Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricogsm
őstag
-
MODERÁTOR
-
grafikus17
senior tag
Sajnos egy teljes gyári visszaállítás sem hozta meg az eredményt. A telefonom nem kompatibilis az LG okostévémmel, így továbbra se tudom a képernyő tükrözést megoldani.
A telefonnak mennie kell nincs mese. Így nem tartok rá igényt, nekem erre a funkcióra szükségem lett volna, eddig is sokat használtam. 12.-én jött meg a BG-tól a telefon eddig csak a belákás ismerkedés volt, még a SIM kártyát sem raktam át. Most már nem is fogom.Xiaomi Redmi note 7
-
ricogsm
őstag
válasz Viktor0610 #502 üzenetére
@Graphics & Viktor0610:
Hát már kezdem megszokni...
Telegramon vannak jó tippek pár kamera alkalmazást is ajánlottak hozzá akinek nem tetszik a gyári.
Van egy pár custom rom is csokorba szedve. Majd meglátjuk, még nem telt le a 168 óra.MSI GE76 RAIDER i7-11800H RTX 3080 8GB 155W TGP FHD 300Hz
-
Graphics
Jómunkásember
-
Baloo27
aktív tag
válasz grafikus17 #505 üzenetére
Most èn is kipróbáltam, LG UJ634V tv-re fel sem ajánlja a kivetítèst, de samsung-ra igen.
Szerk.: Lg connect apps elindítása a tv-n ès már lehet is tükrözni.[ Szerkesztve ]
-
grafikus17
senior tag
LG connect app be volt kapcsolva. Régi párosításokat töröltem. Új párosítás után tv engedélyt kér, majd 2mp után újra eltűnik a listáról a telefonon, a tévén meg futnak a pöttyök majd végül kiírja, hogy nem sikerült csatlakozni. Ez sajnos nekem nem oldotta meg.
Xiaomi Redmi note 7
-
grafikus17
senior tag
LgUj6307 Tv-m van. Akkor nem értem egyik LG jó a másikon meg nem jó. Nem valami wifi beállítás router hiba lesz ez? UPC-nel vagyok.
Xiaomi Redmi note 7
-
Baloo27
aktív tag
válasz grafikus17 #511 üzenetére
Nálam sem megy, hibára futott.Pár perc után kiírta a tv, hogy nem tud csatlakozni.
Note 7-el simán megy, szerintem javítani fogják, ez bug lehet.[ Szerkesztve ]
-
Baloo27
aktív tag
válasz grafikus17 #514 üzenetére
Elsőre csatlakozott, a telefon kèpe megjelent.Aztán másodszor már hibára futott. Lg UJ634V,Digi ès egy Asus router.
Esetleg a tv-t alaphelyzetbe állítani? Az már meg volt? -
Baloo27
aktív tag
válasz grafikus17 #516 üzenetére
Ugyanaz a wlan? Tehát mindkèt eszköz ugyanarra az ssid-ra csatlakozik?
-
-
Baloo27
aktív tag
válasz grafikus17 #518 üzenetére
A tv-re az első csatlakozás óta nekem sem sikerül. Most kipróbáltam,hogy mi box 3-ra google home-al lehet tükrözni. Szóval itt inkább a tv ès az új telefon a problèba(viszont lehet hogy bármilyen új telefonnál elő fog jönni). Èn leginkább arra gondolok,hogy a tanúsítvány hibás, amit a telefon a tv felè küld(mert a wifi direct sem megy). Esetleg írj ide: link
-
ricogsm
őstag
Most frissült a x3, V12.0.7.0.QJGMIXM stock rom.
MSI GE76 RAIDER i7-11800H RTX 3080 8GB 155W TGP FHD 300Hz
-
ricogsm
őstag
Sziasztok!
Akit érdekel esetleg.
Egész jó kis kamera alkalmazásokat lehet használni a X3 alatt aki nem lenne elégedett a gyári kamerával.
Itt van egy pár kamera apk és hozzá tartozó XML filek.
XML file használata itt
Forrás Poco X3 Photography
Témakörök:List of notes in POCO X3 | Photography:
- anx
- anx_lens
- arnova
- configs
- gcam
- gcamfinder
- lighttrail
- load_xml
- ot
You can retrieve these notes by using /get notename, or #notenameén most a Pixel és a NGcam Burial-t használom.
[ Szerkesztve ]
-
ruzsabazsa
aktív tag
Fu hat a falhoz vagom mindjart.1-2 naponta ujra kell inditanom mert eleg darabosan mukodik.A gorgetes az osszes attunesi effekt akadozik mindenhol.Ujrainditas utan meg patika,olyankor semmi bajom vele
-
MODERÁTOR
válasz ruzsabazsa #523 üzenetére
Mielőtt falhoz vágod, két dolgot próbálj meg.
Ha van benne memóriakártya, anélkül használd pár napig.
Amennyiben nincs benne vagy nem segít, állítsd vissza gyári állapotra, használd frissítés nélkül pár napig. Nézd meg, van-e változás.Xiaomi 13T
-
Peaceliker
addikt
válasz ruzsabazsa #523 üzenetére
nekem mi 9t n volt egy napi újraindítás (éjszaka), mert különben tolt néha egy restartot...aztán lehet valamelyik fw-vel kinőtte, de rajta maradt.
Amúgy poco-t nekem kb 2 hetente kell csak újraindítani, jellemzően akkor szarnak be a notifikációk."Oh my Goa'uld!"
-
ruzsabazsa
aktív tag
Nincs benne amugy sd kartya.Ios utan ezek marha idegesitoek mert amugy megfelelne ez a telo mert kellemes a tempo meg ugy az egesz jo lenne de ezt nem ertem.Plusz azt meg plane nem hogy ha telefonalok a legalacsonyabbra vett hangero neha majdnem halk neha meg tul hangos
-
ruzsabazsa
aktív tag
válasz Viktor0610 #524 üzenetére
Majd ralesek hatha.Uj telefont resetelni hat kesz vicc
-
MODERÁTOR
válasz ruzsabazsa #527 üzenetére
Nem kötelező.
Falhoz is vághatod.De megpróbálhatsz rájönni is, mi okozza, ha rajtad kívül kb. senki nem panaszkodik erre.
Tehát vagy a te telefonoddal van baj, vagy az egyik feltelepített app okozza.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
ruzsabazsa
aktív tag
válasz Viktor0610 #528 üzenetére
Meglassuk. :D
Amugy tetszene az uj iranyitokozpont csak zavaro hogy csak teljesen fentrol huzhato le.Ennek az ertelmet csak nem ertem ?
-
MODERÁTOR
válasz ruzsabazsa #529 üzenetére
Új feature. Gondolom, még nem találták ki a tutit, hogy lbárhonnan ehúzható legyen, mint az értesítések.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
ruzsabazsa
aktív tag
válasz Viktor0610 #530 üzenetére
Uu meg van meg egy olyan problemam h csinaltam mindenrol elmetileg biztonsagi mentest es hard reseteltem a telot.Na most alkalmazasokat leszedte amiket hasznaltam de pl a kijelzoelrendezesem,hivaslistam,smseket se allitotta vissza
[ Szerkesztve ]
-
ruzsabazsa
aktív tag
válasz ruzsabazsa #531 üzenetére
Na valami visszaallitast sikerult csinalni par dolgot rendberakott.
-
ricogsm
őstag
válasz ruzsabazsa #532 üzenetére
Ez mindig így szokott lenni...
-
koppasz1986
tag
Sziasztok! Miért nem engedi a bl nyitást? Úgy csináltam mindent ahogy kell.. fejlesztői beállítások oem feloldás usb hibakeresés bekapcs, a telefon mobilnetről hozzá adva az MI fiókban ott is van a készülékeknél a telefon, az unlock program letöltve a legújabb belépés telefon fastboot mod csatlakoztatás és ennyi nem ismeri fel a telefont nem csinál semmit...
Már az adb drivereket is feltelepítettem mit lehet még ezzel kezdeni? -
ricogsm
őstag
válasz koppasz1986 #534 üzenetére
Nézd meg az eszközkezelőt, hogy látható e a driver?
-
haliho0
tag
válasz koppasz1986 #534 üzenetére
Nekem csak úgy ismerte fel a telefonomat, ha telefonszámommal léptem be a Mi fiókba, nem az e-mailemmel.
-
HellGábor
csendes tag
Hello, nekem december 20. ota van meg a poco x3 nfc, amazonrol rendeltem.. minden kiraly volt maig...
bevan kapcsolva a telefon ,mukodik( nyomogatasra reagal a kijelzo), de a kepernyon csak Kek szin jelenik meg csikozodva... nem vagyok nagy informatikus, gondolom szalagkabel hivas..
amazon visszautalja az arat garancia alatt, vagy kicsereli..
Ti hallotattok mar errol a hibarol? En nem talaltam semmit se interneten rola... -
HellGábor
csendes tag
válasz HellGábor #540 üzenetére
Sikerult eljutnom a menuben a hard resethez( hogy letoroljem legalabb az adataimat, mielott visszakuldenem az amazonnak)
es mikor ujraindulta telefon a hard reset alatt, egybol elkezdett ismet tokeletesen mukodni minden...
a kijelzon nincsen semmi bug..
ezek szerint szoftveres baj lehetett?Nincs is ertelme visszakuldni? Ti mit tennetek?: elore is koszi a valaszt
-
ricogsm
őstag
-
ricogsm
őstag
válasz koppasz1986 #538 üzenetére
Milyen rom megy rá? Cust? Azon belül?
-
Telda
addikt
Hali!
Lehet most valahol akciósan, kuponnal kapni a telefont, Ali, Banggood, stb?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest