Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Öregszem
-
LOGOUT.hu
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2024-08-01 (Frissítés: 2024-08-11) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2024-08-01 (Frissítés: 2024-08-18) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
rednifegnar
senior tag
udv,
uj vagyok a topikban, a52s telom van. nyar ota megvan (sztem ilyen refubished verzio) nehezen birtam atallni ra. nem mondom, hogy eletem teloja de egyelore jo lesz. nekem elegge peklapat mert egy sony xz1compact-om volt eddig.
nemi varialas meg csaladi sakkozas utan lett ez. sajna a sonyval mar akadtak gondok, igazabol sony lett volna a cel de most ez lett, sztem par evig jo lesz (fontos volt a jack, az oled, rendes fenykepezo es ez ezeket tudja).
amitol megorulok, hogy nem kapok hozza lezaros flip (view wallet) tokot. hol lehetne ilyet venni?
neztem van ket fele kinai, de azokhoz kinai app-ot kell feltenni es mindenfele engedelyt megadni. na ezt inkabb nem.
van egy "smart mirror flip" nevu de sztem semmi smartsag nincs benne. az nem zar le, van ilyenem es ebben semmi aktiv dolog nincs. kepeken persze ugy nez ki mintha tudna de a valosagban nem.
gyarit tokot eu-ban csak egy francia ebay eladonal lattam, halal dragan (kb 16e huf)
raprobaltam a sony flipjet de nem hat neki, meg egy a71-est is de az se.A camera does not make art, the artist makes art.
-
rednifegnar
senior tag
Majd megnezem, erdekes ez a tokozas, mar az asszony a71-esehez sincs, pedig mikor vette akkor mondtam, hogy kapasbol vegyen kettot. A sony-hoz nagyon nehezen tudtam venni gyarit, 4 db-ot vettem eddig (lezaros flip), 3 mar tropa. Fura, hogy a sony telot meg a mai napig lehet venni vadi ujonan (nos) de tok nincs.
Az a52 szeria nem egy regi telo, es sok is van belole de gyari flip tok az nincs. Ami van az is szinte csak feher.
Ez az elado.Az a53, a54 mennyire lehet mas? Hatha jo ra valamelyik..
A camera does not make art, the artist makes art.
-
rednifegnar
senior tag
-
rednifegnar
senior tag
kozben sikerult megtalalni ezeknek a kinai okos tokoknak az eredeti weboldalat, letoltheto az apk is. persze csak batoraknak, mert ker meg egy csomo engedelyt is...
qinghui.expcover.com
az oldal amugy igenyes, tele van sehova nem mutatot linkekkel, file not found, meg security risk es hasonlok.
van video mindketto hasznalatarol.
egyebkent erdekes modon a mirror covernek is van csipje, de csak a hatoldalan (sztem azt a kitamasztashoz hasznalja).
a lecsukast tutter valami kamera/feny/proxy erzekelovel figyeli. van ilyen mirror tokom de ezt inkabb kihagyom, jobb lenne egy gyari, csudalatos kinai kémapp nelkul (meg a sorozatszamot is keri, biztosra megy ).A camera does not make art, the artist makes art.
-
-
rednifegnar
senior tag
válasz Zoli bácsi #14635 üzenetére
Nekem a regi eleg koros sony telom olyan hogy megy vele a bt fules/hangszoro de belaggol, v el is dobja a kapcsolatot.
En ezt ugy oldottam meg hogy sennheiser px100-at hasznalok ami azon tul hogy iszonyat jol szol, nem kell toltogetni, nem kell konnektalni, csak bedugom a jackba
Most is ezt hasznalom az 52-essel.
Ezen legalabb meg van aljzat. De en is igy vagyok vele, hogy legtobbszor foldhoz vagnam az egeszet pedig ertek hozzajuk elegge de az idom mar tobbet er mint ez a baxakodas. Az egesz telo tema nagyon rossz iranyba megy evek ota es ez nem azt jelenti hogy 2110-est szeretnek ujra.A camera does not make art, the artist makes art.
-
rednifegnar
senior tag
Tokstory folyt, a kinai tokban felul a flip reszen van egy trukk. Felul a szenzoros reszen masmilyen a tok anyaga v felulete. Alig lehet latni szabad szemmel feny fele tartva latszik valamennyire. Kicsit olyan mint egy objektiv vagy szemuveg femretegezese. Gondolom ott mas a visszaverese vagy ilyesmi es infraban ezt latja az egyik szenzor.
Csip nincs benne, magnes is csak a fekvo allas miatt osszetartani a kinyilo reszt.Gyari toknal nincs fekve kinyilo tamasz igy ott nincs magnes.
Ellenben legalabb 4 bigyo van beepitve, 3 a hatuljaban 1 a nyilo reszen. Ebbol 1 biztos hogy csip.A tok hasznalatiban van iras az NFC-rol de ugy van megfogalmazva magyarul es angolul is, hogy teljesen erthetetlen/2ertelmu. Szoval az nem derul ki hogy azt hasznalja e.
-
rednifegnar
senior tag
Tokstory: sikerult eljutnom odaig hogy az a72-es tokja lezarja az a52-est is.
Igazabol majdnem jo is bele, de persze a fel mm difik miatt kiesik belole (kamera obi kiosztas amugy pont ugyan ott van es stimmol is bele annak ellenere hogy annak masok a kamerai).
Az a72 azert erdekes mert az egy viszonylag keves peldanyban gyartott cucc nem is nagyon kapni hasznaltan se, ellenben eleg sok elfekvo tok van hozza (nem ugy mint az 52-eshez). Mivel nem lehet mar eladni a tokokat igy elegge lement az aruk (16e vs 3e).
Megneztem mi van benne, a feher tok jol atvilagithato.
4 bigyo van benne:ez egyertelmuen csip:
az ajtoban magnes van.
[ Szerkesztve ]
-
rednifegnar
senior tag
válasz judas13 #14650 üzenetére
az az ertelme, hogy csinalok egy sajat tokot ami gyari lezarast tud, nem szeretnek ilyen kinai appos izet.
a lezaros tok nelkul meg hulyet kapok, van flippes mirror tokom de ugy megszoktam a lezarast, hogy soxor csak azt veszem eszre utolag, hogy a zsebemben nyomkodja az appokat meg a telszamokat, erzekeny mert a tok fedon keresztul is megnyomkododik
nfc csipphez erdekes a leiras, ertsd ahogy akarod.
de kiprobaltam. kikapcsolt nfc-vel is mukodik. az mas kerdes ki lehet e valojaban kapcsolni az nfc-t vagy a belso rendszer tovabbra is hasznalja (igazabol mindegy is).
-
rednifegnar
senior tag
válasz kmarci25 #14656 üzenetére
ismim is azt vett 1 hete, egymasra tettuk nem ereztem a nagy difit. biztos jobb de negyszeres aron megy.
en nyaron valtottam a sony xz1c-rol az a52s-re igy egy darabig most marad, nagy igenyeim ugy sincsenek; oled, jack, ois.
-
rednifegnar
senior tag
Folytattam a tok mokolast, leszedtem a belso boritast.
Piszkosul rajta van, olyan mint egy leukoplaszt csak vekonyabb es sokkal erosebb.
Ez azert gaz mert feltem hogy a csip elszakad lehuzas kozben. Ugy tudtam rendesebben lehuzni (mivel allandoan elszakadt) hogy folyamatosan tocskoltem alkohol/sebbenzin komboval, ugy mar turhetoen jott lefele.
Bal felso sarok, egy pici kis magnes, ki tudtam fesziteni a helyirol bele van ragasztva:
Bal also ize, valojaban egy vas lemez, vekony nem nagyon jon ki meghajlas nelkul. Valoszinuleg ket funkcioja is van, egyreszt a hatrahajtott tok ratapad mikor nyitva van (bar olyan eros a "zsaner" hogy visszarugja magat), masik talan hogy magnesesen arnyekol.
Az ajtoban nem sok extra van a szokasos ajtokhoz kepest, egy jo eros magnes. Kicsit fura mert olyan mintha ket darbbol allna, egy mag meg egy gyuru.
Szoval osszesegeben 1 csip van benne a hatfalban balkozep tajon.A camera does not make art, the artist makes art.
-
rednifegnar
senior tag
válasz zsizsef #14702 üzenetére
na igen, igy van ez, multkor neztem (bent van a historymban) es persze nem volt. keresgeltem nyar ota es semmi, most meg van.
nem veszek mar mert igazabol ez a tok megoldotta a gondom, van tartalaekom is. az ara jo, nem sokkal dragabb mint az a72-ese, megse 16e mint franciabol...
igazabol egy furcsasag van vele, mintha a "zsaner" resze alul lenne tervezve es mindig felnyilva elall (marmint az a72 gyari tok az a72-esen).minden esetre tovabb boncolgattam a dolgot, sikerult kiszednem a csipet is. viszonylag vastag nyakon van, igy szepen lejott rola a ragaszto es nemi alkohol hatasara kijott a helyirol.
-
rednifegnar
senior tag
Tokoskodasom utolso része;
kiszedtem a csipet es a felso magnest, majd egyszeruen raragasztottam oket a telo hatuljara. Az ajtomagnest meg a kinai tok ajtajaba.
Priman mukodik mar hetek ota.
Ha majd ez a tok megfingik, (a zsaner mindegyikben idovel szetszakad) akkor van egy masik kinai tokom, csak atteszem abba, meg atragasztom az ajtomagnest.
Ami erdekes, hogy a hatul levo bal felso magnes is kell a mukodeshez (nem eleg a csip meg az ajtomagnes), nem tudom ebben mi volt a racio.
Az also lemez nem csinal semmit, valoszinuleg csak a hatrahajtott ajtot tartja kicsit, hogy ne lifegjen annyira. Megneztem a gyari allapotaban is, sokat nem hat neki. Eleve a gyari toknak mintha nem lenne jo a "zsanerja", mintha tul rovidre vettek volna az anyagot, ettol mindig elall egy centit a kulso vegen.
-
rednifegnar
senior tag
válasz PirosHello #14750 üzenetére
mm oldalan le vannak irva a feltetelek, meg keszuleklista is van es ertekbecslest is keszit.
-
rednifegnar
senior tag
nezd meg a mm oldalan, fel van sorolva milyen tipusok beszamithatoak es mennyiert.
de tobb fele ilyen beszamitos akcio is van naluk, van ez a foxwayos de van mas is, eleg kusza az egesz, az egyik megvetellel szamolja be a masik siman beszamitja csereprogramban aztan eladjak ujra (a megveteles valami foxway cegen at megy).
https://beszamitas.mediamarkt.hu/standard-trade-in/
https://www.mediamarkt.hu/hu/shop/keszulekbeszamitas.html
ma mar akkora a telo tulkinalat, hogy nehez jo aron eladni valamit (cserebe konnyebb jo aron venni) de nyilvan a legujabb telok mindig dragak, aztan par honap es drasztikusan esik az aruk.A camera does not make art, the artist makes art.
-
rednifegnar
senior tag
válasz PirosHello #14807 üzenetére
2 fele beszamitas van a mm-ben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Wuthering Waves
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Opel topik
- Óvodások homokozója
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest