenlőre tetszik amit akartam és a revolution/omegaból hiányzott azt eddig tudja. -
Dare2Live
félisten
válasz
Nincs név #6026 üzenetére
revolution van fent.
és ez sok helyen lendített, de visualban én nem láttam ~semmit. btw nemtudom milyen sok ügyes okosságra gondolsz de, sztem a TW a legrosszabb gyári felület.
tudomisén, pl feloldási képernyőre nem tudok kirakni direct dialt, vagy nem mutatja a köv naptárbejegyzést, tasklistát vagy baromira zavar a feloldás lag vaaagy...
-
Dare2Live
félisten
CM/AOKP ROMot használ már vki?
Vmire biztos cserélni fogok, soksok dolog nagyon hiányzik.... vkinek vmi tapasztalat?
-
Dare2Live
félisten
Simán összekarcolhatja a tok háta mögé kerülő por/homok a készülék hátát ebben semmi új nincs. amúgy a note2 hátulja még egész jól bírja a karcot legalábbis az I9000hez képest.
A mikroszálas kendő ezen nem segít, imho egy jó megoldás van, ha a hátulját befóliázod és úgy rakod a tokba. (Hátuljára is van méretre vágott fólia természetesen.)
-
Dare2Live
félisten
válasz
guriga1234 #5600 üzenetére
de mi a jó szó rá? Mert olyannak kell lennie amit a nagy átlag ért és mivel a jelenség bár technikailag nem, de gyakorlatban nagyon uaz mint a CRTs beégés így logikusan lett ez a neve itthon és külföldön is.
De ha tudsz rá jobbat...Gerzson: imho az apple termékek mellett legalábbis HWileg nem ment el semmi. apple problémája, hogy a a jelenlegi árazásával a paic nagyja nem fog applet venni még ha épp jobban tetszik is neki + SWben google nagyon diktálja a tempót. (Most nem a bugos telokra gondolok az nem google hanem a gyártók hibája, hanem, ld a maps esetet.)
-
Dare2Live
félisten
válasz
Drbonci #5569 üzenetére
Ha közeledbe kerül nézz meg egy ~2éves S1, S2t legjobb vmi homogén szines progit letölteni és megnézni a felső sávot. [link] Ez ~minden aktív usernél beégett. Más kérdéés ez annyira nem zavaró, max filmnézésnél pl. De de vannak igencsak csúnya esetek.
plSzóval a jelenség létezik. Sajnos sok progi, de néha egy egy bugos gyári rom is megcsinálja azt, hogy nem kapcsolja ki a képernyőt bizonyos esetekben. Menjen így a kijelző 10ht egyszer kétszer és ott lesz.
szerk: Amúgy megpróbálhatom az én (illetve már barátnőm) I9000én is lefényképezni a dolgot. Igen az enyémen is "beégett" a felső csík.
-
Dare2Live
félisten
válasz
guriga1234 #5280 üzenetére
"A killa sample eleve hibás"
Egy így blődség/pontatlan fogalmazás. Megtévesztesz ezzel a fogalmazással másokat. -
Dare2Live
félisten
válasz
Tippmix46 #5255 üzenetére
ez így elég hülye kérdés. bitráta függő. 1mbs 1080pt egy 3éves nexus s is elvisz egy killa samplet meg tán még az ebből a szempontból nagyon combos note2 sem.
tényleg pojénból megnézem a killat kezdesnek elég lesz a 40mbs verzió ha azt elviszi akkor sanszosan a persze 10800ps 20-30gbs BDRipeket is vinni fogja.
-
Dare2Live
félisten
válasz
Howkeddlee #5005 üzenetére
Nekem I9000 az alap ahoz képest van, hogy sok esetben lassan reagál, i9000et sokkal reszponzivabbnak érzem. De csak a feloldást mertem felhozni pldnek ami egy baromira látható, nem szubjektv dolog aztán abból is mi lett, ment a személyeskedés.
Azért furcsa nekem ez az egész, mert sok esetben meg a note2 igencsak megmutatja, hogy nagyon bika az alatta lévő HW.
-
Dare2Live
félisten
válasz
ZoliM@ster #4994 üzenetére
te mert akarod megnezni ha a tied is produkalja?
es persze vallalhato csak bosszanto erthetetlen hogy a jelenlegi csucs samsungnak minek vannak ilyen hibai.
-
Dare2Live
félisten
galaxyst nem ismerem de sok alap, sokat használt esetben az I9000em!!! (1magos proci 512ram) bezony érezhetően sokkal gyorsabb mint a 4magos 2gb ramos Note2.
Nem akarom sorolni mert majd jön a flame, csak egyet: Bill zár feloldás. I9000en instant. Note2n nem. És ugye ez alap dolog, rendszeresen használom.
-
Dare2Live
félisten
válasz
Markizmark #4339 üzenetére
"A gagyi sokat, a brando semmit."
nekem volt brandó és "gagyi" is. Én csak annyi különbséget tudok tenni, hogy a "gagyi"t cserélem ~félévente a brando meg 2évet simán kihuz.
Fényerőben... SEMMI difi nincs. Pont.
-
Dare2Live
félisten
AOSP/CM... ROMot tett már fel vki? Tapasztalat?
-
Dare2Live
félisten
Anno be is linkeltem édesanya S3át ami bezony hajszákarcos. Részemről ennyit a folia kell/nemkell témáról.
-
Dare2Live
félisten
tegnap reggel 7kor lehuztam megneztem buszon 2hds filket kb 4h meg neteztem rajta ~1ht, volt ezen felul meg 1h telefonalas. Ejfelkor amikor toltore dugtam meg 37%on alt.
ez nekem azt jelenti hogy nekem 1nap alatt gyak lemerithetetlen.
-
Dare2Live
félisten
válasz
72mviktor #3734 üzenetére
nem tökéletes, mielött csatolád rá kell kattintani, (meg nekem elsőre terminalba is pötyögni kellet), de most már jól müködik, mindig mindenhol és nagyobb fileokat simán másolja 14mb/secel, meg nem akar konvertálni, meg... simán mükdök mint egy pendrive.
Be kéne rakni #1es hszbe azért sokaknak fontos az, hogy menjen a Note2jük pendriveként, menjen rá az adat 10-14mb/secel....
-
Dare2Live
félisten
válasz
ZoliM@ster #3728 üzenetére
MOról én ezt venném. [link]
-
Dare2Live
félisten
válasz
ZoliM@ster #3722 üzenetére
székesfehérvári vagy adok hozzá fóliát. Az a lényeges, mert kijelzőt simán szét lehet karcolni.
-
Dare2Live
félisten
probáltam migrálni a 32GBs SD kariról a 64gbsre, hát dögöljön meg samsung ott ahol van.
MTPként 30giga mozgatása 3:10 perc. Fél órát b*tam vele de megy driveként rendesen, felcsatlakozik ahogy kell.... [link]
Na nem látszik de müködik Note2 Rendes meghajtóként és 10-12MB/seccel írja a kártyát. Így csak 33perc.
#3719: tetszik.
-
Dare2Live
félisten
válasz
APC ADAM #3595 üzenetére
dropbox: Tudom.
"Akinek nem elég a tárhely oda felrakhat elég sok mindent, a 64gigás kártya árából bőven kijön a 2 év mobilnet h mindíg elérhető legyen a feltöltött tartalom."
Egyrészt van egy 4gbs utána 128/128as csomagom. Havi 3K, 2évre 72.000Ft. A 64gbs memokártya nincs 19.000Ft házhozszállítással és nem 2évig lesz meg.
Másrészt mobilnet hol van, hol nincs, a 4gb meg dropboxolnák egy hétig se tartana ki. -
Dare2Live
félisten
Tud vki ennél olcsobban 64GBs microSDt? [link]
-
Dare2Live
félisten
válasz
Nincs név #3473 üzenetére
Ez nem így van. Van egy memoria kezelője az aztán amit gondol betölt. A gondolban meg jól benne van a Samsung és a fejlesztők keze. Olyan dolgok vannak nálam (is) a memoriában amiket soha nem használtam és nincs is szüksége rá semminek. learning hub, email, s voice, exchange, yahoo news, samsung account, chat on. ezek első fele ráadásul nem is cachelva azaz procit+aksit is zabál.
Emelett meg itt ez az atombrutál gép 2gb rammal, 4magos procival, de egy képernyőfeloldás ami meglehetősen gyakori dolog sokkal lassabb mint egy 512ramos I9000en rendesen optimalizált rommal.
-
Dare2Live
félisten
válasz
prebuds #3417 üzenetére
revolutiont használok ez ~bugmentes, gyorsabb is picivel.
De már nagyon várom, hogy legyen hozzá egy rendes rom ahol feloldás, lapozás... gyorsul elég frusztráló, amikor este nyomkodom picit bnőm I9000ét ami korábban az enyém volt és ilyen átlagos esetekben érezhetően egyorsabb. 5102rammal, meg Note2 procijahoz képes lokuki proci teljeítménnyel.
-
Dare2Live
félisten
válasz
guriga1234 #3320 üzenetére
"Amikor megvetted a Not2-t, az használhatatlan vacak volt a gyári állapotában?"
Használhatatlan? Nem. De én a falra másztam attól pl, hogy a 2.5 éves I9000em snapybb volt. Most van rajta egy revolution evvel már jobb, de itt is baromira idegesít sok dolog, pl a képernyőfeloldás még mindig gyorsabb I9000nél, lapozás is és pl szeretnék a lezárt képernyőre direct dialt, meg a taskjaimat. Ez I9000+FCS rommal gond nélkül ment, itt egyelőre nem sikerült megoldani gyári de még custom rommal sem.
-
Dare2Live
félisten
válasz
Firehand #3239 üzenetére
Note2 elég nagy. Ez meg rárak mégegy lapáttal... Nekem nincs vele bajom, de mának lehet.
ha Ts vagy és az is maradsz nem tudom mi hátránya lenne ha náluk vennéd meg.
aksija nagyon jó nagyon masszív használattal is kibírja az 1napot. Ha ennél több kell akkor csak a razr maxx marad, az aksiban és anyaghasználatban is legeslegesleg.
ceruzára nem tudok mit mondani, eddig ~azt se tudtam van hozzá, illetve benne.
-
Dare2Live
félisten
válasz
Firehand #3237 üzenetére
én farzsebben hordtam eddigi minden telefonom... ezt is. Tény már 100Kg alatt vagyok... és még csak 2hete van meg.
Illetve én foliát mindenképp raknék illetve raktam is rá + nálam a telefon leesése napi dolog ezért én mindig veszek hozzá vmi durva caset is, amitől ronda lesz, de ~bármit túlél. Persze ez már tényleg opció pl én ezt vettem kékben. [link]
-
Dare2Live
félisten
válasz
Markizmark #3206 üzenetére
ami tuti, hogy foliát kell rakni rá. Az S3/Note2 képernyője igencsak hajlamos a karcolódásra, sokkal jobban mint a korábbi I9000em.
hvén otthon voltam, édesanya vmikor az elmúlt 1hónapban vhogy leszedte az S3ról a rárakott ~100Ftos foliát és bezony teli volt az I9300a mikrokarcal. Próbáltam róla fotót is csinálni de mérsékelten sikerült, pedig fény felé fordítva jól láthatóak.
https://docs.google.com/open?id=0B97KcHQmc0c0Y1FLd0J6RVZuYTg
Lefotóztam az I9000/S3/Note2t is hamár kézbe volt a fgép.
https://docs.google.com/open?id=0B97KcHQmc0c0T3ZhMXFQUUJkNDQ -
Dare2Live
félisten
Hogy meghatóként csatlakozzon a notem, ne ilyen MTP akármiként arra van vinek megoldása?
Anno csináltam már ilyen terminalban... csak "kicsit" rég volt már...
-
Dare2Live
félisten
válasz
guriga1234 #2974 üzenetére
alap rommal, alkalmazásokkal az I9000 egy F4Ks ICSel átlagos dolgogban amit én 90%ban használok: képernyő feloldása!!!, telefonálás, gmail, opera mini... érezhetően gyorsabb!! mint a note2.
Note2n pl képernyő feloldása a vizes efekt kikapcsolása után is majd 1sec. Az elöbbi I9000es konfigon instant, huzom kész.A nekem maradék 10%ban a note2 nagyon csúnyán elveri az I9000et: galéria, filmnézés, döbbenetes sebességel teker még a 720Ps filmeknél is. Csak ez a 10% k*ra nem vígasztal!
Baromira gyanus, hogy ugyanaz van mint anno I9000nél, hogy a baromi erős HWt kiadták egy full optimalizálatlan SW/progikkal amitől csiga az egész.
Az a 2centem, hogy ez az egész Android ilyen most se jobb a helyzet mint I9000nél, hogy LGt... ne is említsem. Az van, hogy nem lehet mást venni mint az aktuális Nexus telefont mindegy, hogy az Samsung/LG vagy HTC... és kész. Így ennyi, nekem ez a tanulság. -
Dare2Live
félisten
sztem ez a garis kérdés 100% ontopic.
-
Dare2Live
félisten
válasz
guriga1234 #2971 üzenetére
I9000
-
Dare2Live
félisten
nálam az volt, hogy felhívtam XXLGSMet, mert láttam 143K a Note2. Na erről kiderült, hogy ~nincs rá gari. Aztán rákerdeztem, mennyi a rendes MOi 2év gars Samsung szervizes, na az 157K de az nincs el kell érte ugrani nagykerbve. Berendeltem és köv nap megvettem.
De most nézem nincs hologram a gari levélen. Komolyan mondom ha átvertek morcos leszek.
-
Dare2Live
félisten
EFS mentéshez how toja van vkinek? Kéne egy jó 1#hsz.
Felrakom ezt a revolutiont.. muszáj, jelenleg az I900em gyorsabb/bugmentesebb.
-
Dare2Live
félisten
filmeket hogy szoktatok rá másolni? rádugom, csak eszközként csatlakozik, meghajtóként nem,ha másolni akarok rá akkor simán nem másolja csak konvertálással és úgyse megy fel rá.
Lassan ott tartok, hogy eladom és visszaállok I9000re. Ott rádugtam meghatóként csatlakozott kész. Nem lagol folyamatosan az 512rammal meg 1magos procival, Nem szívta le minden fos az aksit. 1.5nap alig használat után lemerül miközben 2*akkor aksi van benne. vicc.
-
Dare2Live
félisten
olyat tapasztalt már vki, hgy a gmail nem küldi el a csatolt fileokat?
Meg ezt az SVOICET le lehet vhogy gyalulni? Tegnap elindítottam de nekem kb semmire nem jó, ellenben zabálja folyamatosan a procit meg akut.
-
Dare2Live
félisten
válasz
Stimpy001 #2837 üzenetére
kb ökölszabály, hogy ha meg vagy elégedve a telefonnal ne csinálj semmit.
ha nem akkor.Én nagyon azt látom, hogy a Note2 HW ügyileg irgalmatlan erős, viszont SW ügyileg finoman szólva is csiszolatlan. Van egy 2.5éves I9000em ami Hw ügyileg sehol nincs hozzá képest mégis az F4K féle custom ICS ROMal összességében snapybban működik, mínt a 2gb ramos 4magos procival rendelkező JBs Note2.
Ahogy látom a legtöbb telónál ez van kiadják, aztán fél egy év alatt kiforr hozzás az sw. -
Dare2Live
félisten
Én anno bevittem Samsungnak i9000et hogy szar a gps. Megnézték, hát ordított, hogy nem hivatalos a ROMrajta, nem azt mondták így nincs gari, hanem, hogy mentsek róla mert az ő első dolguk, hogy szűz telepítés, levágnak mindent róla és felraknak egy gyári swt.
Szóval konkrétan leszarták mi van rajta.
Vki foliázza a Note2jét? Rendeltem hozzá fóliát de ahogy nézem kunkorodik a széle lehet nem lesz jó amit rendeltem. Vkinek vmi jó ötlete? Brando rendesen felmegy rá?...
-
Dare2Live
félisten
válasz
ForRedGlory #2803 üzenetére
sok bulvárlap kever mindent össze vissza. Elvileg a 658as malival jöhet innen a 8mag. Csak ilyen alapon az NV meg 24magos...
-
Dare2Live
félisten
egyszer csak megjelent egy felkor alaku 'gyorsindito' a kepen minden aplikacional ott van.tudja vki hogy lehet ezt eltuntetni?
-
Dare2Live
félisten
válasz
WinstonWolf #2704 üzenetére
pl nagykernél jellemzően olcsobb az import.
más: hivatalosan (nem OTAn) milyen romok jöttek eddig? custom romokkal probálkozott már vki? Láthatóan kicsit finoman szólva optimalizálatlan a kicsim...
-
Dare2Live
félisten
Nem mindegy? Amúgy vszeg Német/Olaszoból jönnek ezek. XXL/partnero féle 144/145Ks árak ilyenek, sokszor csak telefon van ebben az árban(tartozékok nem)
Jelenleg olyan 155-158K a legolcsobb amiért rendesen el lehet hozni Magyar 2év Samsung garival. Illetve ha tudsz játszani áfával... akkor olcsobban.
-
Dare2Live
félisten
SIMet vágott már meg vki? Megvettem a NOtet és ebbe micros sim kell, azmeg ugye 4000Ftért ad T, hogy rohadna meg.
Több how tot is találtam neten, csak hátha van vkinek tapsztalata...
-
Dare2Live
félisten
válasz
prebuds #2445 üzenetére
használtam brandot is a levegő annál is alá mehet, csak kijön ugyanúgy mint ezeknél. Azaz nincs difi.
Brando nagy előnye, hogy baromi nehezen karcolódik, ezeket meg 4-5-6hónaponta újra szoktam rakni a karcok miatt.
De ha vkinek ez szempont akkor vehet pl ilyet [link] de annak darabja már 600Ft.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha valaki azt hitte, hogy a Galaxy S III nagy, akkor most le fog esni az álla. A Note 2 ugyanis óriási, ugyanakkor finom szolgáltatásokkal rendelkezik.
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 128gb, független, vadonatúj,aktiválatlan.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest