- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
nagysandor79 #13995 üzenetére
Hát.. amikor akarják.
Volt már olyan, hogy hol működött, hol nem.
Most ez van. Van, hogy műkxik', van, hogy nem. -
Na... jött a frissítés, a majom mellé bekerült egy új logo.
-
válasz
Aladdin #13977 üzenetére
Egy időben eléggé sokat "farmoltam" futamokkal, míg meg nem érkezett a sisakgyűtjő időutazós megoldás. Lehet, hogy ezért több fémet (fame) harácsoltam össze.@#13978 Petya25
Az első F1 széria kijátszása után leálltam.
Néha én is gondolkodom ezen.
Volt már egyszer 29k mennyiségű bukósisakom, aztán alább hagyott a lendület, és mára jócskán megfogyatkozott ez a tartalék, és a tartalékképzésre törekvés elhivatottsága. Így mára leapadt ez 11k alá... (de még 10k felett van) -
Meglett a level 500...
-
Arra leszek kiváncsi, hogy amikor az F1 brazil nagydíj lesz, akkor ott csak az fog tudni játszani, aki megvette, vagy a földi halandók is mehetnek majd azon a pályán.
Másik nagy kérdés (nem kerestem rá), hogy F1 esetén, amikor megcsinálom majd az angol nagydíjat, akkor lesz ugye egy 5-ös sori F1 autó kölcsönbe.
Ha végig csinálom, és nem azt az autót választom a legvégén, hanem egy 0 fejlesztésen álló másikat, akkor vajon a következő (brazil) nagydíjon használható lesz-e a már fejlesztett, de nem megszerzett autó?
Ilyenek motoszkálnak most a fejemben főzés közben. -
Nektek sikerült a Königsegg cc850 5.1 lekörözés?
-
Most átváltott 9xxx Ft-rol $20-ra Interlagos ára.
-
Hah... most újraindítottam az app-ot, és elnézést kérve a nem teljesíthető event-ért (Pagani Huayra royal) megkaptam az érte járó jutalmakat. (mondjuk a PR-t nem is néztem, hogy jött-e)
-
válasz
szaszyka #13918 üzenetére
Szerintem platformfüggetlen az ára. (Bár ki tudja...)
Droidon is ennyi.Hát ha ezt mindenképp meg kell venni, akkor átment kikényszerítős vásárlású játékká, amit nem fogok dotálni.
Átalakult már rendesen a piac, "standalone" játékok ideje leáldozott, az autókban (való életben) is előfizetésessé tesznek bizonyos funkciókat.
Búmer vagyok ebből nem kérek.
Ha pedig ez lesz a tendencia, hogy vegyél pályát a teljesítéshez, akkor ennyi... -
-
Az új "season" visszahozta a régi módit: a limited time series esetén nincs 3 órás ingyen+instant szerviz és upgrade. Örülünk Vincent...
-
Sikeres lett a Rimac Nevera megszerzése 3 sor tunninggal.
Há' nem mondom, hogy az utolsó kettő nem okozott fejfájást. Volt vagy 40 perc, mire kivittem.
Egyébként is, a 2.3 és a 4.3 sem lett meg elsőre (asszem'; nem vagyok már biztos benne, hogy melyik).
De az utolsó kettő... Hát csakazért sem akartam még +2/3 fejlesztést rátenni, mert csak ajánlott volt a 106,1.
Hát próbálkoztam, próbálkoztam... a saját szintemen.
5.4-nél volt, amikor már csak fél másodperc a hibázott a sikerhez. Aztán hibrid fékkel (hol itt, hol ott kapcsoltam ki/be a fék segédet) valahogy meglett.
Az 5.5-nél meg szimplám átvágtam a kanyarokat, és úgy sikerült.Egyébiránt eddig ennek az e-autónak van a legkevésbé idegesítő e-hangja.
-
Ma reggel érdekes számsor fogadott...
Total Time played 222d 22h 22m 22s(Nem is tudom, hogy ez függőségi szint-e)
Ja, és a Porsche Mission-R rükvercben is qrvagyors...
-
válasz
Aladdin #13869 üzenetére
Igazából lehet, hogy nem volt érdemes tuningolni, mert a szériájában gyengébb még így is, mint a másik autó.
Ha meg lesz rá feljesztési akció, akkor ott többet nyer vele az ember, mint így.
De meg akartam csinálni, hát áldoztam rá. Sajnos időt is. (Lassan abba a korba érek, hogy a ráfordított időt sajnálom - olvashatnék is helyette -, de hát a függőség az függőség...) -
válasz
lansone79 #13867 üzenetére
Áh... tunning... aztán kb. még így is 13x futottam neki.
Végül meglett, de nagyon balf'sznak éreztem magamat.
Val'szeg az is közre játszott, hogy már nagyon lassúak voltak a botok (tegnapelőtti 67x próbálkozás miatt), így nem a mögöttük lévő szélárnyékot, hanem az előttük lévőt kellett megpróbálnom használni.
Már az első hosszú egyenesben sikerült 4x elérni a 346-ot, onnantól már megnyugodtam, hogy ez meglesz. Túl vagyok rajta, Bömbike a garázsban. -
Kis mocskok... Az Acura nem vihető ki 3 sör fejlesztéssel. 😭
-
válasz
Aladdin #13832 üzenetére
Huh... hát a 4.4 az nagyon hosszasan sikerült.
Ha nem írod, hogy készüljünk a legrosszabra, idegbajt kapok.
Egészen 'waver'-ig butítottam vissza a botokat, utána sikerült.
Addig viszont mindig meg kellett várni, míg 6. (7., 8.) leszek aztán kimenni off-track-re... kb. 26x.. -
Bakker...
Sikerült a B a múlt héten. Ráadásul B közép (a kemény mag)
Most már második alkalom, hogy a Mount Panorama pályán B-be kerültem.És a másik ilyen pálya a Lemans24h; ott a proszívó Porche-val is bekerültem B-be, igaz, nagyon rezeg a léc...
(mindegyik fullos autóval)
-
Hoppá... most jött valami üzenet, hogy 'D'.
Megnéztem, és meglepve látám, hogy feltoltak D-be a Nascar wttt-n.szerk.:
Aztán mire megítam, addigra visza E-be... most az E első helyén vagyok.Most megint D.
Lehet, hogy rá kéne erősíteni erre a D-re.
-
Tegnap (fiamra) várakozás közben futottam egy-két wttt-t. Nem tudom hogyan, de véletlenül belibbentem a B alsó 10%-ába (talán 1 éve volt ilyen utoljára).
Most várom az eredmény ellenőrzését. -
válasz
lansone79 #13778 üzenetére
Van.
Pont akartam kérdezni.
Jellemzően nem indul, vagy indul de nincs senki.
Ha mágis végigmegy, akkor körözik az autó egymagában, hogy vége legyen.
Fosch...
Biztos lehet jelenteni a bugokat, én nem vesződök vele, 1-2 kört megyek, azt' csók...Legutóbb csak annyi baja volt, hogy verseny közben kiírta, hogy majd egy nap múlva indul - mindezt játék közben, lásd korábbi hsz, most kb. használhatatlan.
-
Most ez a F1 elég gagyi széria.
Meg néhány frissítés jött a legutóbbi verziófrissítés óta.
Össze-vissza megy a teljesítési %...Viszont belefutottam egy vicces dologba.
Már majdnem 2 kör óta megy az online multiplayer, de majd 24 nap múlva kezdődik el... -
Hú.. jött valami közbülső frissítés...
Ezzel a teljesítési ráta megvéltozott.
teljesített/összes:
20140/25922
20497/26655
És közben nem volt, csak pár kör részemről... nem ~350 lefutott verseny -
válasz
szaszyka #13750 üzenetére
(Taláddáé' ű', nem máté')#13751balintka
Jóa'... úgysem abból van a legtöbb gold.
Én csak akkor próbálkozok 2-nél többször, ha
- balfék vagyok és sok büntetőidőt szerzek
- a macska többször meglöki a kezemet, ez is büntetőidős...
- csöpp esély van, hogy kézre álló autóval kedvenc pályán talán esetleg esélyes lehet egy B. -
-
válasz
Gumi.kacsa #13722 üzenetére
Hah... és tényleg működött.
-
A Huayra Royale idő korlátos. Úgyhogy csak két napot tudtam megcsinálni ma reggel.
-
Huh... tegnap elértem az 5M M$-t, és gondoltam megnézem, hogy miket nem vettem fel, mint bónusz m$.... hát volt pár... 1,225M M$ volt még régebbről. Így most 6,225M m$ van raktáron, és várja a következő frissítést. Gondolom Formula-E lesz, ha már most volt egy bemutatóautó.
(Ezen kívül van még az első forma1-es szezonból 10x1000m$ is, amit nem váltottam be. -
válasz
szaszyka #13665 üzenetére
Hát biza' ja... elég nehézkes volt.
Én végigszenvedtem, skip nélkül megcsináltam.
De nem elsőre, inkább olyan tizenötödikre (huszadikra?) sikerült.
Aztán miután már nem félig sérült autó volt, meg kötelezően kikapcsolt segédek, na akkor meg az volt a baj
De már a garázsban figyel. -
A ma indult Aston Martin kabrió "trackday" nem időkorlátos, lehet nyomni..
Új hozzászólás Aktív témák
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Tőzsde és gazdaság
- Horgász topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrotik routerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- További aktív témák...
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest