- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért van szükségem négy darab Elektromos rollerre?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot I. (az alapok)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tomb Raider Remastered I-III
- Samsung SCX-4200 papírfelszedő henger csere
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
balintka
addikt
válasz nagysandor79 #13397 üzenetére
1 db autóra lesz.
-
Aladdin
aktív tag
válasz nagysandor79 #13397 üzenetére
Youtube-on vannak videok…
-
nagyúr
válasz nagysandor79 #13393 üzenetére
biztos, hogy m$-ből van 23M, nem véletlenül R$-ből?
Jellemzően szokott lenni, itt azt írják, 40% lesz. (dec 25. - jan 1.)
[ Szerkesztve ]
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
szaszyka
senior tag
-
nagyúr
válasz nagysandor79 #12966 üzenetére
Nem, nem javult, pedig kipróbáltam a beállításoknál a reklámokhoz tartozó lehetőségek megváltoztatásával.
Egyik "kombó" sem jobb a másiknál.
Jönnek, de inkább csak vánszorognak a reklámok.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
szaszyka
senior tag
válasz nagysandor79 #12930 üzenetére
Állítólag valami adatvédelmi beállítás változott, amiatt nem látod a fb ismerőseidet. Facen az RR3 trackside csoportban elvileg van leírás róla.
Lenovo Thinkpad X220 :D
-
Petya25
őstag
válasz nagysandor79 #12923 üzenetére
75%-ig éri meg kb elmenni, ha nincs elég zsetonod. Akkor érdemes kimásolni a szériát ha már nem számít az RS és gold.
Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
nagyúr
válasz nagysandor79 #12921 üzenetére
Mielőtt válaszolnék: 100% completion strategy
Nagyon hasznos.És akkor a válasz: BMW 3.0 CSL HOMMAGE R, -1 Engine (6463333)
-
balintka
addikt
válasz nagysandor79 #12792 üzenetére
Autóra kell matrica csomagokat venni a bónuszért.
-
Petya25
őstag
válasz nagysandor79 #12746 üzenetére
Úgy tudom nincs.
-
Petya25
őstag
válasz nagysandor79 #12741 üzenetére
Elite után ott a Legend ahogy írod is, nincs több, de az a legdurvabb az árazásban. Majd ott szórhatod az aranyat. Vagy a driver elite-re gondoltál, Ott nincs magasabb szint. Nekem már csak az F1-ben vannak szériák amiket kivihetek. Összesen 97 %-nál járok.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz nagysandor79 #12661 üzenetére
Hát arany nélkül nem lehet megszerezni, mert a fejlesztések nem csak M$-be kerülnek:
. driver XP gyűjtése közben a driver level csak aranyért növelhető
. tuning begyűjtésekor a team principal is kap XP-t, ami szintugrásnál szintén aranyat kér
. az említett kettő elengedhetetlen, hogy végigcsináld a “special event”-et
. amúgy meg aranyat könnyebb szerezni, mint m$-t. Igaz, mindkettő időigényes.
És bizony egy idő múlva a special event esetén ott lesz a követelmény a PR-re, amit pedig csak fejlesztésekkel lehet elérni.@(#12662) Szbtms
Az autót meg lehet szerezni csak M$-sel
biztos ez? az túl egyszerű (és olcsó) lenneB.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
Szbtms
csendes tag
válasz nagysandor79 #12661 üzenetére
Az autót meg lehet szerezni csak M$-sel és ezzel megnyílik a 2020 Champion Series sorozat. Az Invitational Series-be már csak úgy léphetsz be, ha fullozod a pilótát, amit csak arannyal tudsz megtenni.
Azt nem tudom, hogy mi történik, ha nem fejezed be 5 nap alatt. -
nagyúr
válasz nagysandor79 #12624 üzenetére
Hát... igazából nem sok, hacsak nem úgy gondolkodsz, hogy a fullos F1-es autó "invitation series" részben lehet a 100%-kal 100m$-t szerezni -> viszont ez ugye bónusz, tehát ha eléred a 4M max m$-t, akkor is jár. Így "eltehető minden fullos F1 autó utolsó versenye m$ begyűjtési "tartaléknak" - én most így járok el, 7 fullos F1 autó 700k m$-t jelent pár perc alatt; gyanús nekem ez az m$ a bevezetése óta, ezért inkább nem viszem ki most, de ha meg nagyon kellene (megmaradva a virtuális világban történő "kényszerűség" talaján!), van mihez nyúlni.
Persze több értelme van, mint a Formula-e szériás autókat megvenni/megnyerni, mert ott eddig csak 1 szériát csináltak. -> minek megvenni a többit, ha, már kivitte az ember a szériát? (Persze biztos majd erre is kitalálnak valamit később).
-
Aladdin
aktív tag
Ha nem celod a jatekban elerni a 100 %-ot, akkor eleg csak 1 autot kifulloznod, ha netan bejon valami TT.
-
balintka
addikt
Mindegyikhez van invitational széria. Ha 100%-ra ki akarod vinni az F1-et, akkor van értelme.
-
szaszyka
senior tag
válasz nagysandor79 #12294 üzenetére
Hali. Nem tudom, én még a 8.0-ig LP-t használtam, de elvileg az már nem működik a 8.X verzióknál. Ami az összegyűjtött aranyakból maradt, abból gazdálkodok, aztán ha elfogy, vége. Elvileg lehet időzóna-váltogatással farmolni aranyat, de annyit nem ér a játék már, hogy ilyenekkel bajlódjak. Ha jól rémlik Bálintka úgy farmol, ő tudja hogy működik
Lenovo Thinkpad X220 :D
-
válasz nagysandor79 #12294 üzenetére
Van egy időzóna állításos trükk, de nekem nem nagyon sikerült. Illetve elsőre igen, tehát előre állítod a telefonod időzónáját, hogy már a következő napot mutassa, és akkor a következő napi aranyakat is meg tudod szerezni. Viszont én utána hiába állítottam vissza, már nem adott több aranyat, illetve a következő napon se kaptam meg az aznapit, hiszen azt már megszereztem. De van, aki azt írja, hogy ezzel a módszerrel (időzóna oda-vissza állítgatás) napi 2-300 aranyat is bezsebel. Szóval pontosítani kéne a specifikációt, hogy hogy működik ez
-
Anulu79
addikt
válasz nagysandor79 #12119 üzenetére
Attól még mehetsz ha meg van a 180 csak lóvét nem kapsz. Fejlődni tudsz még tőle.
-
Aladdin
aktív tag
válasz nagysandor79 #12119 üzenetére
Sehogy, az mindenhol ott van...
-
Anulu79
addikt
válasz nagysandor79 #12094 üzenetére
A játékon belül lehet átállítani az irányítást.
Így vendégként is tudsz valahogy felhőbe menteni?
[ Szerkesztve ]
-
Petya25
őstag
válasz nagysandor79 #12089 üzenetére
Nem lenne egyszerűbb teleón 1 db jobb hüvelykujjal (fék) játszani?
Én szoktam csinálni, hogy hanyatt fekve TV nézés közben egy kézzel (hüvelyk és középső) fogom csak a telót és mutatóval belenyúlok ha fékezni kell.Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
Anulu79
addikt
válasz nagysandor79 #12089 üzenetére
Így már érzem! Létezik amúgy PC-re is "android". Vagy átállítod az irányítást a játékban.
-
Anulu79
addikt
válasz nagysandor79 #12083 üzenetére
Miféle boxon játszottál?
-
balintka
addikt
válasz nagysandor79 #12020 üzenetére
Minden csapatnak van egy külön szériája és mindegyikhez fullra fejlesztett autó kell.
-
nagyúr
válasz nagysandor79 #12018 üzenetére
Leírás alapján csak úgy lehet oda belépni.
Már várom, hogy kipróbálhassam, de még csak 32/36-nál tart az rb15. Kell még spórolni rá...B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
nagyúr
válasz nagysandor79 #11975 üzenetére
B.Ú.É.K. !
Naponta szerezhetsz 180k M$-t. Ezen felül csak az egyes szériák bónusz M$-ei szerezhetők.
Ha a special event-et végig akarod csinálni, akkor 4db F1-es autót kell összeszedni ahhoz (special event keretében, ha jól láttam), hogy a "safety car"-t is megszerezhesd.
Na azt viszont nem tudom, hogy ha nem szerzed meg a 4db-ot a special event keretében, akkor jogosult lehetsz-e a safety car-ra irányuló special event-re. Vélhetően nem.Az rr3 fandom oldalon azt írják, hogy 4 millió M$-t enged a játék birtokolni. Tehát ha eléred, akkor leginkább vegyél egy autót 2M-ért, és akkor újra szerezhetsz M$-t.
Vagy fullozol egy F1-es járgányt, és akkor megint csökken az m$ mennyiséged.
A fullozásnak lehet olyan értelme, hogy a meghívásos versenyszériába is beléphetsz ("invitational series").[ Szerkesztve ]
-
Petya25
őstag
válasz nagysandor79 #11973 üzenetére
Szerintem ugyanazzal a profillal ne akarj egyszerre menni. Csinald inkabb azt hogy átmented egy másik face profilra a mentést. Így meglesz duplán ugyanaz az állas de nem ütik egymást. Úgy két néven mehettek együtt.
-
nagyúr
válasz nagysandor79 #11859 üzenetére
Játsz offline, és pl. egy endurance-n legyél 10x utolsó. Utána menni fog
-
Petya25
őstag
válasz nagysandor79 #11796 üzenetére
Magadról viheted telón, pl facebook profillal vissza tudod tölteni rá a tv-s mentést.
-
l4ci
tag
válasz nagysandor79 #11376 üzenetére
Napi több száz reklám megnézése?!
Sajnos már minden régi bugot befoltoztak, csak a végtelenített mozizással lehet érdemben aranyat hekkelni. Vagy végtelen endurance az FXX-K-val Porsche short-on, főleg fame bónusz napokon, ez a kettő a legjövedelmezőbb, mindkettő sok időt igényel, gyors megoldás már nincs, csak az LP, de az meg csít, azt nem akarod... -
DigitXT
nagyúr
válasz nagysandor79 #9081 üzenetére
Sajnos Androidra messze nincs annyira optimalizálva, mint iOSra.
Nem vagyok egyik rendszernek sem elvakult híve, így látom, amit
látok és nem tagadom a tényeket: fontold meg Pompi javaslatát...
Elég ha csak visszaolvasod, hogy minden frissítésnél lassul, akad. -
l4ci
tag
válasz nagysandor79 #9081 üzenetére
Passz, nálam is döglassú lett a frissítés óta, sokkal lassabban tölt be minden pályát, de azért még mindig elindult. Próbáld meg újraindítani az eszközt, ha úgy se megy és van felhő mentésed, akkor telepítsd újra...
-
Fez69
csendes tag
válasz nagysandor79 #9069 üzenetére
Samsung Galaxy Tab 4 (T533).
-
Mezcal
addikt
Nexus 7 2nd gen.
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
Pompi
MODERÁTOR
"milyen tabletet javasoltok max 50ezerig amin szépen fut ez a game"
Egy használt iPad Mini 2-öt
Feel Good Inc.
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz nagysandor79 #7056 üzenetére
Ha többször egymásután az utolsó helyen végzel, akkor a játék visszavesz az ellenfelek erősségéből. Legjobban, leghatékonyabban endurance futamokon lehet, mert ott el sem kell indulnod a rajtvonalról, az autó sem amortizálódik. Drag versenyen meg egyáltalán nem működik.
Továbbá android és ios eszközökön is másképp működik a dolog, ha egyáltalán iosen működik, legalábbis én azt vettem eszre, hogy ott nem igazán megy ez.[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
DigitXT
nagyúr
válasz nagysandor79 #6999 üzenetére
Oválon mondjuk nem lehet egy nagy élmény.
-
l4ci
tag
válasz nagysandor79 #6996 üzenetére
És hogyan irányítod az autót? Billentyűzettel?! Nekem már elképzelhetetlen, hogy anno hogy tudtam a nyilakkal irányítani, nagyon hozzászoktam a giroszkópos képernyődöntögetéshez...
-
BPO537
csendes tag
válasz nagysandor79 #6992 üzenetére
Honnan szereztél olyan BlueStackset amin működik? Csak mert nekem a betöltésnél mindig kifagy a RR3
-
DigitXT
nagyúr
válasz nagysandor79 #6990 üzenetére
Szerintem itt rajtad kívül senki nem hekkelte fel PC-re. Eleve mivel sikerült?
Amúgy ha bejelentkezel közösségi profillal, szinkronizálnia kellene a mentéseket. -
Pompi
MODERÁTOR
válasz nagysandor79 #6202 üzenetére
Van rá lehetőség. A felhő mentést amit a tableten készítettél visszaállítod a telefonodon.
Feel Good Inc.
-
l4ci
tag
válasz nagysandor79 #6081 üzenetére
Gold szerzési lehetőségek: sokat játszol, "farmolsz", szintet lépsz és kapsz, egyre többet. Egyre több szériát fejezel be: aranyat adnak jutalmul. Reklámokat nézegetsz a Free Gold ikonra kattintva és ad aranyat.
Az Enter Code egy nagyon régi feature, már nem működik, vagy csak nem tudunk hozzá god mode-okat, amivel tudnánk használni bármire is.
Könnyű hackelési módszer van: letöltesz egy hackelt profilt, amiben többmillió pénz meg gold van, de ez instant bant von maga után, ami azt jelenti, hogy nem tudsz online játszani, csak offline versenyezhetsz, ami nem túl nagy kihívás. Meg az sem, ha korlátlan mennyiségű aranyat meg pénzed van, megöli a játékot, nem lesz miért küzdeni, ráadásul kiesel minden online versenyből, ahol a barátaid eredménye ellen versenyezhetsz: sokszor nehezebb, mint a gyári botok.
Amit én csináltam: letöltöttem androidra a 2.1-es verziót, ebben még korlátlanul lehetett aranyat vadászni időállítással (50 Gold Welcome Bonus!). Szereztem több, mint 100 000 aranyat, közben 100%-ra végigjátszottam, megvettem az összes autót, feltuningoltam őket fullra, majd frissítettem a legújabb verzióra. Áprilisban kezdtem el és novemberre jutottam el odáig, hogy már "csak" 38000 aranyam van, és már nem vagyok bannolva currency cheat miatt, ugyanis, ha túl sok aranyad van, akkor szintén kitiltanak.
Van egy megoldás, amivel hetente lehet szerezni kb 100 aranyat: VPN + reklámok nézegetése. Vasárnap este a legjobb időpont. Én például tegnap este fél 10-től csak a reklámok nézegetésével szereztem 81 aranyat. Ez extrém sok, általában csak 10-15 reklámot ad naponta USA-ra, Magyaroszágra van, hogy egyet sem. Mielőtt megkérdeznéd, hogy ezt hogyan kell, keress rá a fórumban, leírtuk már egy párszor, nem szeretném visszakeresni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beyerdynamic DT 770 PRO 80 Ohm stúdió fejhallgató
- Samsung watch 7 44mm ezüst színű (5 napos) okosóra eladó
- Google Pixel 9 128GB - Porcelain (fehér) - 35 hónap garancia
- Zsír ASUS TUF A16 Gamer Tervező Laptop 16" -30% AMD Ryzen 9 7845HX 16/1TB RTX 4060 8GB QHD 2,5 165Hz
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/256 FHD LTE