Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bazsimano
őstag
sziasztok!
olyan kerdesem lenne, hogy most a legutobb rendszerfrissites utan, valami nem stimmel a play aruhazzal...nem tudja betolteni az alkalmazasokat, valakine volt hasonlo gondja? -
Hege1234
addikt
Sziasztok!
miui 12.0.5 (global)van megoldás arra, hogy újraindítás után ne szedje ki azokat az appokat amiket beállítottam hogy ne optimalizáljon?
-
demmer123
őstag
Aki bangoodrol rendelt mennyi idő volt mire megérkezett a telefon? May 21 rendeltem és még nem kaptam meg, olvastam hogy eu raktáról 7 nap alatt megkapták itt nálunk...
-
v.attis
őstag
Az oké, hogy az X3 Pro 60Hz-en sokkal fluidabb, mint 120Hz-en?
A görgetés akadozik 120-on. Nagyon piciket, de akadozik. -
Mr.QwErT
csendes tag
Hello mindenki adott egy Poco x3 pro és egyedi, saját zenét akarok beállítani ébresztőhangnak de nem tudom Beállítások-Hangok és rezgések-Ébresztések-Összes csengőhang /nem engedi megnyitni/ a többi oké időjárás,természet,reggeli,szntjbogár,álmodozás, mit lehetne tenni már több mint 10 éve egy dallamra kelek és hiányzik.
-
MODERÁTOR
-
Predatorr
őstag
válasz Mr.QwErT #1461 üzenetére
Alva maradsz.
Vagy engedélyezed a hozzáférést.V.attus: Én egyáltalán nem értem, miért használ bárki chrome-ot. Egy bugos kémprogram. Ahogy az Edge-et (néha ráfanyalodtam) áttették chrome alapokra, egyből hozzáfértek a facebook fiókomhoz (igen, végül kiderítettem kizárásos.alapon).
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
MODERÁTOR
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz Viktor0610 #1462 üzenetére
Én a Android SurfaceControl részre tippelek.
Chrome://flags részben megtalálod :)
-
v.attis
őstag
-
v.attis
őstag
válasz Predatorr #1463 üzenetére
"Én egyáltalán nem értem, miért használ bárki chrome-ot."
Megszokás... Mióta megjelent azt használom. Facebookom nincs, minden banki művelethez sms kell, úgyhogy felőlem úgy kémkedik ahogy akar... biztos vagyok benne, hogy nincs töléletes védelem, így azt használom amit megszoktam. -
Predatorr
őstag
válasz Csababá #1468 üzenetére
Amoled. Talán A52 5G (mintha az 1000nit lenne), és a szodtverrel sem szívsz. De ha erre kell, vegyél egy használt s8-at. Ha világos a navi, akkor talán kicsit jobb. A kényeg, h ez a 450nut harmatos.
[ Szerkesztve ]
-
Predatorr
őstag
válasz Mr.QwErT #1471 üzenetére
Ez a mondat értelmetlen. Megpróbálom azért kitalálni...
Alkalmazáskezelő, engedélyek. De elméletileg a szoftvernek telepítéskor vagy első futtatáskor jeleznie kellene az igényt.Satus: Nem, ezek peak értékek. A valós az általad említetteknél is 450 nit. Az A52 HDR10 (elméletileg valós 1000nit), az ua, mint az S8, azt jól látni. Még a Mi 11 is csak 500nit.
[ Szerkesztve ]
-
sepyi
aktív tag
válasz Csababá #1468 üzenetére
A bikeometer alkalmazást használom sötét módban. Elég sokat bringázom, ez a hobbym. De olyan még nem volt hogy ne láttam volna a sebességjelzőt a kijelzőn. Plusz, ha autóval közlekedem elég sokat használom a navigációt. Szintén nem volt problémám a kijelzővel még ráeső fénynél sem. Igaz. A kijelző nem amoled. De hogy ne lehetne látni, az enyhe túlzás. Viszont egy biztos! Ha nekem fele annyi problémám lenne a telefonnal, mint predator forumtársnak, már régen széttapostam volna, és olyan mélyre ástam volna el, hogy az utókor se találja meg.
Tedd vagy ne tedd! De ne próbáld! (Yoda mester)
-
Mikhailka
friss újonc
Sziasztok!
Rootolást illetően van valakinek tapasztalata, hogy hogyan lehetne megoldani?
(Nézelődtem a neten, találtam is pár metódust de olyan véleményére/tapasztalatára volnék kíváncsi, aki nemrég csinálta.) Kizárólag egy alkalmazás miatt volna rá szükségem, semmi másba nem akarok nyúlkálni.
Köszönöm! -
Üdv, a poco x3 nfc vagy az x3 pro kameraja jobb? Ahogy nezem mpixelben meglepo modon x3 nfc vezet. X3 pro Adreno 640 joval erosebbnek tunik 618-nal, arban pedig nincs nagy kulonbseg, ha nem rosszabb a pro kameraja, inkabb azt vennem.Kozben talaltam egy comparison videot.
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Hege1234
addikt
[link]
erre esetleg valakinek bármi tipp? -
Predatorr
őstag
Tanulj meg olvasni. Azt írtam, alig látható, és ez tény. Napszemüvegben még kevésbé. Az S8 HDR10 amoledje után ez nulla. Tavasszal oké volt, most már nem az. A többi probléma meg nem csak nálam jelentkezett, tele vannak velük a fórumok világszerte, külön xiaomi probléma megoldó oldalakkal. A legutóbbi frissítés óta még a msngr is rendesen működik (kopkop), szóval egész biztosan a szoftverben voltak a hibák. Nem a telefonban. Nem.is bennem.
Most olyan gond jelentkezett, hogy a bt füles szól, mint zállat, a vezetékes dugó meg alig hallhatóvá vált. Valamelyest segített a hangerő-korrekció, de jetaudio-ban +5 előerősítés kell még neki. Régen meg pont a bt volt halk..
[ Szerkesztve ]
-
sepyi
aktív tag
válasz Predatorr #1477 üzenetére
A Netflix-et hol a vezetékes, hol a bt fülessel nézem. Lehet kifogtam az egyetlen jó készüléket, de nem találkoztam hangerő problémával. Bár azért meg kell mondjam, eredeti gyári romon vagyok. Tényleg csak olyan alkalmazás van telepîtve, amit használok is. Nem nyitottam bootloadert. Megfelel a global hivatalos verzió.
-
Predatorr
őstag
Nálam is minden original. AKG vezetékes fülbedugós és Maxell BT900. Sajnos a mi zenelejátszója egy kupac szar (1 listánat sem ismeri fel), válogatás után csak a jetaudio maradt. Az sem 100-as, de legalább majdnem mindent tud. Power playerben volt asszem, h fülesenként lehetett hangerőt állítani, de annak meg más bajai és hiányosságai voltak.
-
sepyi
aktív tag
válasz Predatorr #1479 üzenetére
Egy agybadugós scullcandy bt fülest és egy samsung vezetékes fülest használok. Ezekkel nem volt gondom. Lejátszáshoz meg a vlc playert. Filmet, zenét szinte minden formátumot ismer és tud hálozatot is kezelni. A scullcandy alapbeállításokkal is kifejezetten jól szól. Legalábbis nekem megfelel és nem egy horror az ára.
Visszatérve a készülékre. Két kártyával használom. Voda telekom. Otthoni hálózat. Faluban lakom, de városban dolgozom. Soha nem volt olyan, hogy ne csatlakozott volna a szolgáltatóhoz, vagy automatikusan az otthoni hálózatra. Tehát nekem ezek az anomáliák ismeretlenek. Megkapom az emailokat a messenger üzeneteket. Igaz fogyatékos vagyok, nem használok semmilyen közösségi appot.
[ Szerkesztve ]
-
Jocek1979
csendes tag
Sziasztok kerdesem lenne hogy automatikus fenyero beallitasnal mindig le fogja venni minimalisra a fenyerot ha bejovok a lakasba kintrol? Ti milyen
fenyeron hasznaljatok a telefont milyen beallitasokkal? -
MODERÁTOR
-
nagyúr
Véletlen megláttam az árát a Pro-nak és nagyon elcsábultam. F3 256-os jelenleg csak alzánál kapható (jelenleg csak bennük bízok garancia miatt, többi bolt az sufni) és 160 ezer. Nekem nem kell a legerősebb Soc csak az amoled miatt gondolkodtam F3-ban de ilyen árkülönbséggel és cserébe van microsd, Jack, FM rádió is... nagyon gondolkodom.
[ Szerkesztve ]
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Zolás
addikt
Sziasztok.
Adott egy x3 pro, tesóm használja 2 sim kártyával. A héten folyamatosan kapja az smseket hogy nem vette fel, de ott ül a telefon mellett, és még a kijelző se ébred fel, csak az üzenetek érkezésekor. Az egyik sim vodás, a másik telekomos. Kifogott egy hibásat? Goboos rendelés volt, mobilról nem tudom megnézni, hogy tudok garanciát intézni rá.Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
MODERÁTOR
-
Graphics
Jómunkásember
Legújabb frissítés után megjelent alul ez a vékony csík, ami szerintem egy felesleges megoldás.
Ki lehet ezt valahol kapcsolni?
Szerk. sikerült... nem értem ha eddig nem volt aktív, miért kellett azzá tenni.
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
sandró60
addikt
A fórumtársaktól kérdezem?
Miért nem tudom a felajánlott frissítést letölteni?
Elindul a letöltés pár másodperc múlva ezt írja "szüneteltetve".Miért?
Hol kell beállítani,hogy letöltse az aktuális frissítést?
A legújabb android van rajta.11 RKQ1.200826.002
Már mindent engedélyeztem és mégse[ Szerkesztve ]
-
Satus
tag
válasz sandró60 #1488 üzenetére
Egy jó tanács , csinálj mentést , hogy vissza tudj állni 10-esre. Xiaomi.eu-n vagyok nekem is megjött a 11-es droid. Laggol akadozik , alkalmazások leállnak, lelassult frissítés után. Reset nem segít. Gyári stock rommal is kipróbáltam ugyanazok a tünetek. Én vissza álltam az utolsó 10-esre. Ezeket a tüneteket olvastam más fórumokon is. Azt is írják , hogy Google hiba .
[ Szerkesztve ]
-
Peaceliker
addikt
droid 11 óta minden reggeli ütemezett újraindítás után vissza állítja képernyő vezérlési módot alapra (gombok)...ideg megöl..nem elég, hogy kedvenc luncherrel nem megy, még ez is. Ötlet erre? Ne induljon újra? Korábban anélkül 1-2 nap múlva szenvedett...
Amúgy messenger chat fejek sosem térnak majd már vissza? Ez bug vagy feature?Köszi
"Oh my Goa'uld!"
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Peaceliker #1490 üzenetére
Fel kell tenni régebbi messengert, és megy a chatfej. :)
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
Graphics
Jómunkásember
-
bazsimano
őstag
sziasztok!
legutobbi rendszerfrissites ota valami miatt minth alassabb lenne a mobilnetem...ez lehetseges? valaki taoasztalt hasonlot?
udv
b. -
bazsimano
őstag
válasz --HARDCORE-- #1495 üzenetére
koszi ezek szerint kar volt frissiteni
android 11 van fent...lehet az is gond...na mindegy...most nem piszkalom idom nincsen erre
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest