- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
Új hozzászólás Aktív témák
-
wander
tag
Gyári 2.2.2-n vagy 2.3.4-en hol tudom kikapcsolni a netet beállításokban? Eddig még nem találtam meg, csak appal sikerült offolni.
-
axioma
veterán
Ja, a lock kioldasa (mivel itt fuggoleges sav hianyzik) az me'g trukkosen mukodik: ket ujjal... az a lenyeg, hogy az egyik ujjam mozgasat mindig erzi, igy nem ugrik vissza a lock. Stock rom van rajta blur-ral (nincs root-olva se).
Ez eleg instant (jatekokon belul is) egy savnyi erzeketlenseg, gyanusabb az a repedeses valtozat. -
axioma
veterán
válasz
#42431471 #3184 üzenetére
Nem jo hir
Meg fogom nezni kozelebbrol. Elvileg nem volt terhelve, ott volt az egyik polcan az asztalomnak, de nem mondom hogy soha nem pakoltam ra (persze papirokat, csak aztan a papirra ha figyelmetlensegbol plusz masvalamit - bar nem jellemzo). Erdekes, mert kulonben az is, meg az MM2-m is - sajnos - mar tobbszor repult lendulettel is akar 1 meter magasrol, es attol nem lett bajuk.
Zsebob: addig nem akartam nekifogni, amig nem kerdeztem meg, plane hogy xda-t kene olvasnom angolul, mert erre jott valami ota frissites, amitol allitolag teglasitani lehet downgrade kiserletnel, vagy legalabbis mikor utoljara olvastam, ez volt. Ha kuka, legalabb ne szenvedjek vele (jo, tudom, a kuka nem kuka, hanem digitazer csere, de egy fuggo, turbo sim-es, tobb eves keszuleknel nem istenbizony, hogy erdemes, lehet inkabb donornak kene hasznalni MM2-khoz ha van igeny vmi alkatreszre). Kar, mert amugy tokeletes - ha nem lett volna hibas, siman lett volna ra vevom, de mivel ez ismerosi korben volt, plane nem akartam szivatni vele senkit, bar ez gyorsan kiderul (tenyleg, a home gomb se megy, abban a savban van az erzeketlenseg, azaz nem csak a szuken vett kepernyon). Vegulis lehet, hogy erdemes lenne megjavitani, akar magamnak tartalekba (legfeljebb az elso turbosim aldozatul esik ha tenyleg nem birja a mobilnetet), majd megalmodom (meg az osszegtol fugg).
Tenyleg, valamelyik parh. topikban azt olvastam, hogy a gugli full le akarja epiteni a moto-t... na persze nem kell semmit egybol keszpenznek venni, de ha igy lenne, kb. semmi eselyunk normalis qwerty telefonra. Tudom, amugy se all jol a dolog Eu-ra szoritkozva
-
axioma
veterán
válasz
drax2gma #3182 üzenetére
OK, akkor egyelore nem megyek bele... (most ugyis a ferjem panaszkodik nagyon az LG OB-jara, hogy azt rakjam neki ujra valami frissebb rommal, az mar a sima rootolt amugy alap rom-nal is bonyolultabb volt, mint itt a cm10, es azt csak forumbol informalodva kell majd osszemazsolaznom).
-
axioma
veterán
Szerintetek lehet olyan nem hardveres hibaja ezeknek a telefonoknak (D2G, nem az MM2), hogy az erintokepernyo egy fuggoleges oszlopaban nem megy az erzekeles? Mondanam, hogy korbecsuszott, ha mindenhol mashol felrekattintana, de nem, ahol megy, ott jo helyen is veszi. Eleg furcsa, mert leraktam par honapja, csak nem volt erkezesem foglalkozni az eladasaval, szombaton vittem volna, erre kiderult, hogy nem mukodik. Nem volt eros magnes korul (bar nem tudom, az az erzekenysegre tud-e hatni, azt a kijelzesre szoktak mondani hogy karos). Erdemes kuzdenem a barmilyen kalibralo vagy ujrarako programokkal, vagy ez szerviz vagy kuka kerdese?
Amugy olvasom a CM7 infokat, hat ha azt is ugy (konnyen) fel lehet rakni mint a cm10-et, hetvegen lehet hogy teszek egy probat. Bar mar kezdtem megszokni ezt (kiraly pl. a 7x7-ig huzhato, en 7x5-re allitottam kezdokepernyo).
-
drax2gma
tag
válasz
drax2gma #3179 üzenetére
Nos, CM7 ügyben fejet hajtok azok előtt, akik jobbnak tartják a készülékre, mint a CM10-et. Ultragyors, fullstabil és keveset fogyaszt. Nem is kell több.
Örülök az 1.0 tippnek az 1.3 helyett, köszi szépen, ezzel valóban olyan telefon benyomást kelti, amilyennek kellett volna lennie gyárilag.
A stock kernelt is ugye szintén ma teszteltem újra, sokkal vackabb ennél.Számomra a tanulság:
Egymagos telóra CM7, többmagosra CM10.Garanciális új Motorolára (cégrsre) meg stock
-
Zsebob
senior tag
válasz
drax2gma #3177 üzenetére
A date ugyanaz.
cm72-111215.1631-GB-v1.3:
0.port from latest defy cm7 build
1.switched to GB kernel (compatible with ch/euro gb kernels)
2.fix recovery (mounting sd & backward function)
3.many apps updated
4.new gapps from ics
5.hot key to reboot (vol up&down + power)
6.new ics lockscreen
7.default touch points = 4 (no delay modules from tezet cm7)
8.new scripts in /system/scriptbox to remove ics features completely
9.(qwerty/qwertz/azerty)x(usd/euro/pound sym) keypad layouts
10.milestone2parts from tezet cm7
11.disable sync in sqlite to speed up performance
12.updated fingerprint to UK GB released
13.media profiles optimized
14.updated new files/drivers from UK GB released
15.include many new tweaks which have been done in mod for tezet cm7
16.some minor fixes&cleanup
17.cpu&governors tweaks
18.device name changed to milestone2 to keep same with tezet cm7
19.default baseband is ch 4.5.3-109 gb
20.optimize more settings at firstboot
21.fix installation progress bar
22.disable backup function during installation completely
23.more ics features addedAnd more i can't remember...
Note!:If you have flashed the euro gb sbf,you need to flash fixed-sbf to let your phone boot after flashing this rom.(or you can mod the flashing script by your own.)
Download link>>>Click me<<<
Direct link>>>Click<<< -
norvik
aktív tag
válasz
drax2gma #3173 üzenetére
Nekem ez jött be leginkább. Kipróbáltam a Tezet félét is, de már nem emlékszem rá, hogy miért maradtam inkább ennél az Endless-félénél. Arra viszont emlékszem, hogy az első bootolás nagyon lassú volt ennél, már-már azt hittem, hogy el sem fog indulni. Amikor a CM10 után az egyik telómon visszatértem erre, akkor már nem teljesen friss telepítést használtam, hanem egy régi mentésemet. A MIUI 2.5.25-ötkipróbáltad? Szerintem az is nagyon jó. És visszatérve a CM10-ről ezekre a romokra, az aksim is normálisan bírja, nem merül le a teló 2 óra 15 perc után. Igaz, hogy az a 2 óra 15 perc kifejezetten intenzív volt, zene+internet+email folyamatosan, és még vagy 15 percnyi GPS is volt benne. De most ezeknél a romoknál, hasonló használat mellett bőven hosszabb akku élettel számolhatok. Arról nem is beszélve, hogy a teló is gyorsabb.
-
drax2gma
tag
Akinek jól megy a cm7, linkeljétek már be légyszi, hogy melyik romot használjátok, nekem egyik se indul el, bármit csinálok, pedig nagyon szeretném kipróbálni. Gyári megy és a cm10 csont nélkül, cm7 nem is bootol, piros moto logo és annyi... Thx.
-
GGMPC
őstag
Megoldodott a bena kontaktkepek problema!
HD CALLER ID progi!!!
Meseszep - akar telibekepernyos - fotokkal!!!
;-)))
Testreszabhato felvevos, lerakos verziokkal!!!
Hurra Hurra Hurra!!!
:-)))
-
norvik
aktív tag
válasz
tomiee85 #3167 üzenetére
Szia. Ha visszaolvasol egy kicsit, láthatod, hogy vannak páran, akik szeretik a Cm10-et, és remekül elvannak vele. És olyanok is vannak, mint én, akinek tetszett ugyan, de lassúnak és akkuzabálónak tartom, és az a véleményem, hogy ennek a vasnak ez már sajnos sok, és ezért le is takarítottam a telóról, és visszatértem a Cm7-hez, illetve a MIUI 2.5.25-hóz.
-
tomiee85
senior tag
Még valami, one click rootot próbáltam de lefagy már a 2. lépésnél mikor a daemon-t irja ki, mi lehet az oka? Debugging módban van az usb természetesen
-
tomiee85
senior tag
Sziasztok!
Két kérdésem lenne, hátha tud valaki válaszolni.
Telóm szervizben volt és 2.3.4 androiddal kaptam vissza, én ugy emlékszem 2.3.7 angol volt rajta, de az új ROM óta eszméletlenül merül az akksi és a kijelző viszi el 70%át. BP7X nagy akksit használok így is alig bír pár órát ha használom. Mi lehet az oka?CM10-es Tezet féle ROM milyen? Vannak még hibái? Érdemes feltenni?
Köszi előre is
-
boxfan
tag
Navi ínyenceknek ajánlom a Tomtomot,szuperül megy szeretett kütyünkön.3,31 giga kell neki,full eu egyben.
-
fasirTTT
őstag
milestone 1 aksi és hátlapja jó a 2-re ?
-
Zsebob
senior tag
válasz
drax2gma #3158 üzenetére
Razr-ös srácoknak egy fórumról:
" I purchased my Razr and HD Station the other day ($99). I have connected a wireless keyboard and mouse, memory stick and I have now basically replaced my desktop computer with my mobile phone. The only reason I need any kind of Windows/Mac/Linux-based desktop computer is so I can write and compile applications. " -
Zsolto
őstag
Hát, most visszaolvastam az elmúlt pár nap HSZ-termését, és remekül mulattam. A porondon megy a produkció, a partvonalról meg kiabálnak a kibicek befelé ezerrel.
Tiszta Muppet-show, tudjátok, a két öreg a karzaton, aki mindent lefikáz, aztán a végén az egyik megszólal: Hö, úgy látszik, mégis nevettem közben, mert nem találom a felső protézisemet -
-
GGMPC
őstag
Es egyebkent meg atiranyitottam a szifont az M2-re es az az elso szamu telefon es jeeee minden muxik rajta!!! (megosztas is szetkapcs nelkul!)
Ugyhogy a hiba az on keszulekeben van! (volt) ;-b
ui: ez kell neked!!!
http://www.expansys.hu/motorola-xoom2-folio-folio-for-mz615-mz616-tablet-225984/
-
-
drax2gma
tag
Na ezt mondja meg valaki, hogy mitől lehet...
Egyébként átlagos használatra tök jó nálam is a smartass sima. Viszont érdekes módon az 1200-at nem szereti, laggol vele. De 1000-en teljesen jó, nem interactive, de majdnem. E kettőt kasználom. User experience-nek (pl töltőn) interactive, minden másra smartass is jó. -
axioma
veterán
válasz
drax2gma #3130 üzenetére
draxgma: Koszonom, otthon megnezem.
K!LLeR: remelem tobb szerencsed lesz, nekem ma reggel ujrakezdte, mondjuk gyanitottam hogy nem lesz tokeletes, mert 3 kozul csak 1 volt sikeres, es azt is megprobalta frissiteni.
Valamit me'g vszinu ki kell irtanom belole... (Moto cuccost leszedem, hatha, eleg nekem az usb mass storage, ahhoz nem kell kulon driver a gepen).
Igaz, most mar legalabb par kattintassal ujra jo volt. -
bandiboy
csendes tag
válasz
drax2gma #3101 üzenetére
Milestone 2 Android 2.3.6
USB debugging, Hamis helyek PIPA
Csatlakozás a PChez (win7 64bit): USB Disk mode (Motorola 5.9-es driverekkel)
nicofff-preinstalameEsta-v0.9-0-g9aecfd6 féle zip (fixedn sbf-el) letölt.
RSD Lite 4.9 (talán fölötti)
Ezekkel lehet rootolni a telót a benne található angol (mellette spanyol) leírásnak megfelelően! -
-
axioma
veterán
válasz
drax2gma #3126 üzenetére
" Plusz mindent leszedtem, ami standby módban nem engedné a deep sleep-et. Kb szerintem ez utóbbi a legfontosabb."
Ezt mivel ellenorzod? Gyanitom, a binary clock ezzel megy a kukaba... mind1, elviselem, mert most nagyon osszevissza esik az akku%. Igaz, a multkor egyszer csereltem a D2G akkujaval, az lehet hogy megboritotta, mert nem kalibraltam.
-
drax2gma
tag
Nekem is full laggos, 300/600/1000/1200 setupnál.
Sima smartass 1000-re maxolva a frekit tök jó, illetve messze a kedvencem az interactive, 1200-at is engedve. Plusz mindent leszedtem, ami standby módban nem engedné a deep sleep-et. Kb szerintem ez utóbbi a legfontosabb. -
norvik
aktív tag
válasz
levisboy #3115 üzenetére
A CM10 bármit is csinálj vele, lassúbb, és többet eszik. Energiában, proci teljesítményben, memóriában egyaránt. Ez a vas már nem neki való. Nem ok nélkül tértem vissza a MIUI 2.5.25 illetve a CM7-re vissza. Még akkor is, ha tetszett a gumicukor. Na, majd RAZR Hd-n nem lesz ilyen gond (egy darabig) .
-
törölt tag
akinek a cmx lemerül estére minimál használattal:
Tegyétek fel ezt: katt
smartassv2 scheduler jobb mint ami alapból benne van.
Utána a bootmenüben egy kicsit lejjebb lehet venni a vsel értékeketirányadásnak:
300@20
600@31
900@42
1200@58Ha ezzel újraindulgatna, akkor emelni kell egy kicsit (értelemszerűen ha nagy terhelés mellett, akkor a magas értékeket, ha csak úgy magától... akkor az alacsonyakat
)
-
axioma
veterán
Hm, mert windows oldalu hiba, az kiderult, mert fotogeptol kezdve iphone stb. mindennel elofordult. (Konkretan a cm10 felrakasa elott mar vonalban voltam, mikor nem sikerult a telot elernem, akkor jott az eeepc... mondjuk azert nyilvan csak par ora ment el a keresessel, mikor jutott eppen eszembe.)
Beirni meg azert irtam be, mert a gugli nem az elejen hozza a helyes megoldast. Mind1, most mar a lenyeg hogy megvan. -
-
Zsebob
senior tag
válasz
levisboy #3106 üzenetére
Mindkettő nálam is megvan. De nem ennyire durván, ahogy leírod.
A CM10 kicsit többet eszik, mint a CM7. Este 7-ig bírja.
A tárcsázó néha lassan indul, nem tudom miért, mert máskor azonnal működik.
Lehet összefüggésben a Viberrel, vagy GO SMS PRO-val, ezeket használom mellette.
Nem jöttem még rá, hogy mi okozza, emlékeim szerint a szűz telepítés után nem volt ilyen para. -
levisboy
tag
Sziasztok!
CM10-et használok már lassan két hónapja. Nagyon bejön nekem kinézetre és kezelésre, de két hiba nagyon zavar amit nem tudom már beszéltetek-e meg, ezek a következők:
- Nem használom sokat, pár telefonhívás, néha email megnézés, nagy ritkán facebook, de estére mindig lemerül, azért a CM7 ezekkel elvolt 2 napig. Nem tudom ez hibának mondható-e vagy a rom ilyen, vagy hirtelen az akkum lett ennyire gyenge?
- A másik a lassúság, néha beállításokba sokat várat mikor bele megyek és a tárcsázó az szinte mindig van egy alap lassúsága, nem használok sok háttérprogit ami ennyire megfogná, ez hibának mondható?Rakjam újra az egész rendszert? Mit javasoltok?
-
axioma
veterán
Nem fogjatok elhinni, de tobb mint egy hetig szivtam azzal, hogy a win7 ceges laptop nem akarja a telefonomat usb-rol felmountolni (MTP-USB driver hibat mond). Raadasul egyik pillanatrol a masikra (esetleg amikor a 2G-s kartyat a 8G-sra csereltem, de mar a cm10 felpakolasa elott gond volt). A gugli baratunk ugyanis talal erre vagy 25 nem mukodo megoldast, amibol 5-10 az adott korulmenyek kozott viszont megy, mert egyesek oromkodnek, hogy koszi.
Mielott barki egy oprdsz csere elott belefutna, ime az igazi, es amugy tokegyszeru (registry, mediaplayer, group add es ilyesmik kihagyasaval mukodo) megoldas:Here is the solution. Right My Computer and select properties. Goto device manager. And locate MTP USB Device. Right click and choose select update driver. Select 'browse my computer for drivers' and then choose "Let me pick drivers to install". You will get two options select the USB controllers and click OK and you are done.
-
bandiboy
csendes tag
válasz
drax2gma #3101 üzenetére
Igen, ezzel is próbáltam eddig! (mármint előző verziót le se szedtem)
viszont találtam 1 talán spanyol fórumot, ahol többeknek működik. bízom benne, hogy az XP meg fogja oldani!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- Milyen SSD-t vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- eBay
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- antivirus szoftverek, licencek, Legion Pro 7 RTX GAMING laptopok, Dokkolók
- Eladó Új állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest