Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
Criton
veterán
válasz mgTerminator #13393 üzenetére
random rebootom egyedül a twrp 2.8.3.0-ban van,sehol máshol nincs problémám, nem tudom honnan veszed, valamint a recovery-ben nem csak egyedül engem érint.... twrp logot is küldtem a készítőnek, aki megtalálta a hibát és a következő verzióban javítani fogja.... szóval nem magamnak köszönhetem, attól, hogy valami rosszul van megírva, akkor inkább te vagy az, aki nem használja a recoveryt arra amire való, mert ha jobban belemerülsz, akkor nálad is elő fog jönni....
-
-
ittakary
nagyúr
-
Bobm
tag
válasz ittakary #13410 üzenetére
Ha belépek fastboot boot és azt akarom hogy komonikáljon a géppel ahoz nem kell bekapcsolva lennie az USB hibakeresésnek? Fastboot boot mod-ból újra lehet indítani a telefont gép nélkül? Az a baj hogy nem érzékeli a gép a telefont semmi sem végig mentem már rajtuk.
[ Szerkesztve ]
Privát üzenetre illik válaszolni! OnePlus One 64GB (12S)
-
Danika256
aktív tag
Nem kell hogy menjen a rendszer sem adbhez, simán fastbootból is újra lehet húzni mindent.(power+volUP. Fel fogja ismerni a gép ugyanúgy adb eszközként.Leellenőrizheted adbvel ha a telefon fastbootban van, hogy működik e a kommunikáció:fastboot devices paranccsal az adb progival. Aztán már azt csinálsz amit akarsz. Ha így felnyomod a twrpt-ha amúgy nem indulna valami miatt,akkor már azzal is le tudsz menteni szinte mindent a beépített fájlkezelőjével.
[ Szerkesztve ]
-
Bobm
tag
És sikerült nagyon nagyon szépen köszönöm mind ketőtöknek .
Ha valami olyat írtam vagy érthetetlen voltam akkor elnézést csak kicsit feszült lettem főleg így este felé.Privát üzenetre illik válaszolni! OnePlus One 64GB (12S)
-
Criton
veterán
cm12 nightlyhoz egyébként ki, milyen gappsot használ? mindenhol rengeteget írnak pro/kontra stb... (slim/pa/lp gapps...)
-
Pimpa29
csendes tag
Sziasztok. Tegnap megérkezett az enyém is, köszönöm, hogy segítettetek. T
-
Siendor
csendes tag
Hali!
Van egy 24 órás meghívom, érdeklődni priviben.
-= by Siendor =-
-
ittakary
nagyúr
válasz mgTerminator #13419 üzenetére
Úgy értette, hogy több GApps készítő is van, és hogy van e bármi különbség a módszerük között, van e különbség a release-ek között.
Igazából még bennem is felvetődött a kérdés.De ha már erről van szó: be tudnátok linkelni a legkisebb csomagot, amit csak ismertek? Nagyon megköszönném PA GAppsból volt Micro és Nano is, de az csak 4.4.x-re volt jó. 5.0-ra kellene nekem egy hihetetlenül lightos Gapps.
-
Criton
veterán
válasz mgTerminator #13419 üzenetére
hülyeséget? hm....látom szeretsz mindenbe amit írok belekötni, csak nem tudom miért....
Gapps-ból van mini. micro, stock stb...tudom melyikben mi van, de pl DPI állítás esetén a Slim Gapps-ot ajánlják.(#13420) ittakary
+1
itt van Lollipophoz , egyébként elvileg már van külön Lollipop Gapps CM-hez...[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Van egy inviteom ma 14 oraig, erdeklodni kizarolag e mailben a vasmajom7@gmail.com-on. Elso erdeklodo viheti.
-
M0RGI
őstag
válasz Oppenheimer #13375 üzenetére
Jó tudni!
Nekem is gyanús volt, hogy 100%-on ilyen kis méretű fotókat csinál.
Kösz a tippet! -
X DoZ3R
tag
Udv mindenkinek. En is csatlakoztam a taborba abban kernek segitseget hogy az efs particiot hogyan tudom lementeni? Probalkoztam egy appal play storrol de nem latja az efst. Nandroid backupom van. Koszonom elore is a helpet
-
Vegyedvigyed
csendes tag
Még 4 napig érvényes, 2 darab 64Gb (sandstoneblack) OpO meghivó. Jelentkezni privátban.
Én csak, csinálok dolgokat. ~<•*>~
-
Bobm
tag
válasz X DoZ3R #13425 üzenetére
Itt meg találod. A lap alján lesz.
Privát üzenetre illik válaszolni! OnePlus One 64GB (12S)
-
Ata_
csendes tag
Van egy darab, 1 napig érvényes meghívóm, fekete 64gb-os verzióra, privátban.
-
vicze
félisten
Először is szögezzük le, hogy csak Samsung készülékeken van EFS partíció.
A cikk leírása nem az EFS-t menti, hanem minden partíciót, ami adb-vel csinál szóval a +tool tök felesleges.
Az a legjobb benne, hogy ha annyira szétcseszed elég kevés esély van arra, hogy bootolni fog a teló, így ADB-se lesz, amivel vissza lehetne állítani bármit. Csak fastboot lesz, mint Nexusokon, de az elég is.
Illetve azokkal a partíciókat, amiket lement nem tudod írni, így szintén sok értelmét nem látom a mentésnek.@X DoZ3R: Ezt elég nehezen tudod úgy elrontani, hogy ne lehessen életre kelteni. Persze lehetetlen nincs. De akkor már az eMMC-t kell erőteljesen rosszul címezd, és akkor a linkelt bohóckodás nem segít.
[ Szerkesztve ]
-
ittakary
nagyúr
CM12-re fel lehet lőni a 44S kameráját? Imádom a slow-motiont
-
kuthim
tag
Hello, van egy 24 órás meghivóm egy 64 GB Sandstone Black-re, akit érdekel privátban jelentkezzen.
-
purcigeorge
aktív tag
Volt már, hogy a cm 12-ben a kétujjas nagyítás igencsak bugos? Lehet, hogy eleve csak 1 ujjat érzékel.
-
S3cu
tag
Még mindig van 1db 4 napig felhasználható 64g-s Sandstone meghívóm, ha valakit érdekelne.
No Bass. No Fun.
-
ittakary
nagyúr
válasz Oppenheimer #13388 üzenetére
Oppenheimer: megtaláltam a hsz-ed, viszont nem találtam meg a 44Scamera.apk-t. Ebben tudsz segíteni? -
Criton
veterán
válasz Oppenheimer #13388 üzenetére
a google cameránál is ugyan ez a helyzet....
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz ittakary #13441 üzenetére
nekem is vmikor itt küldték el, de kereshetetlen az a hsz.
"Camera_2.0.002+(0428073396-30).apk"
camera 2 oneplus one camera kamera apk cm11s 44s
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
ittakary
nagyúr
válasz Oppenheimer #13443 üzenetére
Köszönetem! Juhu!
-
hkari
őstag
ColorOS ből láttatok már multirom os verziót? Kíváncsi lennék rá, hogy azon tényleg megy-e a mobiltárca
-
meridaharcos
senior tag
Sziasztok!
Kábel mentes töltés elérhető a telónkra?
Nem ismerem az eljárást, pusztán érdekelne..."Nem vagyok senki, űzöm a vadat, Másoknak hajtok, mások hajtanak."
-
vitezlejszlo
őstag
Na a CM12 bugja, amit leírva még nem láttam, hogy valamitől elmúlik a csörgetési hangerő. Rezeg, de nem csörög. Hiába veszem fel a hangerőt, semmi. Ami fura, hogy ha más csengőhangot állítok be, annak sincs hangja amikor kiválasztom...
Másnál ilyen?
laca
-
guyver
senior tag
tegnap este megrendeltem a telefont leírás alapján (mailboxde). standard feladást kértem és nekem az oneplus oldalán az order status-hoz az van írva, hogy complete. tudtommal ezt már akkor kéne írnia, mikor kézhez kaptam a telefont. még 24 óra se telt el a megrendelés óta. ilyenkor mi van?
Tracking Information-nál ezt írja:
Error:Tracking information is currently not available. Please contact us for more information or email us at support+noreply@oneplus.netPoco F3 & Gear S3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- EAFC 25
- Szólánc.
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.