Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#9701) CS_D válasza peugeotmate (#9699) üzenetére


CS_D
senior tag

Az tény, hogy a Symbian egyik gyenge pontja számomra is a szövegbevitel.

De ahogy az Operában is megoldották a fejlesztők, valószínűleg ugyanígy meg lehet oldani az operációs rendszer többi helyén is, hogy normálisan lehessen gépelni, és láthassam a kontextust, ahova dolgozom.

Igazáűból nem értem, hogy ez miért akkora nagy találmány, hogy csak a PR2-ben debütálhat.

[ Szerkesztve ]

(#9702) Sn00PiG


Sn00PiG
aktív tag

PR2.0 elvileg C7-en, nemsokára jön hozzánk is, meg N8ra is?

Nokia Lumia 625 - Innokin iTaste SVD - Rocket

(#9703) Ufff válasza TaylorPro (#9700) üzenetére


Ufff
senior tag

Azért csodálkozom, mert Nekem valamiért minden jó a telefonnal. Ezer program használhatja a netet. Természetesen lehet az az OVI Store is, de ezt tényként akkor sem állítanám. Főként, ha benyomod a webeszközök offline módba opciót. Nekem jól működik minden. Kezdem kivételezettnek érezni magam...

"És egy leszedált ország tapsolgat a szarnak, boldogan élnek, amíg csak meg nem halnak.˝

(#9704) TaylorPro válasza Ufff (#9703) üzenetére


TaylorPro
addikt

Csak akkor csatlakozik ha van egy mentett elérhető wifi hozzáférési pont. Tehát adott feltételek kellenek. És hidd el, így van. Ráadásul Symbian V3-on is előjött a hiba az új kliens miatt. A témát itt le is zártam.

Pixel 8 Hazel

(#9705) Ufff válasza TaylorPro (#9704) üzenetére


Ufff
senior tag

Ne érts félre, nem kötekedni akarok, csak rájönni a hibákra. Nekem több wifi hozzáférési pont is el van mentve (otthoni, testvéremé, céges, stb) és nem csatlakozik csak úgy. Amikor a webeszközök online módba lehetőséget választom, akkor automatikusan bekapcsol, mert az AccuWeather le akarja szedni a frissítést. Innentől viszont nem kapcsol le, de adatforgalmam sincs. Manuálisan ha lelövöm kapcsolatkezelőben, nem csatlakozik újra. Mondjuk én csak kiválasztom az webeszközök offline módba opciót és lekapcsol a wifi.
Vagy ez a bug nem mindenkinél fordul elő? Ha az AccuWeather-t letörlöm, akkor nem is keres wifit, mert nincs olyan progi, ami igényelné az automata frissítést. Vagy nagyon szőke lennék és valami fontos dolgot nem értek? Tényleg érdekel a dolog, Mert itt olyan hibákat olvasok itt a fórumon, amik nálam nem jönnek elő.

"És egy leszedált ország tapsolgat a szarnak, boldogan élnek, amíg csak meg nem halnak.˝

(#9706) gyurmau válasza TaylorPro (#9704) üzenetére


gyurmau
tag

Így van. Nekem is állandóan csatlakozott az ismert wifikhez, és néha segített, ha offline-ra tettem, majd vissza, de magától nem akart bontani, és egy-másfél nap alatt leszívta az aksit. Nálam a PR1.1-gyel megszűnt ez a probléma. Most fellép, frissít aztán bont, ahogy kell, ugyanazokkal a beállításokkal. Vagyis nálam ez tuti bug volt.

(#9707) Sifre válasza Sn00PiG (#9702) üzenetére


Sifre
senior tag

Ez kissé régi infó, mivel az amcsiknál már több mint egy hónapja kapható a C7, és gyárilag PR2.0-val jött ki. :( [link]

(#9708) Sn00PiG válasza TaylorPro (#9704) üzenetére


Sn00PiG
aktív tag

Szintén van vagy 6-7 mentett hozzáférési pontom, de nem csatlakozgat WiFire, csak ha a főképernyő webeszközei online módba vannak rakva, vagy a háttérben fut egy progi, aminek kell a net. Ha a webeszközök offline módban vannak, akkor nem szabad csatlakozgatnia csak úgy...

Nokia Lumia 625 - Innokin iTaste SVD - Rocket

(#9709) Sn00PiG


Sn00PiG
aktív tag

Valaki nem tud nekem abban segíteni, hogy a gmailemet hogy az istenbe lőjjem be a teló email kliensére? Ugye alapból van gmail választási lehetőség, ott ha mindent kitöltök helyesen akkor is kapcsolódási hibát ír, és ha egyéb email metódussal próbálom, akkor is. Csatlakoztatva van wifire, 3G is engedélyezve van neki, nem értem mi lehet a gondja...
Másnak nem volt ilyen problémája?

Nokia Lumia 625 - Innokin iTaste SVD - Rocket

(#9710) Karma válasza Sn00PiG (#9709) üzenetére


Karma
félisten

A Mail for Exchange nekem simán működött.

“All nothings are not equal.”

(#9711) TaylorPro válasza Sn00PiG (#9708) üzenetére


TaylorPro
addikt

De a kérdés az, hogy az Ovi áruházat használjátok? Ufff nem veszem annak. Én is még keresem hogyan szűrhetném ki. De a webeszközök offline sem segített,

[ Szerkesztve ]

Pixel 8 Hazel

(#9712) Sn00PiG válasza Karma (#9710) üzenetére


Sn00PiG
aktív tag

Thx, így még jobb, mivel ez a Sync-et is kezeli:)

Nokia Lumia 625 - Innokin iTaste SVD - Rocket

(#9713) Sn00PiG válasza TaylorPro (#9711) üzenetére


Sn00PiG
aktív tag

qt 4.7.3 van fent, és kb. napi szinten használom az OVI áruházat. Semmi gond nincs vele, és nem is csatlakozgat. Szerintem Ufff is így van vele, ezért mondtuk, hogy valószínűleg nem ez a gondod. Szoft milyen van a telódon, pr1.1 vagy pr1.2? Hackelted?

Szerintem próbáld meg összeszedni az alkalmazásokat, amik netre járkálnak fel, és azok között keresgéld a bűnöst.

Nokia Lumia 625 - Innokin iTaste SVD - Rocket

(#9714) TaylorPro válasza TaylorPro (#9467) üzenetére


TaylorPro
addikt

Nos?

Pixel 8 Hazel

(#9715) TaylorPro válasza Sn00PiG (#9713) üzenetére


TaylorPro
addikt

PR1.2. Hackeletlenül és szűzen is csinálja. Elindítod az Ovit mondjuk az otthoni wifin. Kilépsz, bontódik a kapcsolat majd azonnal újra csatlakozik. Ha restartolsz az első Ovi indításig jó. És 100% hogy Ovi bug. De, mindjárt kipróbálok valamit. Ráflesselem a legújabb komplett sw-t hátha megszűnik a hiba, bár kétlem.

Pixel 8 Hazel

(#9716) TaylorPro


TaylorPro
addikt

Wifi auto csatlakozás hiba: (Nokia C7-en)

Örömmel jelentem be hogy a hiba kiszűrve! Meg van hogy kinél miért csinálja, és kinél miért nem! Ezt az első oldalra beszúrhatná egy mod.

A lényeg hogy a telefonunk kétféle szoftver állapotban lehet:

-Az egyik az amikor friss szoftverrel van, tehát minden gyári és eredeti rajta. Ilyenkor tökéletesen működik, nincs auto wifi csatlakozás.

-A másik állapot az amikor a telefon hard resetelve van. Tehát az UDA fájl lényegében törölve van. Ilyenkor jön elő az a hiba ha Ovi áruházat használunk hogy Ovi használat után auto visszakapcsolódik egy elmentett wifi hozzáférési ponthoz. Ezt a hibát még akkor sem tudjuk kiszűrni ha vissza telepítünk mindent amit az UDA fájl tartalmazott. A megoldás a telefon teljes értékű újrafrissítése számítógéppel.

A honlapomon kétféle UDA módosítás érhető el. Van a sima, és van a Clear verzió. Nos a Clear szép és jó, szemét mentes, de hordozza az auto wifi csatlakozás hibát! Hm, nem gondoltam volna hogy ez a vége, de mivel most a teljes gyári Euro 3 sw-t toltam rá a telefonra derült ki ez a hiba. Szóval az UDA moddolásnál ezt a hiba lehetőséget figyelembe kell venni.

[ Szerkesztve ]

Pixel 8 Hazel

(#9717) sompetike válasza TaylorPro (#9716) üzenetére


sompetike
aktív tag

ez a baj az n8 is...

n450-n1610i-e318-e628-e688-n3210-e10-e20-e28-er310-et65-sm35-sme45-n3650-n6220-mv360-n6230-n6230i-mitacmio a701-n5630xm-n8-NEXUS 4-mate7-Honor 7 Samsung Note7-S7edge-Huawei MATE 10 PRO-Samsung Note10–Iphone 13PM

(#9718) TaylorPro válasza sompetike (#9717) üzenetére


TaylorPro
addikt

N8-on is persze, csak nekem C7-esem van. Ezt szerintem javítaniuk kell. Majd írok nekik visszajelzést több forrásra.

[ Szerkesztve ]

Pixel 8 Hazel

(#9719) TaylorPro válasza TaylorPro (#9715) üzenetére


TaylorPro
addikt

Sőt, nem is Ovi indításig jó, hanem az első wifi kapcsolatig.

Pixel 8 Hazel

(#9720) novinyul válasza peugeotmate (#9687) üzenetére


novinyul
veterán

Cserélik garanciába a HDMI csati fedelét.Persze nincs a szervizben :((( ,értesítenek hogy ha érkezik.Ja és a beszéd hangszórót is cseréltetem,az sincs a helyzet magaslatán :( .

Pixel 8Pro - Realme 9Pro Plus - Retro telefonok

(#9721) Digital


Digital
addikt

Hali!

A T-s mobilmánia díjcsomagban hogyan kell használni a mobil tv-t?

"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...

(#9722) Ijk


Ijk
nagyúr

Folder playert használ valaki? Letöltöttem de nem lehet működésre bírni. Ovi-store nem működik.
Esetleg a lejátszón be lehet állítani Flac támogatást, ill. hogy ne legyen szünet a számok között?

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#9723) peugeotmate válasza novinyul (#9720) üzenetére


peugeotmate
őstag

Köszi az infót. Már ez is valami, hogy kicserélik.

Ijk
Én használom néha a FolderPlayert. .wav és .flac kiterjesztésű számokat nálam alapból viszi. Beállítási lehetőségek illetve a kezelési felület elég minimálra van véve. A számok közt valamennyi szünet van természetesen. Olyat pl. nem tudsz beállítani mint az iPodokon, hogy a szám utolsó (kb) 5 másodpercében már kezdje a következő számot (már nem emlékszem, hogy hívták ezt a funkciót).
(A telefonodmárkájaprogramok.hu-n találsz működőt, ha a folderPlay kifejezésre keresel rá. Egyik PH!-s kolléga készített hozzá magyarosítást. Nálam ez a verzió remekül fut.)

[ Szerkesztve ]

meg

(#9724) Ijk válasza peugeotmate (#9723) üzenetére


Ijk
nagyúr

Nem tudom telepíteni, lejárt tanúsítvány miatt. Egyébként még egyetlen Ttpod-ot sem találtam amit enged telepíteni, tanúsítvány miatt. Gondoltam akkor majd Ovi-store-on, de az meg indítás után visszaléptet a főmenübe. Az eddig talált folderplay legalább felment, de csak a C:\-be enged be és ott is csak egy data mappába, így nem tudom megnyitni a zenéket.
Az Ovi már nem érdekel mert úgysem akarok én alkalmazásokat a készülékre. Egy nyomorult médialejátszót szeretnék, ami kényelmesen használható, lejátszik flac-ot, és nem tart szünetet a zeneszámok között.

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#9725) Karma válasza Ijk (#9724) üzenetére


Karma
félisten

Marhabonyolult, warezoldal kell az ingyenes appokhoz is.

Itt a FolderPlay hivatalos oldala, nagy kék gomb a letöltéshez, tényleg nehéz. Ha lejárt tanúsítványt kiált, állítsd a telefon óráját 2010. 06. 30-ra például (a csomagban látszik, hogy a SISX-et június 20-án hozták létre, tehát az után kicsivel jó lesz), és huzzah, nálam elsőre működött, jól.

“All nothings are not equal.”

(#9726) vamosip válasza Digital (#9721) üzenetére


vamosip
tag

Szia!

Wifin nem megy, csak mobilnettel.

(#9727) Ijk válasza Karma (#9725) üzenetére


Ijk
nagyúr

Már megoldottam, adtam neki tanúsítványt egy külső programmal.

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#9728) deka10


deka10
senior tag

Használom egy ideje a Fast Panel-t nagyon hasznos kis program és ingyenes, de most vettem észre ha a bal felső sarokra nyomok akkor lezárja a képernyőt. Eddig egy külön progit használtam erre így felszabadúl egy hely a képernyőn.

Ha azt akarod, hogy ne essen le a telefonod akkor rakd repülőgép üzemmódba!

(#9729) Ijk válasza Ijk (#9727) üzenetére


Ijk
nagyúr

Következő probléma: Iszonyatosan akadozik a FLAC lejátszás.

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#9730) Digital válasza vamosip (#9726) üzenetére


Digital
addikt

Azzal tisztában vagyok, de a csomagomban van havi 10 óra tévézés, azt szeretném kihasználni.

"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...

(#9731) VGYke


VGYke
addikt

Próbálta már valaki rádugni HDMI kábellel a telót HD-Ready, azaz 1280x720 felbontásra képes TV-re?

kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni

(#9732) peugeotmate válasza VGYke (#9731) üzenetére


peugeotmate
őstag

Igen.

meg

(#9733) vamosip válasza Digital (#9730) üzenetére


vamosip
tag

Hát, ha T-s a telód sw-je, akkor van rá alkalmazás vagy pedig a t-zones.hu oldalukon is van rá hivatkozás.

(#9734) Kvazár válasza VGYke (#9731) üzenetére


Kvazár
őstag

Igen!
Az enyém volt már 1366x728-as LCD tv-n, full hd-s tv és hdmi-dvi kábellel egy 1650x1080-as LCD moncsin. Mindenhol szépem muzsikált.

Eladó cuccaim: -

(#9735) VGYke válasza Kvazár (#9734) üzenetére


VGYke
addikt

Akkor az a TV sz@r, amire rádugtam :O
Egyébként a másik (fullHD) TVmen jó, csak hát a filmeken/fényképeken kiadott jeleken kívül a teló egyéb megjelenítéseit igazán felkonvertálhatná, mert az ugye finoman szólva is f*s, aki már látta, tudja miről beszélek...

kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni

(#9736) peugeotmate válasza VGYke (#9735) üzenetére


peugeotmate
őstag

Fura, nálam minden jó volt/van. A menü sem pixeles, NFS HD-val is egész jól elszórakoztam a TV-n, miközben az N8-cal irányítottam. (Panasonic HD plazma tv-n.)

meg

(#9737) Kvazár válasza VGYke (#9735) üzenetére


Kvazár
őstag

Én pdf-et olvastam vele tv-n, és tökéletes volt. Meg neteztem is egy kicsit.

Eladó cuccaim: -

(#9738) CS_D válasza Kvazár (#9737) üzenetére


CS_D
senior tag

A PDF mennyire volt használható? Mert alapvetően a telón is szaggat... de mindezt fullHD-ben még a netbookom sem bírja igazán.

(#9739) Kvazár válasza CS_D (#9738) üzenetére


Kvazár
őstag

Én nem a saját szoftverjait használom, mert azok teljes mértékben használhatatlanok. Mind az Adobe, mind a Q. Office. Sőt az én telefonomon valami oknál fogva az Q. Office-t frissíteni sem lehet.
Én ezt használom, és tökéletesen megvagyok elégedve:***PÜ***
Mindenre jó! Az 50 megás, 120 oldalas docx-es doksim megnyitásán azért elgondolkozott egy ideig, de miután megnyílt tökéletesen lehet használni.

Az volt a kemény, amikor kinyírtam a "régi" gépemet és arra szontyolodtam, hogy a telefont dugjam a monitoromra, és úgy netezzek kínomban. Volt olyan pillanat amikor elfelejtettem, hogy ez csak egy telefon ami előtt ülök és nem egy PC.
Az Operában megvolt minden ami kellett, meg alapból is azt használom, így a könyvjelzőimet is eltudtam érni. Fájlkezelő is jó volt, az pendrive-jaimat is tudtam kezelni. A sebességgel sem volt nagyon gond.
Csak egy gond volt, hogy a Logitech egér+bill párosomat 3 percenként eldobálta. Meg úgy az összes egeremet, meg bill.-emet. Sajna ez a funkció ebben a telefonban csak reklám céljából van benne, mert ténylegesen használni nem lehet.

[ Szerkesztve ]

Eladó cuccaim: -

(#9740) CS_D válasza Kvazár (#9739) üzenetére


CS_D
senior tag

Kipróbálom majd. Köszönöm! :R

Én sem a gyárit használom, hanem az AlternateReadert.

Ez egész jó, csak az oldalak között lassan tud váltani. Viszont ha már lerenderelte az oldalt, akkor onnantól kezdve az egész oldal gyönyörűen olvasható.

[ Szerkesztve ]

(#9741) Kvazár válasza CS_D (#9740) üzenetére


Kvazár
őstag

Igen, az is jó!

Eladó cuccaim: -

(#9742) Rapier válasza Kvazár (#9739) üzenetére


Rapier
csendes tag

Amit írtál, - ez a háromperces dolog-, érdekesen hangzik, ugyanis épp ezen agyalok, hogy befektetek egy ilyenbe:

http://www.logitech.com/hu-hu/keyboards/keyboard-mice-combos/devices/3481

Bár nekem C7-esem van, de gondolom nincs különbség e téren N8 és C7 közt...Azzal meg elvileg, - a bluetooth.com alapján-, komálják egymást...
A kérdésem az lenne hozzád is, és másokhoz is, akiknek van esetleg ezzel a cuccal tapasztalata, hogy megbízhatóan működik-e a dolog, vagy sem...
Fontos lenne, mert amúgy kicsit borsos az ára...kb 30.000+ Ft...

Ja, és ha esetleg valakit érdekelnének egyéb alternatívák is:

http://gadgetguide.bluetooth.com/

(#9743) Kasya válasza Rapier (#9742) üzenetére


Kasya
nagyúr

Ez a weboldal nem tudom mennyire megbízható, de nekem a MW600-ra is azt mondja, hogy kompatibilis, közben meg nem...

Nekem sima Genius (netscroll minitravel) egeret vitt rendesen, de ha nem nyultam hozzá 30-60secig, akkor azt is kodobta. Folyamatos használat mellett jól működött.

(#9744) Karma válasza Kasya (#9743) üzenetére


Karma
félisten

Mert mi van az MW600-zal? Nekem MH100-am van, ami persze boven alatta van, de az N8-cal mukodik az osszes telefonom kozul a legjobban egyutt. (A masodik meg az iPhone.)

“All nothings are not equal.”

(#9745) Kasya válasza Karma (#9744) üzenetére


Kasya
nagyúr

Próbáld ki (vagy vki, akinek van), de nekem nem látta...

(#9746) Karma válasza Kasya (#9745) üzenetére


Karma
félisten

Mindezt parositas modban?

“All nothings are not equal.”

(#9747) Kasya válasza Karma (#9746) üzenetére


Kasya
nagyúr

Párosítás, látható, minden stimmelt, nem először csináltam ... SE X1-el ment kíválóan, N8-at sehogyan se akarta látni.

(#9748) Kvazár válasza Rapier (#9742) üzenetére


Kvazár
őstag

Nekem nincs Bt-os egerem, sem bill.-en, így nem tudom azzal mit csinálna. Az tény, a Nokia régen csinált Bt-os bill.-t, így azzal nagyobb az esély, hogy rendesen fog menni.

Amiket eddig én próbálta: MS Arc egér, MS Arc bill, és sima rádiós Logitech egér+bill páros, Lenovo mini egér és még haveroknál mindenféle más vacak...
Nálam az totál lényegtelen volt, hogy használom, vagy sem. Egyszerűen vagy megállt, vagy folyamatosan azt az egy karaktert írta. (Mint amikor beragad egy billentyű.)

Ha tényleg csak ezért az egy funkcióért akarod megvenni, akkor szerintem fölösleges.
Ha meg egy igen jó minőségű egér+bill párost akarsz a gépedhez, akkor szerintem vedd meg. A sima rádiósat elég könnyen meg lehet hülyíteni, meg leárnyékolni. Tehát a Bt-os biztosan jobb választás.

Eladó cuccaim: -

(#9749) Rapier válasza Kvazár (#9748) üzenetére


Rapier
csendes tag

Na ja, nem csak a telefon miatt kéne, csak szerettem volna tudni, hogy megéri-e ezt is mérlegelni, mint szempontot, hogy akkor ezzel együtt is tudnám használni... Mert megmondom őszintén, amióta megvan az okos kis telefonom, azóta kissé lustává tett...és inkább nézek meg egy oldalt gyorsan ezen, vagy írok egy emailt, mintsem bekapcsoljam a laptopot...
Mert abból elég egyrészt a cégnél is, másrészt egyedül kicsit az email írást érzem lassúnak a telefonon, ezért kéne a billentyűzet, akkor csak rákötöm a TV-re, és szépen megy a kanapéról a pötyögés...:P
Komolyan mondom, ha ez így megy tovább, és leszokok a számítógépres játékokról, akkor nem is veszek legközelebb gépet otthonra... :N

[ Szerkesztve ]

(#9750) Kvazár válasza Rapier (#9749) üzenetére


Kvazár
őstag

Megértelek! :)

Viszont ezzel a megoldással lehet még egy gond. Az, ha nem lehet az egér+bill-edet a telefonhoz párosítani.
Itt a fórumon volt már rá példa, hogy valaki ezzel bajlódott, és nem ment neki. :(
Haver Bt-s MS egerét én sem tudtam vele összelőni.

Eladó cuccaim: -

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.