Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ramoskaa
senior tag
köszi! most már jó!
Még lenne 2 kérdésem, remélem elfér.
Valamiért a messenger néha elefelejt jelezni ,hogy üzenetem jött. Mintha alvó állapotba kerülne. Miután megnyitom utana napokig jó.
Másik: régen volt ilyen buborekja a messenger uziknek . Ez teljesen megszűnt? köszönömHa elolvastad az üzenetem, kérlek vedd a fáradságot és válaszolj!
-
t.kristof
senior tag
Sziasztok! Párom Xiaomi redmi 3s telefonját szeretnénk lecserélni és erre a készülékre hajlik jobban (a másik redmi note 9pro). Tudnátok mondani olyan ismert hibákat,bugokat stb amik jelen vannak a telefonnál? Csak hogy mire készüljön az ember..hazai beszerzése melyik boltban lehetséges? Előre is köszi a segítséget!
Az élet sz*r játék, de k**va jó a grafikája...
-
-
ricogsm
őstag
Gondoltam, hogy nem én vagyok süsü . már Mi10T pro-t használok bár azon is tapasztalom ezt a jelenséget néha számlát kellett kiállítani és nem tudtam azonnal, kellett wifit kérnem nagyon gáz volt.. Mi 9T pro -val ilyen gond nem volt!!
[ Szerkesztve ]
MSI GE76 RAIDER i7-11800H RTX 3080 8GB 155W TGP FHD 300Hz
-
demmer123
őstag
Ennyiért fake aliexpressről 165$-ért?
-
MODERÁTOR
-
Gombinyó
őstag
válasz demmer123 #656 üzenetére
Ott van a hivatalos Xiaomi store. Ott legalább van gari, igaz, hogy kínába visszaküldős, de van. Az ilyen neve nincs boltoknál meg örülhet az ember, ha egyáltalán nem fake és megkapja a terméket.
65ezerért a kezedben van a 128GB-os spanyol raktárból pár napon belül.[ Szerkesztve ]
-
RoMix85
aktív tag
Sziasztok!
Én is erősítem a telefon táborát, egy redmi note 6pro-t váltott. Azt szeretném kérdezni hogy a 4k 30fps-t gyári rommal,és szoftverrel nem lehet használni?! Vagy én vagyok balf@asz hozzá? 4k-ba nálam nem menti a videót.Fullhd a max. Elég idegesítő hogy kb 20 perc felvételből sehol semmi nem lett A rom gyári 12.0.7 2020.11.01 biztonsági csomag... -
MODERÁTOR
-
RoMix85
aktív tag
válasz Viktor0610 #664 üzenetére
Sajnos ugyanaz a helyzet... Nem állítottam el semmit sima alap automata beállítások vannak. Nem értem én ezt. Fénykép, 1080p 30/60fps megy normálisan, de 4k továbbra sem. A felvétel elindul, számláló megy aztán ha megállítom a hangjelzés után nem történik semmi.
Van még egy dolog amit nem értek, nem tudom hogy a poco-nál le van e tiltva de az előző telefonjaimon használtam a hang rögzítőt, automatán hivásoknál. Itt én erre nem látok opciót, pedig hangrögzítő van. Erre ötlet valaki?
-
Ramoskaa
senior tag
rossz volt az akkori telefonhoz az adapter. Kértem küldjenek újat. Válaszoltak ,hogy küldik! Vártam egy hetet, de nem jött meg. Utána még írtam 2 levelet ,de válasz nem jött.
[ Szerkesztve ]
Ha elolvastad az üzenetem, kérlek vedd a fáradságot és válaszolj!
-
balazs1022
őstag
Amelyik bolt ilyen "olcsón" adja, az is Eu-s raktárból (francia, spanyol) veszi (Kínán keresztül).
Tehát ugyanonnan jön a telefon, csak kb fizetsz a gsm boltnak 4-5000 Ft "közvetítői" díjat. Ha kicsi az árrés, annál kisebb az esély, hogy foglalkoznak veled garanciális ügyben.
Szerintem, ha olcsón akarsz, akkor marad az Ali. Ha meg nagyon fontos a gari, akkor meg hivatalos helyről.
(Én 71 ért vettem a 128-asat Aliról. Pár nap volt a szállítás.)
-
Predatorr
őstag
válasz balazs1022 #672 üzenetére
Én a biztonság kedvéért magyar boltból (Turbado) vettem 128-asat, garanciával. 3 hét múlva becsődölt a bolt, de azt közölték, hogy EU gar, Xiaomi-nál állítólag érvényesíthető. Ennyiből vehettem volna akárhonnan. Sosem vásároltam még innen, szerintem miattam történt.
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
szandimk
újonc
Sziasztok!
Új vagyok itt, két hete érkezett hozzám a kis pocok, a xiaomi.hu jóvoltából ~90k-ért, 2 éves garanciával. Teljesen meg vagyok vele elégedve, kissé aggódtam a mérete miatt (Huawei P9-et váltottam le erre) de könnyedén megszoktam. Nálam 2 napot simán megy egy töltéssel. Egyelőre még tesztelgetős fázisban vagyok, szerintem gyakori vendég leszek itt.
-
balazs1022
őstag
válasz Predatorr #673 üzenetére
Felesegem telefonjat is onnan akartunk (ő annyira nem bízik az aliexpress-ben). Egyebkent rendesek voltak. A vásárlás nem jott ossze, mert az adott keszulelbol nem volt nekik. Akivel telefonon beszeltem, kerdeztem tole h honnam jonnek a telefonok? Azt mondta h tobb europai orszaggal allnak kapcsolatban es toluk jon. Ergo ugyanugy mukodik mint az Ali. Azt nem tudom, hogy garancia papirt hogyan toltik ki.
Ezert mondom, hogy ha olcson akarunk telefont abban igy is ugyis ott a rizikó, akar külföldi akár magyar. Viszont a magyar kereskedok még radobnak par ezer forint hasznot (forrás kb ugyanaz).
-
Predatorr
őstag
válasz balazs1022 #676 üzenetére
Az S5-ömet bejáratott magyar boltból vettem kártyafüggetlenül, tele volt német vodafone előretelepített appokkal , gyalulni kellett az egész OS-t. Mellesleg a Samsung Magyarország közölte, hogy az EU garancia nem érvényes Magyarországon, így meghosszabbítani sem tudom. Az S8, szintén régi magyar boltból vásárolva Egyesült Arab Emirátusokból szintén azonnali RAM-cserés, mert nem frissült Európában, barátnőm ugyanonnan németet kapott, az gond nélkül. A Poco Franciaországból jött. Eredetileg persze nyilván Kínából. A garancia megint érdekes, ismerősömnek döglött be HDD-je, hónapokig szívatták itt, a magyar kereskedésben, egy másik visszaküldte a világ túlfelére az ottani garral, és postafordultával, ktgtérítéssel kapott egy újat.
Most egy T-Rex-szel szívok, ha valakinek lenne, kérem, segítsen. Az Outlook üzenetek átjönnek, a msnger esetleges (ez Stratos 3-mal és Verge Lite-tal is megvolt), gmail semmi. Notify appal működik a msngr, de nem akarok +1 appot áramot zabálni a háttérben. Akkukímélés természetesen kikapcsolva, memóriatörlésben kivételek között, aut. indítás, minden beállítva Zepphez.
szandimk: Nekem még soha nem sikerült 2 napra redukálnom.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
ricogsm
őstag
válasz Viktor0610 #679 üzenetére
Na erre én is kíváncsi leszek. Turbado és társai.......
MSI GE76 RAIDER i7-11800H RTX 3080 8GB 155W TGP FHD 300Hz
-
Emori
friss újonc
Sziasztok,
találkozott már valaki a következő jelenséggel? Összecsúsznak néha a notification bar-on az ikonok, ha meg van nyitva pl. csevegő app vagy böngésző.
-
mdraco
őstag
válasz szandimk #675 üzenetére
Használd egészséggel!
Én is közel 90k-ért vettem itt Romániában egy megbizható boltból gyártói 2 év garanciával.
Többet nem rizikozók külföldről garancia nélkül venni telefont. Na jó még a google pixel 4a-t bevállaltam feleségemnek németből, ebben a méretben nincs jobb.
2018-ban vettem xiaomi mi 9 se-t geekbuying-tól közel 110k-ért. Nagyon szerettem, kompakt, amoled, szép telefon volt.
A képernyője megzavarodott, ghost touch-os lett, szétszedtem de a mikrofonját is tönkretettem... eladtam kb. 15k-ért... Soha többet telefont garancia nélkül.
Ez a poco is jó készülék, méretet lassan szokom 2 hónapja de a google pixel 4a mellett batár nagy. 2 napot simán tart nekem is.
Sajnálom, hogy nincs gyári hivásrögzítő mint az előző xiaomi-kon.. jelenleg callX van de olyan halk a felvétel hogy szinte semmit nem hallani. -
Predatorr
őstag
Igen, én találkoztam már vele.
mdraco: Nekem ACR Call Recorder van, az is halkan rögzít, de ez egy audio szerkesztővel ma már nem probléma.
Nekem megváltás volt ez a teló a Galaxy S8 után, nem csak a Samsung avultatós szarságai miatt is, hanem hogy végre nem más betűt vett be a bill., mint amit leütni akartam, főleg nincs hajlított képernyőszél, ami még erre is rátett egy lapáttal. Pedig nincs is lapátkezem.
[ Szerkesztve ]
-
Predatorr
őstag
válasz Viktor0610 #679 üzenetére
Be akartam linkelni a videót, erre megint működnek... Bár árut még nem nagyon látok (vagy csak túl sok script van tiltva).
Úgy tűnt, őket is csak be akarta dönteni a konkurencia.
Amúgy papíron van a garancia.[ Szerkesztve ]
-
Bagoly01
senior tag
Ki milyen tokot használ? Leginkább olyan érdekelne amiből nem lóg ki a kamera,
ha van olyan. -
Peaceliker
addikt
válasz Bagoly01 #691 üzenetére
Én ilyet, mondjuk aliról, de ugyan ez.
Gyáritól picit vékonyabb az anyag és így kevésbé bumszli tőle a teló."Oh my Goa'uld!"
-
félisten
válasz Peaceliker #692 üzenetére
+1 ennek. Maximálisan védi a kamerát.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Bagoly01
senior tag
válasz Peaceliker #692 üzenetére
Köszi szépen, be is rendelem akkor.
Kolondrum Köszi neked is.
-
Gombinyó
őstag
A Pixel Experiencet választottam, számomra tökéletes. Szeretem a stock droidot, nagyon jó, hogy nincs tele minden felesleges törölhetetlen appal.
A gesztus vezérlést nem tudtam megszokni, ezért visszállítottam a 3 gombos vezérlésre. A gyári launcher teljesen jó, nem kell a novával szüttyögni. Call recorder is húzható rá magisk repoból egyszerűen. Safetynet teszteken átmegy, szóval fut rajta minden banki meg szolgáltatói app.
Egyetlen hátránya, hogy a gyári kamera szoftver még nincs kész rá, szóval aki 64MP-ben akar fotózni annak egyelőre marad a MIUI.Viszont, ami nekem nagyon fontos volt és emiatt kezdtem el romokat próbálgatni az az AA, az is tökéletesen működik, nem dobál szét, nem rakja ki a spotify hangját a telóra, ha letettem a hívást. Végre hibátlanul megy, ami a MIUI-ról nem mondható el. És a wazehoz se kell eljátszani a kanossza járást.
Ami még nekem plusz pont, hogy a youtube sincs bele égetve, így a yutube vanced alapértelmezett tud lenni.
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
A Poco X3 NFC-vel előfordulnak térerő problémák?
A korábban megjelent MIUI 12-vel a Xiaomi Note 9 Pro-hoz hasonlóan a Poco X3 NFC is megkapta ezt a marsi háttérképet vagy témát?
A kamera jobb, mint a Note 9 Pro-ban lévők (talán a makrót kivéve)?
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Nekem nincs vele térerő-gondom.
Egyik teló sem kapta meg hivatalosan a szuper háttereket, de APK-ból feltehető mindkettőre. (Nekem mondjuk, a Pocón akadozik mellette a rendszer, szóval nem használom.)
Igen, kamerában a Poco jobb (egy kicsivel), kivéve a makrót.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Atta66
csendes újonc
Ma igy merült a pocom
-
Dhampir
félisten
válasz Viktor0610 #697 üzenetére
Köszönöm szépen a választ!
Új hozzászólás Aktív témák