Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#6651) blakey válasza ForRedGlory (#6650) üzenetére


blakey
titán

Rendszeresen használok Airplayt, nem kapcsolja be feleslegesen a készülékeket. Nem az lesz a hiba, más a gond, ami felébreszti a készülékeket. Ráadásul nálam a TV és az Apple TV is Airplay képes, plusz még 1-2 lejátszó és egyiket sem ébreszti fel.
Ha nálad az Airplay okozza, akkor "user error", mert valamivel felébreszted, csatlakozol hozzá, amitől bekapcsol a készülék, fül- vagy fejhallgató, valamelyik telefon vagy számítógép esetleg véletlenül felébreszti valaki vagy valami a tudtodon kívül.

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#6652) ForRedGlory válasza blakey (#6651) üzenetére


ForRedGlory
félisten

Hát persze, hogy user error... Ha már a korábban vizionált TV / CEC hiba nem jött be, akkor marad a user error... Egészen biztosan az én hibám és véletlenül sem lehet mondjuk Apple bug, mert olyan nem létezhet. Csak tudnám, hogy éjszaka mégis milyen alvó eszköz ébreszti fel, amikor kézben sincs.

Egészen biztos vagyok benne, hogy nem LG 83G3 + Samsung HW-Q990B + Apple TV 2022 kombód van, így továbbra sem releváns a legkevésbé sem, hogy neked nincs vele gondod. Saját esetből meg kiindulni nagyon vicces, amikor bármikor bármiben lehet bug.

Engedd el. Segíteni fog, ha egy elvben elfogadod azt a tényt, hogy az Apple TV-ben is lehet bug...

[ Szerkesztve ]

(#6653) blakey válasza ForRedGlory (#6652) üzenetére


blakey
titán

Te minek képzeled magad? Miért kell ilyen stílusban hozzászólnod?

Az Airplay közvetlenül nem kapcsol be másik készüléket, a háttérben. Ha az eszköz alvó módban van, akkor a HDMI inaktív, azaz nincs jel (feltéve, hogy jók a beállítások). A hálózati része aktív és ha az Airplay valamilyen módon mégis elindul és valamilyen információt továbbit, valamint a CEC nálad úgy van bekapcsolva, hogy a "TV-k és vevőkészülékek vezérlése" az Apple TV-n aktív (ami nem kéne, mert elég a TV-n engedélyezni és onnantól kezdve gyönyörűen vezérelhető a TV távjával is az Apple TV, illetve az Apple TV akkor kapcsol be, ha a TV-vel az adott bemenetre váltasz), valamint bekapcsol a HDMI is, mivel valamilyen aktivitás történik, akkor igen, bekapcsolja a TV-t, egyéb esetben nem.

…így továbbra sem releváns a legkevésbé sem, hogy neked nincs vele gondod. - ahogy az sem, hogy neked problémád van (ha már ilyen stílusban kommunikálsz), mert itt a topikban egyedül neked van ilyen problémád. És ha már G3-ad van, akkor azt is tudhatod, hogy abban is van Airplay, tehát az biztosan nem kapcsol be, tudom, mert nekem nem kapcsolja be a TV-t.

Saját esetből meg kiindulni nagyon vicces, amikor bármikor bármiben lehet bug. - Ha már ilyen okos vagy, és magyarul írsz, akkor tedd legalább idézőjelbe az idegen szavakat, ha már nem tudsz magyar megfelelőt, mert a "bug" nem magyar szó.
Hiba bármiben lehet, senki nem állította, hogy nem lehetséges.

Amúgy látod, mégiscsak utána jártál a dolgoknak és nem "gugliztad". :D Csak így lehet kideríteni, hogy mi a probléma. Ha már 100%-ban biztos vagy a hibában, akkor jelezheted az adott eszköz fejlesztőinek.

…az Apple TV-ben is lehet bug... - elég sok, főleg a 2022-esben, de erről sokat írtam.

[ Szerkesztve ]

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#6654) Hooper


Hooper
őstag

Apple TVn ha úgyis Synology nasról mennek a filmek is "szükséges" az infuse? DS video esetleg nem alternatíva?

(#6655) Multibit válasza Hooper (#6654) üzenetére


Multibit
veterán

De, alternatíva. Csak nem ellenfél ;)

(#6656) blakey válasza Hooper (#6654) üzenetére


blakey
titán

Válaszoltam a másik topikban, nincs HDR és nem boldogul minden konténerrel.

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#6657) Csabroncka válasza Hooper (#6654) üzenetére


Csabroncka
addikt

Eleve NFS megosztást érdemes használni, az nem terheli a sem a hálózatot sem a NAS-t. Infuse vagy MrMC, igaz utóbbit nem frissítenek, én gond nélkül használom. A DS videóval sokat szenvedtem, nem jött be. Synology Appok közül a Synology Photos viszont jó! Alma képeket és videókat is szépen viszi...

"in medias res"

(#6658) nOvOp


nOvOp
senior tag

Azt vettem észre, hogyha az ATV-n HDMI kimenetet YCbCr 444-re állítom, akkor mikro vibrálás látható a TV-n. Múltkor néztem egy filmet a Disney+-on és meg kellett állítanom, akkor vettem észre. De már korábban is feltűnt néhány helyen, de nem voltam biztos benne. Kábelt is cseréltem, TV-n is megnéztem mindkét HDMI beállítással. Viszont ha átállítom az ATV-n a HDMI kimenetet Magas RGB-re, akkor mintha megszűnne (vagy sokkal minimálisabb). Mit veszítek, ha RGB-n hagyom? Ebben az esetben nem használom ki a QLED előnyeit, nem lesz annyi színátmenet? Vagy szabad szemmel észre sem venni a változást? Vagy ne foglalkozzak a mikro vibrálással? Tudom, én döntök, csak szakmailag nem értek hozzá :)

(#6659) blakey válasza nOvOp (#6658) üzenetére


blakey
titán

…hogyha az ATV-n HDMI kimenetet YCbCr 444-re állítom, akkor mikro vibrálás látható a TV-n. - ez kábel vagy megjelenítő probléma, persze Apple TV hiba is lehet. Nálam nincs vibrálás az OLED-en, de az előző TV-ken sem volt.
Mit veszítek, ha RGB-n hagyom? - alapjában véve semmit, viszont az anyagoknak megfelelően mindig váltani fog a megfelelő dinamikatartományra és színtérre, feltéve, hogy menüben ez be van kapcsolva.
Ebben az esetben nem használom ki a QLED előnyeit, nem lesz annyi színátmenet? - az RGB is teljes, és ha a TV ismeri, akkor nincs probléma.
Úgy használd, ahogy nálad jó. Viszont a vibrálás valamilyen hibát jelez, aminek mindenképp érdemes utánajárni.

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#6660) nOvOp válasza blakey (#6659) üzenetére


nOvOp
senior tag

Most kipróbáltam egy Google TV (4K)-vel is. Ott 444 megjelenés esetén nincs vibrálás, ATV esetén van. Kipróbáltam már minden variációt (azt hiszem), dinamika és frekvenciaváltással és anélkül is. Dinamika váltás nélkül talán 420 esetén nincs vibrálás. De persze én bekapcsolva használnám mindenképpen. Van egy másik 4K LG TV, ott nincs vibrálás, de ott nem tudom megjeleníteni, hogy milyen színformátumban van a jel, csak azt látom, hogy 4K 60Hz. Bár elvileg az LG is tudja, mert be van kapcsolva a Deep color, ami elvileg tudja a 444-et. Szóval nem tudom, hogy hol a probléma. Marad az RGB, jobb a szemnek, ha nincs vibrálás.

Ja, az viszont elképesztő volt, hogy képminőségben, mennyivel jobb az ATV a GTV-nél. Ugyanazt a jelenetet megállítottam mindkettőnél és csak a HDMI-n váltogattam egyikről a másikra. Színben, élességben nagyon nagy különbség volt.

[ Szerkesztve ]

(#6661) djnice válasza nOvOp (#6660) üzenetére


djnice
veterán

Mit veszítek, ha RGB-n hagyom? - Inkább nyersz, RGB magas beállítást kell használni, az Apple TV YCbCr módja hibás [link] de valamelyik tesztünkben is szerepel ennek elemzése

Ja, az viszont elképesztő volt, hogy képminőségben, mennyivel jobb az ATV a GTV-nél. - Ez elég furcsa, mert az Amlogic SDR-ben és HDR-ben is jobb képet ad, egyedül a felskálázása rosszabb

[ Szerkesztve ]

(#6662) nOvOp válasza djnice (#6661) üzenetére


nOvOp
senior tag

Értem. Mondjuk pont egy HD sorozat volt a tesztképen, de ott látványosan jobb volt az ATV. Mást meg most nem néztem. Meg ugye a GTV nem tud frekvenciaváltást, ezért is cseréltem le.

(#6663) djnice válasza nOvOp (#6662) üzenetére


djnice
veterán

GTV is tud, ha frissült GTV 12-re. Plex, Kodi, Netflix vált, az app-ok készítőinek kell ezt implementálni.

[ Szerkesztve ]

(#6664) nOvOp válasza djnice (#6663) üzenetére


nOvOp
senior tag

Most visszahoztam a TV-re kipróbálni és valóban vált. Ahogy látom Disney+-on pont nem és valóban, DV anyagnál jó a kép. Azt nem mondanám hogy jobb, mert különbséget én nem láttam DV esetén ATV és GTV között. Mindegy, az ATV nekem több szempontból jobb, a GTV-nek meg örült a lányom :) köszi az infót!

(#6665) balage25 válasza djnice (#6661) üzenetére


balage25
senior tag

A GTV az a google chromecast 4k tv? Nekem van mindkettő, de az ATV az én szememnek sokkal szebb képet ad. Egyedül a kodi online kiegészítői miatt tartom a google TV-t. ATV-re van hasonló?

(#6666) olahdave


olahdave
tag

Most vettem észre, hogy a 2017-es ATV 4K-n, ha DOLBY ATMOS-os filmet indítok bármiről, akkor a hang akadozva megy ki. Közvetlen a tv-ről vagy FireTV-ről rendben kimegy a hang. Van valakinek hasonló problémája?

(#6667) balage25 válasza olahdave (#6666) üzenetére


balage25
senior tag

Nekem 2022-esen infuse alatt nagyon lassú a léptetés, tekerés Dolby Atmos esetén.

(#6668) djnice válasza balage25 (#6665) üzenetére


djnice
veterán

Igen az, HDMI capture-rel lett kielemezve a kép, az ATV sajnos nem remekelt a tesztekben.

(#6669) balage25 válasza djnice (#6668) üzenetére


balage25
senior tag

Linkelnéd nekem a tesztet, érdekel?

(#6670) djnice válasza balage25 (#6669) üzenetére


djnice
veterán

Több tesztben is szerepel, de lesz majd egy összefoglalás is: [link]

(#6671) tothl


tothl
addikt

Nemrég vettem egy ilyen csodát, a 128GB -s verziót. Előtte sok sok éven át Amlogic -es kis lejátszóim voltak, az aktuális legfrissebb Coreelec, vagy Libreeelec szoftverekkel.
Nekem maximálisan bevált eddig, a képminősége sokkal jobb, mint az Amlogices lejátszónak. Színesebb, részletgazdagabb. A menü gyors, az infuse lejátszó is teljesen jól dolgozik.
Én úgy állítottam be, hogy a tartalomnak megfelelően váltogassa a hdmi kimenetet. OLED tv-m van, ezen nem tapasztalok vibrálást.

(#6672) djnice válasza tothl (#6671) üzenetére


djnice
veterán

Mégegyszer mondom, nem jobb a képminősége mint az Amlogic-nak, hanem rosszabb. Ez bizonyított tény. Ha ugyanazon megjelenítő ugyanazon hdmi bemenetén láttál különbséget, akkor valamelyik lejátszón rossz volt a képbeállítás.

(#6673) bogabi válasza djnice (#6672) üzenetére


bogabi
senior tag

Az, hogy bizonyított tény, miszerint a HDMI capture-t elemezve rosszabb a képe, mint akármelyik másik lejátszónak, nem oszt-nem szoroz abban a tekintetben, hogy normál módon használva az eszközt ebből a legtöbb esetben semmit nem fogsz észrevenni. Szóval én ezeket a "bizonyított tény"-ekkel úgy vagyok, hogy nem érdekelnek, mert a gyakorlatban ebből semmit nem fogok észrevenni. És ezzel a felhasználók 99%-a is így van vélhetően. Nem flémet akarok nyitni ezzel, csak szokszor érzem azt (bármiről is legyen szó ilyen esetben), hogy picit túl van ez erőltetve. Ha olyan szinten szar valaminek a képe, hogy az már befolyásolja a napi szintű használtban az élményfaktort, az oké, fel kell rá hívni a figyelmet. Ez esetben sztem erről nincs szó.

A tévedés joga fenntartva. A meccs áll egyenlőre, egyelőre ez a helyes.

(#6674) tothl válasza djnice (#6672) üzenetére


tothl
addikt

Elhiszem, mégis nekem ez volt az egyik első dolog, ami feltűnt. Több színárnyalat, és mintha nagyobb lenne a felbontás, pásztázáskor is nyugodtabban mozog, több a részlet. De majd még összehasonlítom. Természetesen a beállításokra kínosan ügyelek bemeneteken sőt bemenetenként a tartalmaknál is.
Szóval engem meglep, hogy a teszt szerint amit én jobbnak látok az valójában rosszabb.

(#6675) balage25 válasza djnice (#6672) üzenetére


balage25
senior tag

Szeretném a GTV-n is azt a minőségű, részlet és színekben gazdag képet, mint az ATV-n. Mit tudok állítani és hol?

(#6676) djnice válasza bogabi (#6673) üzenetére


djnice
veterán

Ez így van, gyakorlatban, főleg egy film alatt, szinte észre sem veszed a különbséget.
De látod, itt többen állítják az ellenkezőjét, erre reagáltam, hogy ez egy mérhető dolog.

#6675 balage25:
Ilyen beállítás nincs, max elállítás a referenciától. Ha nem piszkáltad egyiken sem a képbeállításokat, akkor alapból nem lehetnek ennyire látható eltérések.

(#6677) Imi1981


Imi1981
veterán

Én nem látom szebbnek az Apple tv -t mint például a TCL tv Google tv rendszerén lejátszok valamit. Más egy picit de nem szebb! Az Apple tv -n picit fényesebbek a világos részek ami néha jól mutat néha a Google tv -n szebb. Szóval ez nem egyértelmű melyik a szebb. Ezeket még sdr anyagoknál néztem ( még nem volt hdr képes tévém). A shield tv képe viszont picit szebb mint az Apple tv képe! Az összhatás valahogy jobb, ( természetesen ugyan olyan képbeállítás mindkét forrásnak) fények valahogy kiegyensúlyozottabbakak de itt is minimális különbség van.
Szerintem a legtöbb embernek az Apple tv kicsit fényesebb képe tetszik jobban ami nem biztos, hogy valóban jobb csak jobban tetszik neki. Coreelec-em már nincs így azt nem tudom de az szinte megegyezik a shield tv képével ha jól tudom.

Ha egyszer lesz erőm hozzá összehasonlítom hdr10 és dovi esetében is mi a különbség. Jelenleg nincs hozzá erőm pedig érdekelne.

[ Szerkesztve ]

(#6678) blakey válasza Imi1981 (#6677) üzenetére


blakey
titán

Csak, akkor érdemes ezekkel foglalkozni, ha van rá időd, affinitásod és látod is a különbségeket. Apple TV-n jobb a Dolby Vision TV-Led, mint Amlogic boxon, utóbbi pl. hamis képet eredményez. És ezt lehet ide-oda viszonozni. nincs hibátlan lejátszó, de nem is kell, élvezni kell a tartalmakat. Én szívesen használom mindegyiket, Apple TV-t egy picit gyakrabban használom, de a CoreELEC is elég sűrűn próbára van téve. Nem biztos, hogy az a fontos, hogy melyik szebb. Apple TV jó, CoreELEC jó, rengeteget teszteltem, mindegyikben találni valami hibát, de még az Apple TV 2021 és 2022 között is vannak különbségek, előbbi egy picit jobb.

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#6679) Imi1981 válasza blakey (#6678) üzenetére


Imi1981
veterán

Igazából csak érdekesség képpen érdekel. Olyan minimális különbségek ezek amik nem számítanak igazából. Az Apple tv kicsit fényesebb képe sdr esetén az arcok jobb láthatóságán segített ami nekem tetszett ( arc árnyékos oldalán) de természetesen volt olyan ami az Android tv boxon mutatott jobban éppen emiatt.
Shield tv -t még nem is próbálom a TCL 55C745 tévémen ( ez már hdr, dolby vision képes) így nem tudom milyen dv-vel. A tv Google tv rendszerét és Apple-TV 4k 2021 -et hasonlítottam dv filmekkel de igazából nagyon minimális különbség van( ez már tényleg jelentéktelen).
A mozgás sokkal jobb Apple-TV -n főleg dv esetén mert kadenciahelyes. Sdr esetén a kadenciahelyes lejátszás különbség szinte egyáltalán nem látszik ami fura.

(#6680) kleinguru


kleinguru
addikt

Nagyon érdekes, amit írtok.

El tudnátok magyarázni, hogy hogyan lehet, hogy eltérő a megjelenítés ugyan azon kijelző ugyan azon beállításai mellett eltérő lejátszó esetén, ha azok csak a képet továbbítják a megjelenítőnek? Tegyük fel hogy ugyan azon a DV szabványon mondjuk és a TV is támogatja?

Digitális tartalom van, külső tényező nem zavarhat be (ugyan az a kábel, ugyan az minden)... a lejátszók átengedik magukon a streamet nincs képjavítás... hogyan lehet még is különbség köztük :F

A kérdéseimből remélem kiderült, hogy nem értek hozzá.

A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!

(#6681) Imi1981 válasza kleinguru (#6680) üzenetére


Imi1981
veterán

Szerintem úgy, hogy azért minimálisan mégis van valami képjavítás. Szóval nem teljesen érintetlen. Vagy ha érintetlen akkor csak proci / gpu különbség miatt lehet mert máshogy dolgozza fel. Én se értek hozzá csak erre tippelek.
De ezek minimális különbségek. Ettől függetlenül az Apple tv főleg streamingre ( de letöltött filmekre is) az egyik legjobb, leggyorsabb, legmegbízhatóbb tv box ( vagy tv okosító vagy akarminek is nevezzük).

[ Szerkesztve ]

(#6682) djnice válasza kleinguru (#6680) üzenetére


djnice
veterán

A színtér konverzióra, chroma felskálázásra más-más algoritmusokat használnak, a rosszabb/hibás algo-k okozhatnak sávosodást, fehér/fekete szint levágást, színeltérést.
Ezek kimutatására a legjobbak a Spears & Munsil tesztvideók.
A Dolby Vision megint más, fake TV-Led mód (RGB tunneling-be csomagolt LLDV mód), az újabb szabványok (CMv4.x) támogatásának hiánya, stb.

(#6683) Franky2Ster


Franky2Ster
senior tag

tvOS 17.3 elérhető :)

(#6684) Alex91


Alex91
félisten

A VidHub lejatszot nezte mar valaki? Meg nem egy Infuse, de teljesen ingyen van. (Meg talan kinai…)

Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.

(#6685) devil-k válasza Alex91 (#6684) üzenetére


devil-k
nagyúr

Biztos fantasztikus lehet. :DDD A havi kb 300 Ft sok az Infuse esetében? :U

- mozi bolondéria -

(#6686) balage25 válasza Alex91 (#6684) üzenetére


balage25
senior tag

Egész jó, de még van hová fejlődni. HDR beállítást találtál benne. Nekem egyelőre nem akarja HDR-ben játszani a tartalmakat.

(#6687) olahdave válasza devil-k (#6685) üzenetére


olahdave
tag

Sajnos már nem 300 vagy 399, hanem 999 Ft az új előfizetőknek. Így már elég jó alternatíva lehet.

(#6688) Alex91 válasza balage25 (#6686) üzenetére


Alex91
félisten

Szerintem HDR-rel gondja van meg. A TV se jelezte, hogy az ment ki ra.

Manapsag inkabb stream-et nezek, ritkan toltok le valamit. Azokat VLC-vel nez(t)em, de annak is van hibaja. Az Infuse meg a hebe-hoba nezeshez nekem nem eri meg.

Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.

(#6689) kleinguru válasza olahdave (#6687) üzenetére


kleinguru
addikt

Ennyit (régi előfizető vagyok) nekem már biztosan nem érne meg.

A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!

(#6690) Imi1981 válasza olahdave (#6687) üzenetére


Imi1981
veterán

999 Ft már havonta? Kíváncsi vagyok mikor emelik meg a régi előfizetőknek. Havi 1000 Ft-ért nem kell. Akkor használom a plex alkalmazást vagy inkább tv-n a kodit. Mostanában úgyis inkább azt használom.

(#6691) galaxys80 válasza olahdave (#6687) üzenetére


galaxys80
veterán

Az éves előfizetés viszont 5.999. (havi 500 ft)
Én mondjuk 349 Ft-ot fizetek. :)

Imi1981
Régi előfizetőknek nem emelték meg 399-re sem.

[ Szerkesztve ]

(#6692) tothl válasza galaxys80 (#6691) üzenetére


tothl
addikt

Ennyit bőven megér.

(#6693) devil-k válasza galaxys80 (#6691) üzenetére


devil-k
nagyúr

- mozi bolondéria -

(#6694) galaxys80 válasza devil-k (#6693) üzenetére


galaxys80
veterán

Új előfizetőként már nem lenne ennyi.
Nyomj rá az összes csomagra.

[ Szerkesztve ]

(#6695) Imi1981 válasza galaxys80 (#6691) üzenetére


Imi1981
veterán

Nekem 399 de nekem annyi is volt mikor előfizettem. Remélem így marad.

Ha nem marad így akkor váltok évesre az most 6000 ez még elmegy. Havi 1000 Ft az viszont sok mert 1 évre 12000 Ft-ra jön ki. Túl nagy a szakadék a havi és az éves között.

(#6696) koncsik válasza galaxys80 (#6694) üzenetére


koncsik
MODERÁTOR

Ezt nem értem, 349x12 kellemesebb, mint 1x5990... mindjárt megnézem nennyi lenne... lehet akció idején kellett volna belevágni. De mivel alapvető hozzáértési bajom van/volt, nem mertem... :B

Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

(#6697) devil-k válasza galaxys80 (#6694) üzenetére


devil-k
nagyúr

Ezért kellett volna a fanyalgóknak már hamarabb előfizetni. Érdekes módon azt senki nem mondja, hogy NEM egy készülékre szól a licensz.

Egyébként 1 db mozijegy ára Budapesten 2.900 Ft + 120 Ft (Debrecen 2.600 Ft + 120 Ft). És még nem ittál meg egy kólát sem… Érdekes, emiatt sem lázong senki sem, de a havi 1.000 Ft már too much. :U

- mozi bolondéria -

(#6698) aujjobba


aujjobba
addikt

Latom volt mar HDMI/CEC tema.
Nalam egy ideje az Apple TV (4K) taviranyitoja nem allitja a TV hangerejet, LG nanoCell.

A TV tavja vezerli az ATV-t hiba nelkul, vegigneztem mindket eszkozon a CEC beallitasokat, de semelyik egyutallasban sem tudom a hangerot vezerelni az ATV tavval.
A TV bekapcsolasa az ATV bekapcsolasaval mukodik, ugyanigy a kikapcsolas is, latszolag minden jol mukodik, kiveve a hangero.

Ezt probaltam, semmi. Regebben mukodott:

[ Szerkesztve ]

(#6699) koncsik válasza devil-k (#6697) üzenetére


koncsik
MODERÁTOR

Ezért nem számolom össze az előfizetéseimet. Bár lehet érdemes lenne, mert az 1000 Ft nem osztana/szorozna... :DDD

Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

(#6700) devil-k válasza koncsik (#6699) üzenetére


devil-k
nagyúr

Én sem, de nagyjából tudom. :DDD Digitális rezsi a kifejezés amit erre használnak. :)

- mozi bolondéria -

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.