Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Nem jobb, ugyanaz. Max 18.75, ami a netflix-en jön (dolby vision/atmos/4k-ban). Legalábbis én még jobbat nem láttam az xcode szerint.
De ez még mindig jóval el van maradva az Apple által küldött 40 feletti stream-től, ami nagyon jó. Viszont a Bravia Core-on 80 felett is nyomják, lényegében Blu-ray minőségben. Csak ott, kb letojják a frissítést. Több hónapja egy új film nem került fel, lényegében már nem is nézem. -
Imi1981
veterán
Olvastam már fórumon (angol fórumon) úgyhogy nem egyedi hiba. Legalábbis remélem nem ketten vagyunk 😄. Még garanciális amúgy de csak a netflix ilyen! Van disney plus, prime video és apple tv + is és mindegyiken gyönyörű full HD a kép! Hol kéne érdeklődjek ezügyben? Apple support Magyarországon? Lehet megpróbálom veszteni nem vesztek vele. Ők át tudják nézni távolról?
Itt link írnak ilyen problémáról mint ami nekem van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Varsapura - Ez lesz a miHoYo következő nagy dobása?
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Temu
- Steam topic
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest