Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hfrici
aktív tag
válasz ruzsabazsa #845 üzenetére
A wifi-t próbáld meg kikapcsolni, ha mobilnetet használsz.
-
F.B.I.
veterán
Annak speciel nem tudom de a HavocOs-t most próbáltam, fiam régi Note 5 készüléken és nagyon adja. Sokkal pörgősebb lett tőle a készülék és komolyabban testreszabható, mint MIUI alatt.
[ Szerkesztve ]
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
Predatorr
őstag
válasz ruzsabazsa #845 üzenetére
Szerviz?
Nálam az össz hiba, hogy néha megduplázódnak és összefolynak a feliratok az állapotsoron, de 2mp alatt javítható."Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
rendar
csendes tag
Sziasztok! Huawei P10- ről váltottam X3- ra. (már másodszorra makkant meg a P10 kamerája, amúgy nem váltottam volna) Hááát most mit mondjak... még szerencse, hogy "olcsó" volt. A mérete az egy dolog, talán majd megszokom. A legnagyobb problémám, hogy widgetek alig akarnak működni. Van amelyiknek csak a körvonala jelenik meg, van amelyik egyáltalán nem. De legalább a bluetooth stabil! (P10- el néha akadtak gondok)
Lenne is egy kérdésem. Huaweinél volt olyan, hogy a telefont a fülemhez emelve automatikusan felvette. Munka közben tök jó volt, hogy nem kellett levennem a kesztyűt, stb. Ezt meg lehet oldani valahogy az X3- nál is, mert eddig nem találtam rá megoldást. Előre is köszi! -
Brinyó01
csendes tag
válasz ruzsabazsa #853 üzenetére
-
blueye
veterán
válasz kisscidar #859 üzenetére
En errol tudok:
[Xiaomi and Android 11: gestures no longer work?] -
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
kisscidar
csendes tag
válasz Viktor0610 #864 üzenetére
Reméljük hamarosan megkapod. Én manuálisan kerestem, nem az android hozta fel. Ez már android 11.Nekem eddig jól működik. Javaslom feltelepítés után gyári visszaállítással újrarakni. Sokkal folyékonyabban megy.
-
blueye
veterán
válasz Viktor0610 #863 üzenetére
Igen, Novaval biztosan nem megy.
@Ciccuka
Furcsa de ez az ujabb.[ Szerkesztve ]
-
Ciccuka
veterán
Felraktam meg a kamerára a tempered glass (2in1 9D - 9H), ami inkább egy vastagabb fólia szerintem. Nem teljesen fitt. Az alsó élhez igazítottam először és felül maradt kb. 1,5mm, ami így nincs befedve. Egyébként alapból felső élénél gyűjti a koszt, amit utána nem is igazán lehet letisztítani. Most legalább védi már valami, mert a műanyagtokból igencsak kiáll alapból.
[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
Peaceliker
addikt
-
blueye
veterán
Es ugy tunik hogy a jovoben sem megy majd
-
MODERÁTOR
Csak feldobtam én is a 11-et: innen.
Még szoknom kell az alkalmazások közötti váltást, a "Teljes képernyő jelzésének elrejtése" menüpontot egyből bekapcsoltam (nem tetszik az "iOS-koppintás" vonal a kijelző alján).
Gyorsabbnak tűnik, de lehet, csak behaluzom.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Peaceliker
addikt
válasz Peaceliker #871 üzenetére
jah de nekem még 10 es a droid...akkor nem szóltam
"Oh my Goa'uld!"
-
MODERÁTOR
válasz Viktor0610 #873 üzenetére
Első pozitívum.
Úgy látom, már nem fagy le a Chrome, meg ha kijelölök valamit egy beviteli mezőben (pl. itt a hozzászólás ablakban), akkor már nem hülyül meg.
Jó lesz ez! Nem csináltam gyári visszaállítást.
(Igazából a második, mert továbbra is úgy érzem, gyorsabb a rendszer, tehát az az első pozitívum. )
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
F.B.I.
veterán
válasz Viktor0610 #875 üzenetére
Emiatt a baromsága miatt álltam át Operára de akkor lehet vissza az egész. Gyorsabb ezzel a 11-el, tényleg.
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
ToniSlow
senior tag
válasz Viktor0610 #873 üzenetére
Ennek az oldalnak az alján megtalálható link egyanarra a verzióra mutat igaz?
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Brinyó01
csendes tag
válasz f1RmW4r3 #860 üzenetére
Beírtam a kódot, viszont semmi üzenet nem jön vissza. A menüpont továbbra sem jelenik meg. Az előfizetésen inaktív a VoLTE szolgáltatás. A hívásfogadási hiba továbbra is fennáll. A telefon 1x már volt szervizben, szoftver frissítettek, 12.0.7-ről 12.0.8-ra, ami nem oldotta meg.
Valakinek van esetleg ötlete, hogy mit lenne érdemes még csinálni?
Köszi!update: *#*#86583#*#* kóddal megjelent a menüpont, most tesztelem...
[ Szerkesztve ]
-
-
ToniSlow
senior tag
válasz Viktor0610 #879 üzenetére
Egyébként ez most pontosan milyen verzió? Stabil (lehet hogy csak nekem nem egyértelműek a cikkek)?
-
MODERÁTOR
-
ToniSlow
senior tag
válasz Viktor0610 #883 üzenetére
Akkor szerintem megvárom amíg megkapom OTA.
-
Predatorr
őstag
válasz Viktor0610 #883 üzenetére
Béta? Nálam "stabil 12.0.6"-ot ír. Nem veszek részt béta tesztben (tudtommal).
Azóta volt alkalmam kínlódni vele, akadozik az egész telefon, mit a zállat, képernyő közepéről is lejön az állapotsor, ha lefelé húznék valamit, alul megjelent egy fehér széles, használhatatlan, fehér csík, vsz. a vezérlők helyett, mert mozdulatokra VISSZAállítva (mert alapra tett egy rakás beállítást a hüJéje) végre eltűnt. Ha alkalmazásválasztóból kihúzok valamit, sokszor a mellette levő app is bezár, a tisztítás akadékoskodik (pl. "túl sok kisegítő alkalmazás meríti az akkut', miközben egy sem fut), eddig ennyit vettem észre Egyre szarabb volt az S8 a 3 év utáni frissítésekkel, de ennyire nem."Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
blueye
veterán
válasz Viktor0610 #890 üzenetére
Igen, tudom hogy az a gyari
Csak nem a sima MIUI, vagy stock Android, igaz ezt a telefont Poco-nak hivjak.
Mi lehet ezzel a helyzet egy olcsobb kinai markanal ahol atformazzak a launcert, ott sem mukodik?)
Kezdek megbaratkozni a Poco laucncher-rel, legalabb a sok Novazas utan van vmi ujdonsag -
embe
nagyúr
Berendeltem egy 64GB-os verziót. "Ismerkedek a Xiaomi telóval" címszó alatt.
Ezt a telót néztem ki korábban, de elcsábultam a Redmi Note 10 Pro felé. Lecsúsztam róla, most meg drágán kapható.
Használom majd a Poco-t, ha tetszik a rendszer és beáll a Redmi ára, akkor eladom majd a Poco-t, és veszek egy Redmit.Ha esetleg nem jönne be a Xiaomi, akkor nem egy nagy összeg áll benne, kisebb lesz a bukó rajta.
-
gombasm
aktív tag
válasz Viktor0610 #888 üzenetére
"A fehér csíkot én eltüntettem."
Ezt leírhatnád, hogyan sikerült? Nem találok rá lehetőséget...
Nexus 4 & Redmi 5+ & Poco F2 pro & Nothing (1)
-
MODERÁTOR
-
Magnat
veterán
Üdv,
Olvastam, h volt akinek ennél a készüléknél is él a proxy szenzor probléma, jelentkezett ez többeknek is? Ajánlanám egy barátomnak, de ha ez benne van a pakliban akkor inkább nem ... Nekem eléggé megkeserítette az életemet az A1-nél ez a hiba, pedig egyébként jó telefon volt.̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
gombasm
aktív tag
válasz Viktor0610 #894 üzenetére
... és ott volt az orrom előtt, tényleg.
Köszönöm!Nexus 4 & Redmi 5+ & Poco F2 pro & Nothing (1)
-
MODERÁTOR
válasz Peaceliker #896 üzenetére
A "szokásos" Xiaomi gond.
Beszélgetés közben nem kapcsol ki vagy épp' bekapcsol, így elnyomkodhatod a füleddel a telót.
Nálam nincs ilyen gond. Talán egyszer volt ilyen (nem kapcsolt ki a kijelző, mikor a fülemhez vettem a telót).[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
motofi
aktív tag
Sziasztok! Az Android 11 fent van automatikusan frissül? Vagy csak valahonnan le lehet tölteni? Hívásrögzités van újra?
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest