Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WireGuard VPN a mindennapokra
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
Még nem állítottam alapra csak hdmi kábeleket próbáltam de mind ugyan olyan ugyan úgy csinálja. Mindegyik olcsó kábel amúgy. Kipróbáltam plex alkalmazással és ott Dolby visionban megy de nagyon akadozik! Lehetséges azért vált át hdr10 -re néhány filmnél mert a hdmi kábel kevés? De nagyobb bitrátás DV film meg simán megy! Vagy csak egyszerűen a formátum nem tetszik neki de akkor egyből hdr10 -ben inditaná és nem közben váltana át szerintem.
Később megejtem az alapra állítást és ha akkor is csinálja veszek valami jobb hdmi kábelt. A korlátozott DV mód nem segített.
-
Imi1981
veterán
Szerintem akkor csinálok egy gyári alapra állítást. Írtad már múltkor is hogy full HD tévéről 4k tévére váltáskor nem árt csak nem volt kedvem hozzá eddig. Hdmi kábel eszembe se jutott azt is kicserélem van még pár itthon ( új is). Majd veszek egy jobbat amit itt ajanlottak múltkor.
Amúgy tök arra számítottam hogy sok DV anyagot nem játszik le DV -ben mert itt régebben mindig erről volt szó de eddig mindegyiket ami DV volt úgy is játszotta le! Szóval nagyon elégedett vagyok ezzel a részével.Alapra állítást követően újként állítsam be? Nem emlékszem van e ilyen lehetőség, hogy ne rakjon semmit vissza mentésből hanem teljesen újként beüzemelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- bambano: Bambanő háza tája
- Sorozatok
- Ingatlanos topic!
- BIOS topic
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972, 100% Akkumulátor
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest