Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- DPD tapasztalatok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szólánc.
- +363025648**
- Android másképp: Lineage OS és társai
Új hozzászólás Aktív témák
-
forgonati
őstag
Annyi a gond a tükör "polikarbonáttal" hogy rettenet mód karcolódik. Pár hét tokban hordás után már látszanak karcok rajta, bejut a por a tok és a hátlap közé. Mindezt úgy, hogy heti 1x ki van véve belőle és kitakarítva. Bele sem merek gondolni hogy valaki tok nélkül rakja zsebre, annak a háta pár nap után hányás. Ha már műanyag, miért nem matt mint az 1. Poco? Az nem ilyen háklis. Ez így elég gagyi. Amúgy ettől eltekintve jó cucc.
[ Szerkesztve ]
Keelah Se'lai!
-
forgonati
őstag
Nekem nem volt F1, csak gondoltam a matt az talán kevésbé háklis. De akkor az is gagyi. Hiába, csodák nincsenek, valahol spórolni kell. Ez a Poco is addig szép míg nem nyúlsz hozzá. Ha lesznek rá minőségi fóliák (értsd nem pöndörödik fel a sarka 1 hét után) akkor oké. Bár kétlem hogy pl. Dbrand csinálna rá. Esetleg valahol Alin lehet majd szerezni.
Keelah Se'lai!
-
ghiottone
nagyúr
Az szerintem elírás lesz, mert utána a 750G-ről van szó.
"732G nevű chipsetre nem lesz panasz, ez ugyanis a 735G testvére, amiben nincs 5G. Minden másban kvázi ugyanaz, a 750G-vel szerelt..."Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
Victoryus94
őstag
-
félisten
Nálunk is van egy, hát nem tudom lehet. Talán az mondatja velem, hogy snapi 865-ön ülök és látom, hogy a 732G-ben ott az a kis mumus. Párom szereti bejön neki. Ismerősök meg majd kiderül, van aki huaweit vált ezzel.
Igen ez a jó szó rá, elvagyunk vele. Teszi a dolgát.
[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
nagyúr
válasz Graphics #104 üzenetére
Igen de akkor mindig cserélgetem a ROM-okat mint most Redmi Note 5-nél. Ezt akartam elkerülni, na mindegy ha nincs más akkor lehet így lesz.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
vilmos.nagy
tag
válasz Graphics #213 üzenetére
megrendeltem, 71.5k szállítással, mindennel, csehországból, állítólag jövőhétre itt is van.
hát, valszeg rendszeres ember leszek itt/a másik topikban, üdv mindenkinek
első kérdések:
- hogy nyitok majd bootloadert? ezt a linket dobja az internet, ez mennyire valid? Linuxról van esélyem?
- hogy varázsolok rá twrp-t? Az XDA-n van egy rahedli [RECOVERY] tagelt fórum, ezek között mi a különbség? Pl ez meg ez? Utóbbinak nagyobbnak tűnik a verziószáma (kötőjel-tizenöt a vége, nem kötőjel nulla), de a mi nem működik listája is hosszabb. Meg a dátum is mintha a kötőjeltizenötösnél lenne régebbi
- van bevált Google-közeli ROMra javaslat? Az elmúlt években Nexus 5X, Nokia 7 Plusom volt, előtte egy Moto G, többnyire gyári ROMmal, de néha Cyanogennel. Szóval adom, ha a telefon úgy megy, ahogy a Google megálmodta, ha bármit javasoltok, megköszönöm.Köszi előre is
szerk.: közben az unlockra találtam egy ilyet, majd futok vele egy próbát ha megjön a telefon.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
Predatorr
őstag
-
-
MODERÁTOR
-
Predatorr
őstag
válasz Graphics #1515 üzenetére
Én tisztában vagyok vele, nem én ajánlgattam ilyen célra + navigációra. Azt a gyenge 450nitet is tartania kell napsütésben. Sajna az amoledes mi 11 lite is csak 500-at tud (persze, peak 800) a többi meg drága. Bringa, nem erdőben sétálva bámultam órákon át a talaj helyett. De muszáj volt, mert otthon felejtettem a bikacomputert.
[ Szerkesztve ]
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
-
Hege1234
addikt
válasz Graphics #1578 üzenetére
ilyesmi driver pack felrakásával próbálkoztál?
kicsit görgess lejjebb ott van link a poco-hoz -
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Opel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Autós topik
- BestBuy topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest