- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Őskoczka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
+1 a kodira! Jó az infuse de ha a kodit jól beállítod és személyre szabod sokkal kényelmesebb és akár szebb is (egy jó skinnel) . Szóval egyetértek más platformon a Kodi jobb (legalábbis szerintem) . Viszont Apple tv-n alapból nincs Kodi és az mrmc meg nem az igazi így ott az infuse a legjobb. Csak lehetne egy kicsit személyre szabni de még ilyen alap dolgot se lehet hogy olyan sorba rakjam ki a kedvenceket ahogy szeretném. Lista nézetben ha hozzáadás dátum szerint és csökkenőre állítom a nézetet akkor a sorozat epizódok össze vissza sorrendben lesznek . Szóval jó jó de nem az igazi. Persze ha valakinek jó ahogy van akkor egy kiváló program de nekem úgy nem tetszik annyira és nem kényelmes de használható végülis.
Én örülnék ha lenne hivatalosan Kodi Apple tv-re de valamiért nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gitáros topic
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nintendo Switch 2
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Eredeti játékok OFF topik
- Hardcore café
- Óra topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Eladó Gigabyte Aorus RTX 3070 8GB /Jótállással!/Dobozos!/Posta ok!/Beszámítás!
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1660 Super, Ryzen 5 5500, 16GB RAM, SSD) Beszámítás! (39)
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G531GU / I5 93300H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- PlayStation 2 /Két karral!/Játékokkal!/Memórikártyával!/HDMI Átalakítóval!
- PS4 Slim
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 250GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 7 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest