Hirdetés
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2024-08-01 (Frissítés: 2024-08-11) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2024-08-01 (Frissítés: 2024-08-18) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daneee14
tag
Sziasztok!
MI 9-ről szeretnék váltani, elkezdtek idegesíteni az apró szoftveres hibák (közelségérzékelő, ujjlenyomat-olvasó).
Az eddigi kiszemelt a Samsung A53 lett volna, de tegnapi bemutató óta úgy látom, hogy az A52s-sel jobban járnék. Ami fontos az a navigáció, a telefonhívás közben a hangminőség, fizetés, futás közben aktivitásmérés. Kamerában előrelépés lenne az OIS? Mit gondoltok?
Valaki váltott Xiaomi-ról erre a telefonra?
Köszönöm a segítséget! -
Daneee14
tag
Sziasztok!
Milyen micro SD kártyát ajánlott venni a telefonhoz? Hány Gb-osat kezel?
Köszönöm a válaszokat! -
Daneee14
tag
válasz Traktato #2189 üzenetére
Szia!
Én is pont ma foglalkoztam ezzel. Nekem először rögtön megjött a kód sms-ben.
Valamit elrontottam a folyamat közben és újra kódot kellett kérnem. Az nem érkezett meg, ezért rányomtam arra, hogy küldjön új kódot és az rögtön megjött. Az előzőleg kért kód másfél órát késett egyébként, de az már nem érdekelt. -
Daneee14
tag
Sziasztok!
Ha jól vettem észre az új androiddal nem lehet a hívásokat rögzíteni. Erre tudnátok egy egyszerűen működő megoldást ajánlani?
Köszönöm! -
Daneee14
tag
Sziasztok!
A telefonon 13-as android fut, 5.1. One UI-verzióval.
2 problémám szokott lenni. Az egyik, hogy hívás előtt néma üzemmódban van a telefon, de miután letettem a hívást ezt automatikusan megszünteti. Biztos, hogy nem füllel hangosítom fel a telefont, mert kihangosítás mellett is megcsinálja.
A másik probléma, hogy zsebben hordva gyakran felold és vészhívást vagy a samsung account beállításokat valahogy megnyitja.
Tudnátok segíteni a problémák megoldásában?Hívások rögzítésére Cube Acr-nél van jobb megoldás vagy másik ajánlott program?
Előre is köszönöm! -
Daneee14
tag
Sziasztok!
Érdemes, lehetséges a telefon akksiját cserélni, fél napot bír minimális használat mellett. Ha igen, bp-n hol?
Másik problémám, hogy folyamatosan tárcsáz a zsebem,legtöbbször a segélyhívót. Minden beállítást kipróbáltam már. Fólia okozhatja ezt? Vagy mi lehet a baj? Kijelző probléma?
Köszi előre is a segítséget! -
Daneee14
tag
Sziasztok!
Hívás közben nagyon halkan hallom a másik felet. Másokat is megkértem, hogy próbálják ki, és ők is halknak találták a telefont. Ki lehet a hangszórót valahogy tisztítani vagy kezd elromlani?
Köszi a válaszokat előre is. -
Daneee14
tag
Sziasztok!
Valamiért nem rezeg a telefonom.
Mi lehet a baja? Újraindítottam, próbáltam rezgés erősségét is állítani. Semmi...
Tegnap a képernyő feletti hangszóróból kipiszkáltam a koszt óvatosan. Gondolom ennek nem lehet hozzá köze.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android játékok topikja
- Microsoft Excel topic
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest