Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sandró60
addikt
Segítséget kérek!!
Hol tudom a kamerát Szkenner módba tenni?
A beállításoknál engedélyezve jelölve azon kívül mit kell beállítani,mert most nem jön elő a szkenner mód!
SOS -
sandró60
addikt
Nem jól működik.Ide-oda ugrál
-
törölt tag
Hali.
A topikban valahol le lett már írva valahol hogyan lehet Custom ROM-ot felrakni? -
törölt tag
válasz Viktor0610 #1107 üzenetére
Az szép, nem emlékeztem rá. Nem keresgéltem, eltörött az ujjam délután.
-
MODERÁTOR
-
törölt tag
válasz Viktor0610 #1109 üzenetére
Köszönöm szépen.
Már csak egy kis baj van, az Unlocker belépés közben sms-t küld. Fasboot módban ugye hiába. Másik telefon nincs kéznél, a fiókomban ki van kapcsolva a 2 lépéses hitelesítés, illetve nem látom a telefont az eszközöknél.
A fejlesztői beállítások minden része sikerült, azt írta, hogy sikeresen hozzárendelte a fiókomhoz. -
-
MODERÁTOR
-
sandró60
addikt
Valaki tud Magyar Pdf formátumban letölthet részletes(nem amit adnak)hozzá használati utasítást?
A neten kutakodva csak Angol nyelvűt találtam[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
sandró60
addikt
válasz Viktor0610 #1115 üzenetére
Nem nekem kell.Egy hölgy ismerős.Finoman kifejezve nem a mostani korosztály.
Én se vagyok mai gyerek a 72-évemmel
Most ismerkedek ezzel a telefonnal.Idáig Mi 9T-volt[ Szerkesztve ]
-
Gombinyó
őstag
válasz Viktor0610 #1113 üzenetére
Akkor viszont kell a magisk mindenképp.
-
motofi
aktív tag
válasz Gombinyó #1119 üzenetére
Lehet kicsit értetlen vagyok, akkor az a lényeg , hogy Xiaomi által kiadott hivatalos rom legyen a telefonon, de az bármelyik lehet nem csak az amivel épp vásároltam. Tehát ha bootloadert nyitok és ráteszek egy hivatalos indiai romot akkor minden banki applikációnak működnie kell?!
-
MODERÁTOR
-
sandró60
addikt
Ha volt már elnézést
Más fórumokat olvasva az akkumulátorral kapcsolatba
Ahol a telefon térerő fent az a "piramis" ikon gyengét mutat kb 1-akkor ajánlott a Preferált hálózat típust PL-4G ről 3G re állítani Ezáltal az akku nem merül annyira.
Sajnos nálam aktuális,mert beton házgyári épületek vesznek körbe.[ Szerkesztve ]
-
vendingo
veterán
válasz sandró60 #1122 üzenetére
Youtube vanced, illetve vivaldi böngészőt használok duckduckgo keresővel a reklámok és nyomkövetők ellen. Na meg ki van takarva a hátsó kamera. Már nagyon elegem van a google reklámhadjáratából. Születésnapon finlandia vodkát ittunk, nem írtam le sehova, csak beszéltünk róla, és pár fényképen rajta volt az üveg. Onnantól kezdve 1 hétig finlandia reklámmal bombáztak. Különös egybeesés.
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
-
kardamon
csendes tag
Szeretnék én is kis segítséget kérni. Hol tudom beállítani hogy a számom kijelezze a hívott félnél. Ma derült ki hogy privát számot jelez ki. Köszi
-
sandró60
addikt
Milyen kábel kell a mobiltelefon-tévé USB össze kötéséhez?
Ami a tévére átviszi a különböző képet-filmet?
Próbáltam egy egyszerű usb-c-USB-A kábellel,de nem sikerült.Csak telefon töltés indult el.
Tudom van ennél egyszerűbb-Tükrözés-nálam az se indul.Előző hozzászólásaimban írtam a tükrözéssel kapcsolatban.
Előre is köszönöm -
MODERÁTOR
-
sandró60
addikt
válasz Viktor0610 #1132 üzenetére
Akkor sajnos így jártam.
Azért érdekes ez a Xiaomi!Az asszony telefonjáról(Redmi9) lehet tükrözni.
Az ez előtti(Mi 9T) telefonról is tudtam.Lehet,hogy ez bug? -
sandró60
addikt
Nem tudom,hogy lehet ilyen linket,ide tenni,ha nem akkor töröljétek.
Háttérkép a telefonunkra ingyenesen. [link] -
MODERÁTOR
-
llaszlo
veterán
Az ujjlenyomat olvasón lehet valahogy gyorsítani?
A Mix 2S-em sokkal gyorsabb. -
MODERÁTOR
-
nimfas
addikt
Lehet én vagyok béna... de hol rontom el???
"
9. Töltsd le a TWRP recovery-t ORANGEFOX [link] (ez még nem flash-elhető!), tömörítsd ki.
10. Másold a kitömörített recovery-t a C:/Program Files(x86)/Xiaomi/MiPhone/Google/Android/ mappába!
15. Amennyiben a régi recovery helyett végleg flash-elnéd a TWRP-t, írd be ezt a parancssorba:fastboot flash recovery twrp.img
Itt alapból ugye nem TWRP.IMG a file neve, hanem OrangeFox-R11.0_1-Unofficial-citrus.zip amiben van egy: recovery.img
16. Valami ilyet kell láss:
sending 'recovery' (16922 KB) . . .
OKAY [ 0.338s]
writing 'recovery' . . .
OKAY [ 0.494s]
finished. total time: 0.833s
17. Most írd be ezt a parancssorba:fastboot boot twrp.img
fastboot boot
recovery.img
18. Ha a TWRP nyitólap kínai, nem kell megijedni, egyszerűen húzd el a csúszkát!
19. Váltsd át a nyelvet lentebbi kép alapján.
20. Kész! Véglegesen felkerült a TWRP! (természetesen továbbra is lecserélhető marad a recovery)Sőt az Orange-t fel sem tette a telefon, hanem a sima https://sourceforge.net/projects/mauronofrio-twrp/
twrp-3.4.0-15-surya-mauronofrio.img recovery ment fel, de a leírt Dalvik/ART Cache, System, Data, Internal Storage, Cache, törlés után az alap recovery jött vissza....
ROM TELEPÍTÉS :
Telepítés menete TWRP segítségével- Lépj be a TWRP recovery-be (bekapcsológomb + hangerő fel együttes lenyomásával be lehet lépni)
- TWRP menüjében válaszd Keep Read Only vagy Swipe to Allow modifications
menüpontokat (opcionális)
- Válaszd a Wipe menüpontot, majd az Advanced Wipe opciót
- Jelöld be az alábbiakat: Dalvik/ART Cache, System, Data, Internal Storage, Cache,
- Húzd el alul a csúszkát jobbra (Swipe to Wipe)
- TWRP főmenüjéből válaszd a Wipe menüpontot, majd az Format Data opciót, írd be: yes (ez eltávolítja az encryption-t a data partícióról)
- Ha végzett menj vissza a TWRP főmenüjébe és válaszd ki a Reboot menüpontot, majd a Recovery opciót.
- A telefon újraindul recovery módban (Qrvára nem abban indult újra)
- TWRP-ben válaszd ki az Install menüpontot, majd tallózd ki a felmásolt ROM zip file-ját
- Húzd el alul a Swipe to confirm Flash csúszkát
- Ha végzett a telepítéssel, válaszd a Format Data menüpontot majd a Wipe cache/dalvik menüpontot
- Újraindítod a telefont a Reboot System opcióval és az új rendszer fogad
(az utolsó újraindulás több percig is eltarthat, nyugalom)"
Tehát jelenleg van egy lenullázott telefonom Poco X3 NFC, de OrangeFox-R11.0_1-Unofficial-citrus.zip és xiaomi.eu_multi_POCOX3NFC_V12.0.8.0.QJGMIXM_v12-10.zip nélkül....
Hol rontottam el???? -
llaszlo
veterán
válasz Viktor0610 #1139 üzenetére
Kb 2x annyi idő a feloldás, mint a Mix 2Sen.
Most EU ROM van rajta. De a gyári globallal is kb ennyi volt.
5 ujjat adtam hozzá. Hülyeség volt kivenni hátulról az olvasót. Sokkal jobb megoldás volt. -
MODERÁTOR
válasz llaszlo #1141 üzenetére
Ha több ROM-on sem jó, akkor vagy user error (máshogy adtad hozzá, mint ahogy tartani szoktad az ujjad a gombon a telefon feloldáskor), vagy hardverhiba. Esetleg tényleg lassabb. Mondjuk, a Mix 2S-t nem ismerem ebből a szempontból, csak kolléga kezében láttam. (Mielőtt Apple fan lett ő is... )
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
nimfas
addikt
válasz Gombinyó #1145 üzenetére
llaszlo programjával feltettem a 3.5-ös TWRP-t. Most az Orange recovery-t is sikerült....
Wipe:
Válaszd a Wipe menüpontot, majd az Advanced Wipe opciót
- Jelöld be az alábbiakat: Dalvik/ART Cache, System, Data, Internal Storage, Cache,
- Húzd el alul a csúszkát jobbra (Swipe to Wipe)
- TWRP főmenüjéből válaszd a Wipe menüpontot, majd az Format Data opciót, írd be: yes (ez eltávolítja az encryption-t a data partícióról)
- Ha végzett menj vissza a TWRP főmenüjébe és válaszd ki a Reboot menüpontot, majd a Recovery opciót.Ezek stimmelnek? Ezeket kell Wipe-olni az új eu rom telepítéséhez?
szerk:
SYSTEM pl nincs is a WIPE között....
[ Szerkesztve ]
-
nimfas
addikt
Megcsináltam a WIPE-ot...
Most másolom fel kábelen (Orange recovery-n áll a telefon) az új romot (xiaomi.eu_multi_POCOX3NFC_V12.0.8.0.QJGMIXM_v12-10.zip) Kíváncsi vagyok sikerül-e telepíteni is. ;-)SZERK:
1. (Tököm tele)
2. Valami nem klappol, restart system-re IS a recovery jön be, /sdcard dir-rel, és össze vissza karakterek vannak. Mintha lekódolta volna a telefont.Megoldás???
[ Szerkesztve ]
-
llaszlo
veterán
válasz Viktor0610 #1144 üzenetére
Reddit-en is olvastam, hogy többen lassúnak találják.
Szerintem ez ilyen. Ha nem lenne összehasonlítási alapom, akkor lehet, hogy észre sem venném.
Kb ilyen. Egy picit talán lassabb.
[link][ Szerkesztve ]
-
nimfas
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest