- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
válasz
Imogen Combe #7206 üzenetére
Valószínű jól vált lefelé is de igazából nem próbáltam soha. De nem is ez volt a téma hanem az, hogy nincs semmi értelme és haszna. Nem értem miért jó. Azért mert ha dv filmet indítasz akkor nem kell váltania? Ez esetben egy kicsit megértem. Működik biztosan és használható úgy is ahogy te és arra amire használod. Mindegy így is túl sokat beszélgettünk erről aminek megint nincs értelme úgyhogy inkább ne szemeteljük tovább a fórumot.
-
válasz
Imogen Combe #7206 üzenetére
Ahogy már más is írta, mindenki úgy használja, ahogy szeretné.
Van egy általános javaslat, amit sokan elfogadnak - neked nem kell ezt követned és el sem kell fogadni.
Egy dolgot kell elfogadnod, lsd. első mondat.
Az Infuse kérdésed azért nem válaszolható meg, mert különböző megjelenítőket és AV komponenseket használunk, arra senki sem vállalkozik, hogy az összes variációt minden beállítással és forrásanyaggal kipróbálja.
Megírtad, hogy neked hogyan működik, ez hasznos lehet valakinek, köszönjük. De ne várd el, hogy mostantól mindenki úgy csinálja.
A legfontosabb: ha neked megfelel és jól működik, ne bolygasd.
Én tegnap állítgattam, mert valami friss tuti javaslatot olvastam, alig győztem visszaállítgatni, hogy úgy működjön, mint addig (ami nekem tökéletes volt).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- E-roller topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Borderlands 4
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Eredeti játékok OFF topik
- Xbox Series X|S
- Korrektnek látszó, ésszel árazott egeret dobott piacra a Corsair
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7 Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1035G4 8/256 Retina
- Mars Gaming MK60W 60% Mechanikus Blue Switches Gamer Billentyűzet Spanyol Kiosztás
- 2019 - BMW I3S 120Ah
- ASUS ROG Strix G15 144Hz / AMD Ryzen 5 / RTX 3050Ti / 16GB RAM / 512GB SSD
- Microsoft Surface Pro 7+ Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1135G7 16/256 Retina
- Samsung QE43Q60AAU QLED SMART 43" (108cm) TV
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest