- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Használja valaki a Onecast programot Xbox remote play-hez? Megéri az árát, van más program esetleg?
-
válasz
koncsik #6768 üzenetére
Elméletben igen, szerintem a mai routerek már jobban bírják hardverrel. Régen próbálkoztam ilyennel, sőt az USB-be TV-tunert dugtam és a TV stream-et is a routerről néztem. Nekem régebben a router topikban segített sokat Vargalex fórumtárs. Lehet a routeres topikokban jobban tudják a választ.
-
A lényegen nem változtat. Csak hallottam és olvastam róla, de nem láttam és tapasztaltam, pedig fogyasztok rendesen tartalmat. Többször olvastam cserébe olyat, hogy szeretett volna valaki olyan tartalmat aminél látható, hogy mi is ez a probléma, de választ nem kapott, vagy hasonlót, mint én az előbb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Path of Exile 2
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- EA Sports WRC '23
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Iphone 14 plus eladó
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -50% Ryzen 7 7735U 16/512 FHD+ AMD 2GB
- LENOVO Legion Pro 7 16IRX9H Intel Core i9 14900HX/RTX 4080/32GB RAM/1TB SSD eladó jó áron
- GoPro HERO12 Black + kiegészítők
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- 8 GB-os Quadro RTX 4000 kártyák - garanciával
- Önerő nélkül is. Részletfizetés. Bankmentes. Dell Latitude Intel Core Ultra7 165U 16GB DDR5 1TB SSD
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Csere-Beszámítás! Macbook Air 15 M2! 8/256 8C+10C. Mint az új! 99% Akkumulátor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest