Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
Farcy
csendes tag
válasz guyver #12800 üzenetére
Fölösleges ilyeneken gondolkodni..ha hivatalos híred van se biztos, hogy arra az időpontra ki is adják..ez még csak egy légből kapott hír hogy lesz two.
Mellesleg nem tudom, hogy csak nekem vagy másnak is volt már a temasek rommal és AK kernellel, hogy újraindult a telefon vagy bezárt alkalmazásokat.. Tegnap este toltam fel, de úgy 6szor resetelt azóta és leállítja a chrome-ot vagy a facebook-ot.. Ja még azt hozzátenném, hogy nem tapasztaltam jobb akkumulátor időt mint a 44S -el és r34 franco-val..:\
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi3 --> Oneplus One 16Gb
-
hkari
őstag
Valaki látott már valami videózás közbeni hangminőséget javító tweaket? Vagy bármit ezzel kapcsolatban?
Tegnap volt először nálam a telefon koncert közben, gondoltam kipróbálom, de a hangminőség siralmas a videón..
Évekig lumiám volt, az létezik hogy ennyivel jobb volt?
-
Farcy
csendes tag
-
-
Criton
veterán
Kint van az ak kernel v072, ahol a random reboot javítva lett (tölthető innen, gyorsabb mint az eredeti oldalról).
A konfigot készítem hozzá.<-- ak szerint a gyári beállítások teljesen jók, így felesleges bármilyen profilt készíteni hozzá. -
Criton
veterán
válasz Oppenheimer #12811 üzenetére
támogatnám
-
Criton
veterán
válasz meridaharcos #12813 üzenetére
jelenleg nem kell, mindent gyárin lehet hagyni, még tesztelem, ha lesz profile esetleg azt megosztom
-
Criton
veterán
válasz bdavid94 #12818 üzenetére
nos, igen, cm12 alatt még mindig gondok vannak, de az is szóvá lett téve, hogy nem kernel hanem ROM hiba az újraindulások oka... temasek és ak összedolgozik, de valami temasek részéről nem világos (githubon figyelemmel lehet kísérni)... akik 4.4.4 -en vannak nem tapasztalnak hibákat az új kernellel, ahogyan én sem... cm12 viszont meglátásom szerint pont az ilyenek miatt nem alkalmas még napi használatra, ezek úgymond még csak "BÉTÁK", de több készítő is felhívja a figyelmet arra, hogy napi használatra még "nem javasolt"...
[ Szerkesztve ]
-
kerlas
tag
Üdv, használja valaki közületek a Cerberus nevű lopásgátló appot? Ha igen, megnézhetné nekem, hogy amikor elküldi a "Követés megkezdése" parancsot, átvált-e a telefon GPS-e "Energiatakarékos"-ról "Nagyon pontos"-ra, mert nekem ezt nem teszi meg, holott HTC One X-nél rootolás nélkül is simán átváltott (Android 4.2.2), kiváncsi lennék, hogy ez a Franco kernel miatt van, vagy egyéb hülyeség miatt.
-
Criton
veterán
válasz Oppenheimer #12822 üzenetére
temasek romja illetve ak kernelje sem rossz, sőőőt... de egy folyamatosan fejlesztés alatt álló cm12 rendszernél szerintem a stock kernel a legjobb választás.
-
kerlas
tag
válasz stickermajom #12824 üzenetére
Közben megoldottam a problémát, eddig úgy csináltam, hogy a Titanium Backup-al konvertáltam rendszeralkalmazássá, de úgy látszik, ez nem jó megoldás. Kicsit utána néztem, és másnak is volt ilyen gondja. A cerberus fórumán azt írják, hogy takarítsd le a programot a telefonról majd innen töltsd le a neked megfelelőt (én ezt választottam: cerberus_disguised-4.4.zip) és telepítettem TWRP alól, miután beállítottam, tökéletesen kapcsolja a GPS-t is. Érdemes volt utána olvasni, ja és a linkelt zip azért is jó, mert nem Cerberus-ként jezi, hanem System Framework-nek, még az ikonja is semmitmondó
[ Szerkesztve ]
-
stickermajom
addikt
válasz stickermajom #12828 üzenetére
Targytalan a kerdes, reboot utan megjelent a system framework ikon az app drawerben is. Erdekes, hogy elsore miert nem.. Pedig a webrol tudtam iranyitani a telefont, szoval futott a Cerberus.
-
Criton
veterán
Minden OnePlus One tulajdonosnak Békés és Sikerekben gazdag Boldog Új Évet, én már csak jövőre fogok újra jönni a fórumra Aztán vigyázzon este mindenki a telefonjára
-
törölt tag
Van egy meghívóm, vigyétek!
[link] -
Karavik
veterán
Én gyári, érintetlen 44S rendszerrel használom (OTA frissítettem) és soha semmi gondom nem volt még eddig, minden működik rendesen ahogy kell. Épp ezért nem győzök csodálkozni az itt felmerülő problémákon... Régebben én is sokat kísérletezgettem moddolt romokkal, kernellel, de soha egyik sem volt olyan jó mint a gyári, ráadásul mindig beficcent jópár bug is melléjük. Szvsz alpha, beta verziós lollipop alapú ROM-ot használni amit "kis pista" modder hegesztett össze olyan, mint a Harley, mindig van valami baj velük BUÉK!
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
TODI1111
veterán
BÚÉK. Minden fórumtársnak.
-
bence007
tag
https://forums.oneplus.net/threads/rom-official-5-0-android-lollipop-alpha.223252/
Official 5.0 alpha
Bocs srácok mobilról vagyok!
-
Vegyedvigyed
csendes tag
Sziasztok! BUÉK nektek elsőnek, de megtudnàtok mondani ,hogy csak simán egy ikon pakkot lehet-e használni? Vagy csak launcherrel vagy téma lecserélésével megy?
Én csak, csinálok dolgokat. ~<•*>~
-
beloadjoker
őstag
slow motion videóban mit tud plafonon a teló? csak 120 vagy 240fps is megy?
Oneplus One 64gb S. Black + nokia N900 + Xperia Mini + Lenovo y510p i7 SLI 16Gb 256 ssd 1tb ext. hdd + Lenovo x200 + Nexus 7 grouper 16gb + Nexus 7 flo 32gb
-
FémKuka
tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy 1+1-et és érdekelne pár dolog.
1. Kijelzősárgulás megoldódott már vagy még mindig fennáll?
2. OnePlus oldalán shipping address rész alatt választható Hungary, ez azt jelenti hogy közvetlen is kihozzák ide, vagy még mindig kell a Mailboxde?
3. OnePlus oldalán lévő tempered glass-al van-e valakinek tapasztalata? Ha igen, akkor úgy általában és egy Nillkin 9H-hoz képest milyen?
4. Olvastam dolgokat CM támogatottságról. Lesz hivatalos CM12S 1+1-re vagy csak az egyéb csapatok 5.0-i lesznek?Egyenlőre ennyi, elnézést a kérdésekért, de ennyi hozzászólást átolvasni kicsit macerás lenne még gyors keresővel is.
Előre is köszi a válaszokat!
Galaxy S6 32GB
-
senior tag
válasz FémKuka #12840 üzenetére
Téma összefoglalót nézted? Az oldal tetején tudod lenyitni.
Ebben lesz válasz a szállításra, de attól, hogy Hungary kiválasztahtó a oneplus oldalon, még nem szállítanak közvetlenül.
Nekem még nincs tapasztalatom tempered glass-al, de úton van egy Nilkin.
CM támogatás remélem marad, bár a OnePlus Two lehet, hogy a saját ROM-mal fog kijönni egyszer.[ Szerkesztve ]
-
beloadjoker
őstag
Az tényleg iagz hogy nincs hdmi sem slimport támogatás?
Oneplus One 64gb S. Black + nokia N900 + Xperia Mini + Lenovo y510p i7 SLI 16Gb 256 ssd 1tb ext. hdd + Lenovo x200 + Nexus 7 grouper 16gb + Nexus 7 flo 32gb
-
FémKuka
tag
Igen-igen, néztem, de nem tudtam, hogy naprakész-e.
Annyi kérdésem lenne még, hogy gond-e, ha mailboxde-n regisztrációkor a névhez lazán Vezetéknév Keresztnév formátumban adtam meg a nevem és csak mentés után esett le, hogy azt biza fordítva kellett volna. Módosítani nem lehet....
Továbbá Oneplus oldalán a telefonszámhoz +3620XXX-XXXX formátum jó-e?
Végül nem baj, hogy a billing address (saját adataim) és a shipping address (Mailboxde adatai) különbözik OnePlus oldalán?Galaxy S6 32GB
-
FémKuka
tag
Köszi a válaszokat.
Valószínűleg a napokban meg fogom rendelni, ha nem jön közbe semmi.Galaxy S6 32GB
-
sonyz7
tag
válasz bdavid94 #12818 üzenetére
Már hogy ne lehetne, csak be kell kapcsolni a kibővített újraindítást. Kiváló rom az! Saját kernelével, vagy boefflával jó, soha nem indult újra, pedig az ezt a romot használtam cm11-re is és a cm12 megjelenése óta is. Ak kernelt nem próbáltam soha.
@oppenheimer : nem értem miért szaroztad leMi 10 pro
-
Lacika0002
aktív tag
BÚÉK mindenkinek!
Megérkezett a hivatalos 5.0 Alfa változata!
ITT megtaláljátok. -
Garada
őstag
BUÉK
-
senior tag
BÚÉK!
-
Bobm
tag
Térerőben gazda Boldog újévet kívánok minden Oneplus One tulajnak
Privát üzenetre illik válaszolni! OnePlus One 64GB (12S)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest