Hirdetés
- Mr.Csizmás: ncore free regisztráció
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
Tudom, hogy kartya kell nekik. De a google-nek eppen nem akarom megadni. A paypalnak megadtam, es havonta 1-2 napnyi kivetellel nincs is azon a kartyan penz, de a google-nek nem akarozik. Azert hiaba usa kozpont, nem ua. mint egy usa shop Chicago harmadik kulvarosaban. Na meg vissza is elnek vele, lasd multkori Facebook maceralta a google account = android levelezesi beallitasait; ha a kezdemenyezo az fb volt, a google akkor se kellett volna engedje.
-
Zsebob
senior tag
A világnak azon a részén, senkit nem érdekel a Te kártyád adatai. És senki nem akar lekopasztani. Ellenben pl. az USA-ban bűnözőnek néznek, ha kessel fizetsz, forgatják a százdollárost egy 5 percig, kártya nélkül nem vagy "ember". Ez egy ilyen hülye magyar beidegződés....
-
axioma
veterán
Nem az app megtalalasaval hanem a fizetes egyaltalan beallitasaval gondoltam hogy problema lehet. Jobb lenne paypal vagy valami mas virtualizacios penztarca, ne egybol a kartyaszamomat kapjak meg... ja meg azt se neztem meg, lehet hogy azt is lehet, eddig nem foglalkoztam vele, de most par napig betemet a munka, nem is fogok.
-
axioma
veterán
Koszi a tesztet. Megnezem majd a smart-ot en is. Emlekeim szerint volt fent az is, csak nem ezen a telomon, hanem me'g a Blade-en, es mintha a virtualis billjere nem lehetett volna valamit megoldani, ami az anysoft-on megvan. De azt mostansag ugyse hasznalom!
Ha tenyleg jo, en ratolom az 500Ft-ot, ezen ne muljon (ugyse vettem me'g a play-en semmit, ezt is ki kell egyszer probalni). Bar nem szivesen adok meg nekik semmi adatomat (tok ures gmail fiokhoz van kotve az android), majd megnezem hogy megoldhato-e anelkul valahogy... -
norvik
aktív tag
Köszi szépen. Nem tudtam, meg sem próbáltam hosszan nyomni, alapból a gyakori rövid nyomkodást használtam, mint a régebbi, nem okos telóknál SMS írásnál. Amit javasolsz, valóban jobb, mint a teló ki-becsukása. (Nem eskürdnék meg rá, de talán volt az Anysoft-nak egy olyan korábbi verziója, ami tudott ékezetes nagybetűt közvetlenül a fizikai billentyűzetről is.) Elég zavaró volt nyitogatni a telót írás közben, a lustaságom gátolt meg eddig abban, hogy jobb megoldást keressek. A te módszered jobb ugyan, mint amit eddig én csináltam, de most, hogy szóba került ez a téma, kicsit belemásztam az Anysoft beállításaiba, de semmire sem jutottam. Ezért szétnéztem Play-n is. Kipróbáltam pár billentyűs szoftot, de egy kivétellel mindet rosszabbnak találtam, mint az Anysoftot. A Smart Keyboard viszont bejött, most ez van fenn. Próbaverziót ingyen ki lehet próbálni, ha bejön, meg lehet venni kb. 500 forintért, vagy letölthető kevés keresgéléssel ingyen is, ahogyan én tettem ma... Ezzel szöveg bevitelnél hozzá sem kell érni a tapis felülethez, nagy, ékezetes betűk elérhetőek a fizikai billentyűzetről is. Egy rövid lenyomás sima, ékezetmentes betű. Hosszan nyomva feltünik egy ékezetes betű, majd gyors rövid lenyomásokkal lehet módosítani a rövid, illetve hosszú ékezeteket. Maradok emellett. Ja, és minden ékezetes betű elérhető, rövidek, hosszúak egyaránt.
-
nubreed
veterán
Na lehet, hogy én vagyok a láma de akkor még1x, hogyan kell a fizikai billel NAGY ékezetes betűt írni, mondjuk mondat kezdésnél? Akárhogy próbálom, fizikai billel nem jön össze, csak virtuálissal. Szintén anysoft kb.
-
axioma
veterán
Hm, en meg attol feltem, hogy trivialitast irok itten... e'n meg forditva indultam, a kepernyon matataskor alapbol hosszan kell nyomni, es csak utana tanultam meg a dupla nyomkodast.
Igen, nem minden ekezetes jon fel, tuti beallithato valahogy (esetleg nyuzni kell erte valakit hogy csinalja meg ha a programban kell matatni), de en nem foglalkoztam vele, hozzam kepest mar az is sok ha valami ekezet van
Amugy fura ez az ekezetesseg, mert gepen ugye nem kapcsolgatok, de a mobilon mar egybol duplaz/triplaz a kezem ahogy kell... szoval az elvileg atmenetibb modon irok emberibben, mert azt mashogy nem hasznalom, csak ekezetesen. -
axioma
veterán
De hat nem kell osszecsukni ahhoz, hogy anysoft-tal a nagy hosszu betuket beird!
En ilyenkor nagybetusitek (ha nem magatol allt at, ezt imadom benne hogy megteszi a legtobb esetben), es nem tobbszor kicsit nyomkodom az ekezettelen parjat, hanem 1x hosszan. Ekkor - nyitott bill mellett - feljon a tapizos reszre a valasztek a NAGY betus ekezesetes valtozataibol az adott betunek (es csak az). Persze kenyelmetlen, hogy tapizni kell, de becsukni, teljes billt felhozatni vele emiatt nem kell. -
GGMPC
őstag
válasz
FireFox1996
üzenetére
Most irta oda! ;-)))
-
Zsebob
senior tag
"Nagy akku"= nincs töltés para
Röviden ennyi.
Hosszabban, 4 nap után állt be a kapacitása, a du. 4 órás töltési kényszer este 7-8 közé tolódik. -
-
FireFox1996
addikt
Nah, kijött az újabb ICS 4.0.4 builder, amiben már megy a videó felvétel, és H264 decoding, ez már RC1-es:
* 2012/7/1:
- enable TI.720P Decoder (need more fine tune with buffering)
- fix recording problem
- sync repo 07/01 -
norvik
aktív tag
Kicsit hazudtam, mégsem tökéletes. Az a hibája, hogy amikor ékezetes nagybetűt szeretnék begépelni, ezt nem teszi meg az istennek sem, kénytelen vagyok összecsukni, és tapizva bevinni a kívánt ékezetes nagybetűt. Lehet, hogy Anysoft hiba, és az is lehet, hogy csak én nem mélyedtem el eléggé a beállításokban.
-
norvik
aktív tag
Amire utaltál, az a 2.2.2.16-os, jó régi gyári romra vonatkozik. Neked még ez volna fenn? A későbbi verziók, akár gyáriak, akár főzöttek, már nem tartalmazzák ezt a hibát. Legalábbis én nem tapasztaltam szerencsére, mert tényleg nagyon zavaró lehet. Én is a fizikai billentyűzet miatt döntöttem emellett a teló mellett elsősorban. Rengeteg email írok rajta, és nincs vele gond egy szál sem.
-
szige
tag
Uhh, kösz a választ, akkor maradok a régebbi rom-oknál.
A gond az, h a fizikai bill teljesen rendszertelenül 2-szerezi a karaktereket. Baromi idegesítő, elvégre emiatt vettem a telt, erre nem használható, annyira pontatlan. Ezért akartam felrakni ezt a javítást.
És ha visszatérek a gyári romra, akkor a hd is működni fog? -
norvik
aktív tag
A CM9 korántsem tökéletes még:
Not working:- HWA (include Flash, Chrome)
- Crystal Talk
- H264 high profile decodingKnown Bugs:
- 3G Roaming
Ezekből engem a roaming és a zajcsökkentős tel. beszélgetések zavarnának leginkább.
Van ezenkívül ugyan még egy CM9-es verzió, de az még béta állapotban van, tehát ennyit sem tud.
Igen, visszatérhetsz a gyári romra, ha nem tetszik.
Mi a gondod a billentyűzettel? Próbáltad már az AnySoftKeyboard-ot? -
szige
tag
Sziasztok.
Köszönöm a válaszokat!
Új kérdés:
Ezzel próbálkozott már valaki? Ha jól értem, annyi a teendő, h rootolom a telefont, rátöltöm ezt a file-t, ráklikkelek és kész, stimmt?
Nekem 2.3.4 van fent, azzal menni fog?És visszatérve a ROM-okra:
Olvastam, h kint van a stabil CM9 ICS alapokon. Próbálta már vki? Érdemes azzal kezdeni a mókolást, vagy kezdjem inkább a már bejáratott CM7-tel?
És ha nem tetszik és vissza akarom tenni a gyárit, akkor újra működni fog a HD?Köszi ismét!
-
norvik
aktív tag
válasz
crazyman11
üzenetére
Innen le is töltheted, nem kell a torrent.
-
norvik
aktív tag
válasz
crazyman11
üzenetére
Ha erre gondolsz: MILS2_U6_2.2.16_SIGNED_UCAMILESTONE2B1B80E100A.0R_UCXMILE20RTGB_P029_A007_HWp2a_Service1FF.sbf
Akkor felteszem torrentre, tőlem lehúzhatod, csak szólj, hogy adjam meg a torrent fájlt.
-
FireFox1996
addikt
-
fasirTTT
őstag
valaki segítene 2.3-as romot rootolni?
meg esetleg segíthetne majd elmagyarázni, hogy kell feltenni ezt a romot, tudom, hogy ott a leírás, de csak feltette már valaki és friss élmények miatt tud segíteni
-
amanoba
őstag
válasz
crazyman11
üzenetére
ha minden igaz itt találsz gyári romokat.
-
crazyman11
csendes tag
Sziasztok,
egy hongkongi M2-höz keresek gyári froyo romot, sbf-ben. Csak a bootloader jön be, cwm valamiért nem.
köszi!
-
axioma
veterán
Na tovabbi kiserleteket csinaltam:
1. normal biciklis menettempo, de nem nagyforgalmu utnal telefonalas: mindket iranyban tisztan hallani (nincs szelzaj!)
2. jobb oldali pause-start gomb: igy muxik, sot: ha nem is volt elinditva a telon az alkalmazas, erre akkor is elindul (nalam a gyari van fent, az biztos)
3. bekapcs. csak a hatuljan levo gombbal, de ha a bal fulon levo BT gombot hosszan nyomom, akkor full kikapcsot lejatszik
Egyebkent eddig nincs nyoma, hogy merulne (ld. multkori probl. a visszajelzo led-del).
Viszont most hogy a zenet a telobol hallgatom a fulemen, neha (tenyleg keves, 20 percen belul max. 2-3 volt) egy pillanatra van, hogy megakad a zene - nekem aktivan csak a gps + sportstracker megy alatta, me'g netkapcsolat nincs is, de ezek szerint mar ezzel is tudja a zenet akasztani. -
axioma
veterán
Nem vagyok egy audiofil, szoval azt ne kerdezd, hogy a zeneben milyen basszusokat visz at, mert meg se hallom a kulonbseget.
Beszed tiszta es engem is hallanak - HA nem tul zajos helyen vagyok (otthon az udvaron pl., az se suketszoba azert). De ma bicikliztem befele forgalomban a Pomaz-Budakalasz kozti normal orszaguton mikor hivtak, akkor mar volt amit el kellett ismetelni - igaz, nem is volt a hang maxra tekerve, tekintve hogy biztonsagi okokbol hallani akarom a forgalom zajat (eszrevegyem, ha jonnek mogulem). Persze eleg messze van a mikrofon is a szamtol, ha azt nezed (a fulnel levo kanyarban), masreszt kezbol se biztos hogy tobbet hallottam volna en (a masik fel talan).
Annyit tudok felajanlani, hogy kiprobalhato, ha fizikailag egy helyen vagyunk. -
Zsebob
senior tag
válasz
FireFox1996
üzenetére
Hétvégére remélem beall a kapacitása. Ja, mindket logo rajta van a fedlapon. Moto es verizon.
-
axioma
veterán
Hivasfelveves, leptetes van. Bal fuleden kozepen a hivasfelvetel, alatta-felette hangero. Jobb fulon alul-felul leptetes, kozepen Pause-nek tunik, azt nem probaltam, a telefonon inditottam eddig (majd este megnezem).
Egy gondom van vele: a leiras szerint (apropo, megvan a neten, azt sztem a sima motorola-sat mellekeltek: http://www.motorola.com/staticfiles/Support/Mobile%20Phones%20Accessories/S9/US-EN/_Documents/Static%20Files/S9_UG.pdf) toltes elejen piros, majd sargaba es vegul zoldbe valt a led. Ehhez kepest toltottem (hozza adott toltovel, madzaggal, direkt nem kavartam) orakig, es piros maradt. Ellenben muxik. Erdekes, mert az elozo sztereo fulesem az siman tudta a piros es sargat, de zoldet azon se lattam - vagy hat a led-zoldjet nem tudtam a sargatol igazan megkulonboztetni. Valoszinuleg fel van toltve, csak a statusz rossz; majd valamelyik nap megprobalom geprol, eredeti moto usb-kabellel tolteni (az meg egy fokkal vastagabb, remelhetoleg a fem is benne), hogy az csinal-e valtozast. De lehet, hogy ez csak ennek a peldanynak a baja. -
Zsebob
senior tag
válasz
FireFox1996
üzenetére
Verizon logo van rajta.
-
Zsebob
senior tag
válasz
FireFox1996
üzenetére
Megpróbálok képet csinálni a hátuljáról, de addig is ez teljesen korrekt kép: http://reference.wirexgroup.com/item.aspx?print=true&item=SJHN0513A
-
Zsebob
senior tag
válasz
FireFox1996
üzenetére
Csak kb. a harmadik töltésnél fogok tudni valós véleményt irni a kapacitásról. A fizikai méretkülömbség nem negativ...talán. még jobban is esik kézre, de tényleg, nem elfogultság...döbbenetes a szállítás gyorsasága. Korrekt érzet, valamit mi máshogy csinálunk magyarok....
-
Zsebob
senior tag
3 nap alatt megérkezett a nagy akku amerikából....valamit a magyar posta eltaktikáz... első blikkre abszolut megegyezik a minősége a gyári-gyárival, azonos anyaghasználat a fedlapon, kb. 2 mm a púp.. töltőn...ja, OEM dokkolón OK, érdekes, jobb a készülék fogása.
-
axioma
veterán
válasz
Pistu77
üzenetére
Fel se tunt, hogy a muszerfalra is fel lehet rakni... en is szelvedore tettem.
Mas: most akkor aktualis lett: a gyari beepitett zenelejatszon nalam nem mukodik a .nomedia-val a konyvtarak (pl. lanyom szorakozasbol onmagat felveszi... meg IGO hangok pl.) kizarasa a listabol. Van ra mas megoldas? Csak az app-on beluli erdekel, masikat fel tudok tenni, bar nem sokat ment de volt deadbeef es mortplayer is fent korabbi telomon; csak preferalnam a gyarit a felulet egysege miatt. Hatha csak en vagyok vak es nem veszek eszre valamit.
-
axioma
veterán
Emberek, megjott a hongkongi, mar csak szarmazasa es ara miatt is velhetoen hamis S9-em (a doboz eleg eredetinek tunik, a kutyu maga kivulrol brand-elt, de a tolto es a toltofej nem), es MUKODIK minden! Mar amikor eloszor osszekapcsolodtak gyanus volt, hogy jo lesz, mert nem azt irta a telo, hoyg connected to phone, hanem connected to phone and medai audio. Es megy a zene, a leptetes, meg az igo is a fulembe mondja a tudnivalokat (most belterben vagyok, de majd kiprobalom, hogy a zene es az igo hogy veszik ossze...)
Szoval van egy elado sztereo BT fules + mp3 lejatszo kombom, nyilvan ezt tartom meg. Ja, es nekem tokeletesen kenyelmes, ugyanolyan, mint az elozo pontosan, ez nem a lapos nyakreszu valtozat.
A fules ara szallitasostul volt 23 dollar, innen: http://www.ithrough.com/p-s9-hd-wireless-bluetooth-high-definition-stereo-back-hang-in-ear-style-headphones-headset-black_4645448
Akkor is megerte, ha csak 1-2 evig birja.Zsolto: ugy nem fer el az autos tartod, hogy a muszerfalra ratamaszkodjon kisse az alja? Ezeket mostanaban probalom igy felrakni. Mondjuk enyim kocsi keveset all kozvetlen a napon, szerencsere.
-
Zsolto
őstag
válasz
Pistu77
üzenetére
Jaja, tényleg jó. Egyetlen kifogásom van, a műanyag korong, amit fel lehet ragasztani a műszerfalra, nagy hőségben időnként elválik a ragasztótól: a ragasztófolt ott marad a műszerfalon, és az egész miskulancia leesik. Ha visszatapasztom, egy-két napig megint fenn marad, de eddig már háromszor leesett, mikor egész nap a napon állt az autó. Ezért amikor eszembe jut, jól rányomkodom a korongot a ragasztóra, így most nem vacakol.
-
Pistu77
csendes tag
Vasaroltam egy ilyet:
http://www.ebay.com/itm/Motorola-Windshield-Phone-Holder-Vehicle-Charger-Kit-for-Milestone-2-Droid2-/180909401633?pt=PDA_Accessories&hash=item2a1f0a6621Csak ajanlani tudom. Jo aron van es nagyon fasza.
-
norvik
aktív tag
-
Zsolto
őstag
Én is így vagyok, az utóbbi időben (a SE K750i óta) nem volt olyan telóm, aminek a megszerzése után pár héttel/hónappal ne láttam volna pár komoly hibát, vagy amelyik után ne találtam volna hamar egy másikat, ami után elkezdett viszketni a tenyerem. Az M2 viszont állati kiegyensúlyozott teló, nagyon régóta éreztem, hogy nekem való. Nem mondom, hogy a tegnap látott GSIII láttán nem esett le az állam, de az M2 használata közben nem érzem azt a "mindjárt falhoz vágom" érzést, amit az utóbbi telóim jó részénél rendszeresen éreztem.
-
nubreed
veterán
Huh mostanában nem jártam a topic környékén és aztán ilyenek történnek.
Az biztos, hogy akinek egyszer volt egy MS2 -je az soha el nem fogja felejteni, nem egy mindennapi telefon a nagy androidos tengerben, Szerintem a fizikai billről nagyon nehéz lemondani, ezért is választotta mindenki ezt a telefont, akinek van. Ha az MS2 felett lassan el is jár az idő, reméljük, hogy a Motonak lesznek még fizikai bill-es telefonjai (MS3,4,5,6 stb). Szóval szerintem ez neked is csak egy átmeneti időszak lesz, iPhone ide vagy oda, a fizikai billt semmi nem tudja überelni.
Kíváncsi vagyok, hogy a gyakorlatban mint jelent majd az, hogy a Google gatyába rázza a Motorolát, amúgy rá is fér, szó se róla.Bye.

-
Pistu77
csendes tag
Na jol mellenyultam es valasz lett uj helyett
-
axioma
veterán
Ezt a megtiszteltetest (vagy nick-em abc-beli helyet
), hogy me'g a vicces kifigurazasban is elore vettel...
En sok infot tanultam Toled, igy pl. mar nem teveszt meg az MM1 dokkolo "eredeti Motorola" aposztrofalasa, es tudom hogy akinek ilyen volt annal az akkuval gondok lesznek... Tudom hogy jo az S9/S10 a telohoz. Jo, tudom azt is, hogy egyesek szerint veszelyesen kockaztatok a masolatokkal es egyeb buherakkal, ez is info ;-)
Egy honapja keresek olcso MM2-t nemet ebay-en, valtozo intenzitassal, ugyhogy megnyugodhatsz, eredeti lesz elobb-utobb nalam is, foleg ha lesz mobilnetem meg persze ha lesz premcsi a sok kulonmelomra.Az nagyon jo lenne, ha a Moto vegre az Eu-t is komolyan venne. En csak a fizikai bill. nem mini kijelzo es jobb beszerezhetoseg miatt horgonyoztam le az MM2/D2G-nel, de sokkal tobb minden megtetszett rajta, mint gondoltam. Siman valtanek kesobb ujabb Milestone-ra... de egyelore egy masik peldany is megtenne nem keves idore.
Tovabbi minden jot neked, barmely telefonnal is eppen!
-
Zsebob
senior tag
Biztos vagyok benne, hogy azért könyvjelzőzve marad Nálad a mi kis oldalunk...
Örülök, hogy megismertelek ( személyesen is ) , nagyon hiányozni fog a morgó Gábor, a zsírlülke Gábor és a többiek...Ui: Utólag bevallhatod, hogy azért hagysz itt minket
mert nem nehéz sokat írni
a szifon képernyőjén bill nélkül.... csá Fater!!! Kípintáccs -
norvik
aktív tag
És ha már itt tartunk... Lehet, hogy az M2 túl van élete virágán, de... hadd mondjak el valamit. Hosszú évek óta olvasója vagyok a telefonteszteknek, érdekelnek az újdonságok - legalábbis ha hasznukat is tudom venni. Amint megvettem egy telefont, egy-két-három hónap múlva már láttam olyan újdonságokat, amiknek örültem volna. Persze, nem cseréltem le rögtön a meglévőt, használtam, amíg egy minőségi ugrás meg nem érte. Most másabb a helyzet. Közel 2 éve vagyok M2 tulaj, olvasom most is a híreket, teszteket, és nem csak a magyarokat. Mégis, a majdnem 2 év alatt, a mai napig nem érzek késztetést a cserére, még elméleti szinten sem.Nem mondom, ha megdobnának egy M4-el, nem fogadnám el. . De lecserélni nem fogom ezt a telót még jó darabig.A fizikai billentyűzethez ragaszkodom, sok alternatíva amúgy sincs. Rengeteg levelet kell írnom, el sem tudnám képzelni ezt csak tapit használva. Csak azért, mert egy valamivel gyorsabb lenne egy új teló, nincs okom a cserére, hiszen nem játszom, egyebekben meg nem igazán tud igazi pluszt nyújtani egy új modell, legyen szó bármilyen márkáról. Szóval, tőlem még nem szabadultok meg egy jó darabig...

-
norvik
aktív tag
Minden jót neked, hiányozni fogsz. A búcsúd jól esett, ezt gondolom mondhatom a többiek nevében is. Talán még összefutunk az M4 vagy 5 topicján. Bevallom, más telók fórumában még nem vettem részt aktívan, inkább csak olvasgattam párat. Az itteni csapatra nem tudok rosszat mondani, ha valaki tud, akkor segít is, és persze ez fordítva is igaz. A távozásod jelnek is tekinthető: lassan lejár az M2 ideje... Sok szerencsét, jó teló nyomogatást, de ami azért ennél fontosabb, sikeres és hosszú életet kívánok!
-
GGMPC
őstag
Urak, holgyek!
Mivel mar telefonom nem M2 ezert ugy gondolom elkoszonok...
Remelem sikerult segitenem sokaknak akik az eredeti szintet reszesitik elonyben... (no fozott rom jeligere);-)
Koszonet Axiomanak a magyarorszagi Verizon alapitojanak, Zsebobnak aki szerintem iden nyaron el is veszi felesegul a telefonjat, Norviknak aki mar juniusban backup bajnoka lehet az idei evnek (foleg ha azokat fel is veszi - persze beszelgetes kozben (es mindket felet) es vegul minden tiszteletem Sethdobaloah-nak aki keni vagja minden ROM tulajdonsagat es ugy pakolgatja azt, hogy szinte mar oda sem kell neznie!
Jol elmulatkaztunk itt neha igy, neha ugy...
Lehorgonyoztam az iPhone-nal, de nem szeretnek annak a retegnek az igazi reszese lenni, se a forumuknak - nem ugy mint veletek itt!
Masodik telefonomnak megszuletett egy Motorola v9 RAZR amirol a foliat is en vettem le egy hete - nagyon nagy kedvencem volt mindig! (mind a mai napig)Amugy a V9-t koszonhetem szinten egy itt forumozo urnak aki segitett hozzajutni!
Vegszonak... Kint az a pletyka jarja, hogy a Google ev vegeig komoly ceget fog fabrikalni a Motorolabol (noha szerintem igy is az) - viszont lesz egy egeszen mas vonal amit kepviselni fog az androidon belul - pont azert, hogy ne zavarja a tobbi vetelytars koreit!
Kivancsian varni fogom!
Szoval koszi - jo volt itt - es hasznaljatok egeszseggel a Merfoldkoveiteket!
Bye: GGM ;-)
-
Zsebob
senior tag
válasz
FireFox1996
üzenetére
Köszi az érdemi infót, lehet hogy felpróbálom...
-
GGMPC
őstag
válasz
FireFox1996
üzenetére
Tok jo, hogy ehinseg aran szerzed a telefon kiegeszitoket!?.
;-b
-
FireFox1996
addikt
igen, vásárlás előtt már olvastam itt.ott, és azt írták, hogy fake, ami alatta van mx csak azonos gyárival. De akartam kipróbálni, hátha 1 kicsivel többet bírna, mint a gyári, akkor is megéri nekem. De nem haladtam előre azzal

Az 5 USD-s aksi meg csak 1 ebéd árú, úgyhogy ma 1x nem ebédeltem és megvettem, és azt sem bánám, ha kibodnám ezt az olcsó aksit
csak ne nyírja ki a telómat 
-
norvik
aktív tag
Egy nagyon aranyos kis app... Nem tökéletes, de van aminél működik...
-
norvik
aktív tag
válasz
FireFox1996
üzenetére
Értem. Régebben én is szemezgettem vele, de aztán elmaradt a vásár. Ezek szerint nincs mit sajnáljak..Pedig nagyon is megérte volna, ha valóban tudja az 1000mah pluszt. De +200 mah-ra megéri beruházni, még akkor is, ha olcsó? Ha utazom, vagyis ha nagyon intenzíven használom a telót, 5 óra alatt kinyiffan. Vagyis nagyjából ilyen igénybevétel mellett max egy órát kapok cserébe, úgy, hogy púp nő a teló hátára.
-
FireFox1996
addikt
-
norvik
aktív tag
válasz
FireFox1996
üzenetére
Biztos vagy benne, hogy 5 dolcsiért vettél egy 21 dolláros akksit?
-
Zsebob
senior tag
válasz
FireFox1996
üzenetére
GB kernelen vagyok, úgy is fog menni? Te felraktad?
-
Pistu77
csendes tag
válasz
FireFox1996
üzenetére
Ha most CM7 van fent kell valami exrat csinalni hogy ez a ginger4 ramenjen? Vagy csak siman kovessem a leirast?
-
Zsebob
senior tag
válasz
FireFox1996
üzenetére
Én is néztem ezt a Gold-ot, de nem hiszek a nem gyári/márkás akkukban.
Ami idáig volt ( kamerához, fényképezőhöz ) az mind lehalt 4-6 hónap alatt.
A régi Samsungom akkuja 4 évig bírta kapacitás vesztés nélkül....A953-om van, azzal kompatibilis a BP7X is, így fog kinézni a gyári ( Verizon )
OEM hátlappal:
http://reference.wirexgroup.com/item.aspx?print=true&item=SJHN0513ASztem kb. 2 mm lehet a különbség, nem egy nagy "púp"...
-
FireFox1996
addikt
Kint van az MS2Ginger 4.0 (2.3.6-os droid), ez tudja 720p-s videót rögzíteni, és majdnem olyan néz ki, mint a gyári 2.3.4-es, ha érdekelne vkit...
-
FireFox1996
addikt
Elnéztem, nem 2 USD, hanem 5 USD volt

Ilyen volt a 2430 MAh-s aksiA BP6X/BP7X kérdés volt, hogy neked Milestone A953-asod van, ha igen, erre nem BP6X aksi kellene... ?
-
Zsebob
senior tag
válasz
FireFox1996
üzenetére
Még egy BP6X-et minek?
A 2340-es milyen gyártmány volt?
Nekem még soha nem váltak be a nem gyári akkuk..
2 USD? Abba meg mi lehet... -
FireFox1996
addikt
-
GyureX
tag
Sziasztok!
Olyanban érdeklődnék, hogy másnál ha n-es routerre van csatlakozva, mennyi a max le/feltöltése? Cm9 van most fent, de amikor cm7 volt, akkor is max 13 Mbit mért, pedig 80-as net van. Vagy ez normális? Próbáltam, hogy a routerben n only módba rakom, de nincs különbség.
A másik, hogy találkozott valaki olyannal, hogyha megy a ttorrent, és használok valami más netkapcsolattal működő programot, pl neteznék közben, egy idő után leesik a sávszél 0-ra? Ilyenkor csak az szokott segíteni, hogy wifi ki majd be.
-
-
amanoba
őstag
Sikerült minden, 2.3.4 süvít, sokkal kellemesebb mint a 2.2 volt, mégegyszer köszönöm szépen a segítséget mindenkinek!

Más: olvasgattam egy kicsit más fórumokat, és nem tudom volt-e már, de létezik hozzá egy gyári erősebb akksi. (bp7X 1820mAh, amit a moto xprt-hez adtak eredetileg)
Hallott erről valaki valamit? Esetleg próbálta valaki? Elvileg vastagabb egy kicsit, akssifedél cserés a dolog..[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Wars: Fate of the Old Republic megjelenés még 2030 előtt?
- PlayStation 5
- Parfüm topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- BestBuy topik
- Suzuki topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Call of Duty: Black Ops 7
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 12.15
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Mert engem is érdekelne.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Esetleg ez nem is a telo hanem a rom hibaja (CM7) ?
mert nem nehéz sokat írni