Hirdetés
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
fireman3
tag
Gari: Két eset van. Ha annyira beadta a kulcsot, hogy be sem indul a telo akkor ők sem tudnak csodát tenni és megnézni a bootloadert. Kettő: beindul, akkor visszazárod és azt nem jegyzi semmi. Ez nem samsung.
Változatlan.
Angliai depoból küldik, eu-n belülről. csak a szállítási díj jön rá.
Nincs jellemző meghibásodás. vegyél rá nilkin üveget a kijelzőre+ valamilyen tokot, meghálálja
<Xiaomi MI 9>
-
RetepNyaraB
veterán
Ez a telefon jelenleg normális embernek nem lehet kevés, ennyi pénzért meg űrhajó. De persze szubjektív, be is fogtam.
Akkut én nagyon nyúztam (rengeteg játék, bedugva hagyott töltőn), két éves lehet, most már látszik rajta, tehát nem nagyon van meg az elvárható négy órás kijelzőidő, de Háromésfél mindig.
Avagy a két nap max standby, akkor persze kevesebb képernyővel.[ Szerkesztve ]
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
RetepNyaraB
veterán
Najó, kezdetben kitkat volt rajta és ott 5 óra elvárható. Ezek az újak éhesebbek, de rom és egyéni telefonfüggő is. Viszont pót akkut nem gyárt a tetű OP, tehát ebayes, kérdéses kínaiakkal kell beérni, ha arra kerül a sor. Plusz a szopóág a szétszedős cserével...
(#31481) kano @ nekem a jún elsejei van és az egyetlen beállítások-beli FC-től eltekintve tökjó. Standby fogyi is 10mA alatt marad. Menet közben mondjuk mintha jobban zabálna, látszik a cyanogen rendszer fogyasztáson, ami eddig nem igazán volt elöl...
[ Szerkesztve ]
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
kano
nagyúr
Fastboot image kellene. A Cyanogen honlapján fent van a teló és ott megtalálod az image fájlokat is. De akár twrp alól is flashelheted a gyári zipet. Mire kellene? Gariztatni vagy csak érintetlen COS kellene.?
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
Parancsolj.
Ha nehézség merül fel csak kérdezz.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
Nekem csak winnel van tapasztalatom, de ott is lehet vele szívni gazdagon.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
Akkor örülünk.
-
kano
nagyúr
Igen, legalább a felét. De CM biztosan lesz rá, így aggódni nem kell.
-
Obyboy
addikt
Ha a vas bírja a számításokat akkor nem értem, hogy a gyártó miért nem írja meg hozzá a drivert. Ha tényleg nem lesz hozzá hivatalosan qualcomm driver akkor most fog kiderülni igazán, hogy mennyire van valós támogatottsága (CM vagy esetleg gyártói oldalról) egy szabadon romolható készüléknek.
[ Szerkesztve ]
"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
kano
nagyúr
Egy wipe talán segíthet első körben.
"észrevettem" - egy szó az...
-
kano
nagyúr
Viszont, ha a wipe cache nem oldja meg, akkor full kell.
De mint Obyboy jelezte, MINDEN TÖRLŐDIK A TELÓRÓL (szóval előtte ments)!![ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
Szerintem nem lassabb. És Digi, ha jól tudom B3-at használ nem B20-at (mondjuk egyiket sem támogatja az OPO). :)
Viszont tapasztaltatok már olyat, hogy Apple music lejátszón keresztül akadozik/ ugrik a BT autórádión való zenelejátszás. De csak Apple musicon keresztül csinálja ezt. Nem tudjátok, h mitől lehet ez?
[ Szerkesztve ]
-
RetepNyaraB
veterán
Megy a 4G az opo-n, csak a lefedettség gáz. 3G-n nem nyomul a digi. Balatonon gyakorlatilag nulla (Siófokon nem voltam, az igaz).
Kamera csak erdekesseg miatt, mint az egesz telo amugy is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Mozilla Firefox
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Milyen légkondit a lakásba?
- Tudományos Pandémia Klub
- Háztartási gépek