- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
justice84
aktív tag
válasz
guppy_83 #1262 üzenetére
A "több kliens" mit takar ? xbox,okos tv...?
A telefon,tablet a szűk keresztmetszet, ezekre tanszkódolni fog 1080p médiát mindig ha a plex appot használod. 1db 1080p/10Mbps lejátszásához 2000 PassMark-os Cpu szükséges ha transzkódoni is kell.próbáld ki esetleg
1. Plex app és a external playert bekapcsolni (BS player + exra kodek)
Hátránya a plex nem jegyzi meg hol jártál a filmben de ha Bs-t úgy állítod be hogy jegyezze meg akkor ott folytatja ahol abba hagytad.(manuálisan átváltod nézetre)2.Kodi app +PlexKodiConnect kiegészítő(Egy-az egybe áthozza a médiatárat a főmenübe megjeleníti a filmek,sorozatok menüt)
Ha nem segít és jót akarsz magadnak akkor veszel egy Nas-t ahogy interstate76 is tanácsolta.
-
törölt tag
válasz
guppy_83 #1262 üzenetére
Tehát nem túl drágán kéne olyan vas, ami tud 2-3 transzkodolast akár, 6 vinyoval megbirkózik, etc.
Ha találtál szólj, mert erre ismerős i7-et használ, én meg normális klienseket, akikkel nem kell transzkodolni, simán vevő lennék egy 4-6000 passmark pontos rendszerre, ami kicsi.
5 vinyora mondanám hogy hp proliant micro gen 8 50k-ert, de az is csak egy 1080p-t tudott kodolni amikor teszteltem.
Vagy gyári nas, vagy hardver esvagy sw-t is neked kell mokolni, legalább egy xpenology szinten ami nem atomfizika.
-
interstate76
addikt
válasz
guppy_83 #1262 üzenetére
Én ennyi adathoz a helyedben inkább NAS-t vennék. Mondjuk egy Zyxel NAS520-ast, 2 db 6 TB-os lemezzel, amiken így még a fontosabb adatok biztonsági másolatának is lenne hely. Kiszolgál 2 db olyan klienst is, amelyik 4K filmet néz (persze szintén transzkódolás nélkül), tehát relatíve jövőálló lenne, ha később változnának a filmezési szokásaid.
Egy hátránya van: kicsit macerásabb rá plexet tenni, mint egy laptopra, de azért megoldható. Berakhatod akár a szekrény aljába is, aztán távolról menedzseled. Ha ennyi cuccom lenne, mint neked, akkor én biztos nem adtam volna el a NAS-t és nem cseréltem volna laptopra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo PLEX, mint Kodi alternatívaA legtöbb házimozis leírás az XBMC/KODI célszoftverrel foglalkozik, én azonban a kezdetek...
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest