Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
motofi
aktív tag
Azt olvastam, hogy a xiaomi a redmi note 8 pro-t, 9s t feloldja a hivásrögzités korlátozás alól. Nekem is szükség volna rá. Ezt a cube call rec-t tettem fel én is. Olyan mintha hivása válogatná, hogy milyen a rögzités minősége már ami a másik oldalt illeti. Egyelőre másodlagos telefonnak használom emiatt a funkció miatt.
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
sandró60
addikt
-
nimfas
addikt
Megcsináltam a WIPE-ot...
Most másolom fel kábelen (Orange recovery-n áll a telefon) az új romot (xiaomi.eu_multi_POCOX3NFC_V12.0.8.0.QJGMIXM_v12-10.zip) Kíváncsi vagyok sikerül-e telepíteni is. ;-)SZERK:
1. (Tököm tele)
2. Valami nem klappol, restart system-re IS a recovery jön be, /sdcard dir-rel, és össze vissza karakterek vannak. Mintha lekódolta volna a telefont.Megoldás???
[ Szerkesztve ]
-
nimfas
addikt
-
Satus
tag
Én simán telepíteni szoktam twrp-ben , nem törlök meg formázok semmit hanem kipróbálom, hogy normálisan működik-e . Ha jó minden akkor hagyom úgy és minden megmarad , ha nem jó akkor formázás és utána is kipróbálom . Mondjuk a törlés meg formázás még soha nem segített ha egyszer sz@r volt .
De elsőnek mindig egy teljes biztonsági mentéssel kezdem . Mindent pipálj ki a mentésnél , mert ha valami történik abból vissza tudod állítani.
-
MODERÁTOR
-
Satus
tag
A fórumtárs megválaszolta.
Nem jó a 11-es amit említesz kipróbáltam. Nem tapasztaltam semmilyen előnyt , sebességben visszalépés. Először úgy tűnt , hogy jó , de amikor a billentyűzetre várni kellett 3-4 másodpercet hagytam az egészet.
Én már a 11-es romokkal nem kisérletezek , nagyon el vannak rontva. Ha lesz 12-es azt kifogom próbálni.
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
Igen, mert a Xiaomi.eu ROM nem gyári, hanem egy, a gyárihoz nagyon hasonló, de custom ROM.
Pont azért szokták feltenni, mert majdnem gyári, de nincsenek benne kínai appok, reklámok, plusz van benne hívásrögzítés.Más
A tárhelyet ürítsd ki valamennyire.
Ha megtelik, előfordulhat olyan is, hogy nem kapcsol be a teló![ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest