Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sepyi
aktív tag
Szép Napot!
Szeretném megkérdezni, nem tudja-e valaki hogyan lehet ezen a telón egy file-t vagy fényképet Icon formájában a kezdőképernyőre kirakni?
Tedd vagy ne tedd! De ne próbáld! (Yoda mester)
-
sepyi
aktív tag
válasz Peaceliker #339 üzenetére
Kipróbáltam mind a két módon ment a fizetés.
-
sepyi
aktív tag
válasz Csababá #1468 üzenetére
A bikeometer alkalmazást használom sötét módban. Elég sokat bringázom, ez a hobbym. De olyan még nem volt hogy ne láttam volna a sebességjelzőt a kijelzőn. Plusz, ha autóval közlekedem elég sokat használom a navigációt. Szintén nem volt problémám a kijelzővel még ráeső fénynél sem. Igaz. A kijelző nem amoled. De hogy ne lehetne látni, az enyhe túlzás. Viszont egy biztos! Ha nekem fele annyi problémám lenne a telefonnal, mint predator forumtársnak, már régen széttapostam volna, és olyan mélyre ástam volna el, hogy az utókor se találja meg.
-
sepyi
aktív tag
válasz Predatorr #1477 üzenetére
A Netflix-et hol a vezetékes, hol a bt fülessel nézem. Lehet kifogtam az egyetlen jó készüléket, de nem találkoztam hangerő problémával. Bár azért meg kell mondjam, eredeti gyári romon vagyok. Tényleg csak olyan alkalmazás van telepîtve, amit használok is. Nem nyitottam bootloadert. Megfelel a global hivatalos verzió.
-
sepyi
aktív tag
válasz Predatorr #1479 üzenetére
Egy agybadugós scullcandy bt fülest és egy samsung vezetékes fülest használok. Ezekkel nem volt gondom. Lejátszáshoz meg a vlc playert. Filmet, zenét szinte minden formátumot ismer és tud hálozatot is kezelni. A scullcandy alapbeállításokkal is kifejezetten jól szól. Legalábbis nekem megfelel és nem egy horror az ára.
Visszatérve a készülékre. Két kártyával használom. Voda telekom. Otthoni hálózat. Faluban lakom, de városban dolgozom. Soha nem volt olyan, hogy ne csatlakozott volna a szolgáltatóhoz, vagy automatikusan az otthoni hálózatra. Tehát nekem ezek az anomáliák ismeretlenek. Megkapom az emailokat a messenger üzeneteket. Igaz fogyatékos vagyok, nem használok semmilyen közösségi appot.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest