Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hfrici
aktív tag
válasz Peaceliker #339 üzenetére
Nekem sim pénztárcán van.
-
sepyi
aktív tag
Kipróbáltam mind a két módon ment a fizetés.
Tedd vagy ne tedd! De ne próbáld! (Yoda mester)
-
Nahát!
tag
Nem biztos, hogy a telefon hibája, itt volt egy cikk ezzel kapcsolatban:
https://www.hellovidek.hu/otthon/2020/12/22/valami-nagyon-nincs-rendben-a-kartyas-fizetessel-megis-mi-folyik-a-magyar-boltokban/amp -
daniel_229
csendes tag
válasz Peaceliker #369 üzenetére
Nálam is ez a baj. Ameddig nem adtam meg telekódot, a menüben lehetett engedélyezni. Amióta megadtam, azóta sem sms nem jön, sem a SB-ban nem jelenik meg jóváhagyásra.
-
balazs1022
őstag
válasz Peaceliker #491 üzenetére
Nah hát én is így vagyok vele. Ugyan ezen kattogok. Volt már drága telefonom, de eldöntöttem H most nem szeretnék 100k fölött kiadni egy másikra. Ez a 70-80 ezer Ft igen vonzó. Sőt nekem az IPS is nagy előny. :)
-
balazs1022
őstag
válasz Peaceliker #494 üzenetére
Köszi szépen a hasznos infókat! Meg a többieknek is! :))
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Peaceliker #494 üzenetére
De melyik az Amoled?
Mindkettő IPS.
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
MODERÁTOR
válasz Peaceliker #638 üzenetére
Ami alá zselé (egyéb cucc kell), az nálam eleve kiesett.
A Nillkinek olyanok szoktak lenni, amit keresel.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
félisten
válasz Peaceliker #692 üzenetére
+1 ennek. Maximálisan védi a kamerát.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Bagoly01
senior tag
válasz Peaceliker #692 üzenetére
Köszi szépen, be is rendelem akkor.
Kolondrum Köszi neked is.
-
Peaceliker
addikt
válasz Peaceliker #871 üzenetére
jah de nekem még 10 es a droid...akkor nem szóltam
"Oh my Goa'uld!"
-
MODERÁTOR
válasz Peaceliker #896 üzenetére
A "szokásos" Xiaomi gond.
Beszélgetés közben nem kapcsol ki vagy épp' bekapcsol, így elnyomkodhatod a füleddel a telót.
Nálam nincs ilyen gond. Talán egyszer volt ilyen (nem kapcsolt ki a kijelző, mikor a fülemhez vettem a telót).[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Magnat
veterán
válasz Peaceliker #902 üzenetére
Igen, jellemzően attól függ, a néhai A1-emben szoftveresen finomítottak rajta (sztem annyi történt, h már nagyobb távolságnál is lekapcsolta a kijelzőt), de akkor sem lett tökéletes ... nyilván az is számít, hogy tartod, mert a legtöbb Xiaominál ahol ez létezik, a userek egy része sosem találkozott vele. De pl ami többeknél ehet problémás, ha úgy telefonálsz, h csak a válladdal szorítod a füledhez, ilyen üzemmódban nekem az A1 gyakorlatilag használhatatlan volt ... illetve inkább úgy fogalmazok, h garantáltan elnyomtam pár dolgot a fülemmel.
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Peaceliker #1490 üzenetére
Fel kell tenni régebbi messengert, és megy a chatfej. :)
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
Graphics
Jómunkásember
-
MODERÁTOR
válasz Peaceliker #1545 üzenetére
Ezek közül a melegedést tapasztalom (bár az szerintem volt már a 10 alatt is), meg a már említett valamivel kevesebb SOT-értéket.
Mondjuk, én nyomtam egy hr-t (más miatt) a 11-re frissítés után.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Fruityloops
tag
válasz Peaceliker #1705 üzenetére
-Hát azt tudom, olvastam, hogy 120 Hz-en jobban merül az aksi, de azt írták, hogy ennek ellenére elmegy két napot átlagos használattal ugyanúgy. Amúgy meg akkor mi értelme a 120-nak, ritkán játszom nagyon telefonon, ha meg visszateszem alap 60 hz-re, ott tartunk mint a többi telefonnál, azaz értelme nulla.
-Viszont köszönöm a kameraszigetes választ, hogy annyira nem vészes, ennek örülök.
-Igen középen van így nem billeg, viszont karcolódhat hiába gorilla glassos, nem félti senki a kamerát, asztalra fekszik (ha nem olyan tokban van ami kimegy odáig, hogy védje), mivel a gyári tokból kitüremkedik. -
tillatrilla
senior tag
válasz Peaceliker #1899 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!! A note5-nél az x3 nfc is gyorsabb? Nincs tele szemetelve most sem,de a face eléggé fogja valamiért...Csak azt hallom néha,hogy ez a rohadék megint lefagyott...
Üdv: Attila
-
Predatorr
őstag
válasz Peaceliker #1909 üzenetére
Hát, talán nézzetek utána. Erőforrás-zabálás, biztonsági problémák, stb. Szaggató, panaszos céges laptopokról leirtottam, foxszal rögtön minden simán ment, bár már az is settenkedik a háttérben.
Számomra egyelőre nagyobb baj a csöndes mód nem működése, és hogy minden szar csak aktív netkapcsolattal nűködik már az óra bt kapcsolatától a zenelejátszón át egy szaros szövegnézegetőig. Lásd még: biztonság. 1 éve vettem a telót, akkor még nem kellett."Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
Füleske
addikt
válasz Peaceliker #1982 üzenetére
Azt pedig kellene frissítenie. Manuálisan kellene megpróbálni, ahogy Viktor0610 írta. A linkről leszedni a "POCO X3 NFC EEA Stable Recovery V12.5.4.0.RJGEUXM 11.0 2.7 GB 2021-11-13" sorból a rom - ot, és a leírtak szerint feltenni.
-
Predatorr
őstag
válasz Peaceliker #2045 üzenetére
Éjszaka az ütemezett beállítás rendben működik. Manuálisan nem. Erre varrj gombot! Egyébként nekem mindig azt jelezték, hogy nem.voltam.elérhető dnd módban.
Amúgy bő 1 év alatt teljesen besárgult már a gyári tok, de ez valószínűleg nem valamelyik frissítéssel jött.[ Szerkesztve ]
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest