Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
kano
nagyúr
válasz RetepNyaraB #32449 üzenetére
Nem tudom sajnos. Nálam most a 21-i van fent, de merül mint a Titanic.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
BikeZ
tag
Üdv!
Lehet mégis kinyirtam a telcsit.. Megtetszett a ColorOS.. leszedtem a hozzá valot.. beléptem a Teamwinbe... mountoltam a pendrivet amire femasoltam a zipet... és Install... meg is csinálta szépen majd restartoltam........
És azota nem.indul a telcsi semmire nem.reagál.. a bekapcsolo gomb hosszan nyomására egy rezgés de semmi több.... mi lehet a baj??
Töltést nem veszi, ha pcre csatlakoztatom usb hang van de nem találom a gépen sehol..[ Szerkesztve ]
Válaszodat előre is köszönöm!
-
petipetya
nagyúr
Hoztam már vissza ilyen állapotból a telefont. Biztos, hogy nincs recovery menüd, és a fastboot sem jön be?
Akkor ebben a posztban találsz egy videót, azt nézd meg. Utána fejben vidd végig a folyamatot a leírás alapján, majd utána a gyakorlatban is.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
architect26
aktív tag
Sziasztok! Hogy kell visszatenni twrp recov helyere a stock recoveryt? Mert az uj frissitest szeretnem feltelepiteni! Ha igen, elvesztem a rootot is(superSU)? Koszonom szepen a segitseget! Ekezethianyert bocsi.
Per aspera ad astra
-
Saccco
nagyúr
-
kano
nagyúr
Semmi gond, innen is vissza lehet hozni. Csak kövesd a videót.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Dolphine
addikt
válasz Obyboy #32463 üzenetére
Nemrég az egyik kolléga azt javasolta, hogy néha úgy érdemes tölteni, hogy a telót teljesen kikapcsolod. Én is kikpróbáltam és a Standby időm jobb lett, főleg az éjszakai! Hátha segít.
[ Szerkesztve ]
Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
tag
-
RetepNyaraB
veterán
válasz grizlisandor #32467 üzenetére
Eléggé elenyésző számban járhat így bárki. Ettől még randa és veszélyes; ne szopogassuk álmunkban a töltőre dugott telefont!
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
randras_83
addikt
válasz RetepNyaraB #32468 üzenetére
"ne szopogassuk álmunkban a töltőre dugott telefont!"
Én is mindig mondom asszonykámnak, hogy nem kéne, nem azt kéne..Tényleg nem szép...
Tegnap megjött az OP3, gyerekek ez egy kincs. Kisebb, mint az OPO[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/randras83/
-
Dolphine
addikt
COS14 tuti bukta ezen a telón!
A Snapdragon 800 és 801 chipekhez nem lesz Android 7.0 Nougat
-
RetepNyaraB
veterán
-
félisten
válasz RetepNyaraB #32472 üzenetére
Állítólag eléggé megváltozott a nugát driver felépítése, így a M driveréből kiindulva meg kell írni a N drivert.
Vagyis ennyivel lassabb lesz a CM14 eljövetele ahhoz képest, mintha a Qualcom megírná az N-es drivert.
Reménykedem benne, hogy csak egy pletyka, amit hamarosan cáfolni fog a gyártó.Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
félisten
válasz RetepNyaraB #32474 üzenetére
Igen, pláne, hogy ha a Mali-400MP-hez van 6-os driver, akkor az Adreno 3*0-nak is illene megküzdenie a 7-essel.
Pláne, hogy sem az OpenGL ES 3.2, sem a Vulcan nem kötelező a nugát futtatásához.Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
-
kano
nagyúr
válasz Saccco #32476 üzenetére
Igen. Az eddigi 3 óra sot 1,5 óra lesz.
-
Obyboy
addikt
Ha a vas bírja a számításokat akkor nem értem, hogy a gyártó miért nem írja meg hozzá a drivert. Ha tényleg nem lesz hozzá hivatalosan qualcomm driver akkor most fog kiderülni igazán, hogy mennyire van valós támogatottsága (CM vagy esetleg gyártói oldalról) egy szabadon romolható készüléknek.
[ Szerkesztve ]
"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
RetepNyaraB
veterán
válasz Obyboy #32479 üzenetére
Nem értem mi köze a szabadon romolhatóságnak a gyári driverhez? Hacsak nem úgy érted, megírják szorgos kezek, amit a gyártó b*szik megírni
Előző gépem egy Huawei P1 volt; azt 4.1-nél ejtette a cég, 4.4.4-nél a csipgyártó. Mégis van rá 6.0 is (bár nagyon rossz).
Nem aggódom a OPO sorsa miatt, annyi hekker használja máig."And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
petipetya
nagyúr
-
Obyboy
addikt
válasz RetepNyaraB #32480 üzenetére
"Hacsak nem úgy érted, megírják szorgos kezek, amit a gyártó b*szik megírni" - Valahogy így értettem igen.
"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
ABal
őstag
Az író arra a következtetésre jut, hogy nem is a Qualcomm a hunyó, hanem a Google. Indoklás a cikkben.
"Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"
-
ikaros13
aktív tag
Az aggódóknak.
Meg ez is.lateralitási kvóciensem: -100
-
Dolphine
addikt
Erre valóban gyorsan rámozdultak!
-
Lacika0002
aktív tag
Meguntam a cos13 borzalmas üzemidejét, tegnap feltettem a paranoidot. Hát eddig nagyon jó. 40%-5% 2.5h Sot. Este fullra töltöttem 57%-nál jár most és 3h Sot eddig.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz Lacika0002 #32488 üzenetére
Milyen Gapps csomagot használsz?
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
BikeZ
tag
A csajomnak cos13 van fent és lazán karistol vele 2 napokat..
Válaszodat előre is köszönöm!
-
Lacika0002
aktív tag
válasz RetepNyaraB #32489 üzenetére
Opengapps pico
-
architect26
aktív tag
meg van paranoid? kuldj mar linket legyszi, en is felraknam.
Per aspera ad astra
-
Criton
veterán
válasz architect26 #32492 üzenetére
-
Roland06
aktív tag
válasz Lacika0002 #32491 üzenetére
Üdv
Küldesz linket?
Előre is köszi