- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
-
LOGOUT
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stimpy001
aktív tag
válasz
AliceWake #20126 üzenetére
Az elforgatásra találtam egy áthidaló megoldást ha nagyon nem akarok restartot, nem tudom másnál is működik e, de nálam bevált. Amikor nem hajlandó visszaállni, rá kell bökni valami olyan felületre ami előhozza a billentyűzetet (pl böngészőben URL sáv). Amikor szövegbevitel módban vagyok, 100%ban elfordul minden esetben. Valaki majd próbálja ki alkalom adtán
-
Stimpy001
aktív tag
Ezt a lehalkulás dolgoz én is tapasztalom. Nem 1-2 naponta de kb 1-1.5 hetente reggel dugom be a fülest, indítom a zenét és hazt hallom hogy alig hallok valamit
Ilyenkor restart és megint jó egy darabig. 1.5 hetente amúgy is kell egy újraindítás mert vagy a képernyő elforgatás vagy valami megfekszik annyi idő alatt.
Android...ennyi. -
Stimpy001
aktív tag
400+ új hozzászólás a hétvége alatt? Mi történt?
-
Stimpy001
aktív tag
válasz
Nightfall75 #14794 üzenetére
Köszönöm ez volt a megfejtés. Nem volt bepipálva a Call audio....nem emlékszem hogy ebben a menüpontban valaha is jártam volta. Magától hogy tud kikapcsolódni? Persze költői kérdés volt, még 1x köszönöm a választ!
-
Stimpy001
aktív tag
Nekem a legutóbbi restart (lehet hogy már előbb) óta szaraxik a BT füles. A játékok meg minden egyéb hangja szépen a fülesen keresztül szól, viszont hívásnál a telefon hangszórójából jön a hang. Valaki találkozott már hasonló problémával? Valamit elállíthattam?
Nem találkoztam erre vonatkozó beállítással. Ötlet valakinek?
szerk: a füles másik telefonnal tökéletesen működik -
Stimpy001
aktív tag
Amíg nem veszek észre egy hibát normál életszerű körülmények között, addig minek direkt keresni azt?
-
Stimpy001
aktív tag
Most hogy megvan a nagyobb SD kártya, játszottam kicsit a DirectoryBind-al. Használja valaki? Úgy ahogy sikerült működésre bírni, de elég furán működik. A progin belül beállítom a path-eket, kilépek a progiból, visszalépek és tök üres a lista, eltűnnek a beállítások.
Ennek ellenére a bind-ok működnek, egészen egy újrainditásig.
Ekkor újra meg kell adnom a progik elérési útvoalait...a legtöbb amit tenni tudtam, hogy csináltam egy mentést a beáll0tásokról, és azt restart után visszatöltöm. Jó lenne ha működne rendesen ha már van a settigsbe olyan opció hogy "autorebind after boot" (vagy valami hasonló).
Másnál műxik normálisan? Melyik a legfrisebb verzió? 0.2.0k van telepitve nálam.
Köszi! -
Stimpy001
aktív tag
válasz
gyuri2008 #13547 üzenetére
Majdnem énis ilyet vettem 6000ért, elég sokan hirdetnek ilyet. Ez valami hamisítvány lehet, csak rá van szitázva a Samsung felirat, vagy hogy tudják ilyen olcsón adni?
Én is az aprón vettem, de teljesen eredeti, bontatlan csomagolású cuccot kaptam:
[link]Pont erre volt dolga a srácnak, házhoz hozta...ez ám a szolgáltatás
-
Stimpy001
aktív tag
Akkor már én sem akarok kimaradni, 13 nap múlva leszek 30. Előszülinapi ajándék gyanánt ma megleptem magam egy memóriakártyával, mivel kezd megtelni a belső memória.
SanDisk Ultra Mobile microSDHC Class10 32GB
[link]
Ilyet vettem, elég jókat olvastam erről a kártyáról, remélem nem nyúltam mellé. -
Stimpy001
aktív tag
Ez alatt természetesen nem a fizikai bolttal rendelkező GSM shoppokat értem, az ugyanúgy lutri. Normális bolt nálam (ilyen szempontból): Media Markt, iPon, szoláltatók, nagyobb elektronikai áruházak és természetesen a Samsung márkaboltok. Ha valaki ilyen helyeken vásárol, nagyon nem tud melléfogni.... Befejeztem az OFFot
-
Stimpy001
aktív tag
válasz
Markizmark #13274 üzenetére
Ha csak nekem akkor én kérek elnézést. GML-nek meg külön köszönet az építő jellegű hozzászólásért, de nem kívánok átmenni másik topicba!
Ezek a dolgok 100x le lettek már ide írva! Én úgy látom, a sok ismétlődő kérdés/válasz miatt egyre nehézkesebb megtalálni a fórumon a hasznos információkat..
Amúgy meg ha valaki biztosra akar menni garancia ügyben, az normális boltból vásárol számlásan...ennyi -
Stimpy001
aktív tag
Csak nekem unalmas már baromira ez a garancia téma???
Mindenki vegye meg ott ahol jónak látja és ahonnan a pénztárcája engedi. Nekem pl nem ért meg +30k-t anno a gyári gari és mégsem parázom szarrá magam...
Pls-pls legyen már valami értelmesebb téma! -
Stimpy001
aktív tag
Olvasgatom XDA-n a ROM topicját, úgy tűnik ez lesz a befutó.
Más: Melyik a legegyszerűbb módja a backup készítésnek? Létezik olyan megoldás amivel nem külön backupolom a user adatokat, appok beállításait, stb hanem mint pl PC a Ghost, egy full image-et készít a belső memóriáról és az az állapot bármikor visszaállítható...? -
Stimpy001
aktív tag
Használja/próbálta már valaki a Phoenix ROM-ot?
[link]
Nagyon ígéretesnek hangzik, ebbe aztán minden bele van pakolva úgy látom.
Valakinek személyes tapasztalat sebesség/stabilitás terén? -
Stimpy001
aktív tag
válasz
Levente #12849 üzenetére
Eredetileg a gyári lengyel XEO volt rajta, ezt a mostanit én toltam rá Odinnal. Ahogy mondod a lengyel Play szolgáltató ROMja van rajta most, ez volt a legelső publikus 4.1.2, stabil volt, gyors, maradt szépen.
Most is csak véletlenül néztem rá milyen build van rajta, teljesen abba a tudatba voltam hogy frissül szépen magától a háttérben.
De már megfejtettük, a gyári XEO lesz a nyerő, a hétvégén visszateszem. -
Stimpy001
aktív tag
válasz
Markizmark #12816 üzenetére
Van egy tippem hogy azzal sem fog menni az update...ha ígyse-úgyse tudom rábírni az automatikus frissítésre akkor lehet teszek egy próbát az Omegával vagy Revolution HD-vel.
Mondjuk egy olyan fícsört sem látok a főzöttekbe ami nélkül ne tudnék élni, nekem az többet érne ha szépen jelezne a teló ha frissítés jön és települne rendben... -
Stimpy001
aktív tag
válasz
Markizmark #12814 üzenetére
Igen, én is ezt a gondolatmenetet követve raktam fel a lengyelt, mert mindíg azok kapják meg először. Itt viszont visszajutunk az eredeti kérdésemhez, hogy a fenébe létezik hogy még mindíg 2012 novemberi a bulid dátuma ami rajta van?
-
Stimpy001
aktív tag
válasz
Markizmark #12808 üzenetére
XEO lengyel, és a teló is lengyel, igaz ezt firmware-t ami most van rajta Odinnal toltam rá. Akkor mit tegyek rá hogy frissüljön normálisan?
szerk: egy szóval nem említettem hogy magyar, gyári garis a telefon
-
Stimpy001
aktív tag
Persze, "Már telepítve vannak a legújabb frissítések" ez a válasz.
Eszköz állapota: NormálAmúgy a lengyel 4.1.2 van rajta, anno ez volt az első publikus stock 4.1.2, azért hagytam ezt rajta és nem is rootoltam mert reméltem hogy ez majd frissül rendesen...
Persze Odinnal rá tudnék nyomatni egy frisset, de eddig mindíg volt valami zűr a cuccaim backupból visszaállításánál.
-
Stimpy001
aktív tag
Én is ugyanezen a véleményen vagyok...ahogy tehetem, jól megtapogatom élőben.
Minden azon múlik hogy befér e a nadrágzsebbe vagy sem.
Az meg hogy hardveresen gyenge lenne...nem is tudom, ne feledjük hogy a dual A15 megeszi reggelire a quad A9et. Persze a 2GB RAM elfért volna.... -
Stimpy001
aktív tag
Kinek mi a véleménye a nemrég bejelentett Galaxy Megáról? Lecserélnétek rá a Note 2-t?
Nem egy spec bajnok, de amire én használom arra pont elég lenne....az a kijelző
Kb akkora lépés lenne mint S3 -» N2Hands on review
[link] -
Stimpy001
aktív tag
-
Stimpy001
aktív tag
gyors kérdés, a gyári mail kliensben be lehet állítani hogy automatikusan töltse be a képeket? nem találtam erre vonatkozó beállítást..
-
Stimpy001
aktív tag
válasz
Markizmark #5292 üzenetére
Ez szerintem valami spéci launcher, nem asztal. A piros X ha jól látom a böngészőnél van, Popup Browser a neve.
-
Stimpy001
aktív tag
Srácok, el nem tudom képzelni mi a fenének LTE sebesség egy mobilba... Mire nem elég a HSDPA+ sebessége?
-
Stimpy001
aktív tag
Énis futottam pár kört akksi témában, ódákat zengenek róla egyesek, én max átlagosnak mondanám. Semmi progit nem találtam ami húzná az akkut, hagytam is a dolgot a fenébe, ha egy egész napot kibír az már nálam jó. Este amúgyis rá kell rakni töltőre mert egy 2. napot már nem bír ki. Tök mind1 hogy 10 vagy 25 %-on dugod fel tölteni.
MÁS:
3-4 napja a lengyel 4.1.2 ROMot használom, teljesen elégedett vagyok vele, viszont van egy bosszantó bibi vele.
Van amikor nem hajlandó a kijelzőt elforgatni amikor elfordítom a telót, semelyik alkalmazásban. Úgy vettem észre, éjszaka vagy gyenge fényviszonyok mellett produkálja, olyan mintha összefüggésbe lenne a fényérzékelő szenzorral? WTF?Más is tapasztalt hasonlót?
-
Stimpy001
aktív tag
8.0? Mire fel ez a nagy verziószám ugrás? A changelogban nem látok semmi olyat ami indokolná.
[link]
Itt ezt írják:
Based on firmware XXDLK7 Android 4.1.1 Kernel XXDLK7
Modem XXDLK7
Biztosan 4.1.1? Az XXDLK7 kernel nem 4.1.2?
Aki felrakta írhatna már szót róla...erősen gondolkodom valami jobb féle főzeléken -
Stimpy001
aktív tag
Nah tegnap énis felraktam ezt a lengyel ROMot, túl sok változást nem vettem észre, ugyanolyan gyors és stabil mint ezelőtt. Akksiidő még tesztelés alatt. Ez egy szolgáltatói ROM ha jól látom (custom boot animáció és extra progik)..hogy létezik hogy ez előbb van kint mint a sima stock? Másnak mi a tapasztalata a 4.1.2-vel? Gondolkozom az Omegán is amíg még nem lakom be újra a telefont. Milyen érvek és ellenérvek szólank mellette/ellene?
-
Stimpy001
aktív tag
Mielőtt felrakom az új SW-t, szeretnék egy teljes "restore"-t csinálni, minden beállítás+adat+belső memória törlés. Túl sok felesleges progi van fent, új teló, tesztel minden stuffot az ember, szeretnék tiszta lappal indulni.
Már lementettem minden ami kell, de nem tudom hogyan a legegyszerűbb megcsinálni egy ilyen full resetet. Ezt találtam, működhet a N2 esetében is?
[link]
A Kiesnek nincs ilyen funkciója?
Köszi a választ! -
Stimpy001
aktív tag
válasz
guriga1234 #4040 üzenetére
Ilyekor örülök hogy az enyém lengyel cucc, remélem minden update ilyen hamar fog rá megjönni
-
Stimpy001
aktív tag
A Titanium Backup-ban járatos kollegáktól kérnék egy kis segítséget. Látom van rengeteg féle mentési lehetőség, melyik az amelyiknél mindent lement? Az összes telepített alkalmazást beállításokkal adatokkal együtt, sms, híváslista, launcher beállításai, képek, videók, zenék. Gyakorlatilag a belső memóriáról kéne egy komplett mentés. Gondolom ezt csak SD kártyára tudja menteni. Jelenleg 4.1.1-en vagyok, ha mentés után visszapakolok mindent a backupból, tényleg megtart mindent? 4.1.2-re szeretnék updatelni, nem gond hogy más verzióra akarom visszatölteni a backupot?
-
Stimpy001
aktív tag
válasz
guriga1234 #3778 üzenetére
500Ft a fólia felrakás. Szívtam is a fogam emiatt, de olyan precizitással rakták fel az enyémre a Brandót, ahogy én sosem tudnám. Aki nem profi, és nem akar egy 3-4ezres fóliát kidobni a kukába, annak szerintem megéri.
-
Stimpy001
aktív tag
Ezt a videót láttátok már?
[link]
Már nincs is olyan messze a full desktop élmény -
Stimpy001
aktív tag
válasz
Markizmark #3559 üzenetére
Én csak azt nem értem mi a franc foglal majdnem 1.3GB memóriát, ha csak 3 kis alkalmazás fut. Ha az alkalmazáskezelőben ürítem a memóriát, akkor is legjobb esetben 850-900MB lesz a foglalt memória. Komolyan mondom nem értem, egy alap Androidnak + TSF launchernek meg kb 4-5 widgetnek ennyi memória kell?
-
Stimpy001
aktív tag
Még ezt találtam az XDA Developersen:
- What about future updats and devices ?
Please read this article I wrote about this: http://www.chainfire.eu/articles/118...ay_vs_Samsung/- On my SGS3/Note2/etc, Download Mode says my System is modified, and Triangle Away does not reset it
Triangle Away attempt to reset this status and block it from coming back, but it depends on the firmware. It does work on some (not all) stock firmwares. Resetting this value doesn't work on custom firmwares!- On the SGS3/Note2/etc, System->Settings->About device->Status still shows "Modified"
This is outside the scope of Triangle Away. The "system" status is not even always resettable in the bootloader. If you are going for warranty, you need to also reflash a full stock firmware and wipe your device. If they boot up your device and find root apps, you're not going to get any warranty anyway. If you do such a full stock reflash and wipe, the "Modified" value will go away. -
Stimpy001
aktív tag
A Beállítások/eszköz névjegye/állapot/eszköz állapota "Módosított" nem "Normál", tehát valószínű ezért nem jönnek az update-ek.
A másik kérdés hogy melyik verzió jó Note2-höz? 1.95-ös verziót találtam, itt nem látom a supported devices listában, és többször is vastagon ki van emelve hogy brick-elhetem a telót vele, szóval..... -
Stimpy001
aktív tag
válasz
Giovanny #2830 üzenetére
Azért nem csak a garis ügyintézés a hátránya. Számomra a legnagyobb gáz, hogy ha rootolsz, onnantól kezdve nem jönnek a frissítések a telefonra. Ha ezt előbb tudom, nem rootolok. Jól tudom hogy csak teljes restore-al lehet a rootot eltávolítani? Annyira jól belaktam a telefont, és beállítottam mindent, hogy nem akarom 0-ról elkezdeni (titanium backupnak megint csak root kell, szóval nem opció).
-
Stimpy001
aktív tag
-
Stimpy001
aktív tag
Sok apróság van ami miatt, inkább úgy mondanám kényelmesebb, praktikusabb, nem feltétlenül jobb. Egy példa:
3 nem fogadott hívásom volt 3 különböző embertől. Az iOS kipakolja a egymás alá a neveket a lockscreenre, amelyiken végighúzom az újjam, azt már hívja is vissza.
Meg ilyen apróságok. Félre ne érts, nem akarom itt az iOS-t fényezni, valószínű én sem fogok soha visszatérni mert az Android sokkal többet nyújt. -
Stimpy001
aktív tag
Az biza!
Az i5-re vártam, de mivel alig válozott valami, csalódás volt, gondoltam kipróbálom az androidot, ha már lúd legyen kövér alapon megvettem a létező legnagyobb kijelzőjű, legkomolyabb hardverrel rendelkező gépet..
És nem bántam meg, sokkal több mindent meg tudok rajta csinálni, ez a kijelző meg valami eszméletlen! Mindennapi használat és praktikusság szempontjából viszont azt kell mondjam az iOS jobb.
-
Stimpy001
aktív tag
Sikerült egész jó áron beszerezni egy Class10-es 32GB kártyát, így tegnap megpakoltam zenékkel meg videókkal a "kicsikét". Valaki korábban említette, hogy a hagnzása az iPhone-hoz képest fasorban sincs. Namost én nem ezt tapasztaltam!
i4-ről váltottam, és legalább annyira jól szól (ha nem jobban) mint az iPhone. Persze egy komolyabb Bose fülhallhatóval használom, a gyári füles ott pihen még a fóliában, inkább nem is erőltetném.
Van valakinek tapasztalata, hogy az iPhone-hoz készült headsetek mikrofonját és vezérlő gombjait hogyan lehet működésre bírni? Sajna nem működik out of the box, csak sima fülhallgatóként funkcionál, konkrétan ez a típus van nekem (Bose® MIE2i).
A másik kérdésem, hogy a gyári zenelejátszóban hogyan lehet beállítani, hogy a lejátszási listában lévő számok között ne tartson szünetet, folyamatos legyen a lejátszás? iPhone-on ez automatikusan megvolt, itt eléggé zavaró, ha pl egy DJ szettet hallgatok ami szét van bontva számokra, mindíg megakad egy fél másodpercre. -
Stimpy001
aktív tag
-
Stimpy001
aktív tag
-
Stimpy001
aktív tag
Tegnap énis vettem a Speedshopnál egy gyári belecsúsztathatós bőrtokot. Nagy igényes, szép tok, teljesen passzentos, 1 valamit mégsem értek. Minek van a beszédhangszórónál és alul a mikrofonnál kivágva? Gondolom azért mert lehet tokkal együtt is telefonálni. Ha így van, felmerül a kérdés, hogyan veszem fel ha hívnak? Kiveszem a tokból, fogadom a hívást, majd visszacsúsztatom és úgy beszélek? Teljesen életszerűtlen helyzet.
Aki ilyen tokot használ, legyen szíves világosítson már fel.
-
Stimpy001
aktív tag
Létezik hogy a gyári ébresztőóra nem tud Snooze-t (szundit)? Tegnap eladtam az iPhone-om, ma reggel már a Note-ra keltem volna...jól el is késtem a munkahelyemről emiatt.
Ha tényleg nincs ilyen funkciója, melyik ébresztőóra alkalmazást ajánljátok a gyári helyett? -
Stimpy001
aktív tag
válasz
ForRedGlory #1676 üzenetére
Köszi a válaszokat. Böngészőből? Ez kicsit körülményes... Olyan nincs amivel normális protokollokon keresztül lehetne kommunikálni (pl SMB, FTP,AFP), mondjuk egy sima fájlkezelővel? Az On Air progit telepítettem, ez jónak tűnik, viszont a usernek amivel kapcsolódik, csak read only joga van a rendszerhez.
Valahogy meg lehet tudni mi a rendszer root passwordje? -
Stimpy001
aktív tag
2 kérdésem lenne, bár nem annyira Note2 specifikusak, hátha tudja valaki a választ.
- Létezik olyan megoldás mint iPhone-on, ha elmúlaszott hívásom volt, vagy SMS érkezik, kipakolja a locksrceenre, és onnan 1 mozdulattal visszahívható az illető/válaszolni tudok az SMS-re?
- Van megoldás a belső memória Wifin keresztüli hozzáférésére? Eddig több megoldást is próbáltam, van amelyik működött, viszont csak read only módban, azaz rámásolni semmit nem tudtam.
Köszi előre is!
-
Stimpy001
aktív tag
válasz
ForRedGlory #1487 üzenetére
Te aztán tudod hogy kell "gerjeszteni" a népet Komám!
Tűkön ülök hogy végre olvasgassam a grandiózus művet!
-
Stimpy001
aktív tag
Az ébresztő hangját nem tudja valaki hol kell megváltoztatni? Ha menüből nem lehet, melyik mappában kell melyik fájlt lecserélnem? Rootolva lett a teló.
A gyári hang olyan kellemes lágyan csobogó, csilingelő dallam, hogy még mélyebben alszom tőle. Max hangerőn is. Gratulálok annak aki ezt kitalálta.... -
Stimpy001
aktív tag
Már egy ideje megvan az N2, kezdem belakni, mindent szépen beállítgattam. Ez az első androidos telóm, ezért ne kövezzetek meg ha butaságot kérdezek. Normális az hogy alaphelyzetben 1GB a foglalt memória? 5-6 widget van kirakva, csak az alap dolgok (üzenetek,email,telefon,facebook,viber,google reader) futnak a háttérben.Az alkalmazáskezelőnél összeadogatva az egyek folyamatok által foglalt memóriát, kb 400MB jön ki...akkor hol a maradék 600MB? Esetleg érdemes valami RAM manager progit felrakni rá?
-
Stimpy001
aktív tag
Igen, aktiválva van. Most úgy tűnik megy, 30 percre raktam a frissítés gyakoriságát, és be lett pipálva hogy roaming esetén is szinkronizáljon. Talán valami bug..
Azt be lehet állítani, hogy az olvasatlan maileke számát is megjelenítse az Email ikonon mint a telefon és üzenetek alkalmazánál? -
Stimpy001
aktív tag
válasz
ForRedGlory #801 üzenetére
MixBooth...
Egyébként most vagyok túl a rootoláson, kb 3 perc volt az egész -
Stimpy001
aktív tag
Úgy tűnik sikerült megoldani a leggyakrabban használt funkciók elérését egykézzel, testre is szabdtam a homescreent:
Nem, röhögni, kezdő droidos vagyok, lesz ez még jobb is
-
Stimpy001
aktív tag
Nah emberek, mint itt többeknek nekem is meglett a cucc (Partnero). A doboza angol nyelvű, a bekapcsolás után viszont egyből "Polska" locationt ajánlotta fel, tehát lengyelországból van a telefon.
A sebesség nagyon rendben van, a kijelző valami eszméletlenül gyönyörű, a méret sem vészes sokkal rosszabbra számítottam, simán belecsusszan a farmerzsebembe.
2év iOS után picit még minden szokatlan, nem 1-2 nap lesz belakni, mindent beállítani.
Valahogy előhoztam ezt az "multi screen app választó" sávot (amivel 2 alkalmazást rakhatsz ki egyszerre), az istennek nem sikerül eltüntetni. Hogyan tudom likvidálni a képernyőről? -
Stimpy001
aktív tag
válasz
ForRedGlory #733 üzenetére
Nem sok kulombseg van... Mar 4en vagyunk
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha valaki azt hitte, hogy a Galaxy S III nagy, akkor most le fog esni az álla. A Note 2 ugyanis óriási, ugyanakkor finom szolgáltatásokkal rendelkezik.
- Robot fűnyírók
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Sorozatok
- Formula-1
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 128gb, független, vadonatúj,aktiválatlan.
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest