Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:37:46

LOGOUT.hu

Samsung Galaxy Note 20 Ultra téma összefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1351) Teal'C


Teal'C
addikt

Amerikában már kint van az új update, néhány nap és jön ide is szerintem.

"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!

(#1352) Silenzio válasza Tin (#1350) üzenetére


Silenzio
addikt

A sima note 20 szenzora 1\1.7 coll, az i12 Pro Maxban ennél nagyobb? Köszi a választ.

https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR

(#1353) bbendre válasza Tin (#1350) üzenetére


bbendre
őstag

:K Videora én is I12 Pro vagy Max. Használtam a N20U-t videora jó, de nem annyira. Ha teheted próbáld ki élőben. Nem mindegy, hogy természet filmet forgatsz vagy akció filmet sőtétben.

Iphone 13 Pro Max & Google Pixel 8 Pro

(#1354) Silenzio válasza bbendre (#1353) üzenetére


Silenzio
addikt

A mcpro24fps appal forgatok játékfilmet. Azzal egy iPhone sem versenyezhet. Valós működő log módjai vannak és akár 500 megabites bitrátája. Eddig iphone-ra esküdtem de a mostani telefonom ezzel az appal földbe döngöli a tavaly vett iPhone 11-et. Ég és föld. Mintha valódi kamera lenne. Most egy horrort csinálok sötétben Xperia 5-tel. Néha kissé zajos a konzervatív szenzorméretek miatt.

Az iPhone nem olyan jó ám. Nem lehet kikapcsolni a HDR-t, a tone mapping felülírja a manuális beállításokat. Már Soderbergh se forgat vele mert megbízhatatlan. Nagyon kell hozzá érteni, annyi a csapda a mobil videózással.

A Xiaomim 108 megapixeles Samsung szenzora pl túlhevül és pixelhibákat csinál. A Note Ultrában is ugyanaz van... Megkérdezem ennek a zseniális appnak a fejlesztőjét, hogy melyiket javasolja. Lehet azt mondja, csak a Sony megbízható... Nagyon sztárolja, joggal.

Szóval elhiszem, hogy papíron az ISOCELL meg az alma a jó, de én évi 5-10 telefonnal tesztelek, és a tapasztalat mást mutat.

[ Szerkesztve ]

https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR

(#1355) Tin válasza Silenzio (#1352) üzenetére


Tin
veterán

Az i12 Pro Max szenzora nagyobb és lidaros az AF, de az N20U szenzora még nagyobb. Bár filmhez az AF tökmindegy, de a bokeh miatt még jobb a nagy szenzor. A Sony kamerák tényleg nagyon jók, és az 5 mark II kb. 800€. De miért nem veszel inkább egy Sony MILC-et?
Túl melegedés filmnél nem mindegy? Vagy perc hosszú jeleneteket forgatsz vágás nélkül? Vízálló telók, max jégbe vagy vízbe rakod utána.

(#1356) Gyula84 válasza Tin (#1348) üzenetére


Gyula84
veterán

én ilyent vettem rá (szerencsémre kettőt kaptam ) :D

Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.

(#1357) Tin válasza Gyula84 (#1356) üzenetére


Tin
veterán

És ezen a kamerák fedettek vagy azoknál lyuk van?

(#1358) Silenzio válasza Tin (#1355) üzenetére


Silenzio
addikt

Órákig megmaradnak a pixelhibák már 10-15 perc kamerázás után.
Van egy 5D Mark II-m, 14bit RAW-ban forgatok vele Magic Lanternben. 4K-ra simán skálázható. Van egy EOS M-em, az is ugyanezt tudja. És van egy Sony A6300-am. Azért választottam a telefont mert kihívás és hogy bebizonyítsam, hogy ez az app mekkora gamechanger a mobil mozgóképek történelmében.

https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR

(#1359) Tin válasza Silenzio (#1358) üzenetére


Tin
veterán

9x9-es pixeles egy képpont a 108MP szenzorok, de ha te zajosnak mondod, elhiszem. Az ML-t ismerem, régebben volt 70D-m, jó cucc ez így.
Szerintem ha bait bizonyítani akarsz, akkor a Sony, mert ő gyártja ezeket a 12MP-es szenzorokat. [link] itt meg tudod nézni, melyikben ki van, az IMX555 van a Sony 5 mk II-ben és a Note 20-ban is, de a sima S20-ban is. Ha a szoftver egyedi, talán a telefon is mindegy, hisz ugyanaz a szenzor.
Elvileg, de azert kérdezd meg a szoftver készítőjét.

[ Szerkesztve ]

(#1360) Gyula84 válasza Tin (#1357) üzenetére


Gyula84
veterán

teljesen fedett az egész, de engem nem zavar, esetleg lehet minőségbeli eltérés a kettő között

[ Szerkesztve ]

Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.

(#1361) Tin válasza Gyula84 (#1360) üzenetére


Tin
veterán

Sajnos van, főleg a közeli képeknél. Nem vészes, de ha az ember csúcs mobilkamerát vesz, nem akar közepes képeket.

(#1362) Gyula84 válasza Tin (#1361) üzenetére


Gyula84
veterán

lehet én vagyok a béna, de én nem voltam megelégedve a minőséggel védő nélkül sem

Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.

(#1363) Tin válasza Gyula84 (#1362) üzenetére


Tin
veterán

Ezt tudják a mobilok 2020-ban. Ha ennél jobb kell, fényképezőt kell venni.

(#1364) spawn21 válasza Tin (#1359) üzenetére


spawn21
veterán

Nem imx555 hanem imx 557 van benne , mármint a Sonyban

iPhone 13p

(#1365) Tin válasza spawn21 (#1364) üzenetére


Tin
veterán

Ja, na akkor a Wiki oldal a rossz. Gondolom ez ugyanaz, csak egy kicsit jobb, vagy exkluziv Sony. Nics rossz áron a Sony, szóval ha az app fejlesztője szerint az a tuti, én is azt vennem inkább csak videókra. De átlagembernek az N20U jobb, úgy en bloc mindenre.

(#1366) spawn21 válasza Tin (#1365) üzenetére


spawn21
veterán

Point and shot igen. Valóban Samu.
Meglepően jó lett az új Xperia, de nem egy note

iPhone 13p

(#1367) Silenzio válasza Tin (#1359) üzenetére


Silenzio
addikt

Nem, a jelenlegi Sony-mra mondtam, az Xperia 5 első generációra, hogy zajos. Az egész nem vészes, eleve lenyűgöző, hogy félhomályban mobillal lehet forgatni, de azért egy nagyobb szenzorral még jobb lenne. Ezért vettem a Xiaomi Note 10-et, de olyan gyenge a hardvere, hogy teljesen random frame-eket dobál. És furcsa mód sötétebb, mint a Sony sokkal kisebb szenzora. Amúgy a Samsung szenzorral szinte zajmentes felvételeket tudtam csinálni mindaddig, míg nem kb. full sötétben kameráztam. Nemsokára dobok fel nektek egy videót, amit a 108 megapixeles Isocellel lőttem, abból kiderül, mennyire nem mindegy, milyen szoftverrel forgatsz... Köszi a tippeket.

Egy kérdés: sima Note 20-nál illetve Note 20 Ultránál működik a pro mód 8K-s felvételeknél? Vagy csak 4K-tól lefelé? Mert ha pl. sima Note 20-nál is működik, az nagy kópéság a Samsungtól, tekintve, hogy az ál-tele lencse csinálja, amihez a többi modellnél hozzá sem enged férni pro módban, sem 3rd party applikációban.

[ Szerkesztve ]

https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR

(#1368) Tin válasza Silenzio (#1367) üzenetére


Tin
veterán

Szoftveresen majd javítják ezt talán, bár nem a Xiaomi az, ami a top-end kategória. Samsung jó cucc, Apple még jobb, de a Sony is biztos odafigyel erre, szóval az 5 mkII biztosan jó.

N20U-nál van 8K Pro Video módban, de HDR+ szerintem nincs, bár ha te utólag grade-eled, akkor pont nem is kell. Viszont 8K csak 24p-ben van, bár úgyis az a cinema. Viszont ott van rolling shutter rendesen, de mondjuk egész jól kezeli utólag a videón.

(#1369) spawn21 válasza Silenzio (#1367) üzenetére


spawn21
veterán

8k mobilon......nem veszed komolyan, ezek szerint

iPhone 13p

(#1370) Silenzio válasza Tin (#1368) üzenetére


Silenzio
addikt

Köszi. Íme a videó a 108 Mpixeles főkamerával.
Rájöttem, mitől olyan filmszerűek ennek az appnak a videói. A készítő elérte, hogy ki lehessen kapcsolni a mobilokra jellemző oversharpeninget. A videó eleji low light teljesítményt ajánlom figyelmetekbe, és a végén a kutyát. Vicces, hogy ennek a legjobb a minősége, és ez szaggat mégis a legkevésbé.

Nem csak nem fókusztermék ez a Xiaomi Note 10, de baromi gyenge ez a hardver mozgóképeket kiolvasni 108 Mpixeles szenzorból. A Filmic Pro konkrétan használhatatlan, ezért adtam el egy éve 4 nap után. Azt írták a fórumban, hogy a hibákat kijavították. Hát, nem.
Az Xperiám kiegyensúlyozottsága és képminősége meg nagyon gyanús. Gondolok itt a fényerőre és dinamikára. Valamit jól csinálnak. Kár, hogy rohadtul kell az az S-Pen. Nagyon megszoktam a munkámban. Van egy szar PC-m az irodában, azt kihajítanám, és csak a Dexet használnám, meg időnként a 'kincstári' laptopot.

Amúgy a sima Note 20 fő és "tele" szenzora is nagyobb az iPhone 12 Pro Maxénál. Félórás keresgélés után megtaláltam a TÉNYLEGES méretet, mert mindenhol csak a marketing bullshitelés ment, hogy 47%-kal nagyobb. 1\1.8 inch és 1.7 mikrométeres pixelmérete van.

#1369spawn21:
Halálosan komoly vagyok. Tanulok, tapasztalok, kísérletezek. Ha kell, megveszek egy kamerát vagy egy telefont csakis azért, hogy pár napig nyomogassam. Aztán, ha fos, eladom. Csak idén vagy nyolc telefonom, két VR 360 kamerám és hat fényképezőgépem volt, mire megtaláltam a számomra használhatókat. Nem mondom, hogy rentábilis, néha bukok rajta, néha jó sokat. Olyan is van persze, hogy drágábban tudom eladni. Az a fontos számomra, hogy minél több tapasztalatot gyűjtsek. Ez a faszi az egyik kedvenc koreai filmrendezőm. S20 Ultrával forgatott mozifilmet 8K-ban, Dél-Korea két 8K-s mozitermében fogják bemutatni - ha megéljük. Addig vagy szkeptikus, míg a sokszáz próbálkozás után el nem ér a technika addig a pontig, hogy azt mondod, HOPPÁ. Nekem ez a pont a mcpro24fps kipróbálása volt, azóta tudom, hogy BÁRMI lehetséges. Szó szerint. :))

[ Szerkesztve ]

https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR

(#1371) Tin válasza spawn21 (#1369) üzenetére


Tin
veterán

Nem ez a lényeg benne, hanem ha használható, és van benne többletinformáció, akkor miért ne? Ő Amúgyis 24p-ben forgat, ha mozit csinál, ha van elég fény, simán lehet többletinformáció egy 8K videóban, amit persze a végén úgyis lekonvertál 4K-ra. Bár mivel a 8K crop, másféle fókusztávolság és DOF lesz. De a filmben úgyis kevés a mozgó kamera, szóval ha jól elhelyezi, lehet jó.
De ez olyan, mint a 108MP kép. Az N20U tudja, és ha van elég fény, simán használható. Persze nem mint 108MP kép, de ha betolod egy PS-be, sokkal jobban tudsz vele dolgozni, és a végső formátumot előállítani, mint egy szoftveresen megcsinált 12MP-es képpel a legtöbb telón. Napfényben ráadásul egészen használható az a szenzor.
Mint írta, ez egy kísérleti projekt, szerintem nincs ezzel baj. Van "rendes" cucca is a forgatáshoz, nyilván ha az ember a legjobbat akarja, akkor nem egy mobillal forgat, de mondjuk nem is egy DSLR-el. Amatőr filmesnek viszont teljesen jó ez is.

(#1372) Tin válasza Silenzio (#1370) üzenetére


Tin
veterán

Jó, de arra készülj fel, hogy mivel baromi nagy számítási kapacitás kell a videóhoz, a telefon melegedni fog, és merülni is. Utóbbi persze powerbankkal megoldható, bár az előbbi is. Gondolom ha a6300-ad van, akkor ismered ezt az érzést :D
Olvastam az új generációs Snapdragonról, és gyanítom, hogy az új Exynos is ilyen lesz, hogy egyszerre 3 db 4K streamet tud egymástól függetlenül feldolgozni, tehát a HDR videófelvétel nem lesz akadály, és azok a procik már 5nm-esek, mint az új Apple, szóval fogyasztás-melegedésben is jók lesznek.
Január végétől kapható az új S21 Ultra. Abban már az új proci lesz, és az N20U 108MP-es szenzorának a javított változata, meg lézeres AF, bár ez neked mindegy. Azt mindenképp próbáld majd ki, bár gyanítom, hogy oda is kell majd pár hónap, mire szoftveresen rendberakják az anomáliákat.

(#1373) Silenzio válasza Tin (#1372) üzenetére


Silenzio
addikt

Igen, gondolkodom rajta, hogy kivárom a 21-es szériát, bár a toll legalább majdnem olyan hasznos a polgári foglalkozásomban, mint amennyire a filmezés fontos hobbinak. Illetve néha a munkámban is használom, de ritkán. Filmklubokat is tartok, a prezentációkhoz is hasznos lenne a Note. Szerintem végül úgyis az lesz, eddig semmivel sem voltam olyan elégedett telefonként, mint a 10 Lite - igaz, abban meg a kamera volt necces.

Valóban 4K transzfer lenne a végeredmény, szerintem a 8K nyersanyag jót tenne a zajcsökkentésnek is, 24 fps fölé meg akkor megyek, ha lassított felvétel kell. Mobilnál filmezésnél egyedül a mozgás darabossága zavar, erre jó megoldás, ha kerülöd a svenkeket és egy jól optimalizált kameraszettel bíró telefont veszel, mint pl. az Xperia 5. Amúgy egyelőre maradok a Canonnál, míg nem lesz pénzem Blackmagic-re vagy Sony A7 IV-re. Az akkuidőt powerbankekkel szoktam kiküszöbölni, ha épp nincs 25 ropim eredeti pótakksira. Az A6300 kb. 50 percet bír 4K-val, de szerencsére simán kezeli a powerbankem, és elég naftát ad neki, hogy ne fogyjon ki a szuflából. :)

https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR

(#1374) Tin válasza Silenzio (#1373) üzenetére


Tin
veterán

A második részéhez: a 8K az 32MP, és nem tudom, hogy kezeli a teló, tehát crop és 1-1 pixel egy képpont, vagy binning, és akkor 2x2 pixel, vagy ahogy 4K-nál és 12MP fotónál, 3x3 pixel. De fényben nincs gond, élesebb a 8K mint a 4K, bár ez lehet, hogy csak a tömörítés miatt. 4K monitoron több az információ a 8K videó képben, 8K tévém még nincs.
A darabos mozgásra meg: tegyél elé azaz ragassz rá sötétítő szűrőt, mint a kameránál. Akkor nem 1/1000-ed lesz napfényben a képkocka, hanem az ideális 1/40. Persze ezt elég macerás belőni.

(#1375) Capella válasza Silenzio (#1373) üzenetére


Capella
senior tag

Az S21 Ultrához lesz toll is. Igaz külön kell majd megvenni, és nem a telóba lehet dugni, hanem a tokba, ami erre fel lesz készítve.
Kérdés, milyen kedvezményt adnak majd az előrendelőknek. Lehet, hogy pont egy tollat (is).
Azután, ha a Telenor folytatja a jó szokását az árazással, lehet, hogy nem kell kapkodni annyira az előrendeléssel.

[ Szerkesztve ]

(#1376) Mo Bill


Mo Bill
aktív tag

Legyen már szíves valaki nézze már meg, hogy a galaxy storeból lehet-e vásárolni!
Már majdnem két hete nem tudok , a saját védelmemre hivatkozik.
Nem kártyahiba, többet sem fogad el és a kártya nem is jelez semijen kártyahibát!

Az emberi élet egymilliárd sejtecske szeszélyes összjátéka, amiről azt hiszed, hogy te vagy.

(#1377) Luser2000 válasza Mo Bill (#1376) üzenetére


Luser2000
addikt

Apple iPhone 15pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"

(#1378) Silenzio válasza Tin (#1374) üzenetére


Silenzio
addikt

Köszi, mindig 1/50-re lövök. Ez a film csak sötétben játszódik, szóval ez nem gond, de ahogy a Xiaomin nézem, nappal 1/200 alatt esélytelen még borongós hajnalon is. ISO 100-on. Szóval jó ez a 108 Mpixeles ISOCELL. Ha sikerül összehozni egy kecsegtető üzletet, még ma boldog Note 20 Ultra tulaj leszek.

https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR

(#1379) Mo Bill válasza Luser2000 (#1377) üzenetére


Mo Bill
aktív tag

Nagyon szépen köszönöm!
Én. meg itt tartok, pedig frissítettem a store-t!
Felhívom a bankomat, miért nem fogadja el a bankómat?😅😅😅

[ Szerkesztve ]

Az emberi élet egymilliárd sejtecske szeszélyes összjátéka, amiről azt hiszed, hogy te vagy.

(#1380) Luser2000 válasza Mo Bill (#1379) üzenetére


Luser2000
addikt

Úgy tűnik nekem is, hogy a fizetési szolgáltató oldalán van a baj.
Majd írd meg mire jutottál.

Apple iPhone 15pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"

(#1381) Mo Bill válasza Luser2000 (#1380) üzenetére


Mo Bill
aktív tag

A bankig el sem jut a dolog.
Semmi nyoma próbálkozásoknak, a samsung supportnak írtam!

Az emberi élet egymilliárd sejtecske szeszélyes összjátéka, amiről azt hiszed, hogy te vagy.

(#1382) Silenzio válasza Mo Bill (#1379) üzenetére


Silenzio
addikt

Múlt héten csütörtökön állítólag országszerte nem működött a bankkártya terminálos rendszer. A Facebook is behalt. Tegnap a Google globálisan. Engem nem engedett be a bankom (K&H), azt írta, nem vagyok jogosult a fiókomra. Este a Microsoft Teams dobált ki embereket meetingről. Vannak bajok. Szerintem globális hekker-támadássorozat van kibontakozóban, mint a Die Hard 4-ben, elszedik az összes lóvénk, és mind meghalunk. Mind IS.

https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR

(#1383) bbendre válasza Silenzio (#1382) üzenetére


bbendre
őstag

Nem rég volt figyelmeztetés, hogy támadás alatt van pár kritikus infra: https://us-cert.cisa.gov/
Szerintem is célba értek páran.
Amazon, Google, stb...

Iphone 13 Pro Max & Google Pixel 8 Pro

(#1384) Silenzio válasza bbendre (#1383) üzenetére


Silenzio
addikt

Nekem is offban illett volna, bocsi.

https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR

(#1385) gyuri81 válasza Silenzio (#1384) üzenetére


gyuri81
Topikgazda

Megoldva :)

(#1386) Luser2000


Luser2000
addikt

Sziasztok!

Segítségre lenne szükségem.
Telepítettem a Google Naptárt. Hogyan tudnám megoldani azt, hogy a Samsung Naptár "üres" legyen? Jelenleg a fiókbeállításokból szippantja be a napi elfoglaltságot, ebben van Google fiók, illetve céges Exchange fiók is. Most egyszerre mind kettő naptár üzen nekem egy-egy esemény kapcsán. Azt szeretném, ha csak a Google Naptárban lennének bejegyzéseim.

Köszi előre is, üdv.: Balázs

Apple iPhone 15pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"

(#1387) ollie válasza Tin (#1355) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Vízálló telók, max jégbe vagy vízbe rakod utána.

Nagyszerű ötlet, ha rövid úton tönkre akarod vágni a telefont. Az üveg hátlap, és rosszabb esetben a kijelző, meg is repedne. Na meg az elektronikának sem tesz jót a hirtelen lehűtés.

***

(#1388) Tin válasza ollie (#1387) üzenetére


Tin
veterán

Valahol felsír egy nitrogénnel hűtött proci. Ha 10 fokos vízbe rakod a 40 fokos készüléket (ennél forróbb nem tud lenni), akkor legfeljebb lehűl tőle. A jégben sem jobban, mivel az darabos. Esetleg kicsapódik a pára a kamera belsejében.

(#1389) Silenzio válasza ollie (#1387) üzenetére


Silenzio
addikt

Szerintem viccből írta. Az régen rossz, ha egy kamera vagy bármilyen hardver nem tudja disszipálni a keletkező hőt, ld. pl. Sony fényképezők. Azokat el kell kerülni, ha terhelés várható. Canon 5D II-m RAW-t rögzítve nem ment 60 fok felé a tűző napon. Sony A6300-am 22 fokos helyiségben lekapcsolt túlmelegedés miatt félóra munkát követően.

https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR

(#1390) Dr V válasza Tin (#1355) üzenetére


Dr V
őstag

Ez segít hűvösebben tartani a készüléket.

(#1391) Tin válasza Silenzio (#1389) üzenetére


Tin
veterán

Ja, a Sonyt írtam feljebb, az a6300 különösen vacak ebből a szempontból. De amúgy egy hűtőtáskába simán beteheted a telefont, a jégen csak lehűlni fog, nem hősokkot kapni. De amúgy melegszenek, szóval nyári forróságban ezzel sem fogsz órákon át videózni.
Ha érdekel miért mondom, van a neten nem egy videó, ahol a vízálló telefonokat konkrétan jégtömbbe fogyasztják, majd forró vízzel olvasztják ki. És aztán csont nélkül működik. Asszony régebben beleejtette a forrásban lévő vízbe a telefonját. Miután kiszáradt, ment tovább.

(#1392) Silenzio válasza Tin (#1391) üzenetére


Silenzio
addikt

Az igen. Lehet, hogy baromi drágák, de legalább össze vannak rakva rendesen.

https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR

(#1393) Joe_Muad_Dib


Joe_Muad_Dib
tag

Ez nem ér semmit? razer

(#1394) Tin válasza Joe_Muad_Dib (#1393) üzenetére


Tin
veterán

Túl van dimenzionálva. Ha melegszik a proci, úgyis visszavesz a teljesítményből. Nem fog megsülni. Játékra meg játékra tervezett telefont kell venni. Ha valakinek túl meleg a kezének, az még rakjon rá tokot.

(#1395) Luser2000


Luser2000
addikt

Felbukkant az Andoid11 / OneUI 3.0 frissítés a N20 Ultra-ra.
Ezúttal nem a tengerentúli verzióra, hanem európai szolgáltatók (N986B) készülékeire.
Izgalmas Karácsonyunk lesz.
Ami még érdekes, hogy vélhetően Telekomra gyorsan lesz, lévén már tölthető a szlovák Telekomos verzió.

[ Szerkesztve ]

Apple iPhone 15pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"

(#1396) ToomyC válasza Luser2000 (#1395) üzenetére


ToomyC
aktív tag

Már jön is le...

(#1397) Luser2000 válasza ToomyC (#1396) üzenetére


Luser2000
addikt

Mit töltesz (TMS)? És mire teszed fel?
Írj majd róla, köszi.

Apple iPhone 15pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"

(#1398) Silenzio válasza Luser2000 (#1395) üzenetére


Silenzio
addikt

Nekem gyári független van. Nincs frissítés.

https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR

(#1399) Teal'C


Teal'C
addikt

N986b nekem sincs még

"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!

(#1400) Luser2000 válasza Silenzio (#1398) üzenetére


Luser2000
addikt

Nem jelzi még se a telefon, se a Smart Switch.
[link]

Apple iPhone 15pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.