- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Pánikbetegség, szorongás
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
killer2
tag
Tudom, hogy csak a plusz fizetős, de talán mégis az a teljes értékű. Bár igazából semmi olyan nincs benne, amit használtam is és nincs benne az ingyenesbe, de akkor is
#97: Igazából annyi érdekelne csak róla, hogy mennyire jó a nyomáspontjuk, milyen nehéz lenyomni őket, meg mondjuk hogy nem kattog-e nagyon. De igazából csak az a lényeg, hogy milyen gyorsan lehet rajta írni, hogy megéri-e, hogy ott van és nem egyszerűbb a képernyőn írni, csak mert azon ha néha melléütve is, de elég gyorsan és kényelmesen lehet így 3,7-4" körül. -
szab.tam
nagyúr
1 éve nézegetem már az okos telefonokat, de mindig kimaradt belőlük valami,ami nekem fontos.
akárhogy nézem, ebben minden benne van. és még az "ajánlott" plecsnivel is ösztönözve vagyok....
köll....
-
Rusi
senior tag
No, akkor az lesz (amit egyébként írtam is a tesztben és be is tartom), hogy a szerkesztőségi blogban írok majd kicsit személyesebben a Milestone 1 és 2 közötti különbségekről, egy kicsit jobban rámenve az apróbb részletekre és a billentyűzetre is, de a szoftver sem marad ki.
-
killer2
tag
Nálam anno amikor volt Androidos telóm, a Launcher Pro volt a kedvencem. Szerintem minden home screen-t kipróbáltam és az vált be a legjobban. Gyors volt és szép is, sok hasznos és látványos extrával. A másik bejövős cucc a SlideScreen volt, egyedi és jól kivitelezett, használható ötlet, csak ott ugyebár nincsenek widgetek meg semmi, csak a mailek, naptár, facebook, RSS, plusz egy óra és ez nekem nagyon hiányoztak a widgetek. Aztán van még panda home, open home meg minden, de ezek hiába skinezhetőek, látványosak meg minden, többnyire elég lassúak és sokszor sufni hatásúak. A gyorsak közül pedig a legtöbbnek nagyon kicsi volt a tudása, hiába volt letisztult. Nálam így nyert a Launcher Pro. Igaz, hogy nem ingyenes (bár nem titok, hogy mint minden, ez is beszerezhető a kevésbé tisztességes módon is), de cserébe gördülékeny, szép és jól testreszabható lesz a telefonunk, ami bizony sokat jelent. És máris le van szarva, hogy milyen kezelőfelületet toltak rá a gyárban.
-
killer2
tag
Végre, már nagyon vártam én is, hogy legyen teszt! Most már még nehezebben tudok dönteni, hogy mit vegyek. Vagy ez vagy egy Galaxy S. Nem tudom, hogy egy 3,7es LCDvel, QWERTY-vel és vakuval vagy egy 4"os Super AMOLED-el, viszont bill. és vaku nélkül. (utóbbi eléggé fájó pont nálam).
Bár így a Moto frissítéseiről hallva elgondolkoztam én is, viszont a Samsung se viszi túlzásba. Nem lepne meg az se, ha a jelenlegi telefonok közül csak a Nexus One látna 3.0-t, szóval előbb-utóbb ha valakinek feltétlenül friss fw kell, akkor úgyis root lesz a vége főzött ROM-al.
Amúgy én is hiányolom a tesztből a QWERTY részletezését, szerintem nagyobb hangsúlyt érdemelt volna egy ilyen telefonnál, mert jelenleg a csúcskategóriában ez az egyetlen QWERTY-s telefon (ami idehaza is kapható). Amúgy mennyire lehet élvezhető egy ilyen bill-en játszani? Mondjuk emulátorral Mario vagy egy Doom. Mert unaloműzőnek én anno iPod-on próbálkoztam vele és szerettem is nosztalgiázni rajta, viszont élvezhetetlen volt az irányítás miatt. Nem tudom, hogy egy ekkora bill. használható-e ilyen téren.
[És esetleg arról nem tud valaki valamit, hogy a Speedshop-ban van-e kiállítva Milestone 2? (esetleg Galaxy S). Mert ki szeretném próbálni (őket) és azt tudom, hogy náluk kapható, de azt nem tudom, hogy van-e kint bemutatódarab./OFF] -
plus44
veterán
Nagyon szép, jó a vérfrissítés is. Tetszik.
-
nbg
senior tag
Hero utan valtottam Defy-ra ket hete, es egy picit fapadosnak tunik minden. Nem rossznak, csak fapadosnak.
Jo pelda a kezdokepernyo, szerintem azt baromira eltalaltak a htc-nel. Nyilvan be lehet szerezni hasonlo appokat, de nem ugyanolyat, es nem ingyen. De ez csak egy kiragadott pelda, igazabol apro kulonbsegekrol van szo, nehol grafikarol ,design elemekrol, nagyobb odafigyelesrol, amitol nekem kerekebbnek, kiforrotabbnak tunik a sense.
Masreszt viszont a motoblur legtobb megoldasa hihetetlenul jo funkcionalitast kinal -pl. imadom a zenelejatszot, rendkivul sokoldalu-, ugyhogy folytatom a baratkozast a blurrel, nem hiszem, hogy sokaig fog sirni a szam, miutan megszoktam a latvanyvilagot. -
ice9
tag
Droid2-ben fizikálisan benne van az fm rádió (ahogy gondolom ebben is). abból már root után elő tudták csalni.
-
blueMerle
veterán
Köszönöm a válaszokat.
-
skajwa
senior tag
Köszi a tesztet! Eddig azt hittem, hogy az xt720 a Milestone2, már majdnem komenteltem is, amikor meglátam a qwerty-t!
Xt720-am volt, de nem volt jó fogása az élek miatt. Itt látom vmit csiszoltak ezen. A kicsusztatható billentyűzet, pedig tényleg nagyon jó dolog. Viszon megörökölhette volna az xt720 8mpixeles Xenon vakus kameráját, vagy legalább a xenon vakut...
-
blueMerle
veterán
Nekem egy olyan kérdésem lenne hogy nem okoz gondot a 854 pixel az alkalmazásoknál?
-
albiosz
őstag
Egy roppant hülye kérdésem lenne: miért van a németeknél és nálunk QWERTZ bill., míg máshol QWERTY? Van erre valami logikus magyarázat?
-
vans?
őstag
Kiiiraly!
-
luke.
aktív tag
A kettő külseje sokkal szebb, mint az első kiadásé, de a blurtól hányok! Minek bele...
A billenytyűzet akkor lenne kényelmes, ha két darab alt kerűl a billentyűzetre, mert akkor nek kellene keresztbe kasul gépelni a számokat, vagy levenni a kezem a telefonról ahhoz, hogy megnyomjam az 1-es gombot!
A 2.2-es droid akkor lenne igazán jó, ha magyar lenne rajta és így passzolna a magyar qwerty-hez is! Kár érte, mert a samsung ezt pakolta föl bizonyos drága készűlékére!
A külsején a festéshiba szomorú, ha gyári azért, ha meg nem akkor azért mert gyorsan kopik...
A másik sajnálatos (és elgondolkodtató számomra a vásárlásnál), hogy amikor hívtam négyszer ezt a készüléket akkor kétszer hiába beszéltem Rusi nem hallott a vonal másik végén! Érdekes... A hiba biztosan nem nálam volt, mert két különböző készülékről hívtam (samsung, és motorola) és ugyan azt produkálta.Én nagyon vártam a megjelenést és szívesen vennék ilyet tetszett is pár héttel ezelőttig, de ezek a hibák, és amit a motorola művel a frissítésekkel az nagyon távol tart a vásárlástól sajnos!
-
Akoneira
tag
Nem is tudom, én már azóta bele vagyok szerelmesedve a HTC kezelőfelületébe, mióta megláttam a Desiret..olyan szép, elegáns, és jól átlátható!!!*.*
Nekem egyszerűen szerelem első látásra:
http://plastik.hu/media/images/htc-desire-ofc.jpgÉs el is tudnám képzelni ebben a telóban.Főzött Rom nincsen ilyen?
-
EczkE
veterán
Nagyon szép.
-
Akoneira
tag
Már nagyon vártam ezt a cikket.Vagyis ezt, és a Desire z cikkét.
A két telefont összegyúrnánk, vagyis motorola milestone 2, és htc sense, meglenne az álomtelefon..Kár hogy ilyen nem létezik:'( -
Bavid
senior tag
Hamár motorola, a Defy sokkal inkább bejön, amúgy ennek se rossz az ára.
-
Xaels
félisten
Sokáig az első Milestone volt a favoritom, aztán megláttam a Droid X-et az szerelem volt első látásra és az XT720 is tetszik, de ez a Milestone 2 a billentyűzetet kivéve nem. Marad a Desire még egy darabig tuti, főleg ha végre kész lesz a teljes HD rom is rá.
-
Lompos48
nagyúr
Annyi minden mellett elfért volna egy OTG is. Mindig "kifelejtenek" valamit szándékosan. Erre mondtam, hogy elqrvult a mobiltelefonok világa.
-
Rusi
senior tag
Mivel az Androidban alapból még a magyar nyelv sincs benne (mármint a Google által, állítólag a 2.3 vagy 3.0-tól már lesz), így a hardveres billentyűn ugyanúgy kell ékezetet írni, mint az elődnél. Az adott karaktert hosszan nyomva a kijelzőre feldobja annak összes ékezetes variációját és vagy a nyílgombokkal odalépsz és enter vagy egyből ráböksz az ujjaddal (utóbbi kicsit gyorsabb
). Ez a szövegbeviteli dolog egyébként nem önmagában a Motorola bűne, hiszen a Nokián kívül nem sok gyártó készít a különböző régiókba különböző kiosztású billentyűzetet. Persze ettől még elvileg megoldható lenne, hiszen eleve majdnem az összes billentyűnek van másodlagos karaktere, csak hát ezek nem ékezetes cuccok, hanem különféle írásjelek, speciális karakterek, na meg a számok 0-9-ig.
-
ge.k.ko
tag
De, nekem is. Csak picit több infó / benyomás / összehasonlítás - ra számítottamm, ha már ez adja a pluszt a tucat (nem pejoratívan) android telók között.
De akkor konkrétan: az ékezetek billentyűk bevitelére találtak ki valami használhatót, vagy itt is a kijelzőt kell tapicskolni hozzá?
Köszi,
G.
-
Nagyon tetszik ez a teló,mondjuk én mindíg is Motorola párti voltam,de ez a teló bárkinek tökéletes választás lehet,szinte hibátlan
-
roti86
őstag
Bejön a telefon, vannak hiányosságai (Fm rádió), de ezen kívül a képek alapján nagyon egyben van.
Vállalható lesz, ha csökken az ára.
-
keIdor
titán
Jó kis telefon, Európában a legjobb QWERTY telefon, az biztos. Grat. Moto!
Már csak egy európai Epic 4G kéne. Az lenne méltó ellenfél, nem a Desire Z. Az sem rossz telefon, csak QWERTY-ben bukik meg és az ára is magas... -
Móci
addikt
Nekem is nagyon tetszik a készülék, el tudnám képzelni itthonra.
-
Rusi
senior tag
A válaszom egyértelműen nem.
Noha tényleg a 480x800 pixel a legtöbbünk által ismert szabvány (WVGA), a Milestone kicsivel nagyobb függőleges felbontása semmilyen gondot nem okoz. Amióta megvan, számos programot próbáltam ki rajta, illetve kb. olyan 25-30 folyamatosan rajta is van, ezekből egyiknél se volt gond a kijelző miatt. Ráadásul ennek a felbontásnak és az ésszerű 3,7"-os képátlónak köszönhető, hogy ennyire szép képe van (a PPI értéke az egyik legjobb az iPhone retina kijelzője után).A videózás kérdéséhez: ahogy én láttam, nincs benne AF a videó alatt, viszont ettől függetlenül szép a kép, nyilván ha hirtelen 10 centire ráközelítünk valamire, akkor lehetnek gondok. Viszont a 30 fps, sztereó hangos 720p videó szerintem simán az élmezőnybe teszi, még ha fotóban gyengébb is.
-
Rusi
senior tag
válasz
zsirfecske #58 üzenetére
Én is azt írtam, hogy a szoftverben persze benne van ez a menüpont, ahogy a Milestone 1-ben és a DEFY-ben is megvan, pedig ezekben is csak kikapcsolva cserélhető a kártya, tehát kb. soha nem kell használni ezt a menüt.
-
JanFe
aktív tag
Jo keszuleknek nez ki
-
lmisi
senior tag
HDMI kimenet?
Mintha a Droid2-ön lenne. -
hemaka
nagyúr
ez jól sikerült, és az ára sem vészes.
-
Brutális eb
addikt
Rádiók miatt nem kell aggódni a market bőven kínál megoldást.
Igaz adatforgalom kell hozzáa(wifi,3g) de aki ennyiért vesz telefont annak könyörgöm ne legyen gond egy 500 megás net csomag.
Bocs nem flame keltésnek szántam. -
Daanika
tag
nekem desire-m van, de ez is szimpatikus darab. a kijelzo egyedi felbontasaval nem lehetnek problemak? tehat gondolok itt arra, hogy nem csak a desire rendelkezik 800*480as felbontassal hanem meg sok telefon. pl ha lehuzok a marketbol egy appot lehet hogy emiatt nem menne ell az MM2-n?
-
Nordic
Közösségépítő
Nekem jobban bejön ez az egybeépített alsó rész, mármint hogy nincs lépcső, meg a navi sem olyan nagy létszükség, viszont az szerintem tény, hogy az előd fekete-arany színösszeállítása, valami kegyetlenül odab..szós, szerintem jobb mint ez az ezüst-kék. Ezeket a színeket simán bevállalnám a Milestone 2 esetében is.
Chiller: Az jó hogy nem bántad meg, de azért a ZTE meg a Milestone 2 nem egy kategória
.
-
Chiller
őstag
Hehe, ráb*sztál kedves motorola, mert múlt héten megvettem a ZTE-t.
Mindig is motom volt, erre vártam már mióta kijött a tengerentúlon, és asszem nem bántam meg, hogy nem bírtam tovább várni....
Amúgy persze jó teló, meg kéne is, csak most már nem ennyiért, és 2011-ig meg aztán pláne nem fogok várni, ez a vonat biza elment. Biztos nem gyártanak elég tft kijelzőt samuék. Háhá.
-
Napfénysüti
nagyúr
Jó készülék. Ha most kéne választanom alighanem ezt venném főleg hogy az ára se tűnik vészesnek.
-
Sene
csendes tag
Szuper telefon, versenyképes ár. Ha nem kaptam volna Desire-t, most biztosan ezt választanám. Keveset írok telefonon, nem akartam fizikai billentyűzet, de ezt a Motorolát vállaltam volna.
-
Cyberpunk
félisten
Igen pont az ilyen meg hasonló okok miatt várnék én a hivatalos fw-re inkább. Nem is próbáltam még ki ezeket az fw-ket.
A legszebb az egészben hogy a Droid már megkapta vagy két hónapjapedig nem sok különbség van a két készülék között. Talán a hálózati modul és a kijelzőt lehetne megemlíteni.
-
Konflikt
addikt
válasz
Cyberpunk #50 üzenetére
2011 Q1-et igergetnek mostanaban.. de majd meglatjuk.
kicsit tobb mint 1 honapja probaltam a G.O.T-os froyo-t milestone-on, de nekem tobbek kozott eleg gyorsan kinyirta az akksit, hasznalhatatlan. -
Cyberpunk
félisten
válasz
zsirfecske #44 üzenetére
Ha nem tudnád sokáig nem volt semmi támpont hogy lesz e rá egyáltalán Froyo. Csak húzták a nép agyát.
És ez a Q4-es Froyo frissítés Milestoine-ra sem helytálló már, mert nagyon úgy néz ki hogy legkorábban jövő január.
Szóval szerintem nem irkálunk itt összevissza jogos a felháborodás. -
m@xsys
senior tag
Hű az anyja, ez volt az iP4 vetélytársa.
Jó ez a Moto -
Konflikt
addikt
autofokusz van a videozas alatt? (meg nemhuztam le a tesztvideokat)
-
Rusi
senior tag
válasz
zsirfecske #44 üzenetére
A microSD unmount menüpont mindegyik Android mobilban benne van, a Milestone 1-ben is. Csak hát hiába választod le, kivenni elég nehéz lenne, mert csak az akkut kivéve tudod kiszedni, akkor meg ugye tök mindegy. Igazából ezt a menüt el is rejthetnék ezeknél, csak akkor van jelentősége, ha a kártya menet közben, bekapcsolva cserélhető.
-
zsirfecske
addikt
"A belső memóriáról írtam, hogy 8 GB-os, a bővítéshez microSD kártya kell, amit csak kikapcsolva lehet cserélni, ezért jár egy dorgálás."
érdekes, defy-ban van egy unmount sd card menüpont, ebben ne lenne?
amúgy remek telefon és remek cikk. ha igényelném a fizikai billt, biztos hogy komolyabban elgondolkodtam volna rajta (bár még defy-al a kezemben is irigykedve nézem a design-t és a fém házat. mondjuk a belső már annyira nem hat meg, főleg mert lehet, hogy tök ugyanaz a hw a két telefonban, csak más cpu frekin). a sw felület nagyon hasonlít defy-ra, kb froyo frissítés után tök azonos lesz (kivéve persze a connected player fm radio részét - amúgy a rádió hiánya szerintem sem kritikus, rádiós bt headset-en jómagam is gondolkodom...).
szóval nagyon rendben van ez az új milestone2, ha neadjisten gond lenne a defy-al (hw, vagy 2.2 frissítés hiánya khm...), akkor nyugodt szívvel váltanék erre.
a frissítések menetéről meg megint összevissza írnak egyesek, azután is hogy be van linkelve fentebb a hivatalos roadmap...
-
rankesz
veterán
Rusi, amire én kíváncsi lennék, hogy video felvétel közben tud-e AF-t, szerintem ez lassan fontos tényető lesz így hogy a mobilok kamerája egyre vállalhatóbb felvételeket készít. SGS például alapból nem tudja, de az újabb főzött romok már autofókuszos videófelvétellel jönnek.
-
Pompi
nagyúr
Jepp, én ezt igazából csak arra írtam, hogy nem kell feltétlenül MotoBlur felület ahhoz, hogy át lehessen méretezni egy widgetet.
A LauncherPro Plus (fontos, hogy Plus és nem az alap ingyenes) átméretez bármit - kérdés, hogy van-e értelme, mert nem minden widget tud minden irányban skálázódni, azaz, ha összenyomok egy widgetet akkor nem biztos, hogy "bele fog férni" az eredeti tartalom, a kinyújtás az inkább működik. -
Inarus
addikt
-
Rusi
senior tag
Nem tudom, mennyire figyelmesen olvastad a cikket, de én nem aláztam a Desire Z-t. Sőt, magam is kiváncsian vártam korábban azt a telefont, mert akár még a saját Milestone-om utódjának is el tudtam volna képzelni. Amikor viszont megláttam, hogy milyen minőségben működik a nyitómechanika, rögtön ki is esett az esélyesek köréből. Azért ne már, hogy egy kb. 150 ezres telefon ki-be csukódik magától, meg rácsukódik az ujjamra és hasonlók. A Milestone 1-2 esetében szó sincs erről, itt tényleg kiváló minőségű minden. A Desire Z önmagában nem szemétbe való, komoly kis készülék, a Sense-t én is szeretem, Android 2.2 is megvan, de ha QWERTY is kell, akkor bizony a Milestone 2 vonzóbb ajánlat (és egyébként erősebb a proci és a kamera is jobb). Mellesleg közel 30 ezerrel olcsóbb is, ami ugye nem mindegy.
A kérdéseddel kapcsolatban jól gondolom, hogy te az ún. "intelligens tárcsázásra" gondolsz? Amikor a tárcsázóban a számokat nyomogatva feldobja a hozzá tartozó neveket és/vagy számokat? Mert ha igen, akkor ilyen a Milestone 1-ben tuti nincs, a 2-ben meg valószínű, hogy nincs (nagyon ritkán használom a sima tárcsázót). Viszont az is igaz, hogy a Marketen vannak ilyen programok, amivel ez pótolható.
-
Weebergy
csendes tag
-
Janaboy
veterán
Ezzel csak részben értek veled egyet, mert bár télleg a billentyűzet a lényegi különbség, de attól még ugyanolyan sokat számít, hogy mellé párosított tudás, mint szoftveresen mint hw-en adott-e! Amúgy tény, hogy versenytársak. Én is vártam ezt a tesztet. A két példány között vacillálok..
-
Pompi
nagyúr
"Egy dolog érdekel, amit nem nagyon találtam a sima Milestone-nál se (révén, hogy még nem volt a kezembe ez a sima se), így az érdekelne, hogy mint a HTC-nél ha megnyomom a phone (vagy hívás vagy nem tudom hogy van rajta) gombot, akkor a számokkal egyszerűen lehet kezelni neveket és egybe van a hívásnaplóval? Nekem ez olyan funkció a HTC Sense-nél, amit nagyon sajnálnék, ha másik nem tudna.."
Alapból szvsz nem tudja, de megoldható - ahogy sokmindenre, erre is van program. Amit pl én használok, azt úgy hívják, hogy TakePhone Contact Dialer, többek közt ezt is tudja.
-
Inarus
addikt
A HTC Desire Z jó lenne, ha nem egy qwerty-s modellnek szánnák. A leírás alapján elég ótvar a billentyűzete, de van, aminek (meg persze a belsőnek) hála kvázi versenytársak. Ha az egyik leginkább megkülönböztető tulajdonságuk terén a Z béna akkor miért kéne simogatni a HTC buksiját egy olyan készülék tesztjében, ami ezen a téren jobb?
-
ge.k.ko
tag
Az oké, hogy kellemes a virtuális billentyűzet, de bocs, ez egy HW bill-es telefon. Ki lehetne egészíteni a tesztet annak használhatóságával, esetleg...
Gondolok itt a gépelési sebességre, nyomáspontra - érzékenységre, ékezetes karakterek kezelésére.Köszi,
G.
-
olbaidhun
őstag
Korrekt cucc tetszik. A leírás is megfelelő. Köszönöm!
-
Janaboy
veterán
Rusi sajnálom, hogy ilyen elfogult vagy ezzel a telefonnal szemben és a HTC Desire Z-t pedig a földbe aláztad
Nem túl objektív nézőpont..Egy dolog érdekel, amit nem nagyon találtam a sima Milestone-nál se (révén, hogy még nem volt a kezembe ez a sima se), így az érdekelne, hogy mint a HTC-nél ha megnyomom a phone (vagy hívás vagy nem tudom hogy van rajta) gombot, akkor a számokkal egyszerűen lehet kezelni neveket és egybe van a hívásnaplóval? Nekem ez olyan funkció a HTC Sense-nél, amit nagyon sajnálnék, ha másik nem tudna..
-
errorcode06
őstag
A teszt alapján megvan a következő telefonom
-
P00By
nagyúr
Külsőre az előd jobban tetszik, de jó kis készülék lett ez is!
-
chabusch
tag
"a Gmailtől az Exchange-ig bármi jöhet, melléklet, időszakos és push lekérdezés van, mérethatár nincs"
Ez azt jelenti, hogy mostantól az mp3 mellékletet is le lehet tölteni? Ha igen, akkor ez Motorola-ficsőr, vagy a 2.2-es android alapfunkciója?
-
lmisi
senior tag
Nagyon egyben van. Azért maradok a Defy vásárlásnál.
Upgrade politika botrány a Motonál, sajna igazán egyben lévő telefonokat leginkább ők gyártanak és hosszabb távon ez a szempontom.
Talán egyszer rájönnek, a normális upgrade biztosítása akár 50%-100% al is növelheti az eladásokat. -
Rusi
senior tag
A Milestone-ra LESZ 2.2-es frissítés, ez teljesen biztos. A widgetek átméretezését valóban elfelejtettem, mindjárt bele is írom, a DEFY-nél nem maradt le.
Élőben egyébként ez is szebb, mint képeken, nekem a szélén körbefutó fényes fémcsík baromira tetszik, amellett, hogy a régit se tartom épp egy csúnyaságnak. -
Nordic
Közösségépítő
Szerintem csak annyi lesz, hogy egységessé válik a felület, lévén ha jövő év elején debütál, akkor alig lesz 1-2 hónap a 2.3 és a 3.0 között. Ennyi idő nem hiszem hogy elég a nagy újdonságokhoz. Bár valószínű, hogy a 3.0 se most kezdik hegeszteni.
KeNTaGoN:A Sense számomra nem létfontosságú, pláne nem +10-15k-ért. Ez a MotoBlur bőven elég lenne nekem, majdnem mindent tud mint a Sense, csak nincs annyira belenyúlva a kezelőfelületbe, meg nem annyira látványos(ami szerintem pozitívan hathat a telefon akkuidejére). A rádió kicsit fáj, de régebbre visszagondolva, amikor az LG Arenam nyúztam, abban se használtam a rádiót
-
Cyberpunk
félisten
Hát ja én se vennék már Motorolát. Habár nekem az előd van a Milestone nagyon jó készülék elégedett is vagyok vele csak hát ez a fw mizéria.
Húzzák, halasztgatják, érdemi információt nem adnak ki a Froyo frissítésről hol ott a Droidra már jó ideje van Froyo hivatalosan is.
Az XT720 tulajok megszívatásáról meg nem is beszélve.
Jó készüléknek tűnik ez főleg az áttervezett qwerty bill. tetszik, de pont a feljebb vázolt okok miatt nem kéne.
Ha újra telefont akarok venni akkor a listáról a Motorola márkát kihúzzuk az biztos.#18: Ha választani kéne és nem izgat az esetleges szoftver mizéria akkor Motorola. A DesireZ-nek elég gagyi a nyitómechanikája
-
joey04
titán
Gyönyörűek ezek az új motok. ez is, az xt 720, és még a defy is
-
zitback
csendes tag
Na most vagyok bajban
:
A héten terveztem Desire Z vásárlást, de ez a Milestone2 nagyon ígéretes, a rádió és a SENSEhiány ellenére!Valaki döntsön helyettem
-
V8David
tag
Meg merjem venni, vagy sem?
A Milestone-omat lecseréltem (azóta is hiányzik...) egy XT720-ra, majd másnap olvastam a hírt, hogy nem fogják támogatni. Remélem ezt a kütyüt a Moto már nem fogja elhanyagolni.
Egyébként nagyon szép kis telefon, de az előző verzió nekem sokkal robosztusabbnak, jobban összerakottnak tűnik, a fekete szebb. Azonban ezt csak a képeket látva mondom, még nem volt a kezemben ilyen.Widgetek átméretezéséről miért nem esett szó? Ha jól tudom, ez csak a Blur felületben van?! Nekem újdonság volt, amikor tesztvideókat néztem.
-
$lim*$hady
csendes tag
A Motorola most már abszolút kialakított egy saját stílust amibe egyébként ez ezelőtt sem voltak rosszak de az új az jobb szerintem.Nagyon komoly gépeket adnak ki egymás után igaz nem túl sokat de nagyon átgondoltakat.Én egyedül az árakkal nem vagyok kibékülve de ezzel mindegyik gyártónál így vagyok.Amúgy csak így tovább, méltó utódja az elődnek külsőleg meg csak faceliftelték.
Szerk.occs ha egyezést irtam(facelift) de az első oldalnál tovább nem jutottam mielőtt írtam a hsz.-t.Csak most olvasom végig...
-
Jó teszt, bejövős cucc. Újabb játékos iratkozott fel a lehetséges telefonom listára.
-
cabal
tag
Rohannék is megvenni, de sajnos ebben sincs rádió...
MIÉRT???
-
-
tjb007
nagyúr
Milestone -ra gyakorlatilag is lesz, XT720 -ra viszont biztosan nem.
-
Kashim
őstag
Jó lett a teszt, ez már egy egész tetszetős masina. Talán az első Android-os kütyü amit komolyan elfogadnék.
-
Nordic
Közösségépítő
Engem ez hidegen hagy. A 2.2-ben van minden ami nekem kell...ráadásul olcsóbb is mint a Desire Z. Nekem ez a telefon kell, bár én csak jövőre tudok beruházni rá. Ha addig semmi komolyabb probléma/bug nem derül ki a telefonról, akkor számomra befutó a telefon.
Ja a Milestone-ra jelen állás szerint jön majd a 2.2, azt hiszem a Defy után.
Ennek a kijelzőjét is Gorilla Glass védi?
-
GALARDO
addikt
Pofás darabnak tűnik így elsőre!
-
Gengi
senior tag
Isten bizony ,hogy nagyon erre a készülékre vártam, ki tudja mióta (emléxem még szilveszter után józanodás közben olvastam az első milestone-ról) ,de miután hallani nem kevés hírt arról ,hogy a motorola mennyire "jól" támogatja a készülékeit. Inkább messzire elkerülöm.
-
Nordic
Közösségépítő
Ezt vártam! Megyek is olvasni.
-
z0d1AK
nagyúr
A régi Milestone (a sajátom) jobban tetszik, mint ez, még ha az kevésbé erős is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Ingatlanos topic!
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- Dell Precision 5540 i7-9850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3084, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest