- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
apezka
aktív tag
válasz
ferensz #1206 üzenetére
Szia! Köszönöm a tippeket!
A Plex hivatalos leírása működött, bár nem volt tökéletes, mert egy két film meta adata valamiért nem került át, de azokat lehet frissíteni. A lényeg úgyis a felhasználók adatai voltak, hogy ki, melyik sorozatban, hol tart, azt pedig gond nélkül áthozta. -
interstate76
addikt
A helyfoglalás-témához: amióta Kodit használok, azóta nem töltök le sorozatokat, mert legalább 720p-ben elérhető az összes. A filmek pedig 1080p-ben. Szóval ha nem kell nagyon magas bitráta, akkor felesleges letölteni. A személyes solgok mellett csak szinkronos cuccokat tárolok a NAS-on, mert utóbbiak általában csak sd minőségben érhetők el a Kodiban.
-
Keksz
senior tag
Ez egy nagyon jó megoldás, régóta gondolkozom én is egy ilyenen. Jelenleg egy dedikált gép a plex media serverem, és flexgettel automatizáltam pár sorozat letöltését, csajomnak, tesómnak és egy havernak.
Az otthon sávszélesség pont elég arra hogy akár hárman is nézzünk egyszerre valamit remote, főleg 720p tartalom. Helyi hálón sincs gond ugye.De egy ilyen remote PLEX/ACD megoláds is király lehet. Főleg az unlimited tárhely miatt (mondjuk a NAS-ban lévő 9TB-t sem laktam még be). A saját "cloud" media stream-ed, mint a netflix és társai... :-D
Hollandiából elég jó a sáv Mo-ra.
Nincs gondod streamelésnél, igaz?
És ahogy olvasom reddit-en a support akár másik routingot is hajlandó beállítani, hogy jó legyen az "élmény". -
skoos
őstag
Nagyon köszönöm a sok kimerìtő választ!
Keksz:
Sosem láttam ilyen részletes beállìtásokat, hol hìvod elő?Amerikában menő, hogy mindenféle set-top boxot ruháznak fel ilyen tudással. Valami hasonlò megoldásban gondolkozom. Dedikált plex server, ultrasilent és nem kell 600W teljesìtmény sem. Ilyet tudtok javasolni?
-
skoos
őstag
Logikusnak tűnt, hogy hálózaton, direkten játssza le a médiákat. Minek transzkódoljon, ha a világ legjobb minőségében tud adni? Az a telefonra kell, nem a házimozihoz.
A kis mede8er-t szeretem, mert tényleg mindent tud amit kell, csak UI-ban olyan mint egy tamagocsi. Iletve semmi másra nem jó, csak mozizni. Se játék, se appok, se semmi. De mozizni azt nagyon tud.
Tökjónak tűnt, hogy az ATV4 Plexképes. De ez a transzkódolás... A Kodit is feltettem, de az meg annyi betegséggel van tele...
Teljesen el vagyok keseredve. Az ATV UI-t és szolgáltatásokat keresem, mede8er mozi minőséggel.
Esetleg a NAS és az ATV közé egy dedikált PLEX server? van ilyen HW?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo PLEX, mint Kodi alternatívaA legtöbb házimozis leírás az XBMC/KODI célszoftverrel foglalkozik, én azonban a kezdetek...
- LEGO klub
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Minden, ami hőszivattyú
- Asztalos klub
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Politika
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- OH Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- 27% számlával! Ryzen 5900X / RTX 3080 / B550i / 32GB 3600MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest