- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kerio
őstag
Akkor úgy látszik, hogy csak én vagyok ilyen "szerencsés"
Nem történt újraindítás. Filmet néztem a Netflixen és egyszerűen megszűnt működni a távirányító. Szeptemberben vettem az első ATV-t, az egy 2021-es volt, többször is eljátszotta. Nemrég vettem a 2022-est, ez is előadta már egyszer. Innen vettem a segítséget: [link] De itt is írják, hogy előforduló jelenség: [link]
Nem tudom mi okozza. -
Kerio
őstag
Nekem a távirányítója fagyott le, használat közben. Úgy vettem észre, hogy nem reagált a hangerőállításra. De ilyet néha csinált a 2021-es is. Újra kell indítani a távirányítót, a TV jel gomb (nem tudom mi ennek a gombnak a neve) és a hangerő le gombot kell egyszerre megnyomni, és nyomva tartani 5 másodpercig.
Lehet, hogy nálad is segít, ha ilyen van. -
Kerio
őstag
válasz
Imi1981 #5100 üzenetére
Na most Apple TV-n is jó. Netflixen átállítottam a képernyőnkénti adatforgalom beállításnál a videóminőséget automatikusról magasra. Úgy kell, hogy a webes felületen fiók/Profil és szülői felügyeletnél a felhasználónév mellett lenyit/Lejátszási beállítások és ott a módosítás.
Nem tudom, hogy ez oldotta-e meg, de mióta beállítottam, azóta rendben van. -
Kerio
őstag
válasz
Imi1981 #5100 üzenetére
Én eddig nem hasonlítgattam.Pont néztem az említett sorozatot, és akkor láttam, hogy ez azért elég gáz. Azt hittem, hogy a film ilyen, és elszúrták, aztán olvastam itt a kommented, és gyorsan ránéztem Firesticken is. Eléggé meglepett. Mostmár megfogom nézni másik filmeknél is.
-
Kerio
őstag
válasz
Imi1981 #5090 üzenetére
Szintén, 1899-et néztem Apple TV 4k 2022, LG C1 OLED TV. Nagyon gyenge a kép, főleg ott látszik, ahol sötét van, sávokban sötétedik a kép, mintha valami feketés/zöldes hullámok lennének rajzolva a sötét égre, semmi átmenet (1.rész 41-43. perc). Nem tudom másképp megfogalmazni. Firestick-en, KODI-s Netflixen nincs ilyen gond. Nálam is a legnagyobb Netflix előfizetés van.
-
Kerio
őstag
sagit , blakey
Köszönöm! -
Kerio
őstag
Sziasztok!
Azt lehet tudni, hogy mikortól lesz itthon kapható az új típusból az ethernetes (128gb) változat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7450 ,14" ,Intel Ultra 7 165H ,32GB RAM ,512GB NVMe SSD ,gyári garancia 2027.09.23-ig
- Ryzen5 5600/ RX7600 8GB/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Lenovo LOQ 15AHP9 - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - RTX 4060
- Eladó gamer pc, i5 9600K, GTX 1660ti
- HP ZBook Power 15 G10 ,i7-13800H ,NVIDIA RTX A500,32GB DDR5,512GB NVMe SSD,gar
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest