- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Érdekes ez a CEC. Nekem egyáltalán nem vezérli az LG OLED65BX távirányítója az Apple Tv-t, viszont ha odakapcsolok arra a HDMI bemenetre amire dugva van, az bekapcsolja. Ha az Apple TV távirányítójával kapcsolom be, odakapcsol az aktuális HDMI bemenetre, de utána minden kommunikáció megszűnik.
-
válasz
Imogen Combe #7659 üzenetére
Én sem tapasztaltam ilyet, hogy az Infuse nehézkesen indulna el.
-
Gondolom ennek az egésznek van egy HDMI bemenete, ahol meghajtod a ledfalat. Ehhez kell egy külön processzor ami a címzést végzi, de az is lehet, hogy ez valami spéci saját eszközt használ erre, ez nem derül ki számomra. Ebbe a HDMI bemenetbe kell bedugni az AppleTV-t, és megjelenik a képe. Mondjuk Ipadet még nem tükröztem vele, csak Iphone-t, de gondolom ugyanúgy működik.
-
válasz
Csabroncka #7228 üzenetére
Mondjuk mindkettő változni fog. Az árazás, és a kínálat is...
-
válasz
Imogen Combe #7211 üzenetére
Egyébként seedben lévő anyagot is át tudsz nevezni a torrent kliensben. Továbbra is seedben marad,
-
válasz
Imogen Combe #7162 üzenetére
Valahol én találkoztam olyan CEC beállítással, hogy elkapcsolás, vagy kikapcsolás esetén mi legyen a teendő. (lehet, hogy a Kodiban?
) Meg kellene nézni, hogy a TV beállításaiban nincsen e valami, ami segíthet.
-
De gondolom csak attól jön rá, hogy bekapcsolja a tévét is, amikor felébred, különben fel sem tűnne. Nem hiszem, hogy belefér bárkinek, hogy üljön előtte, és figyelje a kis ledet, hogy mikor gyullad ki. Én azért kikapcsolnám a CEC beállításaiban, hogy induláskor bekapcsolja a tévét.
-
válasz
captainnemo #6065 üzenetére
Mert amúgy sok pluszt nem tesz hozzá, ha a GUI HDR-ben, vagy DV-ben van nem?
-
-
válasz
galaxys80 #4001 üzenetére
Én is azt használom az Infuse-nél. A többin (S905X3, Coreeleccel 2 db, MrMC ) ott működik a MySQL adatbázisom. De gondolkodom a Plexben is egyre erősebben, mert amiatt nem frissítettem Mátrixra az egyik boxon, mert akkor ugrott a MySQL azon. Vagy a többin. Igaz futott már Plex az épített OMV-s szerveremen, de sok memóriát fogyasztott, és kilőttem. De ennek a csak adatbázisként használom dolognak utánanézek, mert nem tűnik rossznak.
-
válasz
Imi1981 #3883 üzenetére
Szerintem nincs benne Keymap Editor. Mondjuk amennyi gomb van a távirányítón, és általában mind dedikált valamire, nem sok mindent lehetne átállítani.
Én azért használom a MrMC-t, mert az is tudja kezelni a MySQL adatbázis, amit a CE-s boxok is használnak a házban, így van szinkronban minden. Megvettem az Infuse-t is, de azzal ezt nem tudtam elérni sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Synology NAS
- Óra topik
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- Asztrofotózás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Négymagos Dell Latitude 3190 2-in-1 érintőképernyő laptop 360 fokban forgatható
- OPCIONÁLIS: 2 részletben is elviheted Razer Naga V2 Pro Gamer egér (RZ01-0440100)
- Lenovo ThinkPad T520 Intel Core i5-2540M 8GB DDR3 120GB Samsung SSD laptop
- Asus TUF Gaming M3 GEN II gamer egér
- NZXT Kraken Elite 360 RGB White + Lian Li UNI Fan SL Infinity ARGB 3-pack - Alza garancia
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Apple Watch Series 10 45mm GPS, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- iPhone 12 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3335, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest