Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#6049) Gömbike válasza Dare2Live (#6046) üzenetére


Gömbike
senior tag

Jó választás, de én akkor már a testvérét venném, ezt:, itt a bemutató videó:

[link]

Ennek ugyanis már szövetkímélő a dobja van és erősebb alkatrészekből épül fel. Komolyabb a kijelzője, jobb a programkiosztása. Nekem ugyanilyen van, csak hőszivattyúsban. Azt a 10 e. forint különbséget megéri.

Bár attól függ, mire használod. Ha családos vagy temérdek gyermek ruhával, akkor nyilván az erősebb masina a jó választás.

Ha nem használod annyit, csak heti két-három alkalommal, akkor az általad kinézett szárító tökéletes választás.

A normál kondenzációstól nem kell félni, annak a karbantartása a legegyszerűbb: a videón is mutatja az eladó. A kondenz egységet ki kell húzni és vízcsap alatt el kell mosni. Max. 3 perc.

Hőszivattyús Beko jó vétel ennyi pénzért. De hőszivattyúst akkor éri meg, ha tényleg sokat megy a gép.

Az Elux csoport gépeinek (AEG, Elux, Zanussi) a hőszivattyús gépeinek a kondenzegység elejét ki lehet porszívóval takarítani. De ez nyilván nem olyan tökéletes megoldás, mint a normál kondenzációsnál a tusolóval való átmosás.

Az Aeg belülről, műszakilag megegyezik az Elux gépekkel. Ugyanazon mérnökök tervezik, ugyanazon belső felhasználásával és ugyanazon gyárban születnek. Csak az esztétika más.
Nem kell félni a hagyományos kondenzásiós szárítótól! A lekiforrottabb technológia és a legkönnyebben, legolcsóbban javítható gépek. Az áramfogyasztásuk sem vészes. Nekem heti 3X ment és kb. 1500 Ft-ot evett meg havonta.

Akinek két bekezdésnél több van a memóriában, az látja a szomorú jelent.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.