- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imogen Combe
junior tag
válasz
Imi1981 #7205 üzenetére
Határozott választ kérek!
Az Infuse lefelé is jól vált?
Ha csak médialejátszóként használom, akkor nem érintenek az itt felvetet problémák?
Semmilyen problémát nem okoznak a sajátosnak nevezett beállításaim, ami a hálózatos videólejátszást bármilyen szinten is akadályozná az Infuse alkalmazással?Nálam a DV az alap, az anyagaim jelentős része már ilyen, és egyre több lesz.
Megtehetném, hogy kizárólag ilyen formátumot nézek.
A speciális témája miatt időnként persze SD/HD/4K/HDR anyagokat is használok. -
Imogen Combe
junior tag
válasz
Imi1981 #7199 üzenetére
Ismereteim szerint nálam minden jól vált lefelé is.
Sokáig figyeltem a tévé mód váltásairól a kijelzett információkat.
Mindig a várt formátumra kapcsolt, egy ideje ezt már nem ellenőrzöm.Próbáltam érdeklődni, mikor nem jó a lefelé váltás, de arra nem kaptam tesztelhető
anyagot, mert azt egyébként sem lennék képes megérteni, ezért teljesen felesleges. -
Imogen Combe
junior tag
válasz
Imi1981 #7199 üzenetére
A videó kimenetet állítom DV formátumra, mert valamit mégiscsak ki kell választani.
A menü egy következmény.
Visszakérdezek, mi értelme másra állítani, ha úgyis egyeztetnek?
Többször írtam már, hogy nem az a célom, hogy a csoda szép menüben gyönyörködjek.
A menü kb. 3 másodpercig látszik bekapcsoláskor és kikapcsoláskor is.
Ennyi idő alatt nem megy tönkre az Oled tévé.
Nem használok olyan funkciót, ahol a DV mód beragadhatna.
Ha lenne ilyen, biztosan másra állítanám.
Számomra az egy járulékos haszon, hogy bekapcsoláskor megjelenik a tévén a
Dolby Vision felirat pár másodpercre, amiről tudom, hogy nem állítódott el semmi,
pl. szoftver frissítések vagy a saját figyelmetlenségem miatt.Nem kell mindenben értelmet keresni.
Biztosan csodálkozol, de azt nem értem, mások miért SDR módot használnak.
Ilyen remek indokokat írtak:1. Kímélik a tévét.
2. Nem vált lefelé rendesen, de még mindig nem derült ki, hogy mi és mikor nem vált.( Elnézést kérek az ismétlésekért. )
-
blakey
titán
válasz
Imi1981 #6965 üzenetére
Igen.
#6966 magicbox
A sorrend lényegtelen.#6964 magicbox
Attól még visszalépés a 2022-es képe a 2021-eshez képest.
Pár hetet tesztelte 2022 november és december között. Fel se merült benne, hogy a TV-jét nem szerette (ami elég egyértelmű, ha nem ment a kiterjesztett dinamikatartomány így a "átmenetek hiba" se meglepő), illetve akkori Infuse verzióval voltak gondok (és sok csak most áll helyre, lásd dv8)? - 10 másik készülékemmel hibátlanul működött, a kábeleket is cseréltem, innentől kezdve nem TV-t cserélek, ha egy kis eszköz problémás.
Nekem gond nélkül megy a 4;4;4-es kiterjesztett dinamikatartomány és a teljes RGB is. Nincs fekete képernyő, nincs handshake error. Most már dv8 hiba sincs az Infuse RC1-el. - igen, van, akinél jó, és van, akinél nem.
Szóval elhiszem, hogy ő itt a topikban a "szakember"…- nem vagyok az, de ne úgy állítsd be a dolgokat, hogy nem valósak. Ha teszteltél 100 készüléket (én igen, folyamatosan tesztelek) és abból 1 így viselkedik, akkor nem a többi 99 a hibás, remélem érted.
…de én azért itt látok hisztit és frusztrációt is, amit azóta is folyamatosan hangoztat - ha nem tetszik, hogy leírom, hogy milyen hibák voltak, akkor ne olvasd, attól még igaz, amit írok, semmi hiszti.
Blakey közli a 2022 rossz – nem ezt közlöm, hanem azt, hogy hibás lehet és hogy én mit tapasztaltam.
Röviden, az én nem szakember véleményem (igaz hangmérnökként dolgoztam, illetve tévéztem is sok-sok évig, de ez teljesen lényegtelen), hogy aki elégedett a 2022-es készülékkel, higgye el, hogy jó is, aki meg cserélni, vásárolni szeretne, az nyugodtan tegye meg. - mindenki azt csinál, amit csak akar, de attól még szemellenző nélkül érdemes elolvasni a tapasztalatokat.
Én biztos cserélném a dv8 miatt, egyrészt mert be fog zuhanni a használt 2021 ára, másrészt nekem fontos az Infuse támogatás. Akinek meg jó a 2021-es, az használja nyugodtan tovább. Peace- szíved joga.
Egyébként Infuse-t 8 éve használok, kb. 6,5 éve megvettem a "lifetime"-ot, ha valakinek fontos, akkor az pont én vagyok.
Amúgy nem én kezdtem, hogy a 2022-es modell visszalépés a 2021-eshez képest, írtam, hogy @djnice hozzászólásait keresd.
Valaki felvetette, talán@ djnice, hogy valószínűleg az is közrejátszik, hogy a 2022-esben mivel nincs ventilátor és a hűtése, emiatt fordulhatnak elő anomáliák, de én ezt pl. nem tudom megerősíteni, de elképzelhető, hogy kevésbé hatékony a hűtés. -
válasz
Imi1981 #6857 üzenetére
Esetleg kivenni a készülékeid közül az apple accountodon.
Pontosabban:
On your Apple TV, go to Settings > System > Reset.
Choose a reset option:
Reset: This option is the fastest way to return your Apple TV to factory settings. This option doesn't require an internet connection.
Reset and Update: This option returns your Apple TV to its factory settings and installs software updates. This option requires an internet connection.
Keep your Apple TV plugged into power until the Reset process finishes. After reset, all of your content, settings, and personal information will be erased.
On your iPhone or iPad, open Settings.
Tap your name.
Scroll down and tap the Apple TV that you're selling or giving away.
Tap Remove from Account. -
Csabroncka
addikt
válasz
Imi1981 #6823 üzenetére
A dedikált lejátszóban az a jó, hogy mindig ott lesz a támogatott platformod. Itt van az én drágaságom a Pana plazmám. Masszív használat mellett is lassan 10 éves, és köszöni... max 3-5 éves támogatás van a tévékre sajnos, aztán egyszer csak leó....
Persze, ha 3-4 évente TV-t cserélsz... -
blakey
titán
válasz
Imi1981 #6677 üzenetére
Csak, akkor érdemes ezekkel foglalkozni, ha van rá időd, affinitásod és látod is a különbségeket. Apple TV-n jobb a Dolby Vision TV-Led, mint Amlogic boxon, utóbbi pl. hamis képet eredményez. És ezt lehet ide-oda viszonozni. nincs hibátlan lejátszó, de nem is kell, élvezni kell a tartalmakat. Én szívesen használom mindegyiket, Apple TV-t egy picit gyakrabban használom, de a CoreELEC is elég sűrűn próbára van téve. Nem biztos, hogy az a fontos, hogy melyik szebb. Apple TV jó, CoreELEC jó, rengeteget teszteltem, mindegyikben találni valami hibát, de még az Apple TV 2021 és 2022 között is vannak különbségek, előbbi egy picit jobb.
-
blakey
titán
válasz
Imi1981 #6579 üzenetére
Apple TV-n a beállítások, kisegítő lehetőségek, feliratokat alatt. Itt a legjobb a felirat kezelése, bealíthatod, hogy az összes tvOS lejátszóját használó app ugyanazt a feliratot használja, nálam egyedül az Infuse-ra nincs hatással, mert az másik lejátszót használ. Az Apple-re nincs hatással a weboldalakon lévő beállítások.
Egyébként ennyi Apple TV használattal magad mögött már illene tudnod, hogy hogyan kell beállítani.Amúgy a többi OS-en, az Apple TV appban ugyanott kell beállítani, de az iPhone-on és Mac-en is.
-
blakey
titán
válasz
Imi1981 #6512 üzenetére
Olyan Dolby Vision anyagot visz HDR10-ben, amit maga a rendszer nem támogat. A letöltőoldalakon többnyire olyanok vannak, amiket 80%-ban DV-ben fognak vinni, főleg az Infuse.
Azt megteheted, hogy a beállítások alatt a videó és hang résznél megnézed, hogy normálisan vált Dolby Vision-re, a 4K SDR YCbCr 444 valamint a 4K HDR10 422 jól működik-e vagy sem. Azt is ellenőrizd, hoy a TV-n engedélyezve van a kiterjesztett HDMI mód, valószínűleg más néven szerepe, a lényege, hogy a nagy sávszélesség működjön.
Plex erősen támaszkodik az OS-re, tehát ott a DV támogatottsága némileg eltér, a tvOS-es futó Plex az mp4 DV-től kiakad, akadozik, ugyanaz ts-ban jó, mkv esetében HDR10-re vált, de a profilok sem mindegy, szóval a DV továbbra is okoz némi kavarodást. Nálam, olyan soha nem volt, hogy DV-ben indul és pár másodperc múlva HDR10-re vált.#6514 nOvOp
Ilyen nekem is volt. Kiírja a TV, hogy DV-ben játsza le… - viszont nem erről van szó, ez konténer és profil kérdése, ilyen volt, van és lesz, ahány lejátszó és OS, annyi különböző hozzáállás a DV-hez. Tehát, egy mkv-ba csomagolt DV Infuse-zal Dolby Vision, míg a TV-n HDR10, mert jelenleg a TV nem támogatja az mkv-ba csomagolt DV-t.
De ez csak a saját (routeren lévő) könyvtárban lévő filmeknél jelentkezik, a streamingnél soha. - mert az egy egyszerű P5-ös Dolby Vision, amit minden DV-képes eszköz támogat, hasonló a "herélt" Dolby Atmoshoz, azaz egy butított DV, az "igazi" DV-hez képest.
Amúgy érdekes, mert a TV (Hisense 55U7HQ) saját média lejátszója és az infuse mintha fordítva ismernék fel a filmeket. - lást első válaszom -
nOvOp
senior tag
válasz
Imi1981 #6513 üzenetére
Ilyen nekem is volt. Kiírja a TV, hogy DV-ben játsza le, és közben a TV képbeállításoknál HDR-t ír. De ez csak a saját (routeren lévő) könyvtárban lévő filmeknél jelentkezik, a streamingnél soha. Amúgy érdekes, mert a TV (Hisense 55U7HQ) saját média lejátszója és az infuse mintha fordítva ismernék fel a filmeket. Amit az infuse DV-nek ismer fel, azt a TV média lejátszója HDR-nek és fordítva. Hogy ez miért van nem tudom, de ettől még élvezem a filmeket
-
blakey
titán
válasz
Imi1981 #6510 üzenetére
… infuse elindítja Dolby visionbe a filmet majd pár másodperc múlva átvált hdr10 -re.… - ilyennel nem találkoztam. Állítsd át a Dolby Vision részre vonatkozó részt automatikusról korlátozottra.
Ha úgy került az új TV a rendszerbe, hogy előtte a lejátszó egy 1080p-s TV-hez volt "hozzászokva", akkor nem árt egy alaphelyzetbe való állítás majd, úgy "ismerjék" meg egymást. HDMI kábel megfelelő? Azzal is számolj, hogy a TV és a lejátszó nem szerethetik egymást, tehát nem megfelelő EDID infókat kap a lejátszó és első körben nem megfelelő az azonosítás. "Kisebb", kevésbé "nagy" és régóta piacon lévő márkák esetében előfordulhat, na meg ott a CEC, ami szinté hibát okozhat. Nem egyszerű. LG oled és LCD-vel, valamint Philips oleddel nem volt ilyen problémám, amit beazonosított, az úgy is maradt. -
-
-
blakey
titán
válasz
Imi1981 #6457 üzenetére
Először is hdmi kábelből kell valami különleges? - 40-48Gbps-re alkalmas HDMI kábel lenne célszerű. [link]
A másik, hogy Apple-TV 4k 2021 a streaming alkalmazásoknál tudja a Dolby visiont ( netflix, amazon prime video, hbo max és disney plus) ? - Hogy a "viharba" ne tudná? Meg sem hallottam ezt a kérdést.
Új tévére csatlakozás előtt mit kell átállítani?- lehet, hogy gyári állapotba, ha véletlenül valami beragadt volna. -
blakey
titán
válasz
Imi1981 #6324 üzenetére
Ez nem javul meg, csak újraindítás után. Ezek az eszközök a háttérben is dolgoznak, olyan folyamat történhetett ami miatt az eszköz egy pillanatra elveszítette a HDMI kapcsolatot, mivel a TV nem volt az adott bemeneten, így nem tudta beállítani a dinamikatartományt és egyebeket. Kb. Minden eszköznél előfordul, ahol szükség van az azonosításra a megjelenítő irányából.
-
nOvOp
senior tag
válasz
Imi1981 #6025 üzenetére
Vettem egy 2021-es verziót. Tudtok ajánlani programot képnézegetésre? Nem NAS, routerre kötött HDD. Az sem baj, ha albumokba tudja rendezni
. Videó lejátszásra az Infuse-t használom, az nagyon jó.
Illetve hol lehet megnézni a szabad tárhelyet, ezt sehol nem találtam? Csak azt, hogy melyik program, mennyi helyet foglal.
Valamint, az új eszközök vásárlásánál az apple, nem szokott adni 1-3 hónap ingyenes apple TV hozzáférést? Nem találtam ilyet a vásárlás alkalmával. Köszi! -
blakey
titán
válasz
Imi1981 #5668 üzenetére
A Kodi erőssége egyben a gyengesége is. Naponta láthatod te is, hogy a felhasználók nagy része, nem feltétlenül a kezdőkről, hanem azokról írok, akik évek óta használják, nem tudja megfelelően használni a Kodit, évek múltán derül ki, hogy addig rosszul használták. A Kodi megismeréséhez kell a "kézikönyv" (Kodi Wiki), anélkül nem lehet megismerni. És nem elég elolvasni, hanem érteni is kell, pontosan követni a leírásokat, megérteni, hogy adott platformon mi, miért van úgy, stb. A Kodi nem csak lejátszó akar lenni, hanem OS is és ez baj, mert a felhasználók nagy része nem érti, még most sem feltétlenül logikus egyes menüpontok elhelyezkedése. Aki profi és jól beállította a Kodit, annak kiváló, valóban az egyik legjobb lejátszó lehet, de szerintem 10-ből 8 felhasználó rosszul használja a Kodit és ettől nem a legjobb lejátszó, mert nehéz jól beállítani, nem elég csak beállítani.
-
devil-k
nagyúr
válasz
Imi1981 #5663 üzenetére
Hogy lehet a Kodit és az Infuset összehasonlítani? Ez egyeseknek mániája, főleg úgy, hogy ez a platform nem erről szól. Akinek a Kodihoz van kedve, az nagyon mellé fog lőni ha Apple TV-ben gondolkozik. Tudom, a Kodi az INGYENES, nem kell pengetni érte, dehát egy sz@r mert az “áráért” a stream szolgáltatások sem támogatottak normálisan.
-
blakey
titán
válasz
Imi1981 #5666 üzenetére
Semmit nem hagytam figyelmen kívül, értem, hogy számodra megfelelőbb.
Annyiban tekintendő vitának, hogy egyértelműen leírtam, mint lejátszó, az Infuse jobb, ez azt jelenti, hogy a lehető legtöbb videóformátumot jobban kezeli, nem azt jelenti, hogy a legjobb, vagy legszebb program. Ha érted amit írtam, akkor nincs is min "vitatkozni", hiszen, nem azt írtam, hogy kényelmesebb, vagy jobban tetszik a kinézete, hanem lejátszónak jobb. -
blakey
titán
válasz
Imi1981 #5663 üzenetére
Na látod, erről írtam, te a csicsa híve vagy, akkor is ha nem annak nevezed. Testre szabod, más kinézetet szeretsz használni, stb, ez mind "csicsa", semmi köze a lejátszói képességekhez. Én tudom használni a Kodit, nekem a nulláról a működőképes mivoltáig kb. 1 óra a beállítás, itt értendő a különböző beállítások, paraméterezések, kiegészítők, advancedsettings, autostart.sh, stb konfigurálása, gyári felszín használata. Infuse meg 10 perc és az eredmény nagyjából ua.
a kodi legtöbb szempontot figyelembe véve jobban tetszik. - tetszik, az egy szubjektív dolog, mert nekem sem az Infuse tetszik a legjobban, de ettől még, mint lejátszó, jobb. -
blakey
titán
válasz
Imi1981 #5661 üzenetére
Az ugye megvan, hogy ahhoz, hogy a Kodi mindent vigyen külön kiegészítőket kell telepíteni, pl. legyen Blu-ray menü, betűtípus választása telepítés után lehetséges, tudja kezelni az egyéb formátumokat, a hangokat illetően is extra beállítások szükségesek, tudni és érteni kell a borító és információt kezelő kiegészítők beállításait, stb. Sok olyan anyag van, amit a Kodi nem visz, hibásan kezeli, stb. a Kodi egy összetett program, sok felesleges "csicsával", de arra is szükség van, mert van az a réteg aki arra gerjed, van aki egy egyszerű listanézetre gerjed, de ha azt nézzük, hogy lejátszás szempontjából melyik a legmegbízhatóbb, akkor ott jön a jó öreg Dune-k és most az Infuse. Nem attól lesz jó, hogy testre tudod szabni, mert számodra a felszín adja a minőséget, lóf@szt, az egy felesleges hülyeség, nem attól lesz jó lejátszó, attól testre szabható program lesz. Nagyo jól tudod, hogy használok Kodit, ráadásul minden egyes menüpontját ismerem, most is épp az megy, de az Infuse saját tartalom fogyasztására jobb, de nem írtam, hogy a Kodi sz@r lenne, nagyon jó program, de túl sok platformra készül és ezáltal sok a hibalehetőség, túlságosan is, én CoreELEC alatt nagyon jónak tartom, de ott is sok olyan tesztanyagom van, amit nem visz, az Infuse meg "röhögve". Amúgy az Infuse sem tökéletes, vannak hibái, de a most futó programok közül a legjobb, és természetesen szerintem.
-
-
dni
őstag
válasz
Imi1981 #5262 üzenetére
Veszi az infrát is emlékeim szerint, használtam Harmony 600-al Apple TV 4K-t.
Erre a One For All Stremerre ra is írják az Apple TV kompatibilitást. -
Imi1981
veterán
válasz
Imi1981 #5158 üzenetére
Kipróbáltam nem lehet csatlakoztatni a SHIELD távirányítót . Egyszerűen nem is látja . Mindegy azért nem használhatatlan a sajátja csak kicsit szarakodik a lefelé irány gomb . Érintés / csúsztatás ki van kapcsolva mert nem szeretjük de végső esetben bekapcsolom mert az működik . De erre azért meg nincs szükség .
-
devil-k
nagyúr
válasz
Imi1981 #5154 üzenetére
Jesszus. Jogos a kérdés! Mit csinálsz a távirányítóval?
Olyan ez, mint egy nő, finoman kell bánni vele és nyomogatni. Én vettem rá szilikon tokot is, sőt a gyerekek miatt az a lejátszóra is vettem egyet, nehogy véletlen a legkissebb lesodorlja, lehúzza, megtapcsikolja (bár nem jellemző, de jobb félni... )
-
blakey
titán
válasz
Imi1981 #5154 üzenetére
Igen, sokféle BT billentyűzet vagy táv csatlakoztatható. Mi a francot csináltál, hogy ennyi idő után problémás? Koszos kézzel nyomgatod? Többször leejtetted? Erősebb nyomást gyakorolsz rá? Nekem még egyik távot sem sikerül olyan szintre nyomkodni, hogy kezdje megadni magát. A Shield-ről leválasztod, az Apple TV-hez hozzáadod, nem kell a gyarit leválasztani.
-
Kerio
őstag
válasz
Imi1981 #5100 üzenetére
Na most Apple TV-n is jó. Netflixen átállítottam a képernyőnkénti adatforgalom beállításnál a videóminőséget automatikusról magasra. Úgy kell, hogy a webes felületen fiók/Profil és szülői felügyeletnél a felhasználónév mellett lenyit/Lejátszási beállítások és ott a módosítás.
Nem tudom, hogy ez oldotta-e meg, de mióta beállítottam, azóta rendben van. -
Kerio
őstag
válasz
Imi1981 #5100 üzenetére
Én eddig nem hasonlítgattam.Pont néztem az említett sorozatot, és akkor láttam, hogy ez azért elég gáz. Azt hittem, hogy a film ilyen, és elszúrták, aztán olvastam itt a kommented, és gyorsan ránéztem Firesticken is. Eléggé meglepett. Mostmár megfogom nézni másik filmeknél is.
-
Kerio
őstag
válasz
Imi1981 #5090 üzenetére
Szintén, 1899-et néztem Apple TV 4k 2022, LG C1 OLED TV. Nagyon gyenge a kép, főleg ott látszik, ahol sötét van, sávokban sötétedik a kép, mintha valami feketés/zöldes hullámok lennének rajzolva a sötét égre, semmi átmenet (1.rész 41-43. perc). Nem tudom másképp megfogalmazni. Firestick-en, KODI-s Netflixen nincs ilyen gond. Nálam is a legnagyobb Netflix előfizetés van.
-
Imi1981
veterán
válasz
Imi1981 #4945 üzenetére
Prime videót is hasonlítottam de annál nem volt ilyen eltérés . Kicsit más a képe a shieldnek de részletesség ugyan olyan (picit élesebb a shield de nagyon minimális és részletességre nincs hatással) . Netflixen látszik hogy az apple tv-n kisebb a felbontás . Bridgerton családba is belenéztem mert az nagyon jó minőségű és ott is ég és föld a különbség a shield javára. Csak a netflix nem jó most már biztos!
Amúgy most hogy így hasonlítgattam a shield tv 2019 és apple tv 4k 2021-et hát az apple tv sokkal gyorsabb! Nem is éreztem ekkora különbséget mikor külön használtam .
-
-
blakey
titán
-
blakey
titán
válasz
Imi1981 #4762 üzenetére
hangkésés milyen filmnézés közben? - nincs hangkésés.
A hangkésés oka az eltérő BT verzió vagy nem 100%-ban kompatibilisek egymással. Pl. előző Apple TV-m nem csatlakozott BT-on a DAC-omhoz, az erősítőhöz viszont igen, de a hang késett. A mostani Apple TV csatlakozik a DAC-hoz és nincs késés, cserébe nem csatlakozik az erősítőhöz, igaz még a 15.x iOS-el próbáltam.
-
blakey
titán
válasz
Imi1981 #4757 üzenetére
Az Airpods csatlakozik a telefonodhoz, ha ez megvan és a készülékeken be van kapcsolva a "handoff", akkor amint valamelyik készülékhez közelebb van az Airpods, akkor ahhoz csatlakozik, természetesen nem fog ide-oda ugrálni, ha már egyszer csatlakozott, tehát ha Apple TV-n megy a lejátszás és füledbe helyezed az Airpodsot, akkor az fog szólni, nálam jól működik a telefon, a számítógép és az Apple TV között, eddig mindig jól csatlakozott. Apple TV-n a Bluetooth alatt van egy "Közeli Airpods javasolása" menüpont, azt bekapcsolod, ennyi.
-
blakey
titán
válasz
Imi1981 #4728 üzenetére
Ott az Apple TV táv.
Nem is tudtam, hogy van mobil verzió infuse is . - már többször írtam, de akkor leírom még 1x, iOS, iPadOS, tvOS, macOS, mindegyikre elérhető az Infuse, és az előfizetés mindegyikre vonatkozik, tehát 1x kell megvenni.
Ja és végre most tudok küldeni rá youtube videót úgy hogy nem indítom el a youtube-ot. - Airplay, és ezt eddig is tudtad volna, mert Androidra is van Airplay képes app, tudtommal. Sőt, a Kodira is küldhető Airplay-en pl a zene, a Nexus alatt talán már videó is (újra). Van Kodi táv is iOS-re.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Reklámblokkolók topikja
- Magisk
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen videókártyát?
- Facebook és Messenger
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged