- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sziszi-fuszi
senior tag
válasz
Jano_023 #17910 üzenetére
A szoftver teljes élettartamára vonatkozó hozzáférés engedélyezése. Ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy amig a szoftver létezik ingyen használhatod. De a gyártónak lehetősége van visszavonni ezt az engedélyt egy olyan szoftver kiadásával, aminek az alapját már nem a jelenlegi szoftver képzi, de a felhasználási cél ugyanaz. Elég kacifántos jog van a megnevezés mögött. De a gyakorlatban azt jelenti, hogy amíg gyártják, fejlesztik a szoftvert addig használhatod, minden egyéb díj és költség nélkül. S ez a lényeg.
-
RockCNC
őstag
-
sziszi-fuszi
senior tag
válasz
Jano_023 #17908 üzenetére
Én nem az előfizetést választanám, hanem a life time-ot, nekem is az van. A HW trancoding mellett még néhány feature van és a minden eszközön korlátlan használat. (pl. mobil eszközök) Igazából nem sok. Nekem sok-sok éve van passom és így nem követem nyomon, hogy mi is van benne és mi a plex pass tartalma.
Itt van egy link, hogy lásd pontosan mit is tartalmaz.
Leginkább azért fizettem érte azt a néhány tízezret mert teljesen elégedett vagyok a programmal és megérdemlik a támogatást. Ebből élnek. Ebből tudják fejleszteni a rendszert.
-
sziszi-fuszi
senior tag
válasz
Jano_023 #17906 üzenetére
Valószínűleg nincs Plex pass-od azért nem működik a hardware transcoding.
-
ERPY
őstag
válasz
Jano_023 #1188 üzenetére
Nagyon egyszerű. A film méretét elosztod a film hosszával másodpercben. Ha van akkora feltöltésed, akkor bírja, ha nincs akkor nem. 6 gigás másfél órás film esetén ez 6000 / 90 / 60, ez durván 1200kb másodpercenkénti feltöltést igényel. Durván fejbe számolva. Azért így szoktam számolni (csak fejbe durván), mert a filmek bitrátája nagyobb, mint a sorozatoké. De a filmek infójából is meglehet nézni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Proxmox VE
- Kikapcsolhatja az AirDropot az Apple az EU-ban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest