- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibe2zy
csendes tag
Kb 1 éve vagyok boldog tulajdonosa egy M2-nek, de ma olyant művelt, amit eddig még nem tapasztaltam, és emlékeim szerint itt sem olvastam róla. Reggel nem volt hajlandó sem frissíteni, sem pedig új alkalmazást telepíteni a google.play-ről. Elkezdte tölteni, aztán 100%-nál eltűnt az ezt jelző nyíl a felső sávból, az oldalon viszont megmaradt a kék letöltési sáv, de telepíteni nem kezdett semmit. Többször próbáltam, de az elsőnél minden esetben leállt. A következő furcsaságot napközben vettem észre, amikor az egész éjszakás dokkolós "töltés" után a melóm végére a szokásos kb 90% helyett 40%-on volt aksim. Fogalmam sincs mi ette ennyire az energiát, semmi nem ment rajta, amit ne használtam volna eddig is. Valakinek van valami tippje?
Ha már billentyűzetet ragadtam, hadd kérdezzem meg a nálam sokkal hozzáértőbb M2 tulajoktól, hogy normális e a 3 perces bootolási idő? Kilőttem már pár dolgot, amikről tudtam, hogy nem ártok vele, de biztos még most is több számomra felesleges dolog indul a rendszerből, de ez az idő valahogy nem tűnik reálisnak. -
GGMPC
őstag
Eloszor csak 2x1 felules es 3x1 fekvo - nehogy megseruljel!
Aztan szepen lassan felmehetsz 5x1-ig is!
Es majd csak ezutan a tollas meg a bringa!
Step by step...
;-)
Ha a bringas cucchoz van valami amit a kerekre is rogzithetsz, akkor az ford/km stb. - ha nincs, akkor csak tarto! -
-
boxfan
tag
Szerintem a 4.1.2.-vel sokat gyorsult a kütyü,én elégedett vagyok vele.az lenne a kérdésem,hogy a korábbi nandroid mentéseket,amiket recoveryben csináltam.hogy tudom törölni?
-
tomiee85
senior tag
Nem tudom hogy vagytok vele, de akinek tetszik az az óra widget ami a RAZR HD képein szerepel, One more clock widget néven beszerezheti a marketen
-
tomiee85
senior tag
CM10 egy napi tesztelés után:
Nagyon szép
Nekem nem lassabb mint amilyen a gyári 2.3.4 volt. Akksi használat is kb hasonló, és magyar nyelv is van benne ugyebár. Nem bántam meg hogy feltelepítettem.
Akksi sajnos sose bírja estig, de megszoktam már hogy a BP6X van benne tokkal és ha lemerülne mindig ott a táskámban egy BP7X akku -
törölt tag
tessék, katt, a nagyja benne van.
Gyári recoveryből nyilván nem fogsz főzött romot telepítenidrax2gma: nem érzem magam totál hülyének, de nekem a cm7 egyszerűen nem megy fel a telefonomra... moto logónál elakad mindig.
ezzel próbálkoztam, meg ezer mással is nyilván:
1) install UK GB SBF
2) root it, install bootstrap, install bootmenu
3) flash downgrade SBF from downgrade_for_bl=3.rar
--- at this moment you should have CH GB kernel ---
4) wipe data/factory reset in CWM
5) install Cm7több változattal is próbáltam... semmi.
-
drax2gma
tag
Viszont srácok, annyira hálás vagyok ezért a cm cm7 tippért, imádom azóta is...hibátlan.Swypeot is kezdem belakni, egész hatékony.
-
GGMPC
őstag
válasz
drax2gma #3375 üzenetére
Eletkepteleeen???
Lattal mar ilyet eloben?
Oszerosszulod magad amikor hasznalsz egy ilyet!
Mar a 3usb-s, HDMI-s, dokkolo is kemeny a TV-n - foleg hogy a radugott vezeteknelkuli egerrel es billentyuvel nagyon jol kezelheto!
Most valamiert nem ment ez a webtop projekt, de majd a szarszung ujrafeltalalja es akkor majd menni fog!;-)
-
wander
tag
Sziasztok!
Ismét hozzátok fordulok, mert a google nem tudott segíteni..
Hogyan tudnék új recoveryt telepíteni? Mert ez a gyári szinte a 0-val egyenlő.. Olyan kéne amit kikapcsolt állapotból, gombokkal is elő tudok csalni. -
Zsebob
senior tag
RAZR srácok! Elő 50 dollárral!
http://mobilarena.hu/hir/visszavonul_a_motorola_lapdock.html -
axioma
veterán
Azt vettem eszre, hogy amikor alvasbol jon ki a telo, akkor nincs wifi csak mobilnet (ertesito sav alapjan pl.), akkor kezdi ujra a csatlakozast ami persze hiba nelkul lefut, 2 masodperc mulva muxik. Ez azert ciki, mert minek fogyasszam a keretemet... jo, tudom, egyes alkalmazasok ki vannak zarva mobilnet forgalmazasbol, de otthon az asztalomon luxusnak tartom, hogy a mobilneten ellenorzi a leveleimet (bar ezt csak gyanitom, tudni nem tudom, nem is tudom hol kene ellenorizni), mig az meg termeszetes, hogy ha kikerulok a wifi hatosugarabol, akkor meg igenis hasznalja mar.
Van masnak is ilyen jelenseg? Lehet-e valami okossagot tenni vele? (Nekem csak a legutobbi OTA utan tunt fel, aztan lehet hogy igy volt mar elotte is...) -
tomiee85
senior tag
Sziasztok!
Felraktam a CM10-et eddig szép és gyors
viszont SMS-eket hogy lehet visszaállítani ebbe segítsen nekem valaki
-
tomiee85
senior tag
Sziasztok! Valaki aki mostanában rootolta a telót, és van ideje segítsen légyszives. Német 2.3.4 ROM van rajta, és minden kísérletem megakadt a rootolással. (más telót már sokszor rootoltam)
Köszönöm
-
Zsebob
senior tag
válasz
levisboy #3343 üzenetére
Nekem csiga lassu volt a tarcsazo, mig fent volt a Viber, abszolut fogta a telt. Ha van hasonlod, szedd le. Browserben mind a Chrome, de inkabb a gyari teljesen jo, az uj 4.1.2 alatt. Opera szelsebes, Dolphin minden ertelemben top. Nezd meg a videot amit feltettem, ha annal lassabb akkor valami fogja....
-
levisboy
tag
Sziasztok!
Nekem nagyon bejön a CM10 de a telefon lassúsága már nem annyira. Valaki leírná, hogy tudok erre áttérni? Köszönöm!
-
GGMPC
őstag
válasz
drax2gma #3328 üzenetére
Egy Razr tulajdonos azt irta, hogy brutal modon beegett a kijelzoje!
Szerinted ez lehetseges, hogy mindenkinel bekovetkezik vagy egyedi esetrol van szo?
Azt irta, hogy sotetebb hattereknel latszik es nem kicsit.Viszont akkor kerdezem en - mi a fenenek raknak ilyen kijelzot egy telefonba?
Te hogy erzed? :-( -
GGMPC
őstag
Nekem a Galaxy S3 se huzza a zsebemet, mivel bele sem fer! ;-b
Jah - Razr! 24 ora alatt 20% ment le (tehat 80 van meg)!
Wifi, nyomkoraszas, kb. 10 perc beszelgetes es non-stop gyonyorkodes van ebben a 20%-ban!
Csak jelzem, hogy pixelhiba potty van a kijelzomben, ugyhogy hamarosan erkezik a masik, ami remelhetoleg rendben lesz!?.
:-/ -
törölt tag
most cm7.2 van nekem rajta. Ha az m2-n nem megy rendes sebességgel a cm9/10, akkor a legenden meg sem próbálom
hiába húznám akár 800Mhz-re is, az még messze van az m2 teljesítményétől...
De: most egy napig nálam volt, 10%-ot merült nyomkodva, kevés wifivel, 0 beszélgetéssel... ÉS: marha kicsi, és könnyű... szóval most vívódom a 2 teló között.
-
drax2gma
tag
-
GGMPC
őstag
Hat skacok... tuz meleg a cucc!
Ez makulatlan! A kep feeling nekem spec nagyon bejovos! Nem rossz inkabb mas.
TV-n minden ott van es iszonyat profi! Eger es bili hasit (wireless/USB)
Vinyot meg este megnezem, azt el is felejtettem!
Lefrissult OTA-n 4.0.4 van most rajta es nagyon gyors, nagyon cool!
Ez qwerty-be lealazna mindent ami letezik!
;-)
-
boxfan
tag
Hidd el,tudom mit beszélek,otthon vagyok a témában.Lithiumos akksit nem kell formázni.Egy dolog van ami,árt nekik,ez pedig a teljes lemerítés.Nem használ neki,ha kikapcsolásig lemerül.Minden egyes lemerülés egy koporsószeg az akksinak.A régi Nimh akksiknál volt ajánlatos legalább 3 töltési ciklusonként egy lemerítés.
-
GGMPC
őstag
Konkretan ismeroseim nem foglalkoznak ezzel a kerdessel es soha nem is birt az aksijuk annyit mint az enyeim!
En nagyon odafigyelek az aksikra es nincs is gondom soha!
Neha lecsutkazom es felrakom ejszakara kikapcsolva illetve ha tolton van, akkor nem nagyon zuzom!
De ez csak az en velemenyem!
HVNCWKND! ;-)
-
GGMPC
őstag
Hat... Megjott a pakk! ;-)))
Dokkolo brutalis, telefon meseszep, kepe ugyszinten, de sajna most toltore raktam es kikapcsolva tolok neki egy 14 orat... :-(
Amugy ebben ugyanakkora az aksi mint a Droid 4-ben, ugyhogy annyira bena nem lehet!?.
-
Zsebob
senior tag
Motocast nagyjából = összedugod USB kábellel a PC-t, jól összebarátkoznak, a fájljaid elérhetőek lesznek a telefonon/tableten később USB kapcsolat nélkül is ( internet vagy wifi kapcsolat kell )
Ja, és dokkolásnál be lehet állítani, h mit inditson dokkra, melyik programot, legalábbis nálam ( Xoom2 ) így van.
Ügyes figura. HDMI képen nem lesz a felület alja ( kezelőfelület ) -
GGMPC
őstag
válasz
drax2gma #3310 üzenetére
Azert a simat, mert kilonal tobbet nem szanok a mutatvanyra! (Az a hatar)
Viszont nekem a tok es a HDMI/USB dokkolo az alap!
Ezekkel a tartozekokkal meg 130 lenne, igy meg maradok kilo alatt!
Nalam a Milestone 2 is elment 2 napot, ugyhogy nem izgulok es egyebkent meg van egy aksi-viselkedes beallitas, amit majd beigazitok a hasznalati stilusomhoz merten!
Nalam az a gond - ha leejtem es latszik - onnantol nem kell a termek es adom el!
(Ezert a megbizhato tok maniam es ez az otterbox)
Az iPhone-on is az van, repkedett is mar es megcsak egy poty sincsen rajta!
Szoval az en hasznalatommal ugyanaz lesz a feeling mint a te stilusodnal a nagyobb aksival!
Majd esetleg privatban (hogy ne itt farasszuk az M usereket) leirhatnad nekem, hogy most mi is ez a MotoCast!?.
Ez levaltotta a Blur-t vagy melleszegodott?
Uccso kerdes... Ehhez lesz szerinted JB?
Amugy joregg! ;-) -
GGMPC
őstag
Nem benazok tovabb - megrendeltem a telcsit (nem maxx hanem a sima), dokkolot es Otterbox tokot hozza!
Remelem pentekre itt lesz!?.
Es legkozelebb akkor fogok valtani, ha jon egy qwerty-s Moto!
Ha evekig nem jon, akkor evekig igy maradok!
;-)
-
GGMPC
őstag
válasz
drax2gma #3306 üzenetére
Inkabb azt mondjad milyeeen!?.
Retek iPhone-ra jott IOS6 es azota olyan rossz, hogy mar lassan utalom is!
Es nem birok varni, lepnem kell, de nem tudom mit!
Ebbol a sima Razr-t nagyon jo aron kapnam, de sehol nem tudom megnezni vagy kiprobalni!
Tenyleg - nem akarod megmutatni nekem a vasat - ha bekavarok a varosba?
M2-t mar nem tudok magamnak sajna - szarhaziaktol meg nem vasarolok!
;-)
-
törölt tag
volt egy second inites verzió... arról nem tud magától továbblépni a normál frissítéssel, neked kell kézzel cwm-ből telepíteni. Utána újra működni fog az OTA frissítés. Szedd le a legfrissebbet, telepítsd mint ha most raknád fel először (wipe nyilván nem kell) és kész is
-
boxfan
tag
Teljesen elégedett voltam eddig a CM10-el.Minden téren.Most van egy problémám.Rendszeresen letöltögettem az OTA frissítéseket.Egy ideje nincs superuser jogom,pedig fennt van a root....és azóta nem frissít a teló,bekapcsoláskor rögtön feldobja ,hogy elérhető OTA frissítés,letöltöm,ujraindul,de nem rakja fel,rögtön dobja fel az értesítést megint....Volt már,hogy 5x megcsináltam,hiába..
Teendő szerintetek?
Pedig látom,már lenne 4.1.2 is..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Philips Hue – az okos lámpák királya
- Milyen légkondit a lakásba?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ASUS notebook topic
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Elemlámpa, zseblámpa
- TCL LCD és LED TV-k
- Debian GNU/Linux
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Bomba ár! Dell Latitude 7290 - i7-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest