Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolto
őstag
Üdv mindenkinek,
egy ideje nem írtam már ide, de mint érdeklődő, folyamatosan olvasom a topicot, és örömmel jelentem, hogy sok-sok várakozás és vágyakozás után én is beléptem az M2-tulajok körébe.
Egy öt hónapja újonnan vett SE X10i-t váltottam le vele, és hát... ég és föld az M2 javára. Gyári 2.3.4 van rajta, GSM Line-os példány még pár hónap garival. Küllemre és bellemre is hibátlan, és az eddigi két nap alatt csak kellemes tapasztalataim voltak vele. Gyors (véééégre egy gép, amire nem kell váááárni), stabil és masszív -- ahogy GGMPC kartárs (helló, köszi a bátorítást!) is oly gyakran hangoztatja. A billentyűzetét is nagyon élvezem, ez régi vágyam volt, mióta jó pár éve megváltam a HTC Tytan I-es gépemtől.
Szóval csak meg akarom köszönni a T. Topictársaknak, hogy megosztják itt a tapasztalataikat, mert ez sokat segített nekem a döntésben.
Zsolto
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (105A)
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (101A)
- iPhone 14 / 128GB / Midnight / Gyári kártyafüggetlen (359)
- iPhone 17 Pro Max / 256GB / Több színben / Gyári kártyafüggetlen
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3511
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő