- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kodiak88
tag
Üdv! Egy olyan kérdésem lenne, hogy az M2-m, rajta CM7-el az utóbbi időben hívás közben össze-vissza rezeg. Rezeg amikor ki-be kapcsol a képernyő, rezeg amikor felveszik.. a beállításokbam megnéztem de sehol nem találtam semmi ilyesmit bekapcsolva..tudnátok segíteni, hogy ezt hogyan lehet kikapcsolni? Illetve, még egy olyan apróbb problémám is lenne, hogy az anysoft keyboard Whatsapp-nál hajlamos elfelejteni az y-z beállítsokat, pedig mindenhol qwerty-re van állítva. Ezen lehet segíteni?
A válaszokat előre is köszönöm! -
bandiboy
csendes tag
Üdv.!
Nagy bajom van! Sikerült ERRŐL az oldalról a 2.3.6 Service verziók közül a Argentina Personal M2L_U6_4.5.2_51-27 850 / 1900 / 2100 féle SBFet feltenni egy MM2-re. Viszont azóta nem tudom rootolni semmivel sem! (ezekkel próbálkoztam: SOC 2.3.3, preinstalameEsta-v0.9-4-gce4da6b, z4root, unlock root, Universal Androot)
Kérem aki tud segítsen, égető a probléma!
Annyi lenne az igény, hogy egy CM7et vagy 10-et feltenni a telóra, viszont amíg nincs root, nincs CWM, és zip telepítési lehetőségem sem...Előre is köszönöm a válasz(oka)t!
[akár ide is: sipandor KUKAC t-online PONT hu]
-
axioma
veterán
Hat nalam tenyleg MD5 hiba, invalid file, es leall. Mind1, nem hianyzik, csak meglepett.
-
axioma
veterán
sd-n hely van 7.5G (belson 6.5). Az MD5 hatarozottan a 100% utan villant be, es vegigtolti, valamint mosts megneztem, maradek sincs a kartyan (File manager szerint ures az ota/download). Most csak mobilnet van, este majd akkor ujra probalom es meredten nezem...
Nem fontos a frissites, csak gondoltam tesztelem. -
drax2gma
tag
Ez régen felment már (a kiadás napján), volt benne egy superuser bug, de Tezet kicserélte a csomagot, most jó. Azzal használom. Ha nem megy OTA-val, próbáld ki sd-re másolva boot managerből kézzel. Maga a verzió jó, csak az usb megosztáskor restartol az egyik appom miatt (még nem jöttem rá melyik az, mert agyatlanul telepítgettem egy hete
-
axioma
veterán
Nem ertettem hogy mi a gond, a telo folyamatosan ota update-et jelez, rakattintok, letoltes megy, aztan mar csak azt latom, hogy visszaallt. De hulye vagyok, nem neztem meredten folyamatosan, igy csak sokadik probalkozas vegen fel szemmel mintha lattam volna, hogy MD5 checksum errort irna. Nalatok felment? Nalam lehet a gixer? A 2012-09-23_10_35 ami ezt csinalja.
-
drax2gma
tag
Ájfónnal egyébként nincs bajom (amíg nem kell azt használnom kötelezőből). Mert:
- egy összecsiszolt ökorendszer
- sw a hw-re igazítva, amennyire csak lehet, ez nagy plusz!
- freebsd alapokAmi nem tetszik:
- agymosás jellegű marketing (ha egy termék jó, nem kell hype-olni, lásd razr maxx hd, kiba jó, mégsincs hype)
- rohatt szabadalmi perek (asziszik ezek szxrták a világot) -
Zsebob
senior tag
válasz
drax2gma #3080 üzenetére
+1
GGMPC így fogalmazná:
A MOTO+Google referencia gyártó+szoft nagyhatalom kombót, a f...szára húzta a Tezet srác, néhány XDA fejlesztő gyerekkel, uzsonna időben, félkézzel, csukott szemmel.PS: A szifon nem lehetne sikeres divatcikk, ha nem működne tökéletesen a saját környezetében. ( én nem kedvelem a platformot, totál idegen, de ez ettől még tény marad )
-
drax2gma
tag
Nézd,
Vásárolok egy készüléket, amit cégesre is akarok használni. Nincs feltüntetve, hogy naponta 2-3 alkalommal újraindul, alkalmanként 2 perc alatt! Ez így élhetetlen. Ha ezt tudom, veszek valami átlag fos samsungot, amivel SOHA nem történik ilyen, ahogy az összes eddig készülékemmel sem történt soha ilyen. Nálam a rendelkezésre állás elvárás.
(megjegyzem a GB update után ez a restart napi egyre redukálódott, de továbbra is fennállt)A főzött rommal semmi baja. Egy srác egyedül szabadidejében képes a telóra optimalizált romot csinálni, ami nem fagy. Na akkor most ki a hülye?
(szoftverfejlesztési oldalról)
Motorolának érdemes felvennie néhány értelmes tesztelő mérnököt szerintem. (bár az utolsó modelljeikkel úgy tudom nincs már ez a probléma)
Az meg hogy az ájfón is csinálja, pont leszxxrom...
Nekem a rohadt/kukacos alma nem referencia, hanem divatcikk.
-
-
Zsebob
senior tag
válasz
drax2gma #3075 üzenetére
Beezony. Stabil, szép, egységes, működik, REND van. Nevetséges, hogy néhány "amatőr" srác, új korszakot alkot egy telefonra, a szabad idejében. Meghajlok előttük ( donate ) és köszönettel használom. Most néhány dolgot letakarítottam, amit nem használok ( Email, Exchange, gyári dock/Óra "inspired by Axioma" helyette felkerült a Marketről a Desk Clock Plus, tökéletes ) kb. ennyi.
Norvik:
Az általad jelzett hiba ( akku kijelzés ) nálam is megvolt telepítéskor. Megoldása, feltöltés kikapcsolva, akku wipe, használ egész nap, teló magától kikapcsol ( nem rátölteni ekkor )
A következő töltés után, lemerüléskor helyes érték, mind töltéskori kijelzés ( tel OFF )
és boot után is. ( Nekem 22% volt a fals érték többnyire. )
Nem lehetséges, hogy a rövid üzemidőd is ebből adódott?
Az általad kipróbált ROM-ok, én úgy láttam, hogy nagyjából ugyanazok rottyantották ( kopirájt GG... ) és CM10 alapon, tehát, ha az nem működött helyesen, akkor ezek sem, gondolom. Valamint az XDA fórumán az első bejegyzések között olvastam néhol, hogy " lassúbb mint a CM10 " Nyilván, ha a kedvenc, jól bevált programjaid nem működnek JB alatt, akkor nincs más megoldás, mint a jó "öreg" CM7...Csigasrác!
Azért, mert nyafogunk néha egy-két apróságért, vagy valakinek problémája van a saját megszokott szoftvereivel, az nem azt jelenti, amit te gondolsz ( a sötét oldal backupok, rendszerleállások, és állandó szoftverezési kényszer alatt tengeti nyomorúságos életét ).
Ez amolyan hobbi lett néhányunknál, ahol bele láthatunk egy kicsit az android rendszer lelki világába, valamint törekszünk a tökéletes - kompromisszum mentes - felület elérésért.
A gyári és a MIUI/CMX ROM-okat nem lehet összehasonlítani stabilitás és felhasználói élmény oldalról. Akkora a különbség, hogy nem lenne sportszerű...
Addig is beállítottam egy háttérképet csak Neked ( egy ROM rottyantó alak főz egy üstben, ahol Te kitartod a M2-det az edényből ) amikor felhívsz, ezt lássam jó minőségben!
Na csákó, Fater -
norvik
aktív tag
:-) Szeretem kipróbálni az új dolgokat. Na és azért nem mindegyikről rossz a véleményem. Nekem a CM7 és a 2.5.25-ös MIUI nagyon is bejött, jobban, mint a gyári. És most egy időre kikísérleteztem magam, éppen teszem vissza az egyikre a Cm7-et.
Mellesleg várom, hogy megérkezzen a Razr maxx hd, eldöntöttem, az lesz a következő teló. Na de főzött rom arra is felkerül majd, ebben biztos vagyok, ahogy ismerem magamatA ParanoidAndroid szintén nem jött be. Éppen csak felraktam, de már a beállítások néhány menüjébe ahogy be akartam lépni összeomlott.
-
-
norvik
aktív tag
Szívesen.
Na ennyi volt, a gumicukor alapú MIUI is lapátra kerül, kezdődik a "romeltakarítás".
Van egy-két baráti tulajdonsága, de a lassúsága megőrjít. Van egy app, amit már régen használok, sikeresen fel is települ, de ezzel vége is a dolognak, mert amikor megnyitom a kép szét van esve, teljesen használhatatlan. Ma az is megtörtént, hogy amikor hozzányúltam egyszer, a képernyőzár nem volt sehol, csak a normál háttérkép látszott teljes méretben. Akármit nyomtam, semmire nem reagált, aksi ki-be. Ha normálisan működne, ez a MIUI verzió egyébként jobban tetszik, mint az előző verzió. De ez a vas kevés neki. Talán optimalizálják kicsit jobban, ezért később lehet visszatérek hozzá. Egy nagyon rövid időre felteszem a Paranoidandroidot, és ha valamennyire tetszik, eljátszadozok vele, ha meg nem jön be, akkor ezen a telón CM7 lesz. -
törölt tag
felraktam a cm10 alapú aokp romot. Egyelőre vicces
-
norvik
aktív tag
Szia. Még nincs fenn a MIUI 24 órája. És amit írok, az elég szubjektív. Eddig jobban tetszik, mint a Cm10. Alapból 300-1000 mhz van, eddig nem találtam rá arra a helyre, ahol a frekin lehetne állítani (nincs boot menü). Ennek ellenére, mintha gyorsabb lenne, mint a Cm10. De ez nagyon szubjektív. Objektíven néztem az Antutu benchmark-kal, az 100 ponttal lassúbbnak mondja. És mégis. Memória néha leesik 50mega alá. Ha hosszan megnyomom a Home gombot, kitakarítja e memóriát, afféle beépített task manager lehet, 200mega lesz szabad tőle, de szép lassan lemegy újra. Tetszik még benne, hogy alapból képes rögzíteni a beszélgetéseket, de ezt a régi MIUI is tudta. Aksi idővel kapcsolatosan nem tudok mit mondani, dolgoznom kellett, nem tudtam folyamatosan nyomogatni. Talán mintha hosszabb lenne, de ennek akár az ellenkezője is kiderülhet. A görgetés hasonló a Cm10hez, a Dolphin browser talán kicsit gyorsabb. A "gyári" launcher nagyon nem jött be, ADW-t tettem rá. Ennél van egy fura hiba, egyszer fordult elő: az értesítő sáv lehúzása, majd felengedése után eltűnt alulról az a bar, ami a telefon gombot, SMS gombot, egyebeket tartalmazza. Majdnem újraíndítottam, de kis simogatás után visszajött. Ez egyébként a Cm10-nél is megtörtént. Valszeg launher hiba. Egyenlőre ennyi. Azt azért még el kell mondjam, hogy a teló nincs belőve. Ma esti program lesz...
-
GGMPC
őstag
válasz
drax2gma #3057 üzenetére
Ez nem birkasag kerdese! Az a szifon fanok szokasa!
Nekem van egy iPhone4 es semmi baja - foleg a MacBookkal valo makulatlan egyuttmukodese miatt tartom es erre a vicces 5-re el sem cserelnem!Viszont - ha egyszer fogsz egy ilyen uj Razr HD-t a kezedben, akkor ott atgondolod amit irtal - abban biztos lehetsz!
De teny, hogy dijjazom ha valaki nem dobalgatja el a telefonjait egy-egy uj belepo feltunesekor!
;-)
ui: Nekem 2evig csak M2 volt es most is van - szeretem nagyon es foleg a plusz csemegek miatt... mint pl. dokkolo es tarsai!
-
axioma
veterán
Amit a cm10 felrakasakor csinaltunk mentest, az
1. elmenti az adatok kozul a nevjegyet es naptart is, vagy nem?
2. ha elmenti, akkor visszarakasa nelkul van eselyem egy-ket adatot kiszednem belole (akar kis mokolassal), vagy csak ha fullra visszarakom?
3. ha elmenti, de csak egyben rakhato vissza, akkor csak ugyanerre a telefonra rakhato vissza, vagy van eselyem csak ezeket az adatokat eyg D2G-n feleleszteni?Nem kritikus adatokrol van szo, de en azt hittem, hogy csinaltam TB mentest, most meg nem talaltam, ami utolso tippem van hoyg hova tehettem, azt par nap mulva tudom megnezni. Ezert erdekel, hogy mi a kovetkezo eselyem. Legrosszabb esetben a hetvegen csinalok csiki-csuki telepitest hetvegen, csak biztos az a leglassabb megoldas.
-
wiksy
csendes tag
-
GGMPC
őstag
Rosszul latod!
A Razr I vagy USA megnevezesben M kap 2000-s aksit!
A sima Razr HD 2530 es a MAXX HD az ugyanugy 3000 feletti lesz!
Viszont a leirasban ott van, hogy alapban ezek az aksik (marmint a sima keszulekeknel - tehat nem a MAXX!) 40%-al tobbet birnak, mint hasonlo vetelytarsaik!
Skacok! A Moto most ra fog huzni mindenkit a ........!!! (megint)
iPhone 5 meg mint a 3GS egy esztetikai csod lesz - mar most sirnak, hogy lejon a festek...
szarszung meg mindig egy nagy huhaaa aztan 2 honap mulva beolvad a kornyezetebe!
HTC meg unalmas modon sokadszorra klonozza onmagat - azaz semmi xtra!
Sony-t meg nem dicserte nekem senki - ugyhogy ok nem is szamitanak, mivel mar kovethetetlen az a majdnem egy tucat uj megjelenesu xperia ami szinte nem kulonbozik egymastol!Tehat mi marad? Na MMMMMMi? ;-)))
-
GGMPC
őstag
http://www.expansys.hu/s.aspx?search=razr
Tessek! En megmondtam! ;-)))
(Amugy igen mindegyiknek az a hibaja, hogy az ikonok pixelesednek - de igazabol ez nem hiba, hanem az alkalmazott technologia velejaroja!)
De ezeknek az ara novemberre merseklodik es akkor moccanjatok ra!
A Maxx HD is hamarosan ott lesz ezek mellett! -
axioma
veterán
Hat en varok egy bill-esre... akku nalam nem annyira para, bar kirandulason le birtam meriteni sipakolasig net + navi + nem maxrol indulassal, de nekem ezek ritkak annyira, hogy eleg akkor a plusz akku ha nagyon akarom, de nem vettem eddig. Reptereken amugy van szabad hasznalatu konnektor, de alt. a notebook-omat szoktam nyuzni...
-
norvik
aktív tag
Hát kösz... de tényleg. Ennyire azért nem vagyok képben, fogalmam sem volt róla, hogy pixelhibája van a Razr maxx-nak. Nem néztem utána különösebben szakcikkeknek, fórumoknak. Ez általános? Úgy értem mind ilyen? Tehát várnom kell vele, nem vehetem meg november elején...
Felraktam a MIUI JB-t az egyikre. Ma este újabb romnak már nem fogok neki, ezt előbb szeretném kicsit megismerni, belakni. Addig normál működő telónak ott a másik, a régi Miuis. Az új MIUI-ról véleményt még nem merek mondani, nem ismerem, éppen csak feltettem. Tetszik, dehát a CM10 is tetszett. Meglátjuk.
-
Zsolto
őstag
Hölgyem, és Urak, szóba került itt a Chrome droidos változata, gondoltam, felpattintom, megnézem, ha már asztalon úgyis azt használom. De azt írja a Markec, hogy nem kompatibilis a készülékemmel. M2, gyári 2.3.4-gyel. Vajon miért?
-
norvik
aktív tag
De mivel megemlítetted, itt hatalmas +8 fokos "kánikulában", szemerkélő esőben, nagyon ráérek fórumozni, telóval foglalkozni kipróbáltam a gyárit is, a Chrome-ot is. A gyári böngésző nekem kevés. A Chrome tetszik, de túl nagy, túl lassú ehhez a telóhoz, legalábbis CM10-en, az én ízlésemnek. De látok benne fantáziát, talán áttérek rá egy másik romnál. Tehát ott tartok, hogy az egyik telómnál visszaálltam a MIUI-ra. A másikon éppen mentem a Cm10-et, mert ki tudja..., hátha lesz benne számomra pozitív változás, és akkor csak frissítenem kell. És mivel ráérek kisérletezni (sajnos), mentés után felteszem rá ezt: MIUI v4 JB 2.9.20 Aztán, ezt: [JB
M10:HYBRID] ParanoidAndroid 2.13 for Bravo+Defy+Plus+MS2 *Latest - 09\19\2012*
Ha egyik sem jön be, akkor erre atelóra CM7 kerül, a másikon meg ott a jól bevált 2.5 ös MIUI.
Időközben eldöntöttem, hogy mit lépjek előrelépés ügyben. Sajnos kompromisszum, de ez van. Mivel nincs égen-füldön teljes billentyűzetes teló, ami igazán bejönne, ezért a legközelebbi szabim alkalmával (november eleje), veszek egy Razr Maxx-ot. Európában forgalmazzák, ezzel nem lehet gond, hatalmas akksija van, és Moto minőség. Ami kompromisszum, hogy nincs bill, de hosszabb leveleket megírok az M2-őn, az aksi meg nem igazán két mozdulattal cserélhető, de némi szerelgetés árán azért nem lehetetlen. Tehát az egyik M2-től szabadulok, a másik pedig szerintem még hosszú ideig jó barátom lesz, mint másodkészülék.
Hacsak, valami csoda folytán addig nem jelenik meg valami csoda qwerty-s készülék... erre sajna kevés az esély.... -
norvik
aktív tag
Őszintén? Ki sem próbáltam. Szeretem a Dolphin minit, és azt akarom használni. Hozzám nőtt, megvannak a mentéseim róla, fél perc alatt megvan minden kedvenc, gyors hívó hely, beállítás.
Egy fórumtárs kérdezett arról, hogy miért nem jött be a Cm10. Részletesen válaszoltam neki az imént, és a most idemásolom, amit neki írtam, természetesen a személyes dolgokat lehagyva.De a kérdésedre felelve, CM10 nekem tényleg jóval lassúbbnak tűnik, mint a CM7. Viszont az is igaz, hogy van benne pár kellemes újdonság, tehát a lassúságával még tudnék együtt élni. Ha azt nézzük, a lassúság oka elsősorban a vasban keresendő, legyünk őszinték, két éve ez egy csúcs teló volt, de mára már a piac teli van kettő-négymagos telókkal, melyek már alapból magasabb órajellel is mennek, nagyobb a memóriájuk. Egy P2-es gépre feltenni Win8-at meglehet próbálni, de ne lepődjünk meg, ha lassan fut rajta. Persze, ennyire nem borzalmas a helyzet, de a CM7-hez képest mindenképpen lassúbbnak találom. De nem ez a fő okom arra, hogy visszaváltsak. Hanem az akku idő. Két készüléken is kipróbáltam, és az eredmény szinte percre pontosan ugyanaz lett. 2 óra 15 perc után, teljes töltésből indulva lemerült az aksi. Igaz, ezt tényleg intenzíven használtam. Ment a zene, közben neteztem 3G-vel, vagy levelet írtam. és volt benne pár perc GPS is a Sygic-kel, vagy GoogleMap-pal. Nem akarok a zsebemben hordani 3-4 feltöltött akksival szaladgálni, és a metrón, vagy egyéb BKV járművön sincs 220-as csatlakozó, hogy bármikor megetethessem a telót.
De az a lényeg, hogy én nem akarlak lebeszélni róla, egy próbát azért megér. Csinálj a mostani Cm7-ről egy mentést, és ha neked sem jön be a Cm10, akkor egy órán belül vissza tudsz rá állni, nem vész el egy appod sem.
Nem egyformán használjuk a telónkat. Én sem mindig nyomom folyamatosan. Az átlag hétköznapokban kevesebbet használom, mert PC és netközelben vagyok többnyire. Tehát a két óra 15 perc is elég szélsőséges példa volt. Kevesebb használattal, 2G-re állítva biztos sokkal tovább bírja.Eddig tartott az üzenet publikus része. Annyit tennék hozzá, hogy átlagos napon minden OK lenne. Kocsiban töltőn lehet, a meóhelyen szintén. De sokat utazom, minden célállomáson nincs kocsim, és ha repülök, vagy átszállásra várok, akkor is használnám. Arra viszont így kevés. Nekem.
-
wiksy
csendes tag
Sziasztok.Tudna nekem valaki segíteni. Bedöglött az eredeti fülesem és szeretnék venni egy újat, de nem tudom milyet. Már egyet vettem de nem szól valami jól. Lehet bármilyen vagy csak motorolát érdemes és ha azt nem tudok keressek addig amíg nem találok egyet ami jól szól és nem hullik szét egy hét után.
A választ előre is köszönöm.
Egyébként a telefonról. Én egy éve használom, általában fél évnél tovább nem nagyon volt meg telefonom - kb tíz éve egy V50 amit imádtam - szeretem tesztelni őket de ez hozzám nőtt. Mindent tud ami nekem kell. Nem tökéletes de szerethető. -
norvik
aktív tag
Pedig sajnos lassúbb. Kicsit sem vagyok főzött rom ellenes, és örülnék neki, ha a CM10 többet nyújtana, mint az elődei. De legyünk objektívak. Nem játszom a telón, tehát a bencsmark cuccokat nem igazán szoktam futtatni. Most megtettem, az objektivitás miatt. Mielőtt letakarítottam az egyik telóról a CM10-et, feltettem rá az Antutu benchmarkot. Az eredmény 2750 körüli pontszám volt mindkét telón. Ha végigjátszod, és elküldöd az eredményeidet, kapsz egy sorrendi listát. Az elején csak a magas pontszámú telók szerepelnek, ez nem érdekes. De ha lejjebb mész, kidobja az azonos vassal mért eredményeket is. Sajnos, csak az Android verziót jelzi ki, a modot már nem. A lényeg, nem állítgattam a telót órákon keresztül, sima MIUI eredeti beállításokkal 200 ponttal magasabb volt az eredmény. És ez csak a MIUI, a CM7 szerintem gyorsabb nála. Ha lesz rá időm, és letakarítom a másik telóról is a CM10-et, kíváncsiságból azt is tesztelem majd. Meg vagyok róla győződve, hogy több pontot ér majd el, mint a MIUI. De gondolom, ezek a pontok csak elvadult gémereknek érdekesek, és talán nekik sem, hiszen már egy ideje ez nem élvonalbeli telefon. Ami nekem számít, hogy pl. a Dolphin Mini-nél ne kelljen várakozzak, míg megnyílik, és ha megnyílt, akkor ne kelljen tovább várakozzak arra, hogy egy oldalt betöltsön.
-
axioma
veterán
Jott OTA update. Ehhez is max. toltottseg kellene, vagy ez annyira nem kenyes?
Masreszt ez a cm10 egyszerre mutatja azt, hogy charged, meg az akkun a villamot (ami itt gondolom azt akarja jelnteni, hogy van kulso forras, csak eddig nem igy volt sztem).
Felraktam az elixirt, mert ashogy nem lehetett latni, hogy hol tart a toltes (az elozo verzioban kepernyo kikapcs bekapcs, igaz hogy fel kellett oldani, de gyorsan lattam az allapotat a feloldos kepernyon).
Google szinkron kikapcs, telszamok beolvas mukodni latszik. Arra is rajottem, hogy az app-ok allapota (installt vagy sem) karban tarthatom ugy is, ha offline nem deinstallok, csak a marketen keresztul. (Fel kene tenni a felrakottnak latszo de nem kello app-okat csak azert, hogy leszedhessem...) -
GGMPC
őstag
A Milestone 3 szerintem esztetikai visszalepes (foleg anyaghasznalatban) es minimalis technikai elorelepes - ami nem indokolja a cseret!
D4 akkor lenne az itteni regiora love, amikor a neve Milestone 4 lesz, de erre sajnos nincsenek kilatasok. (Pedig nagyon jo lenne!)
Majd csak lesz valami azzal a tavaszi lendulettel, amikor a gugli tenyleg megvillantja a Moto fenyet!
Addig meg elvagyunk ezzel a napjainkban is komoly felhasznaloi elmenyt nyujto M2-vel!
;-) -
norvik
aktív tag
Egyetértek. A Driod 3 olyan kis előrelépés lenne, amit nem érdemes meglépni. A Photon-ról olvasgattam, és van benne pár olyan dolog, amiért nem igazán választanám. De a Droid4 valós választási lehetőségnek tűnik. itt olvashatod a teljes specifikációt, szerintem menni fog itthon, habár nulla szerviz háttérrel kell számoljak.
-
axioma
veterán
Photonban csak a Q betuvel a neveben levo a bill-es, es mint irtam korabban, annak nem cserelheto a sim-je. Sajna ez az egy betu elteres van csak a sima photon-tol, ami viszont fuggetlenitve hasznalhato lenne itthon... de hat bill nelkuli valasztek meg motobol is van itthon is.
Droid 4-gyel nem az van, hogy csak usa gsm van benne? Ezt irja a moto oldala:
Networks CDMA800, CDMA1900, LTE B13
Szoval legjobb tudomasom szerint csak a droid 3 van ami bill-es, moto, az MM2 utani, es itthon hasznalhato - de az annyira kicsivel tobb, hogy sztem nem eri meg a cseret. A samsung captive glide-ot hozzak be paran fuggetlenitve, de nem tunik dicshimnuszt zengeni a topikja. -
norvik
aktív tag
válasz
drax2gma #3000 üzenetére
Pedig nem egyedi. Ráadásul két M2-n is tapasztalom. És ha ez kevés, akkor az XDA fórumon is leírták ugyanezt a jelenséget. Telefon lemerül, self-kikapcs, majd töltőre dugás után extrém érték kijelzése. Nálam eddig 76 százalék volt a csúcs. Egy totál lemerült akksinál. Egy gyors töltő is megirigyelhetné... Mindezt úgy, hogy félóra múlva sem korrigálta, hanem csak ment a töltés mutató felfele. Elérte szépen a 100 százalékot, de gyakorlatilag alig volt benne nafta, és rövid használat után lemerült.
Az XDA-n azt is leírták mások is, hogy 3G esetén szépen "elfolyik" az energia. És nehogy azt mondja nekem valaki, hogy használjak 2G-t, mert az nem eszik annyit. Kényszerből néha megteszem, amikor úton vagyok, és azt akarom, hogy a telómmal jussak el egy elektromos etetőhelyig. De ha már fizetek a 3G-ért, használni is akarom. -
norvik
aktív tag
Nem tudom lereagálni, mert engem nem érint a dolog. A kapcsolatoknál nem használok fotókat, vagy FB-s dolgokat. Ne essék félreértés: nem vagyok főzött ROM-ellenes. Kipróbáltam elég sokat. A Cm10 nem jött be. A Cm9 meg végképp nem. De semmi bajom a CM 7-tel, vagy a MIUI-val, persze nem a legújabbal. A főzött romok nagyon nagy előnye a rugalmasság, a testre szabhatóság, tehát ha majd telót váltok, biztosan nem fogom vissza magam.
Legyünk őszinték. Lassan két éve megvan az M2 -m, Mióta mobil telefon van, és különösen mióta okos telefon van, erről a modellről csak a legekben tudok beszélni. És ha normális, hozzá illő szoft van rajta, még mindig ütős, akkor is, ha már nem számít csúcsmodellnek. De még így sem cserélném el egy lg, vagy éppen egy samsung modellel. Aki a teljes fizikai billentyűzetet preferálja, nincs ma könnyű helyzetben. Az M2 tudtommal eltűnt a magyar kereskedők listáiról. Más nem került a helyére, legalábbis nem hasonló minőségben. Az egyetlen igazi konkurens Magyarországon a Sony. A gond csak az vele, hogy megjelenése pillanatában sem nyújtott többet, mint az M2. Vas szempontjából értem. Pedig legalább egy év volt köztük megjelenésben.
Ha az otthoni, vagy az európai boltok polcain nem találok megfelelőt, akkor kénytelen vagyok kitekinteni. És a kitekintésnél sem túl jó a helyzet. Meg lehetne rendelni a Motorola Photont, de mellélőttek sajna az akksival.
Tovább akarok lassan lépni. nem kerget a tatár, talán valami csodakészülékre is rábukkanok, amiről eddig nem tudtam, vagy majd csak ezután kerül piacra. Akárhogy is nézem, jelenleg a Droid 4 és a Droid 4 közül választhatok... -
GGMPC
őstag
válasz
drax2gma #3001 üzenetére
Hmmm ez kulonos, mert eddig a gingerbread ota kb. 3 ilyen telefon jart nalam es mindegyik valami G szinkronizalas folytan atmeretezte a kontaktkepeket ugy, hogy a visszaszinkronizalas utan egy lebutitott gyenge minosegu kep lett belole - elvezhetetlen felbontasban!
Kivetelt kepeznek (nem tudom mitöl) a Facebook es hasonlo oldalak altal behuzott kepek amik minden esetben jol neztek ki!
Lehet te azert nem talalkoztal ezzel, mert az FB kontaktkepek vannak a nevekhez tarsitva, de eyy sima fuggetlen pikcsor mar ismet bena lesz. :-(
Amugy ma rendeltem egy Otterbox for Mot Droid 2 tokot az amerikai Amazonrol 30USD + szallitas, de nem lesz veszes mert lemezrendelos ismerosom hozzacsapja a szallitasahoz!
Na az egy iszonyat brutal tok! Varom mar nagyon!
Jo hetveget mindenkinek!
;-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- World of Tanks - MMO
- Milyen légkondit a lakásba?
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- MIUI / HyperOS topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 256GB Kártyafüggetlen, fekete színben, 3 hónap garanciával
- Samsung s22 Ultra
- Samsung Galaxy S24 128GB Onyx Black Megkímélt állapot, 100% akku!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 12 4/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3204, 94% Akkumulátor
- 16 GB-os RTX A4000 HP - garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest