- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- kraftxld: Untappd lista
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bijesz
aktív tag
Ha a telód német és meg akarod tartani a német lokalizációt akkor a fenti linken a ROMoknál fenn van a 2.3.4-es verzió. Ezt RDS lite-al pc-ről fel tudod flashelni.
De ha egyszer felteszed ezt a verziót nem lehet se a régit visszatenni, se custom romot feltenni, úgyhogy én várnék a helyedben hacsak ez nem gond neked. -
bijesz
aktív tag
válasz
levisboy #798 üzenetére
Nem, a rom a UK legyen, a topikban a leírás a lényeg, illetve késöbb van egy link az összes romra.
Itt a link: Milestone 2 ROMS kimásoltam neked. Innen kell a "2.2.2 Service Version" a UK verzió.
-
levisboy
tag
Angol. Csak az a baj, hogy nem Pesti vagyok és sokba kerülne felvinni és főleg akkor ha nem is fogadják el. Lehet ma beviszem egy itteni szervizbe megkérdem mi a véleményük. Nem-e valami porszem vagy valami miatt van ez. Ha cserélni kell a hangszórót akkor muszáj lesz felvinnem. Valaki még nem tapasztalt ilyen problémát?
-
-
levisboy
tag
válasz
levisboy #792 üzenetére
A bootloader kellett és sikerült. De az a gond, hogy nem szoftveresen van baj a hangszóróval. Tegnap beszélgetés közben egyszer csak megváltozott a hang ilyen zergős lett. GSM line garancia van rá de ha meglátják piszkáltam a szoftot nem fogják vállalni, hogy megjavítják. Valaki tud nekem javasolni bármiféle megoldást? Köszönöm!
-
bijesz
aktív tag
válasz
levisboy #790 üzenetére
Itt a lényeg:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=914071Az, hogy brazilt írnak ne zavarjon, a topikban lesz link az sbf-ekere (amit az rds lite használ)
Röviden: RDS lite motorlás windows szervízprogram ami felflasheli a gyári rom filet (sbf) a pc-ről a telóra.
Akkor fogja látni a progi a telót ha bemész recovery módba és usb-n csatlakoztatod.a UK sbf-et használd.
Ha nem megy valami írj.
-
bijesz
aktív tag
SE-t vegyél szerintem én SE-ről tértem át és megbántam.
Az M2 jó konstrukció de szar a szoftvere és support is vicc.
Ráadásul mo-n csődbe ment a szervíz és hivatalos forgalmazás sincs.Ha mégis M2 melett döntesz akkor az enyémet ami 2 hónapos elcserélem egy SE pro-ra szívesen
-
levisboy
tag
Csak az androidos recovery-t tudom előhozni x+ bekapcs gombbal. És ott csak Update.zip-et lehet felrakni meg wipe-olni. Ha ez [link] a módszer szerint csinálnám működne?
-
bijesz
aktív tag
válasz
levisboy #783 üzenetére
Telót bootold be a gyári recovery módba.
RDS lite-al tedd fel a 2.2-es gyári ROMot.
Ha ez ment utána mindent tudsz majd mint eddig.
Amúgy cache és dalvik cache wipe-ot kell nyomni minden update elött.Gyári 2.3-at ne rakd fel szerintem mert onnan nem tudsz jelenleg visszaállni semmire csak az tud maradni.
Ha elkezdted ferakni a gyári 2.3-at a CM-re az kinyírhatja a telót vigyázz!
-
GGMPC
őstag
Holgyek urak, csak azok tudjak itthon lefrissiteni a telefonjukat akiknek UK szoftver van rajta!
Akinek mas van annak erdemes felrakatni (ott ahol vette) egy Uk vagy Eu szoftvert es utana toszigalni ra barmit is, mert egyebkent alaplaposra baszhatja a telefonjat!Ezt a rim-romot meg FELEJTSETEK MAR EL!
Soha nem fog minden rendesen mukodni rajta!
Az pedig, hogy a hang gyalazatos azzal egy percig sem birnek egyutt elni!!! (legalabbis en)
A vege meg ugyis az lesz, hogy mindenki a nagy megelegedes es csodalkozas ellenere vissza szeretne rakni a gyari szoftvert! (ami nem minden esetben fog sikerulni)
De persze ez csak az en velemenyem!!!
-
levisboy
tag
Lett egy kis gondom. Felraktam a [MOD][CM7][24-NOV-2011] 111120.2013-ICS-v1.0 All in One update.zip romot és jól is ment. De a tegnap a hangszóróm fura recsegéseket adott ki beszélgetés közben. Gondoltam hátha szoftveres a baja és úgy is ki akarom próbálni a gyári a 2.3as romot. Recovery-be csináltam simán egy restore-t hogy a régi gyárit vissza rakjam. De a Motorolas nyuszitól nem lépik tovább? Hogy lehet előhozni újra a recovery-t? nyomtam hangerő + meg bekapcsolást de nem akar előjönni? Valaki tud segíteni?
-
törölt tag
aki főzött romot használna: az új frissítéssel új loader is jött... szóval még a korábbi hivatalos verziókat sem lehet visszarakni.
Ezzel a verzióval meg nem működnek a korábbi custom romok. -
useless
aktív tag
Nálam OTA frissítéssel lehúzza nagy nehezen. Aztán install utána reboot és mikor elkezdené felrakni az új androidot a harmadánál megáll pillanatnyi hibajelzéssel és indítja régi androidot.. 3x egymás után
-
axioma
veterán
Ja a szolgaltatot meg azert kerdeztem, mert alt. a fuggo(n vett) telokat hasznaltba olcsobban adjak (ferjemnek nyaron vettem 55-ert 0 perces "hasznalt" LG OB-t maganembertol, csak azert nem 70-75 volt mint a tobbi, mert Telenor-fuggo sot Redbullos - me'g honapokkal kesobb is jo a'rnak szamitott, most meg az elszallt ujtelo arak miatt gondolom plane, mostanaban nem neztem). Ezek szerint ez itt nem jatszik, bar SE meg eleve nincs me'g hasznaltban.
-
axioma
veterán
Nem feltetlen moto (sot, ha csak a markat neznem - magyarazat nelkul - inkabb SE, bar egyik se volt me'g csak benyomasilag, meg olvasgatas alapjan). Az M3 tul nagy (egyebkent annak a tesztjebol talaltam ide, mert amikor ez megjelent, me'g nem voltam aktiv olvaso, csak kb. fel eve). Ez mind a ketto 3.7, az eleg optimalis - nekem! Az Xperia gombolyusege es a 3 android gomb fizikai volta nem tetsz, a moto-n meg a lepcsot kene kiprobalni, furanak hat keprol. Az SE friss azaz eleve GB, ellenben nincs hosszutavu tapasztalat rola (legfeljebb x10 mini pro, mert az xperias mini pro se tul regi meg), es igy asszem nincsenek fozott romok se, ellenben beigerve az ICS. A Moto tobb rom, fenykepezo pont nem erdekel, viszont jobbnak tunik keprol a bill-eknel a helykihasznalas. Igaz, tapizni kene igazan oket.
Akar hasznaltan is vennem az M2-t, bar teny, ha a Pro jo aron bejonne a Telenorhoz, akkor nem gondolkoznek mert az uj (de aug. eleje helyett nov. vegen jott be a mini pro, szoval az meg 3-4 honap, ha egyaltalan, mert azt meg nem mondjak meg). Mondjuk nem hajt a tatar, nekem boven jo karacsony utan, foleg ha esnek a jo allapotu hasznalt arakMost szar a forint, az mindkettonek ujonnan betesz, bar ki tudja, lehet sose lesz mar jobb, szoval egyelore nem tudom, hogy az alapjan mikor lenne erdemes. Vki irta nyaron hivatalos boltbol 55e, na akkor kellett volna ebrednem...
-
ice9
tag
elvileg megjött a 2.3
-
GGMPC
őstag
Szoknya ide vagy oda, ettol fuggetlenul is a Sony-t javaslom neked!
Itthoni szolgaltatoknal soha nem volt M2, csak az M1.
Ha anyagilag birod es mindenkeppen Moto, akkor varj egy kicsit amig lejjebbmegy az ara M3-nak - pl az XXL GSM-nel!
Ha pedig M2, akkor az is jo valasztas! (sot mondhatnam tokeletes)
Amugy a most elszallt arak miatt mindenhol 79-85000- az ara, ugyhogy batran megveheted a 220volt-nal hivatalos garival 88-ert! (esetleg alkudj le belole!)
Udv - Sok sikert!
-
axioma
veterán
Programozo vagyok, es a 10 evvel ezelotti eskuvonk ota talan ha egyszer voltam szoknyaban... Mellesleg baromira nem erdekel, hogy hogyan nez ki a kezemben, ilyesmire nem adok. (Sot, a mini pro alakja szimpatikusabb, mint a lekerekitett sima pro.) Szoval ha ezert javasoltad az SE-t, akkor ezt nem veszem ervnek
Jelenleg Blade-em van, bar me'g nem buheraltam, igaz idohiany miatt (meg hat bill-est szeretnek, eladas elott meg minek tegyem tonkre). Az tetsz, hogy a nemhivatalos GB itt ennyire egyontetuen tetszik (persze nem pont neked), mert nem kell 150 fele mint a Blade-nel, egy legyen de jo.
Amugy a M2 nem volt soha szolgaltatoknal itthon? -
axioma
veterán
Tud valaki velemenyt mondani, hogy M2 vagy SE Pro (MK16i, nem a mini)? Miben jobb az egyik, miben a masik? Most olvastam vegig a topikot, valaki meg is jegyezte hogy a vas az elegge hasonlo, pedig ez mar egy eve majdnem kint van.
-
GGMPC
őstag
Amig itt a Milestone 2 telefont fejtegetjuk, addig bejelentettek a Droid 4 erkezeset is!!!
Na az odaver!!! ;-)
-
useless
aktív tag
Úgy tűnik holnap megérkezik a már-már hihetetlennek tűnő frissítés:
The European guys on Facebook have announced that the GB rollout will start tomorrow (Wednesday)... http://www.facebook.com/motorolaeurope
-
norvik
aktív tag
Sajnos én nem tudtam segíteni, bevallom, hogy még ötletem sem volt, hiszen hasonló gondom sem akadt.
Egyszerűen csak azért írok, mer örülök annak, hogy a vészmadarak huhogása ellenére volt merszed kipróbálni a nem hivatalos romot, és elégedett is vagy vele.
Tökéletesen egyetértek Veled. Nem fogok semmiképp sem vissza állni a hivatalosra. Az Endless féle szebb, jobb, gyorsabb, és jól is működik nálam. Legalábbis abban, amiket én használok.
Ha őszinte akarok lenni, egyetlen dolog van, amiben jobb volt a gyári Rom: volt lehetőség telefon beszélgetés hangminőségének a beállítására. Sajnos, jelenleg nincs, vagy csak nem találom, bár nem hinném.
Jelenleg a beszélgetőpartnereim ugyanolyan jól hallanak, mint a hivatalos verzióval, ellenben én rosszabb hangminőséget kapok. Hangos, és bizonyos fokig torz, emiatt. Lehet együtt élni vele, ha nem is öröm. Számít, nem mondom, hogy nem, de ha összevetem a nyereséget a veszteséggel, hát inkább együtt élek vele. Az is tény, hogy napi 10 percnél többet nem beszélek általában.
Ha valakinek van ötlete, megoldásra erre a kérdésre, az remek lenne, s ha nem, úgy is jó, lehet együtt élni vele. -
GeriG
csendes tag
Közben sikerült megoldani. Felraktam egy régebbi romot, azzal sem volt jó. Aztán az újat és elsőre működött. Mostmár tökéletesen működik és semmi pénzért nem raknám vissza a gyárit.
Nagyon szépen köszönöm a segítséget. -
GeriG
csendes tag
Hét ez továbbra sem működik.
Valaki valamit esetleg ? -
GeriG
csendes tag
válasz
sycorax182 #755 üzenetére
Üdv.
Ma én is felraktam az M2-es modot de nekem valamiért a WiFi nem látja a hálózatokat.
Esetleg valakinek hasonló tapasztalat vagy valami megoldás? -
bijesz
aktív tag
Az elvárásaim, hogy kezelni tudjam a beeső napi ~100 emailt, menjen a wifi és a 3g, böngésző ha kell valami, illetve gyors legyen. Plusz persze a telefonálás napi x óra.
Jelenleg a wifi rendszeresen lehal. Az akksi huzamosabb használat esetén lemerül mielött hazaérnék. A gyári rom megjelenítése akadozik (a tezet féle is) ez nem drasztikus akadozás, de nincs az a sima mozgás amit pl egyjobbátlag okostelefon produkál. -
norvik
aktív tag
Részben egyet tudok Veled érteni. Nekem nem volt csalódás ez a teló, hozta, amire szükségem volt, még többet is. Elárulnád, hogy mik az elvárásaid?
Ha játék, akkor az M2 tényleg kevés. Ha csak telefon, email, és netezés, zene, egérmozi, akkor szerintem bőven kielégítő.
Most olvastam az M3 tesztet. Megvallom, szemeztem vele. A nagyobb kijelző miatt, és talán a gyorsabb prociért. Meg is engedhetném magamnak a cserét. A burkolat immár műanyag. Tehát rosszabb az én véleményem szerint. Annyival meg nem gyorsabb, jobb, hogy ezt kompenzálja. -
bijesz
aktív tag
A tezet féle romnak amiről beszéltek egyébként 2.2-es kernele van.
A megjelenítés én úgy érzem lassabb a mint az az endless7 féle romé, de ez lehet csak a tweak-ek miatt van. Nálam a wifi bizonytalansága nem szűnt meg hotspotnak nem használható, mert egy órán belül meghal a wifi, de ez huzamos wifi kliens használatnál is igaz. Megvárom a gyári gb-t aztán ha azzal sem megy akkor gari.Összeségében egy csalódás nekem az M2 komoly használatra nem igen alkalmas így.
-
sycorax182
tag
üdv!
nekem már a M2-es mod van. tökéletes. semmi panaszom nincs rá, ráadásul a mod sok jó funkciót tartalmaz...
én is féltem tőle, de már tele lett a zsákom a 2.2-vel. a 2.3-mal mondhatni új telóm lett, megoldotta minden bajomat.
szerintem azért mielőtt valaki ilyen vehemensen fikáz valamit, próbálja ki és úgy beszéljen róla. én nem akarok amúgy senkit rábeszélni, nekem bejött, ajánlom. én már vissza nem térek a gyári romra a CM7 nyújtotta előnyök miatt(sokkal jobb testreszabhatóság, stb)
amúgy meg igen, nem éppem amatőrök csinálják a cm-et, múltkor volt egy cikk, h a samsung kereste meg az egyik arcot, h dolgozzon nekik... -
norvik
aktív tag
Üdv,
Annak, akit ez érdekel. Megvan a legújabb MOD, ami már nem a Defyre épül, hanem az M2-re. Nekem a Defys tökéletesen működik, és lusta vagyok arra, hogy puszta kíváncsiságból megint frissítsek. Amíg így fog működni, hozzá nem nyúlok, eszem ágában sincs mindent újratelepíteni.
A hivatalos verziót már kicsit sem várom, biztosan nem rakom fel később sem. Erre több okom is van. A frissítés nem lesz olyan friss, mint a jelelegi MOD. Egészen biztos, hogy az is tele lesz pakolva olyan Motorolás baromságokkal, amiket nem használok, és csak pazarolják az akksi időt, plusz az adatforgalmat. Végül, de nem utolsósorban, akik ezeket a ROM-okat összepakolják, nem akárkik, nem lelkes amatőrök. Utána lehet olvasni, ha érdekel valakit. Mindegy, senkit nem akarok rá- vagy lebeszélni a felpakolásukra. Nekem attól sem jobb, sem rosszabb nem lesz, ha valaki megelégedéssel, vagy köpködve használja az M2-jét. Csupán megosztottam a tapasztalataimat, ha valaki merít belőle, jó, ha nem, hát úgy is.
A legfrissebb MOD lelőhelye, és felrakási segédlete:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1239778
-
Kis Cafat
csendes tag
Sziasztok Fiúk!
Szükségem lenne a Motorola szervíz címére és telefonszámára!
Előre is köszi! -
sityu17
tag
Én is így vélekedek, jobban örülnék h ha egy gyári frissítés van a telón, mint egy mókolt rom (ettől függetlenül működhet normálisan, csak jobban bízok a gyáriban).
Várom h kijöjjön és használatban legyen, kiváncsi vagyok a visszajelzésekre a működésről (mennyivel lett jobb, gyorsabb, stabilabb), ennek függvényében hajaznék a vásárlásra -
useless
aktív tag
Europe Milestone 2 Users: We know a number of you are keen to get news of when we will roll out the 2.3 upgrade for Milestone 2. We are working through the final stages of testing right now and expect to begin rolling out by the end of November. We will keep you posted with more details, thanks for your patience.
Mark
Support Forums Manager -
ice9
tag
vki működésre tudta bírni a dlna-t? vettem karácsonyi ajándéknak egy asus o!play médialejátszót, gondoltam kipróbálom a dlna-t, de sehogy se jött össze.
-
norvik
aktív tag
Szia,
ezt a hibát könnyen orvosolhatod, ha felrakod az anysoft keyboardot. Töltsd le a marketről, aztán a hozzá tartozó magyar plugint is. Ha fenn van, bemész a beállítások menübe, és aktiváld, hogy beviteli módként az anysoftot használja, majd annak a beállításainál választhatod a qwerty helyett a qwertz kiosztást.
Ezen a linken megtalálsz minden romot, amit eddig kiadtak az M2-höz, beleértve a németet is. Ha mégis egy hivatalos vissza állítás mellett döntesz, akkor javaslom hogy ne a 2.4.24 es veziót, hanem korábbit tegyél fel rá, mert azt nem tudod rootolni.
http://and-developers.com/sbf:milestone2
Sok sikert hozzá.
-
NeonFox
csendes tag
Norvik,
Kösz a leírást, én is felraktam és tényleg jobb az egész teló. Leszámítva a fizikai billentyűzetet. Sajnos itt megcserélte a "z"-t és az "y"-t. Eredetileg "qwertz" a telóm.
Erre nagyon kényes vagyok, direkt "qwertz"-et vettem, a "qwerty"-t el sem tudnám/tudom viselni.
Tudnál esetleg segíteni visszacserélni.
Meg ha tudod belinkelhetnéd az eredeti (Froyo) ROM letöltési linkjét. Biztos, ami biztos.
Thx -
gandrus
tag
válasz
tomiee85 #735 üzenetére
Ha tudsz angolul, akkor érdemes ezt az akkumulátort megnézni. Kicsit drágább, de valóban kb. 20%-al tovább bírja, és nem kell új hátlap, nem lóg ki az akku. (Tapasztalat alapján is írom.)
-
tomiee85
senior tag
válasz
sycorax182 #738 üzenetére
Igen az 1820-as. És BP7X a kódneve, és csak picivel vastagabb mint a gyári.ez
-
tomiee85
senior tag
Sziasztok!
A BP7X kódnevű akksi ami DROID2--höz jó, (ez egy extended akksi 2300 mAH-s) vajon jó lesz a Milestone 2 höz is?
-
sycorax182
tag
ja, már uncsi a várakozás, de már nem is érint szerencsére
nagyon féltem ettől a romtól, h tele lesz buggal, hibával, nem fog működni ez-az...
nekem tökéletes, még nem kellett újraindítani a telót, nem zabálja a ramot, sokkal gyorsabb. olyan gyors, mint a villám. semmi nem akad vele. akksi idő is nőtt. egyetlen dolog nem működik rajta. ha lezárom a képernyőt, nincs az a katt hang. na bumm... más tapasztalt ilyet?
komolyan mondom, mintha új telóm lenne, újra szeretem
mondjuk egyet megtanultam, ha lesz alternatíva és ilyen marad a motorola támogatása akkor soha többet nem veszek... a készülék maga nagyon fasza, nem tudnék mondani semmi hiányosságot. ami nekem kicsit kevésbé jó az a qwerty, igaz én egy nokia e90-et használtam előtte, annak álom volt a qwertyje, tehát ahhoz képest sokkal gyengébb természetesen, de azért bőven jó -
ice9
tag
gondolkodom a telefonom cseréjén. nem igazán használom ki a qwerty bill.-t és a súlya is zavar kicsit. ha valaki mond egy jó ajánlatot megválnék tőle. tavaly decemberi, minden gyári tartozékával fóliásan, sérülésmentesen. nem rootolt stock 2.2.2. ami plusz: övre rakható műbőr tok, meg vhol van még egy bontatlan matt fólia
-
sityu17
tag
válasz
#42431471 #724 üzenetére
Köszönöm a választ! (gondoltam hogy van hangja a leütéseknek, nem úgy kérdeztem hanem hogy nem recseg ropog-e)
Tervezek én is egy ilyet venni, már régen megtetszett, csak ez a szoftveres nem támogatás nem tetszik!
Hol és mennyiért lehet-érdemes egy ilyet venni? ( úgy láttam hogy most nőtt az ára, pár hónappal ezelőttihez képest)
Köszi! -
törölt tag
elég masszív a kicsike, nem lötyög, de a billnek van hangja a leütéseknél (nyilván, mikrokapcsolókat nyomkodsz)
Nekem nem dupláz, és bár azt írták régebben nem működik az alt lock, ezt vagy megjavították, vagy nálam nem jelentkezik, mert minden frankó
Bugok mindenben lehetnek, nekem közel 1 hét alatt nem fagyott. (csak ha visszavettem 600-ra a max órajelet, durván belassult néha
)
-
sityu17
tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy a qwerty bill-je jó-e, nem lötyög, kattog, masszív-e?
A mod feltelepítése után ,tapasztalható-e ha a bill-en leütök egy betűt, akkor duplázódik?
Ezzel a cyanmod-ban nincsenek bug.ok?
Köszi a válaszokat! -
törölt tag
válasz
sycorax182 #719 üzenetére
örülök, hogy végül sikerült működésre bírnod
-
sycorax182
tag
na felraktam!
volt 1 kis baj mert nem akart bebootolni, csak várt-várt az animációnál, aztán sokszor nyomtam neki wipe-ot és végül elindult.
ez ne tántorítson el senkit, mert én nem azt a verziójú bootloadert használtam amit írtak, lehet, h ez volt a baj. de végül elindult. az első pár óra tapasztalata: szebb, jobb, gyorsabb. nagatív: 0... eddig minden működik -
szige
tag
Sziasztok.
Nekem január eleje óta van meg, Németországban vettem, DACH variáns. Alapvetően én is meg vagyok elégedve, de van pár hiba, ami azért lassan kezd az agyamra menni. Pl. pár hete, akárhányszor csatlakoztatom USB-vel, újraindul a telefon... A googlemaps is rendszeresen fagyaszt nálam. Remélem, a frissítés megoldja ezeket.
De ha nem jön ki 2-3 héten belül, akkor én is megpróbálom a moddolt rom-ot.
Ehhez lenne pár kérdésem:
Vissza lehet rakni az eredetit, ha mégsem tetszik? Van olyan app, ami nem megy a custom rommal? Leírnátok esetleg, milyen app-okat használtok? A fizetős app-ok fognak működni csere után is?
Egyelőre ennyi, előre is köszi! -
Zsolto
őstag
Hát, ezért nem tudtam ellenállni neki. Az a füles most külön 12k körüli pénz... Viszont igen, tölteni kell, a teló töltője jó hozzá, de a tapasztalatok szerint valószínűtlenül hosszú ideig bírja. Az mondjuk vicces, hogy az "ősöreg" W910i-mmel kiírja a pontos időt, a szám címét, a hívó nevét, az androidosokkal csak a zenevezérlő funkciók és a számkijelzés működik rajta. Vicc, hogy ezt miért nem tudják megoldani. Na mindegy, nem offolom szét a topicot, mert máskor is szeretnék még itt előfordulni -- vendégolvasóként
-
Dhampir
félisten
Ez így tényleg nagyon jó vétel
, bár a headsetes rádió már egy külön eszközzel történő megoldás, elem is kell bele gondolom, mondjuk én jobban szeretem, ha ezt a kis FM-chipet kompletten tartalmazza a készülék.
Más gyártó is példát vehetne arról, hogy a méregdrága telefonjait milyen tartozékokkal forgalmazza. Régen járt a prémium telefonokhoz tok, és nagyon jó dolog, hogy ehhez a típushoz még ezt is adták.
-
Zsolto
őstag
Ha valakinek bónusz programban van kedvezménye (nem kell hozzá havi 10-20-ezres számlát produkálni), akkor sokkal olcsóbban megkapja.
És a dobozban ott lapul a 8 gigás kártyán és a bőrtokon kívül a SonyEricsson MW600-as sztereó bluetooth headset, amiben RDS-es FM rádió is van, szóval a teló nélkül is lehet vele rádiót hallgatni. Ráadásul agybadugós, de a füles szabadon cserélhető benne, mert 3,5-es Jackdugója van.
Ja, és a telón pedig rajta van a Wisepilot navi, jogtiszta, full, és nem próbaverzió, amiről mindenhol azt írják, hogy online, vagyis a netről szedi a térképet, pedig ez nem igaz, mert a MyMaps menüpontban több tucat ország térképét tudod ingyen letölteni rá, és onnantól net nélkül navigál. Tegnap és ma próbálgattam már, forgalmi előrejelzés, sebességkorlátozás, aktív sávinfó, POI-k garmadája van benne, és az online keresésnek köszönhetően rengeteg mindent megtalál, ami a saját adatbázisában nem szerepel. Nem egy iGO, mert ahogy láttam, Balatonszárszót például csak utca-, de nem házszámszinten ismeri, de ettől eltekintve teljesen használható, pláne ingyér
-
Zsolto
őstag
Köszönöm szépen
Igényes, férfias vas ez is, olyan igazi "mindent bele" érzésem van, bár már nem egy mai darab. A billentyűzet biztosan hiányozni fog, de elég nagy a kijelzője, viszonylag kényelmesen lehet rajta gépelni. VIcces volt, hogy a dobozból 1.6-os androiddal került elő, és egyből hopp, 2.3.3-ra frissített.
Na, befejezem az offolást. A Telenornál most nagyon jó áron vesztegetik. -
Zsolto
őstag
Hát, fiúk, ezentúl már csak szívet fájdítani járok majd ide, mert tegnapelőtt vettem a Telenornál egy SE X10i-t 19 900 ficcsért... Azért lélekben ezentúl is közétek tartozom egy kicsit, az M2 az én igazi telefonom, csak túl sok ész- és anyagi érv szólt ellene
-
törölt tag
tegnap én is feltoltam a legfrisseb cyanogenmodot
eddig öröm és boldogság... a crt effektért önmagában megérte lecserélni a gyári romot -
norvik
aktív tag
válasz
sycorax182 #705 üzenetére
Igaz is, nem válaszoltam. Fura, nekem ilyen gondom nem volt. A Market mindig abban a pénznemben adja meg az árakat, amilyen SIMkari van a telóban. Ha otthon vagyok, vodás, akkor forintban kapom. Most Norvégiában vagyok, itteni kártyával, Nok-ban vannak az árak.
-
norvik
aktív tag
válasz
levisboy #704 üzenetére
Üdv,
itt a leírás, ennek alapján csináltam:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1239778
Elsőre nem bootolt, akku ki, bekapcs, ekkor már tovább jutott, akku megint ki, ezután állt fel.
Nem ijedtem meg tőle, más is járt így, tégla akkor sem lett volna a telóból, simán vissza lehetett volna állítani.Ma tesztelték a SonyEericsson új full qwerty telóját. Öröm volt olvasni. Hozzá kell tegyem, hogy semmi bajom a márkával, volt pár ilyen telóm, és nem volt bajom velük.
De azért az M2 tulajnak jól esik, hogy közel egy évvel az M2 piacra dobása után ez az új SE modell nem jobb az M2-nél. Sőt. Nem műanyag, nagyobb a belső tárhelye, olcsóbban beszerezhető, és ha a modot felrakja rá az ember, az Android 2.3.7-es, és amit az SE csak ígér, a modon már alapból fenn van az Ice Cream Sandwich. Tény, hogy nem a Motorola cég érdeme, de engem a júzert ez nem érdekel, csak az, hogy van, és tudom használni. -
levisboy
tag
Meg egy másik kérdés. A tegnap vettem én is ilyen készüléket és egy problémám van vele. Hogy a marketbe nem találok pár dolgot és az árakat is dollárba írja. Ez valami területi beállítás gond? Mi a megoldás rá? Köszönöm!
-
norvik
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Tél vége óta használom az M2-t. Megszerettem, és eszem ágában sincs lecserélni. Sok bosszúságot okozott a rövid akku idő, néha, ha intenzívebben használtam, nagyon melegedett, és persze merült. A sebességére nem volt panaszom. Sok hülye alkalmazás futott a háttérben, ezek egy részét Titanium Backup-el tudtam közömbösíteni, a progik internetre való kiszabadulását DroidWall segítségével tartottam kordában. Elégedett voltam, de nem felhőtlenül.
A héten vettem egy 16GB-s karit. Nem mondom, hogy a legjobb márkát, de gyorsat, és valamelyest minőségit. Mikor telerámoltam, teljesen elborult az agya, üresen, vagy kevés cuccal nem volt gondja. De nem azért vettem, hogy üresen álljon benne.
Elegem lett.
Letöltöttem a CyanogenMod 71stb-t, és felraktam rá. 24 órája van fenn. A memóriakártya már jó neki. Fölpakoltam rá az általam használt alkalmazásokat, a Titanium Backup-ra már nem volt szükség. A sebességével eddig sem voltgondom, de most villámgyors lett. Ma egész nap csesztettem, és max. langyos lett, de nem kezdett izzani. Új telóm lett, egy fillér kifizetése nélkül. Szebb, sokkal többet tud, az aksi idő érezhetően nőtt, hogy mennyivel, azt még nem tudom, még nem merült le, holott ennyi piszkálgatás után már kétszer töltenem kellett volna. Hab a tortán, hogy megtanult magyarul. Beszélem az angolt, eddig sem volt gondom vele, most ez egyszerűen csak barátságosabb. Mindent kipróbáltam, ami csak eszembe jutott, és sehol nem volt gond.
Ez alól a fotózás a kivétel. Soha nem használtam régebben sem ezt a funkcióját, az igazi fényképezőgépet többre tartom. Vásárlás után kipróbáltam, működött és ennyi, a minőség, beállítások, nem érdekeltek. Most is csak ennyit tettem. Működik, de nem teszteltem, hogy jobb vagy rosszabb.
Játékra sem használom, az a rész sem érdekel. Az aksi töltöttségét már 1 százalékos bontásban adja, az eddigi 10 helyett.
Hacsak nem kavar be valami, maradok emellett, és már nem várom, mint a csodát a Motorolától, hogy kegyeskedjék frissíteni.
Nem vagyok teló őrült, nem cserélgetem évente, se fél, se kétévente.
A fizikai billentyűzet kell, ha gyorsan, két kézzel akarok email-t írni. Netezésre, zenehallgatásra, és néha filmnézésre használom, ha munkában vagy úton vagyok. És a GPS is jól jön, ha idegen helyre megyek. Ebben az Aura jött be, ízlés dolga, nem akarom senkire rádumálni.
Na és persze telefonálásra is, hiszen teló...Gondoltam, megosztom. Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI Sword 16 - Core i7 / RTX 4050 / per key RGB / magyar garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 83% akku
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest