- Ivqkzy-: 2. gépem
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ivqkzy-: Eddig
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
válasz
Imogen Combe #7206 üzenetére
Valószínű jól vált lefelé is de igazából nem próbáltam soha. De nem is ez volt a téma hanem az, hogy nincs semmi értelme és haszna. Nem értem miért jó. Azért mert ha dv filmet indítasz akkor nem kell váltania? Ez esetben egy kicsit megértem. Működik biztosan és használható úgy is ahogy te és arra amire használod. Mindegy így is túl sokat beszélgettünk erről aminek megint nincs értelme úgyhogy inkább ne szemeteljük tovább a fórumot.
-
válasz
Imogen Combe #7206 üzenetére
Ahogy már más is írta, mindenki úgy használja, ahogy szeretné.
Van egy általános javaslat, amit sokan elfogadnak - neked nem kell ezt követned és el sem kell fogadni.
Egy dolgot kell elfogadnod, lsd. első mondat.
Az Infuse kérdésed azért nem válaszolható meg, mert különböző megjelenítőket és AV komponenseket használunk, arra senki sem vállalkozik, hogy az összes variációt minden beállítással és forrásanyaggal kipróbálja.
Megírtad, hogy neked hogyan működik, ez hasznos lehet valakinek, köszönjük. De ne várd el, hogy mostantól mindenki úgy csinálja.
A legfontosabb: ha neked megfelel és jól működik, ne bolygasd.
Én tegnap állítgattam, mert valami friss tuti javaslatot olvastam, alig győztem visszaállítgatni, hogy úgy működjön, mint addig (ami nekem tökéletes volt).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- War Thunder - MMO Combat Game
- Android szakmai topik
- Cyberpunk 2077
- Ivqkzy-: 2. gépem
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bittorrent topik
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest