Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- janacsi: Kasztrendszer?
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
grabber #5747 üzenetére
Persze igaz, neked legalább szerencséd van egyes sorstársakhoz képest, és abban is igazad van, hogy
buktávala napot, jah vagyis nyugtával.Követik időnként, vagyis nem az hogy követik, mert a beko előtt is voltak gépek, és nem új találmány ez a + gari. Most éppen az AEG ad 4 év garit a mosó vagy szárító gépeire. Évente 2x a Bosch is csinál 5 év garis akciót a ht gépeire. De amit mondtam az tény, hogy senki nem venné meg a Bekót hasonló áron, mint amennyiért a márkásabb gépeket adják, de hát ez van.
-
válasz
grabber #5747 üzenetére
Ha annyira szuper lenne akkor adjanak 10 év garit.
Egyetértek. 20 éves élettartamra tesztelve. Aha, akkor adjon rá 20 évet, ha meg nem ad, akkor ne hírdesse ezzel a termékét.
Mindenki elmondja a véleményét,nem kell elfogadni.
Egyetértek. De leszólni sem kell. Mert mikor a saját tapasztalatodat is megkérdőjelezik és belekötnek abba is, ami egyértelmű, logikus, majd két hétig terelnek, akkor azt inkább viccesnek tartom, mint komolyan vehető hozzászólásoknak.
-
Nekem is Beko-m van. Működik rendesen. Alkatrész ellátásról meg majd akkor beszélek,ha majd elromlik. Addig is jó vétel volt
Mivel a Mile 20 évre tervez gépet,de csak 2 évet ad rá kapja be. Ha annyira szuper lenne akkor adjanak 10 év garit. Az is a nevéből él,mert sok ember nem teheti meg hogy megvegye a brutál drága gépeit. Így kevesebb is a vélemény róla. Aki meg megteheti az meg nem bánja hogy 3 év múlva újat kell vennie. Akkor megveszi majd. Nem fog véleményt írni,mert megveszi az új gépet mint a kenyeret a boltban.
Mindenki elmondja a véleményét,nem kell elfogadni. De ha valaki 10 évente benéz ide és elolvassa a véleményeket,akkor majd legalább lesz valami ami alapján döntsön. Miután fogyasztói társadalomban vagyunk,az összes nagy márka cseszik sok év gatit adni,addig a Beko baromi jó választás. Támogatom is a politikájukat. Más gyártó is követhetné.
-
törölt tag
válasz
blattida #5744 üzenetére
Nem igaz, mert köztudott, hogy rossz az alkatrész ellátás, mert nem raktároznak itthon(nemrég 5 hetes szállításról számoltak be), és az anyagminőséget aki akarja, az megnézi az üzletben, és majd eldönti, hogy mire jut a sorjás műanyagok és vékony lemezek láttán(ezt te is írtad), és nem rád hallgat, mert te meg semmivel nem támasztod alá, amit mondasz.
Csabroncka szerint is szerencse dolga, hogy meddig bírja egy ilyen gép -
blattida
nagyúr
válasz
#94529552 #5743 üzenetére
Óriási tévedésben vagy. A beko már több, mint húsz éve kapható hazánkban és mindig az olcsóbban közé tartoztak a gépeik, ezért is van az, hogy nagyon sokat eladtak meg eladnak belőlük, öt év garanciától függetlenül is, lévén a két év garis gépeik is fogynak ám.
Azonos árkategóriában semmivel nem rosszabbak, mint a nálunk ismert nagy multik gépei.
Olyan dolgokról terjeszted a nézeteid, amiket nem ismersz.Magyarországon a beko meg a whirlpool mosógépeiből adnak el a legtöbbet, már sok éve, Te egy-két netes negatív véleménnyel támasztod alá, hogy hát mennyire is lutri a beko.
Ennél azért több kéne, nem gondolod? -
törölt tag
Hááát, bizalom kérdése is, de aki beko-t vesz, azért ne legyen nagyon nyugodt, például a gyenge supportja miatt se. Majd ha letelt az öt év, akkor már lehet. Köztudott, hogy azokat kizárólag az 5 év adja csak el, amúgy senki meg se nézné, pont ugyanúgy mint az Amica nevű gépeket. Még szinte senki nem kérdezett erre, ha jól tudom.
-
blattida
nagyúr
válasz
dreampost #5739 üzenetére
Szia!
Nyugodtan vehetsz öt év gyártói garanciás beko mosógép - szárítógép párost és még pénzed is marad, de mozoghatsz gorenje vonalon is, azokra három év gyártói garancia van, ezek kicsit drágábbak vagy lehet lg páros is, azokra meg két év gyártói garancia van. Ha sok a cucc és vannak nagy darabok is, akkor 8kg kapacitású gépeket nézzetek. Mennyi a keret rá?
-
törölt tag
válasz
dreampost #5739 üzenetére
Hali! A markabolt.hu-n nézelődj, az AEG mosógépekre most 4 év gari van.
-
dreampost
csendes tag
Sziasztok!
10 éves felültöltős Whirlpool mosógépem kezdi megadni magát. Nem voltunk megelégedve vele. Sokszor leállt a mosás mindenféle hibakódok miatt, egy hosszabb ideig tartó kikapcsolás meg program újraindítás oldotta meg általában a dolgot.
Szeretnénk vásárolni egy olyan alul töltős gépet ami jó minőségű, ár érték arányban megfelelő. Nézegettem a Miele gépeket is, de 250.000 ft a legolcsóbb és nem vagyok benne biztos, hogy megéri annyit fizetni érte.
Gondolkodtunk azon, hogy esetleg szárítógépet is vásárolnánk és a mosógép tetejére helyeznénk. Láttam a Mielenek erre is van megoldása, de akkor 500.000 ft a belépő ár a kettőre.
Bár a minőségre, megbízhatóságra, alacsony fogyasztásra (víz és áram) szavazok, de fölöslegesen nem dobnák ki pénzt. Ha némely gyártó sokkal több garit ad mint a másik, ez is lehet szempont.
Ha valaki tudna ajánlani pár modelt amiről jó vélemények vannak, ár érték arányban versenyképesek stb, azt nagyon megköszönném. Bármely gyártótól lehet, csak ne Whirlpool.
3 kisgyerek is van a családban, 5.5kg ruha fért a régi gépbe, ennél azért nagyobbat szeretnénk.Előre köszönöm a segítséget.
Üdv,
L -
Nagya21
addikt
Hali!!
Mondom nektek, nekem angol feliratos, ezért volt 20k-val olcsóbb, mint az országban máshol.....
Nekem ennyit megért. :-)
A Zasszonyt meg gyorstalpaloztam englishböl, aztán lefényképeztük a madarastecsóban magyar felirattal.
Üdv Nagya -
törölt tag
válasz
gabor9991 #5734 üzenetére
Az egy régi videó, még a bevezetés idejéből, de szerintem lehetett volna kínai vagy héber nyelven is, ha a boltban már olyan gépet adnak, ami rendesen magyarul van. Inkább azt kell értékelni, hogy a bolt csinál videókat a termékekről, és nem kell vadászni utána. Nyugatabbra is ugyanúgy előfordulnak az ilyenek bármelyik márkánál, oda is kimegy a termék, mint ahogy idejött, és nem hinném hogy itthoni gyártás lenne.
-
asdf_
veterán
válasz
gabor9991 #5734 üzenetére
Ha gondolkodsz egy kicsit: egy magyarul nem beszelo ember felrefeliratozza a tablat, egy magyarul nem beszelo legyartja, majd egy szinten magyarul nem beszelo felszerelte, amit csekkoltak rajta, az az, hogy a magyar gepre a magyar tabla kerult-e. Igen, igy pipa. Hulyeseg ellen nem ved a minosegellenorzes, olyan aprosagrol nem is beszelve, hogy minosegllenorzes soran az esetek boven donto tobbsegeben _merheto_ dolgokat ertekelnek*, hogy az belefer-e a meghatarozott turesbe, ha igen, akkor megy ra a QC ok stempli, tehat egy felrefeliratozasnak az egvilagon semmi dolga nincs a minosegellenorzessel.
* de persze adott esetben ez tortenhet szemrevetelezessel is, ahol valam csak igy allapithato meg
-
asdf_
veterán
válasz
gabor9991 #5732 üzenetére
Szerinted ertette, mi van rairva az, aki rarakta? Az, aki a szitazast megrendelte? Aki osszeszereles utan megnezte a gepet? Persze, hogy nem. Valami irodista elbaszott egy copypaste-et, ennyi. Aki reklamalt, az tippre kapott matricat, vagy megjegyezte, hogy a nem magyar felirat a fehernemu (gondolom a juzer manualban mar helyesen volt), aki meg nagyon verte az asztalt, meg azt sem tartom ordogtol valonak, hogy kapott gariban egy uj elolapot.
Sima irodistahiba, a keszulek minosegehez ennek semmi koze. Jelentektelen hiba, viszont javitani iszonyat koltseges lett volna, ez meg egy haromfilleres mosogep, egyertelmu volt, hogy ami kiment, az mar ugy marad. -
Laca19 (a)
aktív tag
válasz
gabor9991 #5729 üzenetére
Azért nem hiszem, hogy egy "nyomdai" hiba határozná meg a minőségét...lehet hogy az a "hibás" darab fog 15 évig elmenni hiba nélkül. Gyárban ez kb. úgy megy, hogy 21:58 van, az ember menne haza, ha észre is vesz egy ilyen hibát, kb azt mondja, hogy kit érdekel...egyébként valószínű az első széria volt ilyen. Ez legyen a legnagyobb hiba.
5732
Simán kimehet. Általában ilyenekre mintavételes ellenőrzés van a bejövő áruknál. 100-ból pár darabot ellenőriznek szemre alaposan. A soron dolgozó meg vagy észreveszi vagy nem, vagy szól, vagy nem. -
Geri0204
újonc
Üdv mindenkinek!
Segítséget szeretnék kérni 11 vagy 12 éves Whirlpool mosógépünk még működik de rozsdás és minden féle takarítás ellenére nem mossa tisztára a ruhákat ill. büdósek lesznek!Ezért váltás mellett döntöttünk!
Amik a szempontok voltak
- 59,5 cm szélesnél nem lehet nagyobb ( zuhany kabin annyit enged ) így eléggé korlátozódott a választás!
- Elöltöltős legyen max 50 cm mély, min 7 kg, 1200 centri, jó programok, gyors és persze szép mosás, lehetőleg könnyű kezelés, max 120.000.-, garancia, a fogyasztás nem elsődleges.Rengeteget megnéztem a méret miatt több márka is rögtön kiesett ( AEG, Bosch, Beko ) mert mind 60 cm szélesek, az Indesittel alapból nem foglalkoztam. Kettő maradt : Whirlpool FWSD71283WS EU és Electrolux EWS1276CI [link]és [link]
Nem tudok dönteni sztem hasonló tudású a két gép, mindkettő magyar menüs ami nagyon tetszik! Az Electrolux-ra csak 1 év gari van a Whirlpool-ra viszont 2 de ezt a márkát meg sokan szidják. Nyilván fontos lenne a megbízhatóság persze tudom ezek már nem 10 évre vannak tervezve stb. Kérlek segítsetek akinek van ötlete bármit szívesen meghallgatok ill. ha mást találtatok akkor azt is!
Előre is köszi minden segítséget! -
metaksza
tag
Sziasztok, mosógép vásárlás előtt állok. Ezt a hármat néztem ki, melyik lehet a nyerő? Esetleg más BestBuy ebben a kategóriában?
LG F2J5WN4W, vagy kistesója LG F0J5WN3W esetleg egy Beko?
-
pimmi
senior tag
Bocsánat
-
törölt tag
Így van, sokszor kockák írják az ilyeneket. Lefogadnám, hogy vannak jópáran, akik még a dobrögzítést se szedik ki, és már indul is a mosás. Próba vagy tisztító első mosás már luxus lenne, de még a vízszintezés is elmarad. Aztán jól szétveretik a gépet egyszer-kétszer....., hátha bejáródik,
Aztán olvasgat, majd beírja, hogy hát én kiszedtem a rögzítést is, ja, persze.
Nálunk nincs külön borda, csak a magasan kiemelkedő csapda, és egy minimális az ajtóknál, de még nem volt panasz miatta.parts Pedig lesz hangja mindegyiknek, minket nem zavar, csukott ajtó mellett, meg amúgyis pár percig centrizik. E digital kicsit rizikós bolt lett manapság.
-
parts
tag
Mindenképpen meg akarom nézni a gépeket, csap péntek du romlott el és szombaton máshol kellet mosni és próbáltam utánaolvasni, hogy mit vegyek. Ezt a topikot 17 decembertől végigolvastam, éppen ezért tettem fel itt a kérdést. Egyébként több hozzászólás is volt az idézett lapokon a centrifugálás hangosságára.
-
Én azt javaslom, menj el egy áruházba és nézd meg a gépeket. Szerintem netto baromság ez az egy borda. Nézd meg a gépek dobjait, három borda lesz benne, ahogy írtam az előbb. 10 millió szakértő országa vagyunk, ezért az ilyen neten olvasott szakértői dolgoknak és sok jelentőséget nem tulajdonítanék.
-
parts
tag
Ezt elírtam, elnézést
EWT1266EVW akart lenni.
Két helyen láttam, mindkettő a nem inverteres változathoz íródott és mindkettő talán ugyanattól az embertől származik.https://edigital.hu/felultoltos-mosogep/electrolux-ewt1266esw-felultoltos-mosogep-p390095
értékelések/további értékelések, Péter (2017 ápr. 22)
https://www.arukereso.hu/mosogep-c3167/electrolux/ewt1266esw-p283576971/#velemenyek
3 hete Peti
Pont ezért írtam, hogy állítólag és pont ezért kértem az infókat, hogy tisztábban lássak.
-
állítólag az EWT1266EVT/ESW szériahibás, mert három helyett csak egy borda van a dob belsejében
Én nem találtam EWT1266EVT típusú mosógépet.
Egyébként ez az infó honnan van? Én amiket néztem azoknak mind teljesen egyforma volt a dobja. A betöltőnyílással szemben van egy nagy bucka, illetve a betöltő ajtó mellett két kisebb borda.
-
Amerigo57
őstag
Én az AEG LTX6G271E venném meg , rá még nem volt panasz a vásárlók körében ,
és az 1+ 3 év gyári garanciát, be is tartják az AEG-nél.
Az Electrolux EWT1376HGW mosógépre sok panasz van , elég hangosan centrifugál ,
és ott csak 1 évgarancia van , a többit , hozzá kel vásárolnod.
Ha AEG-et veszel , mindenképpen az AEG Márkaboltban vedd meg olcsóbb is 15.000,-Ft-val ,
mint az általad említett cégnél , valamint díjmentesen szállítják haza.
-
parts
tag
Meghalt a 12 éves felültöltős Whirlpool AWE8725 mosógépünk.Nem gondolkodunk javításban, újat vennénk. Két mosógépet néztem ki, amelyek közül választanék.
AEG LTX6G271E
Electrolux EWT1376HGW
Nem igazán tudok még az inverteres/nem inverteres kérdéskörben döntést hozni, ugyanakkor látom az AEG +3 év gari akcióját is. Arra lennék kíváncsi, hogy milyen negatívumokat és pozitívumokat tudnátok a fenti típusokról megosztani. Gondolok olyasmire, hogy például állítólag az EWT1266EVT/ESW szériahibás, mert három helyett csak egy borda van a dob belsejében és ez nem osztja el egyenletesen centrifugáláskor a ruhát, vagy Márti 58 AEG LTX7E272E centrifuga dübörgése.
Ha más javaslatotok lenne, mindenképpen az E-Digital kínálatából választanék.
Köszönöm a válaszokat. -
blattida
nagyúr
válasz
#40553216 #5705 üzenetére
Bocs, saját magam kevertem meg az elnevezésben. Jól írtam, hogy nem a mosószertartály felé nyílikés a szárítóval ellentétesek, azaz a mosógép jobbra, a szárítógép balra. Közben elsőre megint fordítva írtam. Alant a mieink, egymáson, jól látszanak a nyitási irányok:
A többi gyártó mosógépe meg balra.
Valóban van amúgy balos miele mosógép és jobbos szárítógép, de nagyon ritkák. -
törölt tag
válasz
blattida #5702 üzenetére
Őőőő, nem értem. Én ami Mielét eddig láttam akár fizikai valójában, akár képen, mind így nyílt, ahogy asdf_ képén. Azaz jobbra nyílt mind. Balra, azaz úgy, ahogy (talán) minden más gyártó gépei nyílnak, olyat viszont sehol nem láttam.
Az ok pedig a szárítógép is. Mert azok meg mind a másik irányba nyílnak.(#5701) asdf_
Csak ilyen van, bár te is tudod. -
-
asdf_
veterán
Most az a kerdes, hogy van-e a tobbihez kepest forditva nyilo Miele? Mert van. Vagy az, hogy ennek a forditottja van-e, a "hagyomanyos" irany?
Van amugy ennek logikaja, mert ha egymas mellett van a mosogep es szaritogep, akkor ugy ertelmes, ha egyik erre, masik arra nyilik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- World of Tanks - MMO
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Formula-1
- Redmi 9 - sok bába közt elvész a gyerek
- Router gondok
- Mikrotik routerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- Corsair CX430 80+ minősítésű tápegység
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ és használt GAMER PC készletről 1-3 év garancia, számla - legjobbat a legjobbaktól!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest