- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Ebook okosítás: kijelző kalandok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
Szerintem akkor csinálok egy gyári alapra állítást. Írtad már múltkor is hogy full HD tévéről 4k tévére váltáskor nem árt csak nem volt kedvem hozzá eddig. Hdmi kábel eszembe se jutott azt is kicserélem van még pár itthon ( új is). Majd veszek egy jobbat amit itt ajanlottak múltkor.
Amúgy tök arra számítottam hogy sok DV anyagot nem játszik le DV -ben mert itt régebben mindig erről volt szó de eddig mindegyiket ami DV volt úgy is játszotta le! Szóval nagyon elégedett vagyok ezzel a részével.Alapra állítást követően újként állítsam be? Nem emlékszem van e ilyen lehetőség, hogy ne rakjon semmit vissza mentésből hanem teljesen újként beüzemelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy Z Fold 7 Újszerű állapot, hajlítható csúcstechnológia 12/512 GB Gyári garanciával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest