- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Régebben sokszor csekkoltam, hogy van-e adroidos Apple TV+ app, de eddig nem volt. Most fent van a PlayStore-ban, esetleg valakit érdekelhet...
-
válasz
Imogen Combe #7703 üzenetére
Hááát, aki nem érti, az magyarázza... TÉNY: Cat5E minimum 1 Gbps-ra bőven jó, ha jól van szerelve. Az, hogy ezen kívül mi másban lehet még hiba, többen leírtuk. Sajnos távolról nehéz belenyúlni a dolgokba, ahhoz csak Gyurcsok értett...
-
válasz
Imogen Combe #7691 üzenetére
Cat5E esetén 100m-en - ha jó a kábel és a csatlakozók is rendben vannak - simán hozni kell az 1 Gbps-t. Ez meg elég bármire a témában.
-
válasz
Imogen Combe #7667 üzenetére
A megosztást adó eszközön rendben van(nak) a HDD(k) és a fájlrendszer? Mert ilyen problémát okozhat az is. Csak egy ötlet.
-
Sztem senki nem referencia monitort néz otthon és a felhasználók legnagyobb része nem HDMI-n elkapott állóképeket vizsgál, hogy vajon mibe lehet belekötni. Annyival nem lehet rosszabb, hogy azt lehessen mondani, nem ezért ajánlott a 22-es verzió. Lehet, hogy "rosszabb" lesz a "képminősége", de ezt 100%, hogy az életbe nem fogja senki észrevenni NORMÁL használat mellett. Szóval, sztem ne ez legyen a fókuszban, ha váltani akar valaki.
-
Az, hogy bizonyított tény, miszerint a HDMI capture-t elemezve rosszabb a képe, mint akármelyik másik lejátszónak, nem oszt-nem szoroz abban a tekintetben, hogy normál módon használva az eszközt ebből a legtöbb esetben semmit nem fogsz észrevenni. Szóval én ezeket a "bizonyított tény"-ekkel úgy vagyok, hogy nem érdekelnek, mert a gyakorlatban ebből semmit nem fogok észrevenni. És ezzel a felhasználók 99%-a is így van vélhetően. Nem flémet akarok nyitni ezzel, csak szokszor érzem azt (bármiről is legyen szó ilyen esetben), hogy picit túl van ez erőltetve. Ha olyan szinten szar valaminek a képe, hogy az már befolyásolja a napi szintű használtban az élményfaktort, az oké, fel kell rá hívni a figyelmet. Ez esetben sztem erről nincs szó.
-
válasz
Pandimakaay #6637 üzenetére
Telós Androidra nincs Apple TV app.
-
Az szerintetek miért van, hogy ha telepíteni akarok valamit az ATV-re, akkor az iPad-ra nem jön értesítés, hogy engedélyezzem (így csépelhetem be az elég komplex jelszavamat, ami a ATV távirányítóján elég körülményes). ATV 2022-es, az iPad öregecske (Air2) , de OS szinten megfelelő (a legfrissebb 15-ös van rajta). Természetesen mindkét eszközön ugyanazzal a fiókkal vagyok bent.
-
Hát én nem akarom elkiabálni, de úgy néz ki, hogy sok éves CoreElec és társai használat után az ATV-vel hazaértem. Eddig egyszerűen tökéletes mind streamingre, mind NAS-on lévő anyagok lejátszására. Kopp-kopp.
-
A 2022-es ATV távrecsegője hol jelzi, ha lemerült (azon túl, hogy nem működik), vagy töltésnél azt, hogy fullon van?
-
Ahogy látom, más is szenved ezzel. A KODI-ban ha megnyitottam pl. a Friends legfelső mappáját, akkor láttam benne szépen az évad mappákat. Ha azokba is belementem, akkor ott láttam egyenként a E01....EXX fájlokat. Itt ilyen nincs, ha megnyitom a Friends "mappát" - akármi is ez Infuse alatt - ott ugyan látom az évadokat külön, de ha mondjuk be akarnék menni akármelyik évadba, az Infuse nem "megy bele" a mappába, hanem hozza lejátszásra az első részt a mappából. Na mindegy, biztos én vagyok még korlátolt az Infuse-hoz, elvégre nincs egy napja, hogy felraktam. Majd még küzdök vele. Mindenesetre érdekes élmény ez az ATV, jó lenne, ha lenne még egy másik Apple cucc is otthon (volt két iPad, de tönkrementek), úgy könnyebb lenne az élet.
-
Beüzemeltem életem első ATV 4K játékosát. WiFi + Ethernet. Nem találok olyan lehetőséget, ahol a WiFi-t ki tudnám kapcsolni és csak UTP-n menne a cucc. Vagy ez olyan, hogy ha az UTP él, akkor a WiFi nem? Most úgy látszik a routeren, hogy UTP-n és WiFi-n is fent van.
Telepítettem rá az Infuse-t is. Ebben olyat nem találok, ahol lehetne böngészni a felcsatolt mappák tartalmában - mire is gondolok pontosan: van egy pár sorozat, amit ugyan mutat az Infuse, de nem tudom betallózni mondjuk az S01E05-öt, hanem kezdhetem az S01E01-el a lejátszást (pl. Friends, ebből ugye van 10 évad, mutatja mind a 10 évad képét, de ha belemegyek bármelyik évadba, ott már nem látom egyesével az epizódokat, hanem kezdené az első epizóddal a lejátszást). Biztos én vagyok béna, de tegnap beüzemelés utáni 30 percben nem jöttem ezekre rá, hogyan is kellene. Több időm meg nem volt nyomogni.
Amúgy eléggé egyben van a cucc, a doboz mondjuk nem nagy szám (egy fekete kocka, de szép), a távja viszont akkora flash, hogy hűha. Azt nagyon összerakták.
Illetve még egy kérdés: nekem egy 1080p-s plazma TV-m van, semmi HDR. Ebben az esetben is be kell kattintani az ATV-n a dinamikatartomány egyeztetést?
Ha esetleg valaki tudja a választ a fentiekre, akkor azt megköszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Túra és kirándulás topic
- Ingatlanos topic!
- Milyen notebookot vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Minecraft
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- Apple Cinema HD Display 23" eladó
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest