Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
l4ci
tag
válasz
Petya25
üzenetére
Hát az az igazság, hogy a régi telóim már mind kuka, a Lenovo már rég tönkrement, az iPhone-om is meghalt egy hónapja, így eladtam "alkatrésznek", ezt az Indy ovál A időt egy extrafos Alcatel 7"-os tablettal sikerült elérni. Ez még a régi Lenovonál is gagyibb, TN paneles kijelző van benne és csak 1 GB RAM, de még elmegy rajta a a játék. Hiába próbáltam az Apple TV-n meg az új céges Samsung A7-es telómon, sehol máshol nem sikerült bejutnom A-ba, csak ezzel a fostos Alcatel tablettel.
De még így sem tuningoltam fel mind3 Nascart a nagylevelen, csak a Toyotát, úgyis majdnem full kellett a szériához, most kicsit spórolok az arannyal, ki tudja meddig lesz elég ilyen tempóban, még mindig van 25k, de minimum 1200-1500 kell a mostani upgrade-ekhez.
-
l4ci
tag
válasz
Petya25
üzenetére
Én már a Firemonkey elbocsátások előtt olvastam egy olyan hírt (kiposztolt beszélgetést FM-es kollégával), hogy már pár hónapja távozott a cégtől a Special Eventekért felelős designer, ezért is van ennyi LTS, mert nincs kapacitásuk sok újítást bevezetni. Low cost upgradek sora következik, sok új kocsira ne számítsatok, a meglévőket adják el újabb és újabb verziókban, új pálya se valószínű, csak ez a 3 szintes tuninggal kivégezhető LTS, meg max 1-2 exclusive... Csak azért nem hagyom abba, mert túl sok időt öltem bele, hogy hagyjam odaveszni a megszerzett aranyakat, amíg van és kitart, addig megszerzem a kocsikat. Bár ez a 2x3 LTS elég uncsi volt, főleg mert baromi hosszúak voltak az oválok, 10-11 kör, 9-10 perc minden pálya, egy tier 20 perc, brrr...
-
Sordoran
addikt
válasz
Petya25
üzenetére
Nem szoktam kölcsönözni, csak a kötelező tuningot tolom autókra is ami kell megszerzésükhöz. Leestem már 800 alá is, de aztán szelektálva mentem eventeket és felment 1300-ig. Most toltam rá az új Nissan GT-R-re ami kell hozzá, és így esett be picit 1k alá. Ha nagyon megszorulnék, akkor renteget versenyt tolhatnék még, mivel a karrier módot hanyagolom már. Nem is tudom néha miért játszom. Megszerzem új autókat, letolom heti TT-t és ennyi. Fene ebbe a gyűjtés mániámba.

-
Sordoran
addikt
válasz
Petya25
üzenetére
Összes nascar autó egy kaptafa, unalmas dobozok számomra. Persze a szélárnyék miatt hozott be újítást, az tényleg érdekes volt, de maga az a verseny széria számomra érdektelen. Minél változatosabbak az autók nekem annál jobb. Jelenleg 1k gold környékén egyensúlyozok, de már ki-ki hagyok néha LTS-eket. Ha megvan adott autó, és a szériáért kapok ilyen 20-30 aranyat azért nem hajolok le (értsd nem töltök el órákat érte). Illetve 1-2 nascar autót is kihagytam már, és azokat jövőben is, de ez már saját ízlésem miatt van így.
-
l4ci
tag
válasz
Petya25
üzenetére
Hát pedig fogok trükközni, legalábbis próbálok, elvileg januártól Gbit-es lesz a bejövő net a 100 Mbit helyett, kell vmi normális router is, plusz a Synology-nak nagyon sok progija van mobil eszközökre is, most már mindent IS le lehet backup-olni, plusz az Apple TV-n is ki lehetne próbálni a RR3-at...

-
l4ci
tag
válasz
Petya25
üzenetére
Persze, mindkét profilt bevittem B-be, 20 perc volt a kettő együtt kb. De most biztos nem lesz ilyen könnyű, lassú csúszkálós autók az új amcsi pályán, elsőre tuti C, aztán majd meglátjuk lesz-e kedvem próbálkozni vele. (Szerintem nem lesz, mert most hogy végre megvettem a NAS-t, amire évek óta pályázok, inkább ezzel fogok "játszani" az ünnepek alatt!)
-
Aladdin
aktív tag
válasz
Petya25
üzenetére
"A múlthet TT viszont nem volt a szívem csücske, valszeg béna vagyok, de csak C lett és qrva messze volt a B...."
Ne is mondd, tegnap este 10-kor még kellett javítanom, mert harmadszorra is kikerültem a B-ből. Ilyen még sosem volt. Végül valami 3 mp-es lemaradással, de megfogtam a B alját.

-
válasz
Petya25
üzenetére
Egy ideje megy már fullra tolva a kretén.
Én is tervezem, hogy felhúzom élesben is.Ezután nem lesz olcsó/könnyű játék, mindig az aktuálist tolják ezerrel, ami általában húzós gép.
Igen, erre sajna rá kellett jönnöm, készültem is rá eleget.Viszont két eszközön megoldható, hogy ne költs goldot feleslegesen erre.
Persze, legtöbbször bérelve tolom, de mivel ehhez a kocsihoz van exclusive széria, gondoltam, hogy LTS-en megszerzem, és talán egyszer majd lesz hozzá akció – na akkor biztos felhúzom fullra a fejlesztéseket.A múlthet TT viszont nem volt a szívem csücske, valszeg béna vagyok, de csak C lett és qrva messze volt a B....
Ha te béna vagy, akkor én mit szóljak? A C-t szoktam általában megütni, most a D-ben úgy a 60%-nál vagyok/fejeztem be a fullos mercivel a wttt-t. -
DigitXT
félisten
válasz
Petya25
üzenetére
Na, az fasza.
Még itt-ott vannak benne 2-3 tizedek, de úgy érzem, az A csoport
most is felejtős. Mondjuk nem lepődök meg rajta, ha mindig ugyanazok futnak, és
ugyanannyi időt szánnak rá, akkor a végeredmény mindig ugyanúgy fog kialakulni.
Vagy jobbnak kéne lenni, vagy több időt rászánni, és "szellemeskedni" vmi profival. -
DigitXT
félisten
válasz
Petya25
üzenetére
Nekem konkrétan benne maradt jó fél másodperc az előzőben az első sikánban,
miközben behoztam fél másodpercet az Ascariban: meg lett volna Diszke ideje.*
Majdnem A csoport lett, egy tized híján. De ha a volna ott nem volna: nehéz volt!*: ezúton szeretnék gratulálni, nagyon komoly idő volt! Egyszer próbáltam ellene
futni, de nem sikerült: inkább maradtam a saját időm javításánál. Lassan ment is.Megjegyzem, nekem a folyamat füvezés kicsit természetellenes. Lehet, hogy az
gyors ebben a játékban, de mondjuk a Curva Grandéban végig a füvön húzni fura.
Ezzel csupán arra célzok, hogy mint tudjuk, azért nem egy vérszimulátor a cucc.
Főleg furi volt ez a kocsi a digitális gáz-fék kombóval: még gyengének is tűnt, lol!De ha meg is futom azt az 1:36-os időt, akkor is még messzi lett volna a WR.

Megnéztem azt a visszajátszást (nem ghost, csak replay), hát néha pislogtam...
Ki a fűre balra, és onnan jobbra baromi szélesen: ez jó, mert kiszélesíti a pályát,
azonban a büdös életben nem tapadna be, ha a játék picit is szeretné szimulálni
a tapadási viszonyokat. De hát nem szeretné. Így már értem, hogy miért kell(het)
"megfelelő szellemet találni", hogy legyen honnan lemásolni, ami nem logikus.
-
l4ci
tag
válasz
Petya25
üzenetére
Nem is kell 180e arany, nekem a kislevelen összesen 109e szerzett arany van és ebből még 28e van, amiből vásárolhatok/tuningolhatok. 2 autó kivételével mind megvan és a fele full tuningos. Igaz majdnem minden autót megnyertem akkor és ott, ahol lehetett, vagy pedig akciósan vásároltam meg. A 9 "régi" Nascart sajnos meg kellett vennem 500 aranyért darabját, mert facebookon közölték, hogy jövőre már nem lehet őket megvenni, akciós pedig már nem lesz addig. Ja és nem LPztem sose, csak a régi ismert trükkök segítségével jutottam el idáig. FM szerint ezek "exploit"-ok, ami miatt banán is járhatna, de még sose bannoltak emiatt, sajnos a legtöbb trükk már nem működik, ezek után be kell osztani a megmaradt aranyat...
Viszont a héten Suzuka van wttt-n, az egyik kedvenc pályám, mentem is rajta egy erős B-t, lehet hétvége felé ráhajtok az A-ra (tegnap este a pici iPhone-on csak C közép sikerült, de a gagyi 7" tabon ma reggel futottam egy sokkal jobb időt).
-
DigitXT
félisten
válasz
Petya25
üzenetére
nem éppen acélos környezetben nem lehetetlen jót futni
Ebben teljesen egyetértünk.
Lásd másodikra megvolt a Top50-es idő Spa-ban.
Viszont látatlanban sosem állítanám, hogy minden pálya ilyen... És ugye eléggé
önkényes, hogy most Top100 vagy Top50 (vagy Top10), amit már jónak mondunk.Azt amúgy miből gondolod, hogy a heti TT-ben mind a 200-300e induló* odateszi
magát teljes gőzzel? Te magad is írod, hogy futsz egyet, ha kiadja a B, akkor jó,
ha meg éppen nem, akkor meg simán leszarod, mert nem szánod rá azt az időt.Egyébként mindenkinek magával kell megküzdenie: ha BikaGT másfél óra után
tudta azt az időt, és élvezte, hogy ezt rászánta, akkor nincsen ott semmi hiba...
Én is elvoltam a "Dacia Rally" taligával, bár a Spa-s karikákat jobban élveztem...Igazából ez marad a végén, és lehet akár újra háziversenyt csinálni, szórakozni.
Én amúgy abban meglehetősen biztos vagyok, hogy a rászánt idő nem minden,
lásd a saját példámat, hogy hiába megyek másfél órát, nem jött össze jó idő.
(És akkor most visszatérhetnénk arra, hogy a WR-től fél másodpercre az szar?)*: lehet, hogy nincs is meg neki az össze kocsi, ha meg is van, nem full tuning?
-
DigitXT
félisten
válasz
Petya25
üzenetére
Igazából az a rohadt bosszantó, hogy azokat a köröket is újra kell futni, amiket
egyszer már letudtunk (pl. McLaren). És EZ baromi unalmas. Meg sokáig tart...Motorsportos bohóckodás sem vonz újra. Főleg a csillió kör Le Mans. Szóval a
100% nekem baromi távolinak néz ki. Ez a konkrét TT sem túl izgi, lomha autó,
de most akkor eldönthetnéd, hogy fikázod a Top100 időket, mert neked az ilyen
kisujjból megy, vagy meg se próbálod megfutni, mert órákat kell vele elcseszni?Érzek némi ellentmondást.
Sajnos a TT reset is agyonvágta az egész játékot.
(Azt ugye tudjuk, hogy a botok fosok, TT-t ki nem szarja le, aki meg tudna is, pl.
l4ci, az a butítás miatt nem ellenfél: 2 kört kap egy körön, meg 3 km után kifogy
Endurance-ban, miközben az összes kocsija fullos. Néha már nem értem miért
játszunk még mindig ezzel a szarral. Nagyritkán szórakoztat, inkább elálmosít.) -
Diszke
csendes tag
válasz
Petya25
üzenetére
Sima TT-ken is szoktak lenni házi versenyek amit páran így kimaxolnak. Ha pont olyan csoport választotta ahol wttt élmenok is mennek akkor azért nem könnyű a legelejét megfogni. A wttt A pedig messze nem olyan mint volt a 4 pályás verziónál. Akkor ha 100nál többen voltak A-ban az már sok volt. Most ahoz képest elég egyszerű lett mert lassan 400fő az A . Igy sokszor csak 20perc. Persze vannak pályák amik most is nehezen mennek, de lássuk be sokkal sokkal konnyebb lett.
-
BikaGT
csendes tag
válasz
Petya25
üzenetére
Tudom, tudom, teljesen igazad van, én sem szoktam nagyon túlzásba vinni a sima TT-t csak ha már élőben is vezettem 458-ast akkor gondoltam megér itt is egy kis szenvedést. Meg kíváncsi voltam mennyire tudom megközelíteni a WTT időt. A heti TT-n eddig még B-nél feljebb sosem sikerült menni...
-
BikaGT
csendes tag
válasz
Petya25
üzenetére
Ez nem a heti time trial versenyre igaz? Vagy minden time trial így megy? Konkrétan a 458-as Ferrarival Spa-ban mentem. Kb. 1-1,5 órát gyakoroltam. Most a világranglistán 41. vagyok. Viszont jó lenne tudni, hogy mennyiből. Az A csoportra top 1%-ot ír, ami legörgetve 901 tagot takar. Ebből vagyok 41. Összesen akkor 90.100-an mentek volna a kérdéses time trialon?
-
válasz
Petya25
üzenetére
Azon már nem is pörgök nagyon, hogy lefutott szériákat kell ismételni, belefáradtam...
Én ezt tartom a leghitványabb "fejlesztésnek" az összes közül. Ráadásul szerintem ez nem túl motíváló.Ja és mindig az arany volt a hiánycikk régebben, R$ volt dögivel. Na de most egy autón ugyan elmegy 600-800 gold, de elmegy pikk-pakk 1-2 millió R$ is, ami már bőven meglátszik és csak a rengeteg futamot futva jönne vissza.
Hm... belegondolva... a legutóbbi 2 frissítés óra 20M-ről 15MM-re csökkent az R$ nálam, és most e körül ingadozik. (Nem panasz, csak "érdekes statisztikai adatként" mondom) Azért így a hó vége felé mindig jobb, a hóváltási többszörös bettakarítási lehetőség még megvan,Nem tom más hogy érzi, de a csúszkálást, pályaelhagyást mintha tapadásvesztéssel jutalmaznák egy ideje.
Ezzel mondjuk izgalmasabbá lehet tenni egy játékot, talán még életszerű is.
De ezt csak azok veszik észre akik tudnak is játszani vele (na nem én).Aki pedig a supercars-ok (Altima, Falcon, Commodore) régebbi verzióit kergeti (2016,2017), annak sietnie kell, mért év végén kivezetik őket.
De én még mindig szivesen játszok.
@(#11089) agyrágóbogár
Valakinek a Mercis LTS-nél a 11.2. Mount Panorama Speed Snap sikerült 3 körös fejlesztéssel?
Tyűha.. már ott tartasz?
Kiváncsivá tettél. -
nexus6
aktív tag
válasz
Petya25
üzenetére
biztos vagyok hogy durvábbra lett állítva, a normál farmoláskor a 24h-s pályán 5-ből 3x belém durrant valaki bot. szerintem a gt2-ben is volt egy-két ultra pálya, ahol egyszerűen valami hihetetlent produkált az autó...
most a csapattársam is (tesóm) abbahagyta a gammát, pedig majdnem 90 % környékén volt, mert szerinte is eddig az arany vadászatról szólt ,de nem ennyire pofátlanul. érdekes amit a frissítésekkel is csinálnak, állandóan visszaesek amit 2-3 hét alatt megcsinálok szintre a pálya kivételek miatt.
és érdekes hogy csak olyan autók kerülnek mostanában bele amik 600 arany felettiek és a fejlesztésük is horribilis...
nekem még sok régi pálya és autó nincs meg, ezeket összeszedve még élvezhető a játék--- -
válasz
Petya25
üzenetére
A 911 8/4 nem lesz egyszerű, párszor rá kellett próbálnom mire összejött hiba nélkül.
Hát ez sem elsőre ment.
Win within 1:11.00 without skidding, going off-track, or damaging your car
Asszem próbálkoztam traction control nélkül is, azzal jobb eredményt értem el, mint bekapcsolva, de még így is 0,016 hiányzott... nagyon este volt már...
Végülis úgy voltam vele, hogy feltuningolom. Úhyhogy 5354333 lett a vége (26/28), 89,5-ön zárt. Így már - ha nem is könnyen -, de legalább skip nélkül meg is csináltam mindent ma, enyém az autó.
A szériához még úgyis kell pár dolog - pl. a 918 Spyder Weissach -, hogy teljesen kivigyem.A Mercinek is ma álltam neki, remélem a jövő két közepére az is meglesz.
Hát már a frissítés előtt írta valaki, hogy drága lesz a frissülés. Most már nem félek ezektől a dolgoktól, igyexem gyűjtögetni rendesen az árányát'
Szépen haladok előre, jut is, marad is. -
Aladdin
aktív tag
válasz
Petya25
üzenetére
Ja azt olvastam, hogy free skippet adtak a 6/2-re, gondolom sokan megakadtak ott.
3 kör tuninggal nem volt gond szerintem.Tegnap csináltam meg. Első nekifutásra nem volt meg az ajánlott PR, nem is sikerült. Rádobtam még 2 aranyat, asszem így már az ajánlott körül jártam (full 3 mínusz kettő) de 5-6 próbálkozás után meglett.
Nem mondom, h könnyű volt, de szerintem a free skip kicsit túlzás... -
-
válasz
Petya25
üzenetére
Az SRS concept-tel jártam hasonlóan régen. Csak második...10 próbálkozás után is. ~Fél évvel később elsőre első.
De van megint ilyen: FXX K, endurance, Porsche test track on road short. Eddig a 19.3km-t sem tudtam elérni, cserébe újrakezdéskor megajándékorott egy 19.4-gyel. Pedig 4x próbálkoztam, hogy nyolcadik legyek (ez sikerült is), de a füle _bot_ját mozdította, hogy kisebb legyen az első helyezett távolsága... (18.6-ot sikerült kipréselni az atóból). Gyogyós fejemmel ezt hagytam legutoljára, és hát pórul is jártam - szóval az a 60 arany, ami a 100%-ért járna, az még várat magára. -
l4ci
tag
válasz
Petya25
üzenetére
Hát én úgy csináltam, hogy eleve nem nyomtam maxon semmit, minimumokkal nyertem, így nem Auralpod volt az első bot, az Elimination-öket is simán nyertem így, bár itt tényleg nagyon elhúztak, utolsó 1-2 mp-ben este be az utolsó mellé még így is.
cellpeti:
Nem tudok kormányról, de léteznek kontrollerek, így biztos van olyan kormány is, amivel lehetne játszani, de akkor már inkább PS3-4 és Gran Turismo. Nálunk a cégnél egyik kolléga behozta a G25-ös kormányt a PS3-hoz és most Monzán megy a nagy harc, hogy ki tud jobb időt futni, már 1:21-nél járunk Senna autójával, de sokat lehetne még hozni rajta. Na az már szimulátornak mondható, főleg kormánnyal, hozzá képest ez a mobilos RR3 tényleg csak árkád...
-
agyrágóbogár
csendes tag
válasz
Petya25
üzenetére
Az Endurance GT autókat (2016 Ford GT Le Mans, 2016 Ferrari 488 GTE, 2016 Porsche 911 RSR Dempsey, 2016 Chevrolet Corvette C7.R, 2015 Porsche 911 RSR, 2014 Porsche 911 RSR, 2013 Porsche 911 RSR, 2012 Aston Martin Vantage GTE) fogják átrakni a Motorsporthoz.
Ezzel eltávolításra kerülnek a következő szériák:
Porsche Performance Showdown
Masters of Speed
Vertex Series
Racing Spirit
GTE-Pro: Ford and Ferrari
GTE-Pro: Porsche and ChevroletSzóval megint egy csomó újrafutást fog igényelni a játék.

-
-
válasz
Petya25
üzenetére
Szumma szummárum, nekem a régi wttt jobban tetszett, inspirálóbb volt. (márcsak a többeszközös halmozás miatt is
)más.:
Jó ez a Mazda 787B flashback. Különösen tetszettek a "ne fogyj ki az üzemanyagból" feladatok. Már csak 2 event van vissza; estére várom a garázsba a nyereményt. (eddig a javasotn 22/27-n van a fejlesztés, remélem ennél több nem kell majd rá)
Furai már a garázsban, szintén flashback-kel.A Motorfiesta 2 meg még eltart egy pár napig.

Jól elvagyok ezzel a játékkal.
-
Aladdin
aktív tag
válasz
Petya25
üzenetére
Namost ennek kapcsán elmélkedek egy kicsit. Meg amúgyis ráérek

Én sem kaptam még eddig semmit.
Tegnap megjött az ipadra is a frissítés. Kipróbáltam az endurance dolgot, hát az tényleg megszűnt. No mindegy...
Viszont kíváncsi voltam az új WTTT-re. Mentem pár kört a C11-gyel, asszem az E helyig jutottam, de nem is erőltettem a dolgot. 3 kör körüli tuning van rajta. Nem is ez a lényeg. Mondom, akkor lássuk, h FU autóval mit tudok? Kikölcsönöztem a tuningot, mentem egy jó erős B-s időt, 1 mp-re vagyok az A-tól. Viszont amikor kiléptem, visszacsináltam mindent, ahogy eddig, utána megint azt mutatta, h új verseny, kezdjek neki, tehát nem mutatta a B-s 100 aranyat. Ekkor megint mentem az autóval egy kört (a normál tuningossal), nyilván lassabb volt, mint az FU autó, viszont amint beértem, mutatta a B-s eredményt.
Mindezt azért írtam le, mert elképzelhető, h azért nem kaptam meg eddig azt a két nyereményt, mert csak "kölcsönzős" autóval mentem?
Persze ez csak találgatás, hétfőn majd elválik, h mit fogok kapni ( a gutaütésen kívül
)... -
cuebler
senior tag
válasz
Petya25
üzenetére
úgy, hogy most a "completion rewards" fülnél 1010 goldért be tudod fejezni az lts-t és megkapni a mclaren 600lt-t, amit az lts-t végigcsinálva amúgy megkapsz. de ha a sorozat megkezdése nélkül, csak úgy akarod megvenni, akkor "locked". a porsche-nál meg még a sorozat sem kezdődött meg és már megveheted

-
l4ci
tag
válasz
Petya25
üzenetére
Engem az jobban zavar, hogy TT-nél elvették a ghost-hoz képest az időkülönbség kijelzését, csak a pályán látom max a helyét, hogy mögöttem/előttem van-e, de a zöld/piros részidőket már nem. Miért kellett ezt így szétbarmolni?! Ráadásul még mindig nincs iOS-re frissítés, csak droidra jött ki. Valamit nagyon elszúrtak ott is...
-
McImy
csendes tag
válasz
Petya25
üzenetére
Változó nekem is. Van hogy "rágörcsölök" és nem megy de van, hogy én is csodálkozom rajta, hogy másnak ez milyen gyötrelmet okozott.

Sajnos, van egy kis látásproblémám és emiatt van, hogy félig vakon, érzésre kell vezessek meg pl. egyszerűen nem látom a számokat elolvasni (világos háttér zöld számok) i7.Továbbá a trükközéseket utálom, mikor ismerem a pályát, tudom hol vannak a fékpontok, meddig lehet lemenni a rázókőre és akkor ezeket teljesen átírják és újra kell tanulni a pályát

-
l4ci
tag
válasz
Petya25
üzenetére
Lehet, hogy a 8. nap ment volna 20 fejlesztéssel, de nekem a 7. nap nem ment ennyivel, így végül fulloztam ezt a csúszkálós fost és manuál fékkel meglett a 187.5-es átlag, a többi meg már laza volt. Ennyiszer még nem repült egy telefon se, mint ez alatt az event alatt, de nekem nagyon nem jött be ez a kocsi, nagyon felhúzott idegileg már, amikor több óra után se ment a hülye átlagos feladat...
Még tegnap este kellett kicsit javítanom wttt-n is, mert féltem, hogy kicsúszok B-ből, de úgy látom jobban rá kell gyúrni ezen a héten, mert az első két pályán tudnék még hozni, de Daytona is vicces lesz az Agera R-rel...
-
Aladdin
aktív tag
válasz
Petya25
üzenetére
20-as tuninggal a 7/1 nem igazan akart sikerulni, szoval radobtam egy goldos es egy penzes fejlesztest, igy 22-vel probalkoztam ujra. Azzal mar konnyebb volt. Erdekes, h az ajanlott folott vagyok, de az uccso top speedes futam csak harmadikra jott ossze. En is atallitottam mph-ra

-
rumos14
nagyúr
válasz
Petya25
üzenetére
Egy kör arany volt. Hat ennyit tudok, erzem, h lennr meg par skip, ne eri meg nekem az auto, nincs nagy letjogosultsaga es nem is tetszik, ellentetben az elozo Mercivel.
Viszont hiaba toltam 10 karrier versenyt a tsbleten (lasd az eredeti posztomban), meg mindig nem engedi felulmenteni a masik felhomentest. Szoval, hogy a banatba lehet a felhomentest torolni v felulirni? -
Aladdin
aktív tag
válasz
Petya25
üzenetére
20-as fejlesztes van nekem is, de eskuszom ez a 6. nap konnyebb volt mint az 5. pedig en sem vagyok az az ugyes versenyzo ( legalabbis a TT-k alapjan nekem ez jon le
)
6/1 siman masodikra, 6/2 boven a szint alatt, 6/3 az setagalopp a vegen egy csomo benzinnel, 6/4 elsore.
Egyebkent nem szeretem ezt a Mercit, csuszik mint a picsa, nincs fek. -
válasz
Petya25
üzenetére
Én is ma reggel olvastam, hogy tovább kavarodnak a dolgok.
Szegény programozók kaptak valami extra-tuti manager-t a nyakukba, aki kitalálja ezeket.
(nem t'om ismeri-e valaki a káoszelméletes vezetési stílust... kezd kicsit olyan lenni.)
Most megint a kedvenc farmolópályám került kérdéses helyzetbe.
Valahogy csökken a motiváció a career mód továbbjátszására (bár pont a supercars '16-ot még el sem kezdtem... most ki is veszik a ebből módból, ennek meg mondjuk örülök, de kérdés, hogy aki meg már megcsinálta az mennyire lesz boldog...)Lassan kéne egy listát vezetni, vagy egy tippjátékot létrehozni, hogy mit nulláznak le.

-
l4ci
tag
válasz
Petya25
üzenetére
Itt is letudta mindkét profillal. Én se szeretem ezeket a porszívókat, mert ahhoz képest, hogy elvileg versenyautók iszonyú szar tapadásuk van. Annyi értelme talán volt, hogy a New York TT-ben csak ezzel lehet bejutni a B csoportba, mert a másik kettő lassú ehhez képest...
-
válasz
Petya25
üzenetére
A frissítés előtt már-már azon gondolkodtam, hogy belevágok a c-csoportos autókba; az kellett az F1-es Ferrarik kinyitásához a career modban.
Frissítés után meg a kinullázott (előtte 75%-on álló) Mclaren generation, a c-csoport meg ment a motorsportba.
Most az a fura, hogy ez egyetlen széria nincs nyitva a legendben: campionato scuderia. Minden más elérhető - utána is. (bocs, a cutting edge még hiányzik, mert az még mindig azemlített scuderia-tól függ)Én csak attól tartok, hogy a sokat kuporgatott árányákát hamar el kell majd lőni egyszercsak...
Amúgy jó játék,, először csak agykikapcsolásként tekintettem rá, néha játszogattam. Aztán rájöttem, hogy szeretem az autós játékokat. Eddig ez jött be a legjobban.
-
Bali81
csendes tag
válasz
Petya25
üzenetére
Szerintem egy dologra azért jó ez a TT, be lehet gyakorolni az új pályát. Talán legutóbb is olyankor volt ilyen amikor új pályát tettek be. Nekem a régi season3-as autó full-os így azzal korlátlanul lehetett próbálkozni.
Lehet azért nyújtották 14 naposra, mert addig a season5-ös autót is mindenki begyűjtheti aki akarja, és azzal majd jobb időket lehet menni. -
válasz
Petya25
üzenetére
Season 4 Champ lenyomva, nem sok értelme volt.
Ezt szomorúan hallom... de mostmár csakazértis végig fogom csinálni. A 3 régi e-autó (kávédaráló vagy porszívó?) megvan egy ideje, hát lementem velük vagy 5 versenyt... fura. Majd meglátjuk, hogy a két új formula-e kocsika mennyiben kerül erőltetésre a wttt-n. Mert gyanúsan valahogy a megszerezhető autók 1-2 hét múlva ott figyelnek a wttt-n. Vagy rosszul látom?Az új pálya elég gagyi, nem tudom minek eröltetik az ilyeneket, ez nem jövő ez egy fos.
Hasonló érzés... de lehet, hogy én vagyok maradi.Rendes városinak Monaco kellene, nem ezek a 180-as visszafordítók....
+1
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910, 100% Akksi
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Lásd másodikra megvolt a Top50-es idő Spa-ban.
Sajnos a TT reset is agyonvágta az egész játékot.