- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Én és a számítógép
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolto
őstag
Üdv mindenkinek,
egy ideje nem írtam már ide, de mint érdeklődő, folyamatosan olvasom a topicot, és örömmel jelentem, hogy sok-sok várakozás és vágyakozás után én is beléptem az M2-tulajok körébe.
Egy öt hónapja újonnan vett SE X10i-t váltottam le vele, és hát... ég és föld az M2 javára. Gyári 2.3.4 van rajta, GSM Line-os példány még pár hónap garival. Küllemre és bellemre is hibátlan, és az eddigi két nap alatt csak kellemes tapasztalataim voltak vele. Gyors (véééégre egy gép, amire nem kell váááárni), stabil és masszív -- ahogy GGMPC kartárs (helló, köszi a bátorítást!) is oly gyakran hangoztatja. A billentyűzetét is nagyon élvezem, ez régi vágyam volt, mióta jó pár éve megváltam a HTC Tytan I-es gépemtől.
Szóval csak meg akarom köszönni a T. Topictársaknak, hogy megosztják itt a tapasztalataikat, mert ez sokat segített nekem a döntésben.
Zsolto
Új hozzászólás Aktív témák
- Brutál szép állapot!! Apple iPhone 14 Pro Max 128GB 91% akkumulátor - Deep Purple
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt jó akku
- Apple iPhone 14 Plus (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 12 Pro Max (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Szürke)
- Apple iPhone 15 Pro Max (használt, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Natúr Titánium)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Stílus és erő egyben 12/512 GB
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest