- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ivqkzy-: 2. gépem
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
Még nem állítottam alapra csak hdmi kábeleket próbáltam de mind ugyan olyan ugyan úgy csinálja. Mindegyik olcsó kábel amúgy. Kipróbáltam plex alkalmazással és ott Dolby visionban megy de nagyon akadozik! Lehetséges azért vált át hdr10 -re néhány filmnél mert a hdmi kábel kevés? De nagyobb bitrátás DV film meg simán megy! Vagy csak egyszerűen a formátum nem tetszik neki de akkor egyből hdr10 -ben inditaná és nem közben váltana át szerintem.
Később megejtem az alapra állítást és ha akkor is csinálja veszek valami jobb hdmi kábelt. A korlátozott DV mód nem segített.
-
Imi1981
veterán
Szerintem akkor csinálok egy gyári alapra állítást. Írtad már múltkor is hogy full HD tévéről 4k tévére váltáskor nem árt csak nem volt kedvem hozzá eddig. Hdmi kábel eszembe se jutott azt is kicserélem van még pár itthon ( új is). Majd veszek egy jobbat amit itt ajanlottak múltkor.
Amúgy tök arra számítottam hogy sok DV anyagot nem játszik le DV -ben mert itt régebben mindig erről volt szó de eddig mindegyiket ami DV volt úgy is játszotta le! Szóval nagyon elégedett vagyok ezzel a részével.Alapra állítást követően újként állítsam be? Nem emlékszem van e ilyen lehetőség, hogy ne rakjon semmit vissza mentésből hanem teljesen újként beüzemelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG STRIX Z370-F GAMING Alaplap
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- Asus Rog Gamer PC /Ryzen 9 5900X/RX 7900XT/32GB DDR4/1TB M.2/beszámítás van
- bontatlan MSI GeForce RTX 5090 32G VENTUS 3X OC 3 év Alza garival
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged