Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lomha 8V
addikt
válasz
RetepNyaraB #38999 üzenetére
Én sem használnám már másra, de erre szuper. Az akkun én is meg vagyok döbbenve, 3 napot bír, persze szinte üres a telefon, net nem megy, szóval tényleg alapjáraton ketyeg. Lineage rom van fent, de az is legalább 7-8 éves. A kijelző széle besárgult nekem is, ezt csak pár napja vettem észre.
-
Dolphine
addikt
válasz
RetepNyaraB #38982 üzenetére
Egyetlen dologra nem jöttem rá, hogy a menü gomb felett mi vette az az irányítást?
Hiába állítok be bármit, Rendszerbeállítások, Nova beállítások, Modulok és Háttérkép opció jelenik meg listában. Ha egy program közben nyomom meg, akkor meg a Beállítások menüt hozza elő. Az elején még működött rendesen (Alkalmazás váltó) de most ez van. Hogy mi állította be ezt így, rá nem jövök! -
Dolphine
addikt
válasz
RetepNyaraB #38979 üzenetére
Szia!
Áldassék a neved!
A MindThe Gapps-ot engedte telepíteni, most belakás van!
Ezer hála még egyszer! -
Dolphine
addikt
válasz
RetepNyaraB #38979 üzenetére
Meló után ránézek.
Egyelőre utolsó kérdés. TWRP-ben belül lehet a TWRP-t downgradelni?
Most a 3.6.0_9 van fenn, lehet ez a problémás. Feltennémmaz általad javasoltat, hogyha a MindtheGapps mégsem települne. -
Dolphine
addikt
válasz
RetepNyaraB #38977 üzenetére
Köszönöm!
A LOS recoveryben van Wipe Cache lehetőség? Ha igen, akkor nekem az is elég lenne. -
grizlisandor
veterán
válasz
RetepNyaraB #38963 üzenetére
Nekem is lennének ötleteim, csak családtag használta az utóbbi fél évben és neki kellene nézni az O+O helyett valami készüléket.
Más:
Babaőr funkciót, hogy kell elképzelni?
Csak, ha egyszer odajutok, akkor tudjam. -
Obyboy
addikt
válasz
RetepNyaraB #38965 üzenetére
Egyetértek veled.
Mi is babaőrnek használjuk, erre még tökéletes vagy talán később ezen fog mesét nézni a gyerek. De már nem költök rá, ha bármikor megadja magát akkor is elmondhatom, hogy a legjobb telefon volt évekig és maximálisan megszolgálta az árát. -
csonka
tag
válasz
RetepNyaraB #38961 üzenetére
Itt még írja, csak kérdés, hogy érdemes-e?
-
grizlisandor
veterán
válasz
RetepNyaraB #38961 üzenetére
Olvastam már itt a topikban, kiszolgálta az idejét!
Csak nem nagyon találok értelmes cseretelefont helyette. -
csonka
tag
válasz
RetepNyaraB #38953 üzenetére
De úgy látszik, van aki másképpen gondolkodik. Nem vagyunk egyformák.
-
kano
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #38948 üzenetére
2017-ben 40EUR volt szállítással.
-
csonka
tag
válasz
RetepNyaraB #38948 üzenetére
Persze el lehet vinni a sarokra a sufni GSM-be is. Senki nem mondta, hogy nem.
-
válasz
RetepNyaraB #38911 üzenetére
Este kipróbálom.
Nem sok mindenre használom a kamerát ezen a telón, mert a maiakhoz kéest gyenge.
Én az OPO-t csak otthoni dolgokra hazsnálom; Kodi távirányító, TV távirányító, Remote torrent elérés, riasztó rendszer kezelése, otthoni IOT rendszer admin appja, stb.
Csak belső hálós dolgok, mivel a teló mikrofonja egy éves korában elromlott.A digi azért nem jó OPO telóval, mert a digi 4G sávjait nem tudja - a B20-at tuti nem. A 3G-ben meg nagyon gynege a digi. Talán nincs is 3G tornya?
Én Szentendrén, Pomázon Budakeszin, és a Velencei tónál max térerővel neteztem digivel egy újabb Xiaomi telóval, és egy Samu tablettel. -
Dolphine
addikt
válasz
RetepNyaraB #38891 üzenetére
-
Dolphine
addikt
válasz
RetepNyaraB #38889 üzenetére
Köszönöm a választ!
Úgy tűnik, hogy a Google a hibás.... megint!
Töröltem a Google tárhelyet, a Play és a Play szolgáltatások tárhelyeit, újraindítottam és láss csodát, semmi gond. Nem tudom elhinni, hogy 2020-ban is még ezzel kell szórakozni! -
kano
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #38875 üzenetére
Hát nem.... Ez nem a Google "hibája" szerintem, hanem a custom rom fejlesztőjé. Pl Zuk z2-n több olyan rom van amin mennek a banki appok (TV Go-t és OTP-s appokat nem használok), itt (OPO) nekem is van gondom 1-2 dologgal. De ez egy 6 éves telefon. El kell már engedni.
-
kano
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #38872 üzenetére
És miért vágta tönkre a Google a custom romokat?
-
Obyboy
addikt
válasz
RetepNyaraB #38872 üzenetére
Igazad van, ha csak azt a pár évet veszem alapul míg OPO-t használtam custom ROM-mal végig azt tapasztaltam, hogy azok az újítások amik megjelentek a custom ROM-okban és beváltak mindig bekerültek a következő android főverzióba.
Gondolom a Telekom és a Netflix attól fél, hogy a rootolt eszközök segítségével valaki jogtalanul rögzíti a műsorokat. -
Obyboy
addikt
válasz
RetepNyaraB #38870 üzenetére
Nekem is Mokee van fent. Direkt nem tettem fel a Magisk-ot, hogy menjen normálisan a TVGO, jelenleg megy is rendesen, azt leszámítva, hogy az utolsó pár frissítés bugos lett és minden felhasználó panaszkodik, hogy 2-3 perenként kimegy hibára és megfagy.
Hiába nincs fent a Magisk a Rootbeer így is azt jelzi, hogy rootolt a készülék.Sajnos én nem találtam semmit a root eltüntetésére, a Magisk csoportban próbáltam segíséget kérni de hiába csináltam meg mindent amit javasoltak nem tudtam olyan szinten hideolni a rootot, hogy a rootbeer ne vegye észre vagy a TVGO hajlandó legyen elindulni.
-
Obyboy
addikt
válasz
RetepNyaraB #38837 üzenetére
-
Obyboy
addikt
válasz
Próbáltam mindent de nem ment. Így inkább Magisk nélkül folytatom. Clean flahs-sel újra húztam a rendszert, csak a ROM-ot (Xtended-bacon-20191111-XQ-OFFICIAL-Release-v3.0) és a GApps-ot (BiTGApps-arm-10.0.0-v0.5-SW_signed) tettem fel de a RootBeer már így is rootolást érzékel...
. Magiskra nincs szükségem. Mit csináljak, hogy ne legyen rootoltnak látszó a rendszer?
-
Obyboy
addikt
válasz
Már a safety net check is két piros X-et nyom
, valamit nagon elbabráltam (vagy a nethunter nem tetszik neki
), újrahúzok mindent és kezdem az elejéről.
-
Obyboy
addikt
válasz
Köszi. Mindenképp kipróbálom. Majd jelzek, hogy sikerült-e.
-
Obyboy
addikt
válasz
RetepNyaraB #38833 üzenetére
Eddig egy fixet próbáltam, az úgy elhideolta a magiskot, hogy semmi sem látta és nem tudtam recoveryből sem úgy újratenni, hogy jó legyen.
Próbálok még utána olvasni csak próbáltam a rövidebb végét megfogni a dolognak és bíztam benne, hogy valaki kitaposta már ezt az utat.
-
Obyboy
addikt
válasz
RetepNyaraB #38818 üzenetére
Mokee vagy LOS.
-
Obyboy
addikt
válasz
RetepNyaraB #38814 üzenetére
Tegnap előtt már a bejövő hívásoknál is totál megfagyott a rendszer (halvány feketén világított a kijelző) így feltettem a Mokee-t.
Ez most kb annyira testreszabható mint egy LOS, viszont jól bánik az aksival gyors és stabil. Superior és EvolutionX után elég fapados, de kibírható. Főleg ha minden jól megy és jövő héten megjön a 9T, az OPO pedig médialejátszóként folytatja majd az életét. -
Obyboy
addikt
válasz
RetepNyaraB #38774 üzenetére
Én is Mi A1-et vettem a feleségemnek bő 1,5 éve, akkor szokatlanul nagy volt neki a Moto G után de azóta megszokta és hallani sem akar a cseréről. Tényleg szép képeket lő és veszett jól bírja az aksija.
-
Obyboy
addikt
válasz
RetepNyaraB #38752 üzenetére
Üdv újra a csapatban
-
kano
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #38675 üzenetére
Miért ne nyitnák? Egyik sem ilyen, se a Mix3 se a Mi9. Root pedig csak egy flash, sőt az EU-s rom rootolt alapban, ha jól emlékszem. Biztos a Xiaomit nézted?
Ez a 7 pro tényleg nem lett olcsó...
-
kano
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #38671 üzenetére
Miért lenne nehéz berhelni? Egy BL nyitási engedély után az csinálsz vele ami tetszik. MIUI tényleg ízlés dolga, de ezekre mindig vannak jó custom romok és GCam is. Ráadásul a fényképezőik is igen versenyképesek már.
Én a HTC-m helyett veszek is egy Mi9-et (mondjuk az OiS hiánya nagyon elgondolkodtató). -
Obyboy
addikt
válasz
RetepNyaraB #38671 üzenetére
100 fölé én sem szívesen megyek új teló vásárlásakor (használtat pedig csak ismerőstől mernék venni), a maximum határ nekem most 120k körül van bár ekkor tényleg bestbuy-nak kell lennie.
-
Dolphine
addikt
válasz
RetepNyaraB #38649 üzenetére
Beállítások fő oldal, majd Haladó és ott a Képernyő zárolási mód
-
Dolphine
addikt
válasz
RetepNyaraB #38647 üzenetére
Ha a root metódust választottam, az már Oreo alatt sem működött. A Rendszergazdait választottam, annál működik a dupla koppos lezárás.
-
Dolphine
addikt
válasz
RetepNyaraB #38642 üzenetére
Lezárási metódusnak, az Eszköz rendszergazdát választottad?
-
Obyboy
addikt
válasz
RetepNyaraB #38642 üzenetére
Nova duplakoppra nem zar le: eddig ez nekem fel sem tűnt, Greenify widgettel szoktam lezárni a képernyőt.
-
Obyboy
addikt
válasz
RetepNyaraB #38640 üzenetére
Tugából az első pár buildet használtam, dirty telepítettem egymásra lehet ez okozta a hibát.
-
Obyboy
addikt
válasz
RetepNyaraB #38638 üzenetére
A Telegram-os Bacon Family 2.0 csoportban már elég sok Pie alapú ROM van, a legtöbbet próbáltam is. Alapvetően mindegyiken megy minden és csak néha van randomreboot vagy hasonló bug de szerintem a LOS a legstabilabb.
Jelenleg ezek vannak:
#pie
ROMs:
• XDA POSP
• XDA PixysOS
• XDA ArrowOS
• XDA TugaPower
• XDA LineageOS Unoff.
• XDA Bootleggers
• XDA AOSIP
• GDrive AEX Unoff.
• GDrive Pixys Unoff.
• GDrive ViperOS 6.1 | ViperGapps
• GDrive HavocOS
• GDrive CarbonRom
• Official Site LineageOS
• GDrive AICP
• GDrive RR
• XDA Project-Pearl -
balazs1022
őstag
válasz
RetepNyaraB #38356 üzenetére
True story...
.
Egyebkent most úgy tűnik jo lett. Eddog kb 10 perceket birt. Most pedig egy feloraja be van kapcsolva folyamatosan. Remelem a nem vegere is igy marad.
Egyebkent a az opo modem megegyezik a find7 modemmel?
-
kano
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #38350 üzenetére
801 van benne.
Próbáld meg apk-ból. -
Obyboy
addikt
válasz
RetepNyaraB #38346 üzenetére
OPO-n nekem a Tuga féle Pie van fent, a PlayStore nem hozza a Netflix appot. Céges A52017-en Oreo van itt tudnám telepíteni a Netflix-et.
-
kano
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #38346 üzenetére
Szedd le neki apk-ban mondjuk az apkmirror-ról.
-
Dolphine
addikt
válasz
RetepNyaraB #38232 üzenetére
Semmi gond, közben megcsináltam, most figyelem, hogy javul-e a helyzet!
-
Dolphine
addikt
válasz
RetepNyaraB #38230 üzenetére
Köszönöm!
Programok cache bázisát, azt hogyan? Globálisan is lehet, vagy ez a wipe cache? -
guyver
senior tag
válasz
RetepNyaraB #38159 üzenetére
c9? én nem találok ilyet. amúgy meg pl. nekem c7-el sokszor elmegy a térerő, főleg munkahelyen, de a c6-al stabil. úgyhogy próbálgatni kell, mert ez is több dologtól függhet. szerintem...
-
KSparrow
őstag
válasz
RetepNyaraB #38159 üzenetére
A "gyári" cyanogen volt rajta mindig is, én sajnos nem tudok rá flashelni, ezért kéne valaki, aki tud segíteni feltenni.
(#38158) norbert1998:
Lehet, XDA-ról szedtem le, de 6-tal nem ment. Ezért akarom vissza a régi rendszert.Térerő miatt mégegyszer lehet belenézek, megnézem, hátha nincs jól csatlakoztatva az antenna kábel, bár nem értem, hogy lehet a metróban is 3G, a várodban 4G, itthon meg semmi, amikor eddig nem volt semmi gond.
-
válasz
RetepNyaraB #38098 üzenetére
Kösz, akkor még a twrp-m sem volt jó verzió.
-
Kindar
tag
válasz
RetepNyaraB #38038 üzenetére
Rendben, köszönöm az információt mindenkinek! További szép napot nektek! 🙂
-
Kindar
tag
válasz
RetepNyaraB #38032 üzenetére
A dash charge nem csak saját töltővel működik? Ha jól tudom, már a one-ban is az volt, nem quick charge.
-
Dolphine
addikt
válasz
RetepNyaraB #37949 üzenetére
Muszáj volt nekem is állítani, bár másik verzión vagyok, de nálam is születtek érdekes számok!
-
Dolphine
addikt
válasz
RetepNyaraB #37947 üzenetére
Beállítások-Battery-Megfigyelés-mA visszakeresési mód. Ezen belül jó pár lehetőség van!
-
Obyboy
addikt
válasz
RetepNyaraB #37917 üzenetére
Ma feltettem a Candy Oreot, a 3C battery nekem is egy 10 jegyű negatív számot ír a mA oszlopba.
-
grizlisandor
veterán
válasz
RetepNyaraB #37939 üzenetére
itt említette(katt) de most karbantartás van az oldalon. Meg figyelj oda, hogy személyen átvétel esetén rendeld meg online bolti átvétellel, mert ha nem 700HUF-al drágábban kaphatod meg. nálam eljátszották(katt)
Más:
Megvolt az első random reboot jgcaap-féle ROMon ~2 hónap használat után. -
M0RGI
őstag
válasz
RetepNyaraB #37939 üzenetére
Köszi, beszélek vele.
-
Obyboy
addikt
válasz
RetepNyaraB #37917 üzenetére
Jgcaap féle LOS15.1 legújabb build.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #37914 üzenetére
Accubattery.
De járd végig, mert valamelyik oldal alján kér rootot is majd, miután telepitetted, és akkor több infót tud majd -
Obyboy
addikt
válasz
RetepNyaraB #37914 üzenetére
Nekem megy a 3c battery Oreo alatt.
-
balazs1022
őstag
válasz
RetepNyaraB #37911 üzenetére
Ezzel anno én is probalkoztam, de az oppo-ra nem volt teljesen alkalmas rom hozza. Ugye lehet utolag is azza tenni, de ahhoz meg xPosed kell. Az meg nem barat a magisk-el.
Mire jo lesz szerencsetlen opo-d, es elheto lesz addigra tenyleg nagyon "elavult" lesz. XD
-
norbert1998
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #37908 üzenetére
Azmiaz? A microg
-
grizlisandor
veterán
válasz
RetepNyaraB #37872 üzenetére
Angliába ismerős a O+2-höz vett állítólag gyári aksit, próbálok futni egy kört, hogy nézzen már szét a O+O-hoz is, hátha.
-
Maffia91
aktív tag
válasz
Hát én nagyon szerettem volna még nyúzni, főleg hogy aksit is most cseréltem benne...
Ugyanitt eladó alig használt aksi
(kb. 2 hetet használt, Szegedi GSM-ből rendelve)
-
balazs1022
őstag
válasz
+1
Egyebkent a tiednek pontosan mi a baja? Nem latja a sim-et? Vagy latja csak nincs halozat?
-
balazs1022
őstag
válasz
RetepNyaraB #37783 üzenetére
Köffi!
Egyre jobban úgy érzem, hogy csak ennyi van a kamerában. Már mindenfélét mókoltam. Ez már az 5. kamera modul benne, ez már nagyjabol mindenhol eles. Leginkább az a nyűgje ezeknek a kis szenzoroknak (mindegyik telefonra igaz) h nagyon zajosodnak. Pedig hosszabb expo-val lövöm meg a képet, majd visszahúzom az expozíciót h csökkentsem a zajt.
-
kano
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #37777 üzenetére
Igen, csak nekem az U11-nél pl a noname kínaiak tényleg szivárványosak, feljön, stb. Inkább vettem IMAK-ot az jó.
-
balazs1022
őstag
válasz
RetepNyaraB #37777 üzenetére
En is vhogy igy gondoltam.
Anno 2 db tudtam venni egy araert, azert vettem meg. De most az esett miatt uton van 2db kinai is
.
Meg mindig nem sikerult vmi donor alaplapot talalni? Hopisztolyos újramelegitesen nem gondolkodtal?
-
Dolphine
addikt
válasz
RetepNyaraB #37765 üzenetére
Köszi!
Nekem eddig újratelepítésnél egyszer sem ajánlotta fel a Google a helyreállítást, pedig van biztonsági mentés.
Akkor a Titaniumot kihagyom. -
balazs1022
őstag
válasz
RetepNyaraB #37730 üzenetére
Koszi h megnezted.
Oppo-nal sajnos nagyon maskepp van. :/ 5GB van a rendszernek, ebbol kb 2gb a Rom a maradek az app-oknak van. A maradek meg minden masra.
Sikerult hetvegere emiatt "brick"-elni a telcsit. Probaltam a kínai unified storage-vel particionalni, de egy driver rosszul volt fent a gépen. Nem reagalt semmire a telo. Se toltes, se fastboot, se recovery...
Qfil nem erte el az eszkozt az Msm tool meg Sahara fail-t dobott.
Nah mind1, 2 napom ment ra de jo lett. A kinai particionalas is sikeresen lefutott, csak sajnos
Umified storage-vel nekem nem megy a Lineage OS 14.1, a boot logo-nal beragad (patch-eltem is).
Visszatertem a jo oreg 6.0-hoz.
Ha efole lepek verzioban akkor mindig valami kompromisszumot kell kotnom. Pl LVM, safetynet, viper4audio vagy magisk hulyelkedik. Sot volt h 7.1 alatt lassabban toltotte be a kepeket ha ranagyitottam.
Nah mind1. Amire nekem kell az oppo ott, 6.0 a hatar.
Most kicsit irigyellek titeket h nektek tobb lehetosegetek van. -
ucli
senior tag
válasz
RetepNyaraB #37738 üzenetére
Tehát induláskor OnePlus logo van, de a Cyanogen-t már nem látni.
Nem hiszem, hogy hw baja van, inkább csak OPO toolkittel fel kéne flashelnie az eredeti CM11-et, hátha az segít és utána újra tudná kezdeni az egészet. -
Eldo
csendes tag
válasz
RetepNyaraB #37735 üzenetére
Recovery-ben nincs kép.
Fastboot-ban a userdata-t, cache-t töröltem.
Semmi fontos nincs rajta, csak zavar, hogy a képernyő müxik, telefon müxik, csak kép nincs... -
Dolphine
addikt
válasz
RetepNyaraB #37728 üzenetére
Értem, köszönöm!
-
Dolphine
addikt
válasz
RetepNyaraB #37723 üzenetére
Semmilyen frissítést nem kért. Nem kellett volna előtte kényszerített leállítás. Csak azért kérdezem, mert ugyanúgy merül.
Ha Dirty flash megvolt. Utána kell OpenGApps és Magisk, vagy csak Magisk? -
Dolphine
addikt
válasz
RetepNyaraB #37721 üzenetére
Jogos!
Töröltem az adatok, újraindítottam, majd megkérdezte, hogy hol van a Biztonsági frissítés. Bejelentkeztem (a gmail címet már tudta), de látszólag ezen kívül semmi nem változott. Ennek így kellett történnie? -
Dolphine
addikt
válasz
RetepNyaraB #37719 üzenetére
De ugye névjegyzék marad!
-
Dolphine
addikt
válasz
RetepNyaraB #37717 üzenetére
A tárolt hülyeségnél a jelszóra, helyelőzmények ilyesmire gondolsz?
Gondolom akkor adatok törlését válasszam, igaz? -
Dolphine
addikt
válasz
RetepNyaraB #37714 üzenetére
Pontosan melyiknél kellene törlést végrehajtani és milyet?
Google, Google Play Aruház, Google Play service for Instant Apps, Google Play szolgáltatásokHa eddig a kernel nem ébresztgetett, akkor gondolom nem hülyül meg utólag, vagy igen?
-
Dolphine
addikt
válasz
RetepNyaraB #37712 üzenetére
Ez nagyon hasznos volt, köszi!
Akkor az akku statot nem bántom. Olvasgattam közben én is erre jutottam.
A cache és dalvik/art wipe nem hozott eredményt. Tehát vagy hirtelen meghülyült a kernel, bár nem tudom, hogy tud-e egyáltalán ilyet, vagy a Google hülyítette meg. -
balazs1022
őstag
válasz
RetepNyaraB #37672 üzenetére
+1
-
grizlisandor
veterán
válasz
RetepNyaraB #37656 üzenetére
Köszi, akkor szombaton próba.
-
grizlisandor
veterán
válasz
RetepNyaraB #37651 üzenetére
Nem segített. Most nézem nálam még a 3.1.1 van.
Nem baj, majd felmásolom rá az újra letöltött ROM-ot. Aha csak szeretném, mert ha rádugom a telefont a gépre, csak a töltést veszi; USB kapcsolat 0, Eszközkezelőben nem látok semmit... Mi a bánat lelte ezt a telefont? Tegnap még ment.
-
grizlisandor
veterán
válasz
RetepNyaraB #37647 üzenetére
Köszi, majd használom, ha az update után is produkálja.
Más:
Nem tudom twrp-ből telepíteni az update-t, updater process ended with error:7 error hivatkozva.
Mi lehet a baja? -
grizlisandor
veterán
válasz
RetepNyaraB #37599 üzenetére
Ez megvan, telepítettem is, de eszközkezelőben és az USB Network Gate-ben se látszik semmi.
Megpróbálom a másik gépen. -
kano
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #37540 üzenetére
Akkor én még nagyon jó vagyok a 15-20mAh-s standby fogyasztással? U11-nél. Pedig szerintem ez is sok.
-
meridaharcos
senior tag
válasz
RetepNyaraB #37549 üzenetére
Köszönöm szépen, közben tegnap rendeltem egy pelosit aliról, szerintem megfelelő lesz.
-
konzi
aktív tag
válasz
Koszonom szepen. Mivel egyaltalan nem jatszom ez jo lehet nekem.
-
balazs1022
őstag
válasz
Nah lehet lemaradtam. Mi lett a telcsiddel végül?
-
guyver
senior tag
válasz
RetepNyaraB #37513 üzenetére
Nem mindenhol mutatkozik meg a sebességkülönbség. De ha youtube-n nézel róla videót, akkor ott láthatod hol gyorsabb. Én előnyösnek találom, nem szívesen térnék vissza ext4-re.
-
kano
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #37492 üzenetére
De az ottani topicgazda szerint nincs igény a custom romokra. Ja...
Ha akad, akkor újra kell indítani és minden megoldódik egy időre. Ez a Sense (és az alap 15-22mA fogyasztás az 5-8 helyett).Viszont az az érdekes, hogy így is tudja a 2,5nap / 6h SOT-ot. Mit tudna ez egy alap AOSP rommal?
Egyébként imádom. -
kano
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #37442 üzenetére
Nem trollkodjuk szét?
-
Obyboy
addikt
válasz
RetepNyaraB #37405 üzenetére
Este letesztelem mert a LOS15.1 tegnap óta érthetetlenül belassult, cache wipe nem segített rajta...
-
törölt tag
válasz
RetepNyaraB #37387 üzenetére
Hehe, köszi srácok az infót. Nem baj, ha régi, csak "gyári" legyen, mert gyerkőc mellett nem fogom tudni foltozgatni. 😳😊 Ilyet szerintetek hol találok?
-
kano
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #37344 üzenetére
Nekem a legutolsó romjai nagyon stabilak és jók (nugat vonalon is).
Nekem viszont sultan romjai nem jöttek be nugat alapon. Valószínűleg nem teljesen ugyan olyan a telefonunk hw-en és nem is viselkedik ugyan úgy.
-
kano
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #37322 üzenetére
Jó gép lehet az is.
-
balazs1022
őstag
válasz
RetepNyaraB #37317 üzenetére
Haaat nem tudom. Most visszaneztem a mobilarenas U11 tesztet. Annyira nem csinal kiemelkedo képet, olyan mint a mienk. Max annyiban jobb h 10-bol 9 kép sikerul elesen, bemuzdolasmentesen. Meg az opo-nal vagy oppo-nal ez az arany 5/10. De sztem minosegre ugyanaz..
Egyebkent nekem tetszik a 2 kameras megoldas. Az LG-nek a nagylatoszoge jo otlet, csak jelenleg még nem hasznalhato (nincs fokusz, meg eleg festmenyszeru a kep). A masik meg az Mi A1 2x zoomja. Ezt tokre ki tudnam hasznalni.
De pl a Hiawei megoldasat (fekete-feher) abszolult foloslegesnek tartom. Vagy ha csak "melyseg elessegre" van egy gyengebbik kamera. Ezek eleg halott otletek.
-
balazs1022
őstag
válasz
RetepNyaraB #37314 üzenetére
Ez ironikus akart lenni? XD
-
kano
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #37314 üzenetére
Hú, de ennyit?
Beragadtunk egy kicsit. -
hedgehog
senior tag
válasz
RetepNyaraB #37268 üzenetére
Nem, sima LOS 14.1.
Ma megpróbálok factory resetelni, hátha segít, bár túlzottan nem hiszek benne -
scope2007
addikt
válasz
-
rum-cajsz
őstag
válasz
Nekem annyi a bajom az eddigi Oreo romokkal, hogy nem megy az NFC fizetés. Esetleg próbáltad már?
-
Maffia91
aktív tag
válasz
RetepNyaraB #37259 üzenetére
Melyiket ajánlanád? Gmail-es fiókjaim vannak!
-
Danika256
aktív tag
válasz
RetepNyaraB #37231 üzenetére
Szerintem is vegyél egy töröttet 15-ért aztán rakd át a lapot! Ezeknek meg egy fityiszt! Adják vissza hozd el aztán kész! A régi lapodat meg megveszem jóárasítva
-
balazs1022
őstag
válasz
RetepNyaraB #37231 üzenetére
Áhhh 32 ezerert mar jofogason kapsz egy kivalo allpotu Oneplust. Sztem hagyd ott oket es szerezz vhonnan egy torott keszuleket. Ugy 10-15-ből meguszod.
A képeimhez mit szóltok?
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Plágiumvádak a Bungie ellen, ezúttal a Marathon érintett
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Villanyszerelés
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Apple MacBook Air 15,3" M2 (2023) 23 Ciklus - 100% akku , 8GB, 256GB (MQKR3MG/A) Ezüst - MAGYAR
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Apple Watch 9 45mm LTE
- AKCIÓ! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest