- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
cappa72
nagyúr
-
cappa72
nagyúr
-
cappa72
nagyúr
-
cappa72
nagyúr
-
cappa72
nagyúr
-
cappa72
nagyúr
-
cappa72
nagyúr
-
cappa72
nagyúr
-
cappa72
nagyúr
-
cappa72
nagyúr
-
cappa72
nagyúr
-
cappa72
nagyúr
Hú... és tényleg.
11 év... -
cappa72
nagyúr
Most elindítva koszonetnyilvanitas és 1000 gold jött.
-
cappa72
nagyúr
-
cappa72
nagyúr
-
cappa72
nagyúr
-
cappa72
nagyúr
-
cappa72
nagyúr
-
cappa72
nagyúr
A mostani WTT nekem durva.
Azért, mert hol B-ben utolsó, hol C-ben első vagyok.
Hét elején még 0,4s volt a távolság a B-től, most ránéztem, és ott billegek a két csoport között.
Mondjuk inkább lennék utolsó B-ben, mint első C-ben.
Lehet, hogy futni kellene még pár kört... -
cappa72
nagyúr
-
cappa72
nagyúr
-
cappa72
nagyúr
Érdekes. Ma új frissítés kellene, de a play-en nincs.
Lehet, hogy gond volt vele, és még várni kell? -
cappa72
nagyúr
-
cappa72
nagyúr
-
cappa72
nagyúr
-
cappa72
nagyúr
-
cappa72
nagyúr
-
cappa72
nagyúr
-
cappa72
nagyúr
-
cappa72
nagyúr
-
cappa72
nagyúr
Hát.. amikor akarják.
Volt már olyan, hogy hol működött, hol nem.
Most ez van. Van, hogy műkxik', van, hogy nem. -
cappa72
nagyúr
-
cappa72
nagyúr
-
cappa72
nagyúr
-
cappa72
nagyúr
Na... jött a frissítés, a majom mellé bekerült egy új logo.
-
cappa72
nagyúr
-
cappa72
nagyúr
-
cappa72
nagyúr
-
cappa72
nagyúr

Egy időben eléggé sokat "farmoltam" futamokkal, míg meg nem érkezett a sisakgyűtjő időutazós megoldás. Lehet, hogy ezért több fémet (fame) harácsoltam össze.@#13978 Petya25
Az első F1 széria kijátszása után leálltam.
Néha én is gondolkodom ezen.
Volt már egyszer 29k mennyiségű bukósisakom, aztán alább hagyott a lendület, és mára jócskán megfogyatkozott ez a tartalék, és a tartalékképzésre törekvés elhivatottsága. Így mára leapadt ez 11k alá... (de még 10k felett van) -
cappa72
nagyúr
-
cappa72
nagyúr
Meglett a level 500...
-
cappa72
nagyúr
-
cappa72
nagyúr
-
cappa72
nagyúr
-
cappa72
nagyúr
-
cappa72
nagyúr
-
cappa72
nagyúr
-
cappa72
nagyúr
-
cappa72
nagyúr
Arra leszek kiváncsi, hogy amikor az F1 brazil nagydíj lesz, akkor ott csak az fog tudni játszani, aki megvette, vagy a földi halandók is mehetnek majd azon a pályán.
Másik nagy kérdés (nem kerestem rá), hogy F1 esetén, amikor megcsinálom majd az angol nagydíjat, akkor lesz ugye egy 5-ös sori F1 autó kölcsönbe.
Ha végig csinálom, és nem azt az autót választom a legvégén, hanem egy 0 fejlesztésen álló másikat, akkor vajon a következő (brazil) nagydíjon használható lesz-e a már fejlesztett, de nem megszerzett autó?
Ilyenek motoszkálnak most a fejemben főzés közben. -
cappa72
nagyúr
-
cappa72
nagyúr
Nektek sikerült a Königsegg cc850 5.1 lekörözés?
-
cappa72
nagyúr
-
cappa72
nagyúr
Most átváltott 9xxx Ft-rol $20-ra Interlagos ára.
-
cappa72
nagyúr
-
cappa72
nagyúr
Hah... most újraindítottam az app-ot, és elnézést kérve a nem teljesíthető event-ért (Pagani Huayra royal) megkaptam az érte járó jutalmakat. (mondjuk a PR-t nem is néztem, hogy jött-e)
-
cappa72
nagyúr
Szerintem platformfüggetlen az ára. (Bár ki tudja...)
Droidon is ennyi.Hát ha ezt mindenképp meg kell venni, akkor átment kikényszerítős vásárlású játékká, amit nem fogok dotálni.
Átalakult már rendesen a piac, "standalone" játékok ideje leáldozott, az autókban (való életben) is előfizetésessé tesznek bizonyos funkciókat.
Búmer vagyok ebből nem kérek.
Ha pedig ez lesz a tendencia, hogy vegyél pályát a teljesítéshez, akkor ennyi... -
cappa72
nagyúr
-
cappa72
nagyúr
-
cappa72
nagyúr
-
cappa72
nagyúr
-
cappa72
nagyúr
-
cappa72
nagyúr
-
cappa72
nagyúr
Az új "season" visszahozta a régi módit: a limited time series esetén nincs 3 órás ingyen+instant szerviz és upgrade. Örülünk Vincent...
-
cappa72
nagyúr
-
cappa72
nagyúr
-
cappa72
nagyúr
-
cappa72
nagyúr
-
cappa72
nagyúr
-
cappa72
nagyúr
Sikeres lett a Rimac Nevera megszerzése 3 sor tunninggal.
Há' nem mondom, hogy az utolsó kettő nem okozott fejfájást. Volt vagy 40 perc, mire kivittem.
Egyébként is, a 2.3 és a 4.3 sem lett meg elsőre (asszem'; nem vagyok már biztos benne, hogy melyik
).De az utolsó kettő... Hát csakazért sem akartam még +2/3 fejlesztést rátenni, mert csak ajánlott volt a 106,1.
Hát próbálkoztam, próbálkoztam... a saját szintemen.
5.4-nél volt, amikor már csak fél másodperc a hibázott a sikerhez. Aztán hibrid fékkel (hol itt, hol ott kapcsoltam ki/be a fék segédet) valahogy meglett.
Az 5.5-nél meg szimplám átvágtam a kanyarokat, és úgy sikerült.Egyébiránt eddig ennek az e-autónak van a legkevésbé idegesítő e-hangja.
-
cappa72
nagyúr
Ma reggel érdekes számsor fogadott...
Total Time played 222d 22h 22m 22s
(Nem is tudom, hogy ez függőségi szint-e)
Ja, és a Porsche Mission-R rükvercben is qrvagyors...

-
cappa72
nagyúr
Igazából lehet, hogy nem volt érdemes tuningolni, mert a szériájában gyengébb még így is, mint a másik autó.
Ha meg lesz rá feljesztési akció, akkor ott többet nyer vele az ember, mint így.
De meg akartam csinálni, hát áldoztam rá. Sajnos időt is. (Lassan abba a korba érek, hogy a ráfordított időt sajnálom - olvashatnék is helyette -, de hát a függőség az függőség...) -
cappa72
nagyúr
Áh... tunning... aztán kb. még így is 13x futottam neki.
Végül meglett, de nagyon balf'sznak éreztem magamat.
Val'szeg az is közre játszott, hogy már nagyon lassúak voltak a botok (tegnapelőtti 67x próbálkozás miatt), így nem a mögöttük lévő szélárnyékot, hanem az előttük lévőt kellett megpróbálnom használni.
Már az első hosszú egyenesben sikerült 4x elérni a 346-ot, onnantól már megnyugodtam, hogy ez meglesz. Túl vagyok rajta, Bömbike a garázsban. -
cappa72
nagyúr
-
cappa72
nagyúr
-
cappa72
nagyúr
-
cappa72
nagyúr
Kis mocskok... Az Acura nem vihető ki 3 sör fejlesztéssel. 😭
-
cappa72
nagyúr
-
cappa72
nagyúr
-
cappa72
nagyúr
-
cappa72
nagyúr
-
cappa72
nagyúr
-
cappa72
nagyúr
-
cappa72
nagyúr
-
cappa72
nagyúr
Bakker...
Sikerült a B a múlt héten. Ráadásul B közép (a kemény mag
)
Most már második alkalom, hogy a Mount Panorama pályán B-be kerültem.És a másik ilyen pálya a Lemans24h; ott a proszívó Porche-val is bekerültem B-be, igaz, nagyon rezeg a léc...
(mindegyik fullos autóval)
-
cappa72
nagyúr
-
cappa72
nagyúr
-
cappa72
nagyúr
Hoppá... most jött valami üzenet, hogy 'D'.
Megnéztem, és meglepve látám, hogy feltoltak D-be a Nascar wttt-n.szerk.:
Aztán mire megítam, addigra visza E-be... most az E első helyén vagyok.Most megint D.
Lehet, hogy rá kéne erősíteni erre a D-re.
-
cappa72
nagyúr
-
cappa72
nagyúr
-
cappa72
nagyúr
Tegnap (fiamra) várakozás közben futottam egy-két wttt-t. Nem tudom hogyan, de véletlenül belibbentem a B alsó 10%-ába (talán 1 éve volt ilyen utoljára).
Most várom az eredmény ellenőrzését. -
cappa72
nagyúr
Van.
Pont akartam kérdezni.
Jellemzően nem indul, vagy indul de nincs senki.
Ha mágis végigmegy, akkor körözik az autó egymagában, hogy vége legyen.
Fosch...
Biztos lehet jelenteni a bugokat, én nem vesződök vele, 1-2 kört megyek, azt' csók...Legutóbb csak annyi baja volt, hogy verseny közben kiírta, hogy majd egy nap múlva indul - mindezt játék közben, lásd korábbi hsz, most kb. használhatatlan.
-
cappa72
nagyúr
-
cappa72
nagyúr
Most ez a F1 elég gagyi széria.
Meg néhány frissítés jött a legutóbbi verziófrissítés óta.
Össze-vissza megy a teljesítési %...Viszont belefutottam egy vicces dologba.
Már majdnem 2 kör óta megy az online multiplayer, de majd 24 nap múlva kezdődik el...

-
cappa72
nagyúr
-
cappa72
nagyúr
Hú.. jött valami közbülső frissítés...
Ezzel a teljesítési ráta megvéltozott.
teljesített/összes:
20140/25922
20497/26655
És közben nem volt, csak pár kör részemről... nem ~350 lefutott verseny
-
cappa72
nagyúr
-
cappa72
nagyúr
-
cappa72
nagyúr
(Taláddáé' ű', nem máté')#13751balintka
Jóa'... úgysem abból van a legtöbb gold.
Én csak akkor próbálkozok 2-nél többször, ha
- balfék vagyok és sok büntetőidőt szerzek
- a macska többször meglöki a kezemet, ez is büntetőidős...
- csöpp esély van, hogy kézre álló autóval kedvenc pályán talán esetleg esélyes lehet egy B.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Milyen routert?
- Motoros topic
- Miért drága a Mac és mikor éri meg igazán?
- Mazda topik
- [Saját fejlesztés] Ultimate Privacy & Forensic Shield – Nyílt forráskódú Windows páncél és nyomeltüntető
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- E-book olvasók
- Milyen házat vegyek?
- Két év múlva jöhetnek az első DDR6-os memóriamodulok
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 100%
- Sony Xperia XZ2 4/64GB ezüst/ 12 hónap jótállással
- Bomba ár! HP ProBook 650 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo T495s Ryzen 7 pro 3700U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

lesz.