Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
blakey
titán
És mindegyik a legfrissebb rendszeren fut, szóval nem hinném az utsó frissítés akasztotta volna meg... - ilyet nem is írtam, nálam is hibátlan, de néha valami beakadhat szoftveresen is, mint írtam a távirányítónak is van saját szoftvere és egyes távirányítók "hajlamosabbak" a kiakadásra, pl. a 2022-eshez járó, legalábbis a legtöbb panasz azzal kapcsolatban érkezett.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Csabi1984
addikt
Másnak is aki szolgáltatói előfizetéshez révén van MAX-hez hozzáférés megszűnt a DV és csak FHD lejátszás van ?
-
-
blakey
titán
válasz Csabi1984 #7305 üzenetére
Nem, csak neked.
Minden szolgáltatói előfizetés HD.ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Csabi1984
addikt
Sziasztok! Mi a megoldás arra ha egyszer csak kiírja az infuse, hogy fizessek elő (addig nem megy a lejátszás).
Pedig van előfizetésem! -
Csabi1984
addikt
válasz Franky2Ster #7312 üzenetére
Olyat láttam igen csak nem tudom mit csinál
Azt hittem visszavonja az előfizetésem azért nem nyomtam rá.[ Szerkesztve ]
-
toto0569
addikt
2022. vége felé vásárolt AppleTv 4K távirányítója nagyon gyorsan pár nap alatt lemerül.
Létezik,hogy meghalt az akkuja?
Lehet valahol cseréltetni (az kb. mennyibe kerül)?
Vagy újat kell vennem?[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz toto0569 #7316 üzenetére
A távirányító gyári visszaállítását megpróbálhatnád, lehet, hogy segít.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
noorbertt
őstag
Sziasztok
sideload milyen kockázattal járhat? Tegyük fel a sideload mint maga a tevékenység és ha túl sokat akar az app? Mennyire tud átjárni egy egy app a másikhoz? Gondolok itt a képekre és az Apple id-re pl.
-
batmun
csendes tag
Sziasztok!
Egy nem teljesen hétköznapi kérdéssel fordulok hozzátok, de bedobom ide is, hátha valaki foglalkozott már ezzel. (Köszönöm a moderátoroktól, ha maradhat)
Hamarosan a céggel, ahol dolgozom egy expora készülünk, ahol a saját kiállítóterünkön lesz egy nagy LED fal, TV-k, minden amit szem és száj kiván.
Összeraktunk néhány 3D CAD modellt, és importáltuk Shapr 3D-be, amit ugye iPaden is lehet futtatni.
A kérdésem, hogy egy Apple TV segítségével, amit a LED falra kötünk, szerintetek meglehetne oldani, hogy az iPad képernyőjét tükrözzük, és azon látható legyen az adott modell nagyban?
A LED fal típusa: HikVision DS-D4215MI-070H(B). Ebből lenne 5 egymás mellet, egy képet adva. Szerintetek megoldható a dolog?
Illetve, ha van tippetek, hogy kit tudnék még erről megkérdezni, azt is megköszönném.Köszi.
Üdv, Ádám
-
magicbox
senior tag
A távirányító hiszti nekem is előjött (Philips 806 OLED Android TV), csak elég egyedi módon. Azt hittem a TV romlott el.... Folyamatosan villogott rajta a piros led, ha bekapcsolt egyáltalán, akkor a ATV távirányítójával vagy a sajátjával is azt csinálta, hogy lehetetlen volt hangerőt beállítani, mert vagy néma volt, vagy felmászott maxra egy gombnyomásra, és visszament 0-ra egy gombnyomásra. Nem volt vicces... Mindent újraindítottam, áramtalanítottam. A Philips távból kiszedtem az elemeket... Semmi nem változott. Az ATV távirányítója csinálta... Azt újraindítottam, utána újra párosítottam. A hiba megszűnt. Én nem használom a TV távját, csak az ATV-t.
iPhone 15 Pro Max, Watch 9 GPS+Cellular, Apple TV 4K (2022), Philips 55OLED806, HTPC, Plex
-
blakey
titán
válasz csaba1203 #7326 üzenetére
Nem, ez az USB-C-s távirányítóra jellemzőbb, azaz, ami a 2022-eshez adnak. Már az elején is voltak ilyen panaszok. Szerencsére én még ilyennel nem találkoztam.
-
divan
őstag
Gondolom ennek az egésznek van egy HDMI bemenete, ahol meghajtod a ledfalat. Ehhez kell egy külön processzor ami a címzést végzi, de az is lehet, hogy ez valami spéci saját eszközt használ erre, ez nem derül ki számomra. Ebbe a HDMI bemenetbe kell bedugni az AppleTV-t, és megjelenik a képe. Mondjuk Ipadet még nem tükröztem vele, csak Iphone-t, de gondolom ugyanúgy működik.
-
toto0569
addikt
Nekem megadta magát az aksi...
Találtam a Temun ilyet,kipróbálom mennyire használható. [link][ Szerkesztve ]
-
tomyka74
senior tag
Sziasztok.
Apple tv-t ugye rá tudok kötni házimozi erősítőre HDMI kábellel , hogy ki tudjam használni a hangját?
Mint egy média lejátszót.válaszokat köszönöm.
-
zazenke
őstag
valaki eltudná magayarázni hogy a youtube alkalmazáson belül hogy működhet a hangalapú keresés magyar nyelven bár nekem angolúl sem akart keresni.
-
blakey
titán
válasz tomyka74 #7335 üzenetére
Igen, feltéve, hogy az erősítő támogatja az összes HDR-formátumot.
-
tomyka74
senior tag
válasz eboostr #7339 üzenetére
Szia.
apple tv 4k wi-fi + ethernet 128gb 2022 ez lenne vagy a 64gb-os ethernet csati nélküli, de mivel csak egy 10 es van a kettő közt így inkább a nagyobb.
A mozivas nem atmos-os (cambridge CXR200) a tv 4k de nem tud még HDR-t.
De ezek nem is lényegesek nekem egyelőre.Igazából azért gondolkodom a vásárlásán mert van a mozi rendszeremben médialejátszó de mivel azon android fut így csak a filmnézésre stabil minden más "sok" töltési idő és nem stabil.
Jútubozni, stream szolgáltatásokat nézni kellene, amit nem szeretnék egy android rendszerre bízni a stabilitás miatt.Az apple-nek stabil a rendszere (bocsi a droid fanoktól ) és mivel a telóm és ipad-em is az így gondoltam még az egységet is jobban tudnám kamatoztatni a lakásban.
[ Szerkesztve ]
-
zazenke
őstag
válasz tomyka74 #7340 üzenetére
nekem most úgy tűnik hogy youtube-ra is jobb most egy jó android rendszer .ott megy rendesen a magyar nyelvű hangalapú keresés. Az apple tv gyakorlatilag csak filmezni jó és ott is csak az infuse alkalmazással. erre viszont szerintem egyéni preferenciák szerint a legjobb . nekem a coreelecnél is jobb
[ Szerkesztve ]
-
eboostr
aktív tag
Oké, jó tanács, az apple tv-t közvetlen kösd a hm erősítőre hdmi-vel mert majd úgy kapsz jó és tömörítetlen multi ch pcm-et és a Ca kijelzőén Multi Ch In vagy ilyesminek kell megjelenni akkor jó vagy, apple hangbeállításoknál pedig “automatikus” legyen beállítva.
Videó beállításoknál a kép és tartalom egyeztetést is be kell kapcsolni és kb. ennyi. -
blakey
titán
Attól tartok, hogy a CXR200-as bezavarhat a képbe. egy próbát megér, hogy az AVR-en keresztül küldöd a képet, de ha problémák vannak, akkor a megoldás az lesz, hogy a lejátszót közvetlenül a TV-hez csatlakoztatod és a TV-ből küldöd a hangot az AVR irányába.
-
tomyka74
senior tag
-
Csabroncka
addikt
Rohadna meg az egész apple bagázs a kitalált új ID hitelesítési módszerrel! Miért olyan nehéz egy rohadt cím/jelszó párossal kétlépcsőben hitelesíteni az eszközt? Természetesen IOS 16 eszköz kell hozzá, hogy rohadnának meg
"in medias res"
-
blakey
titán
válasz Csabroncka #7349 üzenetére
Sajnos nem érzem/értem a problémádat. Nálam mindig is egyszerű volt, mindig számítógépen (Mac) hitelesítettem, feldobott egy kódot, amit beírtam és ennyi, iOS-em sokáig nem is volt, nem is írta, hogy szükséges lenne. Most van iOS-em, de így sem telefonnal hitelesítek, ha netán gyári állapotba helyezem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest