Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- DPD tapasztalatok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szólánc.
- +363025648**
- Android másképp: Lineage OS és társai
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
motofi
aktív tag
-
ironbed
aktív tag
válasz v.attis #1163 üzenetére
Szia!
Ugyan nekem Poco M3 van EU rommal nyitott bootloaderrel, root nélkül, de a nem gondolom hogy a szoftverben sok különbség lenne.
NFC nincs, ezért arról nem tudok nyilatkozni.Két bank mobil appja van fent: az Unicredit-é és az Oberbank-é. Mindkettő hibátlanul megy.
(Amúgy az eredeti Global(EU) rommal is működött mindkét app, de ugye ott nincs hívásrögzítés)Hátha ez segít a döntésben.
-
Satus
tag
válasz v.attis #1331 üzenetére
Nálam is ilyen gondok voltak . Nincs natív hozzáférés a gyári romon , konkrétan a hangszóró hangot veszi ezért jobb a vétel kihangosításnál. Ja ha van háttérzaj azt jobban hallani mint a másik felet . Nekem is váltani kellett romot a munkahely miatt. Próbáltam az említett programot nekem nagyon halk volt , kihangosítva meg nem tudok mindig beszélni.
-
v.attis
őstag
válasz v.attis #1337 üzenetére
Egyébként. A huwei-nél ez úgy működik, hogy valamikor valaki szerzett egy gyári hívásrögzítő alkalmazást, konkrétan HWcallrecorder.apk. Gondolom egy "hekkelt" telefonon engedélyezte a rendszer és az amúgy rejtett vagy nem működő app elérhetővé vált. Utána már ez az apk simán csak feltelepítve bármely Huawei telóra, tökéletesen működik, beépült a rendszerbe. Pedig a Huawei nem engedi a telefonjait moddolni, nem lehet bootloadert nyitni.
Namost. Nem működne-e ugyanez a módszer a Poco-nál? Tehát egy olyan romon aminél ez megy (pl a xiaomi.eu) megtalálható-e és kiszedhető-e a call recorder apk? Utána ez az apk stock romon telepíthető-e? Csak egy ötlet. Lehet működne... -
Satus
tag
válasz v.attis #1337 üzenetére
Kevesebb az előre telepített program. Én nagyon minimalista vagyok , irtok mindent ami nem kell.
Most ez van fent 2-3 napja adták ki. Ezen Miui laucher van , de beállítható Poco-ra is és akkor van alkalmazásválasztó. "xiaomi.eu_multi_POCOX3NFC_V12.0.9.0.QJGMIXM_v12-10"Nekem ez volt az első moddolás , ezt csak a hívásrögzítő miatt kellett csinálni. Nekem jó volt a gyári rom is de hát a GDPR.
Meg fontos volt , hogy az Erste bankos app működjön.
Ota-val működik a frissítés , nálam TWRP-vel meg OrangeFox-al is ment , kipróbáltam mind a kettőt.Stabil , nekem nincs vele gondom.
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest